Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Leroy's 1000 W - Klikni zde pro originální téma
metalsodik
Já jsem zakoupil na zkoušku taky substrát co máš ty , zálímalo by mě jestli jsi ho sterilizoval teplem , jelikož vidím SMUTNICE??? Nevíš odkud se ti tam dostaly??? Teď v zimě celkem v prostoru nepoletují , tak předpokládám , že jsi je přivezl s hlínou, máš to teda vystopováno???

No ale na druhou stranu nejsou pěkné , mohu dodat pár šlechtěných. :smoker: :beer:
metalsodik
Drevo - Kocur - v tech substrátech může být cokoliv , protože ty obaly mají malé dírky z výroby a při skladování v obchodech se tam může dostat cokoliv. Jinak jsme to řešily tady :http://grower.cz/forum/showthread....16&pagenumber=7

Jinak pokuď to je v růstu nebo na začátku květu ,tak bych tam napral chemku ať se toho zbavíš a do sklizně se to obourá. Já úspěšně použil postřik ORION za 80 K4 , stříkal jsem to i do hlíny a zlikvidoval jsem je. Na tom obalu je napsáno že navadí rostlinám a je to na vše účinné, ty parazity teď v zimě nedostaneš a co jsem slyšel tak to není ani účinné!!!
metalsodik
Jo v každém marketu jsem to viděl - Globus -Obi- hypernova atd. Je to
obyčejně v regálu grogerie s jinými přípravky , v Globuse za 79 Kč.
Stříkat a stříkat.
metalsodik
Né , ale já po ukoncění vše zlikvidoval , a momentálně mám vychladlé pece , a připravují se po dovolené v březnu znova do toho praštit. Uděláp si na všechny přívody filtry a budu už to vše bedlivěji sledovat. Já ze začátku vůbec nevědě o co jde , myslel jsem že to jsou vinné mušky a tak se to rozjelo. Už to nepodcením a preventivně budu i stříkat opatrně taky v místnosti kde to mám . Desky jsou dobré ale z hlíny se ti to bude pořád víc a víc líhnout , tak že to se musí hlídat a pořát to na to aplikovat. Otázka je jestli to máš zamořeno i jinde , jestli to máš v bytě , tak počítej, že to bude útočit i z jiných rostlin.
Dephp
No parádně se to větví pod tou litrovou MH, akorát jsem nikde nepostřehl kolikátej je to den na růstu? A jak to vysoko plánuješ nechat vylítnout? Zatím to vypadá že to bude celkem jungle. Kolik máš napojených W na tu zásuvku? Já nikdy na jednu nedával více než 1000W , i co se týče přímotopů a všeho radši bych vždycky natáhl prodlužku na druhou , jinak hezký - ale v qvětu to bude ještě o vela zajímavější!
měj se a ať se tmavě zelení :)
rixo
hele Leroy....je to bomba...1000W nagrc....krasne planty...no proste super...
Drzim palce...a citim vonu az ku mne do obyvaku:-))
K+ a pekne to rozjded!!
drtikol
servus,

nadhera, paradni setup, chci se jenom zeptat-ten royalty mix od plagronu ma v sobe hnojky, jeho ec je +/- 2, to ho budes jeste hnojit ahackama??
metalsodik
Proč používáš v květu zvlhčovačku, v příspěvku č. 46 jede na plnou páru????
indicky-konopi
cus cus, kyti vypadaj fakt hezky až docela koukam jaky hodily paličky za 2tydny od přepnutí...jen nevim, sice jsem "zaslech" něco o matkach ale nejak sem nevykoukal jak dlouho byli na růstu pod 1000w a pak si se nezminil o kvetinačich kolik maj objem...jinak dnešni vejška rostlin je kolik?
drtikol
celkem brutalne prostrihany, bude to znat na vynosu rek bych...
sqott
koukam koukam a je to docela hezky..akorat sem se zarazil u par poslednich fotek... drtikol uz neco psal a me se zda ze to mas prehnane prostrihany.....nemyslis ze bude mensi uroda????...me kiti zacali kwist po prwnim tydnu co sem prepl /docela haluz/ ale prostrihal sem je az po tretim tydnu...a to jen welky listy..pak trochu wctwrtym a ted w patym sem je okuchal poradne,ale to uz maj pekny palice.....


SQ


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma