Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Cooltube v Brně za 314,- - nebuďte hloupí, neplaťte víc!!! - Klikni zde pro originální téma
De la Vastierre
Často si na Goweru všímám zoufalců shánějících cooltube, jenž jsou za kus skla ochotni zaplatit nehorázně hloupé sumy.
Pro všechny z Brna a okolí (a pro ty, jimž nečiní cesta do Moravské metropole potíže), kteří nevědí kde a jak si sehnat cooltube, tu mám nejjednoduší a nejlevnější řešení. Firma Merci, která se zabývá prodejem laboratorní techniky je schopna od výrobce (Kavalier) do 10 pracovních dnů za celkovou sumu 314,- Kč dovézt trubici Simax, standardních rozměrů pro výrobu cooltube. Postup je jednoduchý - napište na email: brencicova@merci.cz , že byste měli zájem o trubici Simax, pr. 125 x 3 x 400 mm, objednací číslo je 632690255003 (+kontakt na Vás). Na základě této objednávky Vám bude dovezena do oněch 10 pracovních dnů a poté si ji můžete vyzvednout na adrese:
Merci, s.r.o., Hviezdoslavova 55 B, 627 00 Brno.
Cena je 184 Kč bez DPH + 80 Kč bez DPH man. poplatek, což činí i s DPH 314,-. Poštou firma Merci sklo neposílá, proto je nutné si trubici vyzvednout osobně.
Je naprosto zbytečné platit více! A pokud si zakoupíte dva kusy "vložky kouřovodu", d=125 mm, které Vás dohromady příjdou na asi 50,- Kč, které snadno na trubici nasunete, vyvrtáte díry na uchycení řetězu, na jednu stranu připevníte objímku, máte celkovou cooltube hotovou a cena nepřesáhne směšných 400,-. Na opačnou stranu, než je připevněna objímka je též možné zcela nádherně zasunout ventilátor Euro 2 o průměru 120 mm na chlazení výbojky, a zajistit šroubem. Neplaťte více všelijakým vyčůránkům, je to NAPROSTO zbytečné!
Pokud tím někomu pomohu ušetřit, budu rád.
šoušolín
no hele to nemyslim zle,ale primo od simaxu koupis trubici za 200..Zbytek z hornbachu...viz. http://grower.cz/forum/showthread.p...vyroba+cooltube
vata
jo,v zari jsem obednal,v listopadu dovezli.
metalsodik
těch 214 kč je standartí cena a dokonce to i jiní posílají , nic nového , už se to tu 100*
De la Vastierre
Co se dá dělat, ale jsou i tací, kterým to snad pomůže. Je to jen můj návrh řešení, o kterém informuji. ;)
Jahudka!
Jeste bych doplnil,ze si trubici muzete objednat taktez z www.kavalier.cz Doporucuju tam zavolat a domluvit si to s nima osobne.Nemaj vzdycky vsechny trubice na sklade,prestoze je to jejich vyrobce.Nekdy se ceka nez ji vyrobej okolo 2 mesicu.Podle me budou stejne cekat i ti co si ji objednaji pres merci pokavad v kavalieru zrovna nebudou.V kavalieru je cena okolo 220Kc/Ks za 125 prumer,delky 400mm.Neposilaj postou,ale lidi z prahy a strednich cech tam maji bliz nez do brna..
elkana
Vlozky kourovodu?To jsou drzaky te trubice ????
De la Vastierre
Yamaha: Tak to Ti neporadím, mě a pár známým to prodali úplně normálně bez ŽL a tudíž mě teď to IČO docela překvapuje, ale možná už měli nával objednávek na jedno zboží a tak to vyřešili tímto způsobem. Třeba se to vztahuje jen na více kusů? Vážně netuchám.
tgm.amster
citace:
Původní příspěvek od drakchen
nemate i nejaky shop co prodava pres internet? my co bydlime na horach:)


Glass-sphere , sice das za 1 kus 600, ale poslou to vpoho na dobirku do 14 dni(delaj to na zakazku), minimalni mnozstvi sou ale 2ks, protoze toho materialu je prej na 2 trubky. Ja sem si objednaval 40cm dlouhou, 2,2mm tlustou trubku s prumerem 125mm. A v poho:wink:
vomic41
Taky se daj koupit primo v Praze, nebo zasilaj na dobirku. Napis na e-mail: info@glasspetran.cz
rozmer 120x3x400 mm (333,- Kc), nebo 125x3x400 mm (370,- Kc) a ze chces borosilikatovou trubku a do tydne ji mas. Aspon ja minuly tyden O.K. Maj jich pry dost. :sun:
Mozna pomuze i telefon - 777 258 732.
RadekS
Pro všechny, kteří nevědí, kde lehce a hlavně levně sehnat trubici Simax na výrobu Cooltube.
Trubici Simax z borokřemičitého skla vyrábí firna www.kavalier.cz a jedním z jejich distributorů je firma www.vitrum.cz.
Lze ji koupit i u firmy www.merci.cz, jak se píše na začátku příspěvku, ale oni prodávají pouze na živnostenský list. Což je pro mnoho lidí překážka. Firma Kavalier zas neposílá poštou, což je taky problém.
Proto stačí poslat objednávku paní Marcele Kurekové na email marcela.kurekova@vitrum.cz
Napiště že máte zájem o Trubici Simax z borokřemičitého skla rozměry zřejmě 400x125x3mm a objednávací číslo je: 632690255003.
A za 3 týdny mě ji dovezli vlastní dopravou až domů. Jsem teda z Brna a pokud mají cestu k vám, tak vám to taky hodí. To už záleží na domluvě.
Cena je: 184,- plus 35,- manipulační polatek plus DPH, takže dohromady za 261,- mi ji dovezli až domů.
A jsem naprosto spokojen.
Doufám, že to pomůže i někomu dalšímu.
Mějte se.
De la Vastierre
RadekS: Díky za informaci. Merci měla patrně nával objednávek, tak to vyřešila tímto způsobem. Tvoje verze je ještě levnější, což je paráda, alespoň se omezí podporování vychcánků.
Hanyz
Firmu Vitrum můžu taky doporučit. Kdo není z města jejich pobočky a nechce platit kurýra nebo věřit České poště a platit jí, tak se s nimi může domluvit, že si to vyzvedne na jejich pobočce (samozřejmě asi jen v případě, že to k nim nemáte 100km). Zavolají vám, když jim to z kavalieru dorazí, což je do 14ti dnů


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma