Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
help, špatný vzhled rost. - Klikni zde pro originální téma
Carpy
Prosim o radu....me rostlinky vypadaji nezdrave a proto prosim ty, kteří by vedeli, v cem je problem, at neco napisou. okraje listů jsou zažloutlé a nětkeré i zdeformované. pestuji 9 dní pod 150 sodíkem, zemí je substrat pro muškáty s perlitem. teplota je poměrně vysoká- 28-30 stupnů, hnojim zatim jen kristalonem travník, vlhkost neměřím..květináče jsou zhruba na 3 centimetrech vlhkeho keramzitu.jedu na 16/8 a jsou tam 3 Nebulky a 1* COB. ten COB vypada relativne nejlip.je mi jasny, že faktorů muže být víc... špatný Ph(to taky neměřím:-/ ),spálení nadměrným množstvím hnojiva ( hnojim ob tři dny) , nebo nedostatek P, či K... či ta teplota..
Carpy
Draslikem to nebude -from FAQ:"DRASLÍK - Nedostatek se projevuje špatným vývojem květů a plodů" spiš bych to tipoval na to přelívání...ale díkec.peace.
bubik
...souhlas s Bambuli...krystalon 1x za 3 dny by skolil i borovici...
Sinuhet
Hnojit 1x za tri dny znamena, ze asi zalevas denne? To bude preliti. Mezi zalivkami by mela puda dostatecne proschnout. Poznas potezkanim kvetinace.
Bloz
myslím že je to přelíváním a špatným PH...měl jsem to stejné...koupil jsem Ph papírky a spravil Ph...pak začal méně zalévat...Viditelná změna....kytka nemusí být denně zalévaná ale musí mít dost vody...to znamená pokud je substrát vlhký tak nezalévat
KOSMEJ
pthyamin - (nebo jak se to píše), si kup. Pomáhá udržovat vodu v listech a pomáhá fotosyntéze. Potom ji můžeš zalévat méně často. Já mám zkušenost, že od té doby, co tento přípravek používám, mají listy zelenější barvu (ne tolik světlou). PH to asi nebude, pokud sis nenamixoval sám špatný substrát, protože v kvalitním substrátu se za 9 dní PH tak rapidně nezhorší (i když hnojíš).

Možná, že ten kristalon trávník má moc dusíkatých látek, tedy má nevyvážený poměr N-P-K ( tedy možná málo draslíku v poměru k dusíku). A teď už máš kytky pěkně zakořeněné, proto zalévej méně. A 3x týdně hnojit je v této fázi taky moc. Na hnojivo musíš kytky postupně zvykat.
Carpy
dïkec vsem prispivajicim, myslim, ze vypadaj lip.vysadil sem radci kristalon na dobu růstu, pH je v poho, zálivku sem taky omezil. anebo to bylo spatnou hudbou:afro:
Carpy
jo,samo jeste foto...keep growing
N3m3515
Zdravim Carpy
Vsiml sem si ze mas pestirnu oblepenou tou USA izolepou :D napsal bys mne jaka je priblizna cena dikec.
Carpy
cegos, no celkem draha polozka. OBI, 50 metrů, 5cm šíře, cena 279 očí. ale je dobra, drží jak židovská víra.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma