Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Zloutnuti vrsku - Klikni zde pro originální téma
terra
Ahoj, mam problem a nevim si uz rady.

Jedu takhle:

400W na rust na kvet jsem prohodil za 600W
lampa v cooltube
substrat na sukulenty a kaktusy
plagron grow, bloom (4ml/1l)
teplota 26/27
vlhkost se taky tak nejak snazim dodrzovat

Zacalo to zloutnou hned po prepnuti. Ted je to 5 den kvetu. Zloutnou vrsky. Snazil jsem se to tak nejak nafotit, ale nejak se mi to moc nepovedlo zaostrit. Ja a fotak nejde moc dohromady :). Vrchni listecky kde se maji tvorit kvety jsou uplne zlute a trosku seschle. Lity zloutnou od stonku smerem ke konci. Zadny broucky a ni musky jsem nenasel na listech ani v hline. Dokazete nekdo poradit? Diky za kazdou radu
Jahudka!
-Pokavad ten stred neni vylozene suchej a je to jen zluty tak to je na 99 procent tim jak jsi vymenil za to 6tikilo coz kyticky povzvbudilo k rustu a zaroven zacaly kvest a tim asi 2x rychlejc rust nez doted..Je to proste normalni a ja mel presne to samy.Kytka tak vali,ze se ji nestihaj poradne zbarvit listy do zelena.Casem az budou starsi tak se to normalne spravi..

-Pokavad to je suchy tak to muze bejt s velkou pravdepodobnosti spaleny od lampy...

-Taky by to mohl byt nedostatek nejakyho prvku.Nezapomels to pohnojit na kvet?:eek:Ale to je asi blbost kdyz pises ze hnojis bloomem.

Az ted jsem si toho vsimnul pri dukladnym zkoumani tech fotek.Mas spicky tech listku suchy,takze by to mohlo bejt taky prehnojeny!Muze to bejt taky kombinace vsech uvedenejch variant.
terra
No, na kvet jsem prihnojil, ale az 4 den po prepnuti. v ten den co to bylo prepnuty jsem to zrovna proplachoval enza forte. Tak si taky myslim, ze to treba mohlo bejt tim. Jinak jako spaleny od lamp to trosku vypada, ale chlazeni je si myslim ok. teplota neleze nad 27. A ty spicky se podle me kroutej jak je ten listek zakrnelej a nejdou tam poradne ziviny. Kytka trosku vykazuje znamky prehnojeni, ale jen sem tam nejakej naznak - nic vaznyho.
terra
se mi povedlo jeste nafotit nejake detaily tech vrsku
Jahudka!
terra - Tohle nevypada dobre.Podle me je to nizkou vlhkosti vzduchu v kombinaci se silnym foukanim vetru na kyticky.Muze to bejt taky teplotni stress od lampy.Bejt tebou zvednu lampu vic nahoru,zkontroluju vlhkost a teplotu..Jinak me nic nenapada.Tohle vypada podtstane hur nez bylo na tech predchozich fotkach..
terra
ok tak ja trosku uberu na ventilatoru a zvednu vlhkost. Snad to pomuze. Diky
aenema
Taky si myslím že to bude tepl šok ale abych tu jen neopakoval co už balo napsáno.Jednoduchý pravidlo dej ruku pod lampu tam kde máš vršky kytí a měl bys cítit jen příjemné teplo
terra
Ale oni jsou svetle i ty vrsky ve spodni casti kytky. Kdyby to bylo teplem od lamp tak by se jednalo jenom o ty vrchni. Tady to delaj vsechny po cele kytce...Kdyz dam ruku tesne pod CT tak ji tam v pohode udrzim. Nad vrcholkama kytky to hreje skoro neznatelne. A jestli to je tim prohozenim tak tam mam dat zpatky to 4kilo nebo pockat az si zvyknou?
Jahudka!
terra - Ty vrsky jsou svetly jak kytka roste.Jsou to vlastne mlady listecky.Ty to mas na tech druhejch fotkach vyschly,nebo spaleny,to uz nejsou jenom zluty vyhonky.Pokavad mas vrsky takhle suchy a palicky niz jenom zluty,tak to bude nejspis tou lampou.Pokavad to mas jako na tech vrskach stejny i na spodnich mistech,asi bych hledal pricinu v prilisnem vetrani a male vlhkosti.Samozrejme to muze bejt zpusobeny i teplem.

Ja bych dal lampu co nejvic nahoru,stahnul ventilaci na minimum (ale bacha na teplotu ve skrini) a zkusil zvysit vlhkost (alespon premerit).Samozrejme prestal uplne hnojit.Tohle vyzkousej a uvidis za 3 dny..
Sinuhet
Hlasuji pro zvednuti lampy. :-)
terra
Uz neni kam....muzu tam zase dat to 4kilo maximalne. Ale je to 50cm od vrcholku a pouzivam CT. A takhle vypadaj ty spodni. Taky uplne vycucany
Jahudka!
terra - Tohle je o dost lepsi nez v prispevku 4.Ty zkrouceny listy v prispevku 4 budou nejspis teplem od lampy.Zluta barva v prispevku 12 je normalni.Jsou to mlady vyhonky.

Udelej tohle,tim nic neposeres a hlavne si zmer vlhkost a teplotu!

Lampu co nejvic nahoru,stahnout ventilaci na minimum (ale bacha na teplotu ve skrini) a zkusit zvysit vlhkost (alespon premerit).Samozrejme prestat uplne hnojit.Tohle vyzkousej a uvidis za 3 dny..Tim muzes odstranit dost nepriznivejch vlivu a pak zkouset dal.

Podle me nema cenu to dal resit,dokavad neudelas to,co ti tady lidi napsali.
terra
Tak 5 hod.prace:) komplet predelana skrin. Zvednuto o 50cm. Tak uvidime. Az se neco zmeni tak dam vedet. Diky
terra
tak to vypada, ze to zabralo. Diky


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma