Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Jak se rychle a dobře najíst..... - Klikni zde pro originální téma
inVALIDa
nazdárek... Tak jsem nják ták sám a řeším co k snědku.......

Zajímalo by mě co si kutíte za jednoduché ale dobré pokrmy ktere nasytí...

Omeletos-Hranolkos
doba od příchodu do kuchně po první sousto cca 10min
____________________________________________________
Vezmu mražené hranolky... rozprostřu na talíř aby byly malé mezery mezi hranolkama (jedna vrstva hranolek) adám rozmrazit na malý stupeň v microvlnce...

Mezitím si nachystám 2 vejce, sůl a pánev o ploše jak ten talíř.....

Vejce rozmíchám (bez skořápky) a přisypnu špetku soli.....

Pánev pocákám slunečnicovým olejem a dám na plotnu....

Mezitím jsou hranolky rozmrzlé a pánev rozehřátá...

Nuže vhodím hranolky na pánev a smažím (hranolky nejsou uvareny brambor takže je třeba trochu potrápit na plotně... okoštuju jestli už jsou)

Jakmile je test na poživatelnost hranolek pozitivní rozprostřu je po pánvi a rovnoměrně zaleju vejci....

Pozor ať se to nepřipálí poněvadž než vejce stuhne i na povrchu omelety tak to chvíli trvá...

Pokud se vejci nechce ztuhnout tak vytvořte malé díry do omelety a nakláněním/nahrnutím dostaňte tekuté vejce do něj...
Když ani tohle není úspěšné nezbývá než rozčtvrtit omeletu a každou čtvrtinu převrátit naruby....
_______________________________________________________
Podávejte s chlazeným mlékem....

vcelku solidní večeře... dá se přismažit i řízek... a potom je to moooc fajn :frog:


PS: jsem zvjedav na vaše tipy... zitra kutim zase tak ať neumřu hlady :D
THCz
Tak dávej pozor. Celé naporcované kuře v pekáči na vrstvě syrových brambor nakrajených na kolečka tak asi kilo a půl. Kousek sádla, sůl a velké zeleninové lečo. Pečeš asi hodku a čtvrt pod deklem na asi 250 a podlíváš troškou vody. Pak oddekluješ a tak 20 min. Pak podleješ šlehačkou a za deset dobrou chut. Jo a nepukni. běžně zahulím a zbafnu to sám............
Jo a sorry za tu diakritiku.:D :D :D
Kupuju občas takový mražený směsi rýže a masa od Dinner Gold (v Plusu) - gyros, paella a Nasi Ngoreng. Hodí se to na pánev a 6-10 minut se to nechá smažit a pak s tim rovnou do vaší zhulený huby.... Je to good, nakoupil sem v akci za 39,90,- normálně to stojí 59,90,- Kč.... Dinner Gold rulezzz:D:D
klasicke zapekane brambory,misto mnoho kousicku masa dovnitr,rozklepanyma veprovyma sniclama pokryt celou vrchni plochu.Pect.(Je to rychle) par minutek pred koncem peceni prekryt maso platkama syru.
Dobrou chut :-)
bubik
...heh zeru to samy co Rappa + cinsky nudle, optimalne se ctyrma pytlikama ecek...driv sem byl linej si varit, tak sem se hodne ladoval gyrosem od arabu ve spaleny...pak se zacalo stebetat, ze tam prej v omacce nasla hygiena sperma...no kentus...od ty doby si radsi varim...
Mesias
Vezmu krajíček chleba, natřu máslem, sádlem, marmeládou, kečupem, hořčicí, tatarkou, paštikou. Pak na to dám pár koleček vysočiny, šunkového salámu, uzenýho, zasypu to kořením, miluji kari, mrtě moc kari... Pak chili, a grilovací koření. Pak sálátek, porek, rajčata, okurky, zelí... Abych na něco nezapoměl. Jo občas se to proloží plátkovým sýrem. Pak se navrch dá ještě jeden krajíček, který je třeba upevnit pomocí špejlí zapíchlích do spodní půlky chleba. Pak do mikrovlnky a tak hodinu péct na největší teplotu vaření. Po hodině máte ze všeho jídla co bylo doma hovno a pěkně zasekanou mikrovlnku!!!



A teď recept kterej mám rád já. Vemu rohlíky a rozkrájím je podélně na půl. Pak je potřu trochu máslem. Dám na ně kolečka salámu, ne na každej zzvlášť ale na rohlíky vedle sebe., Pak to zaleju kečupem a narvu na to mrtě nastrouhanýho tvrdýho sýra. Zasypu mrtě oreganem a je to takova super pizza. Doba přípravy tak 5 minut... :)
mimo rýb zjem všetko.., naposledy som mal síce sračku , lebo som objavil zavárané kvasené uhorky a zjedol som ich , o chvílku jahodový lekvár lyžičkamy a zapíjal som mliekom , chlieb som nemal...ale rýchlovka je kura na soli ...kura zasolíš, na pekáč vysypeš celú sol a položiš nato kura a pečieš asi hodinu odkryté, nepodlievaš , len pečieš....a potom žerieš ...nebude to presolené , netreba sa báť..
cestoviny - čo mám doma uvarím , nie totál metál, asi aldente, dám nato nejaku salámu , slaninu , zvyšky nejakého masa-nie surového , čo máš..,nastruham nato syr zalejem smotanou...akú mám, a dám do truby asi na 20-30 minut zapiecť...
ale som schopný si začať variť aj guláš o polnoci..,
topinky - urobíš si ich či na oleji alebo suché , nato natriem syr , kečup,dám nato omeletu , syr navrch a niekde ešte trošku zapečiem..
moswa
ted nekdy sem prisla dom s tim, že jako budu vařit. :D rychle a dobře. plánovala sem omeletu za 10 minut a vylezla z toho čína (fakt nevim jak sem to dokázala) za 45 minut. každopádně kdybyste někdo měli chut, tak naházejte na pánev papriku, cibuli, feferonky(vše nakrájený)-lehce osmažit (mezitim uvařit rejži), pak jí taky hodit na pánev, podlejt to celý šťávou z těch feferonek a paprik, okořenit dle chuti a až to bude hotový tak to poznáte ;)
mám doma aj stary , ale výborný kontaktný gril Eta , zoberiem krajec chleba , dám syr a zas maso-saláma , slanina funguje .., urobím praženicu , omeletu, kečup , čili , korenie čo ma napadne resp. čo mi pasuje.., druhý chlieb tiež potriem syrom , oba chleby spojím , stlačím kont.grilom a pečiem asi 7-8 minut...
podstata je že zbožnujem variť aj bez trávy , rád experimentujem a denne varím, len zákusky nepečiem...no a idem sa nahuliť lebo som sa pol dna sral v Budapešti, mám síce doma kurací paprikáš , ale uvidime, ako zaposobí dnešný kýbel ...
moswa:moc hladove jidlo :D
pridal bych tam minimalne soju nebo kureci
moswa čiže to bude nejaké kvázi zeleninové rizoto ? šťava z feferoniek len na podusenie ,nie?počkaj aj papriky boli zavárané ? olejové ?
xerthon maso musíme , však ?
moswa
xerthon: byla toho strašlivá hromada, maso ani soja nebylo, a já byla fakt fest zkouřená ;) .
jjaman: no právě že to nebylo rizoto. rejže byla opražená, ta štáva se vypařila a dobře to dochutila.

a dodatek. zapoměla sem. nakrájela sem tam asi 6 koleček herkulese. :D:D:D
wendy
jen dodatek k tý omeletě, neska sem jí doma tež kuchtila a mamina mi poradila fakt fajn vychytávku, jak jí dobře prosmažit a nespálit zespodu...dejte jí na mírný oheň a přikryjte pokličkou! fakt to funguje!
TIP:osmažit pod omeletou cibulku, fakt šmakující!!!:D
inVALIDa
Jak Jsem zhuleny tak chci podotknout že !!! MILuJU MASO !!!

Kdybych mel na vyber ze cely zivot budu mit sex kdy chci ale maso nikdy
a naopak tak bych volil ten sex s vedomim ze budu litovat :D
citace:
Původní příspěvek od jjaman
xerthon maso musíme , však ?

presne tak,musime
diky toho ze nasi predci zacali zrat maso,jsme tam kde jsme.
cosecha

Já maso moc ne, takže jasný topinky. Nejsou sice moc originální, ale chuťové buňky uspokojí dokonale. v jednoduchosti je krása.

pokud máte gril, tak opéct pěkně do zlatova po obou stranách, natřít česnekem, pomazat tenkou vrstvou másla, co se na nich roztaví a trošku osolit.
Pro ty kdo se nebojí experimentovat pokrájet plátky zralého banánu, který v kombinaci s česnekem tvoří harmonickou chuť pro fajnšmekry.

A nebo po španělsku: očesnekovat, pokapat povrch panenským olivovým olejem, (poklást plátky rajčat, sýra), pooregánovat, jemně osolit.

Vynikající kombinace je jakýkoliv sýr s jakýmikoliv ořechy. v našem případě doplněné křupavou česnekovou topinkou.

A nebo na pánvi rozpustit trochu másla s olejem, přidat jemně nakrájenou cibulku a česnek, možný též nastrouhaný zázvor. jemně osmažit a přidat tavený sýr a rozklepnout do toho vejce, všechno dohromady rozmíchat a posmažit, vznikne sqělá pomazánka na topinku.

a k tomu něco sladkého, v rámci možností zdravě:
ovesné vločky upražit na sucho na pánvi do růžova, (+ oříšky, rozinky, kokos, nebo nic) přidat med a zahřívat dál do světlehnědozlatavé barvy. Dál nastrouhat na jemno syrovou červenou řepu a smíchat s bílým jogurtem, přidat pár kapek citronové štávy a osladit. Tímto polít vločky a podávat s ovocem či bez ovoce. Podáváme na stůl dohromady s topinkami pro vyvážení rozvášněných chutí toužících tu po sladkém, hned zas po slaném.

a nebo něco sladkého trošku nezdravého, v tom případě doporučuju šlehačku ve sprayi, posypanou kakaem, servírujeme na čokoládě či sušenkách a nebo podáváme jen tak přímo do držk.. ehm.. úst.
PsYcHo84
na kolejich varim rybickove rizoto: postup zvladnou i tezce psychicky retardovane osoby a chutna to lip, nez to vypada:

potrebujete 3 veci:

-uvarit pytel ryze
-flaknout do toho konzervu tunaka
-dochutit dle gusta kecupem

fajnsmekri si muzou jeste osmazit cibuli a cesnek a toho tunaka na tom trochu vysmazit.
inVALIDa
jo tuŇák je fpoho se vším třeba těstoviny....
Firestarter
PsYcHo84 ty ses muj clovek :) Ja sice toho tunaka delam na panvy a pak az do ryze, ale je to vyborny. Nikomu se to nak nezda, kdyz vypravim, jak je to vyborny, ale coz ... vase chyba :D
Zítra na obed toho tunaka testnu!

Celkem dobrá a rychlá chalka je sojové maso.
Normalně ty nudličky uvaříte, a hodíte na panev s trochou olivového oleje.
A pak už jenom hodně mooc různého koření....
A vznikne vám levná, a mooc dobrá chalka. Navíc při ceně sojového masa... prostě mooc good!
Bido
Taky bych pro vás měl jednu ryhclovku, pokud vám zbydou uv ařený brambory.
Nakrájíme cibulku a slaninu nebo špek a na troše oleje (sádla) osmahneme potom přidáme brambory (musí být už uvařené) a chvíli společně smažíme. Chvilku před koncem zaklepneme vajíčkem a opět chvíli mícháme. Až vajíčko ztuhne je hototovo. Dobrý je polejt to kečupem nebo tatarkou. Kyselá okurka k tomu také není k zahození.
Přeju vám dobrou chuť milé děti:D :D :D
tulo.g
ta omelta byla velmi dobra, dobrej recept:crazy: :crazy: :crazy:
inVALIDa
vypadá líbezně ! takhle obložená....

ale ta myš je jinačí lahůdka co ;)
bubik
cocecha:...ses fakt hustej...:eek:
bubik: cosecha je ona (prej:))
bubik
...no jeste lepsi...:frog:
moswa
mam další rychlovku. takový normál žrádýlko. vemem pár brambor, oloupeme, nakrájíme na plátky(nebo kolečka-jak kdo chce :D ), hodíme do vroucí vody vařit-změknou. mezitim nakrájíme a olloupeme cibuli, mrsknem jí na pánev-rozpálenou. a přihodíme brambory. ty sou plný vody, takže se to pěkně speče. chvíli to bude vypadat nebezpečně, ale výsledek je chutnej. ještě osolíme a okořeníme dle individuální chuti. a jako každej správnej amík zalejeme kilem kečupu. :bravo: a je hotovo :D
inVALIDa
Dnes jsem začal tvořit pod vlivem.... RESULT...

Standartní krupice (řidší s máslem) do toho mražené jahody a cukr..

Zamíchat na vrch nastříkat šlehačku a posypat kakaem .....

MŇAM :)
Firestarter
2Moswa: Tomu rikas rychlovka, jo? :death:

Pustil sem se teda do toho a snad se to da zrat :)
Editnu za chvili.
Já jsem to vařil dneska, a je to mooc dobré celkem jsem to mněl za 25min.
I s umytým nádobím.
Ještě jsem toho tunaka na panvi podlil 0,5dc bílého vína
mooooooooc dobré!
Firestarter: Dobrý:D :punk: :punk: Teď ještě pouklízet ten bordel :beer: :afro: Schmeckt das?:mutant: :mutant:
Firestarter
2Rappa: Popravde receno nic-moc teda. Chutna to jako cibule s bramborem :D
moswa
Firestarter: ty si asi zůstal v tý fázi, kdy to vypadá nebezpečně co??? :rolleyes: ono to potřebuje trochu času. ta cibule tam vypadá naprosto sirově... ach jo :D
Firestarter
citace:
Původní příspěvek od moswa
Firestarter: ty si asi zůstal v tý fázi, kdy to vypadá nebezpečně co??? :rolleyes: ono to potřebuje trochu času. ta cibule tam vypadá naprosto sirově... ach jo :D

Nejak jsem nemohl prijit na to, jak se dostat do ty faze, kdy uz to vypada bezpecne :D Jinak to na ty fotce je tepr po tom, co jsem hodil brambory do vody a cibuli na panev, tak proto vypada tak trosku sirove :)
moswa
normálka se ti z toho udělá taková dobrá propečená placka. musíš to občas ochutnávat... jo a ještě něco-"chutná to jako cibule s bramborem "jo??? jak jinak by to asi mělo chutnat??? ;) přece to nebude chutnat jako citronová zmrzlina.... mě to holt chutná :)
Firestarter
citace:
Původní příspěvek od moswa
normálka se ti z toho udělá taková dobrá propečená placka. musíš to občas ochutnávat... jo a ještě něco-"chutná to jako cibule s bramborem "jo??? jak jinak by to asi mělo chutnat??? ;) přece to nebude chutnat jako citronová zmrzlina.... mě to holt chutná :)

No predstav si, ze jsem normalne cekal, ze to bude chutnat jako rohlík s nugetou a normalne to nevyslo - porad nemuzu prijit na to v cem je chyba :)
moswa
nevim... zapnul si plyn??? ;) :confused: :D
Firestarter
citace:
Původní příspěvek od moswa
nevim... zapnul si plyn??? ;) :confused: :D

Proc jako? :popcorn:
moswa
citace:
Původní příspěvek od Firestarter

- porad nemuzu prijit na to v cem je chyba :)


citace:
Původní příspěvek od moswa
nevim... zapnul si plyn??? ;) :confused: :D


ono se to potom osmaži víme?? ale ne, dělam si prdel. fakt nevim co se nepovedlo. si to příště udělej třeba s hranolkama :punk: :girl:
THCz
To invalida neinvalidní. Já bych bral to maso.............
rychlovka ...si v Opave u Přemka ..daju ti lávové kamene a upečieš si steak....okoreníš a papáš ....
áááno...v lete mi mama rozmixuje jahody , nalejem ich do tej nádobky na kocky a dám zamraziť... a v stave ako som teraz si dám kyslú uhorku a o minutu kocku z jahody ...príloha ..toaletný papier
drtikol
pul kila sirovyho mletyho hoveziho, pridas kecup, vejce, cibuli, koreni dle chuti - zamichat, opeces par topinek a mas tataraka, kterej nema ve svete chalek konkurenci!!!!
r-man
Cela priprava 10 minut=2topinky=zasyti.

Vezmeme dva krajice chleba a dame na ne na platky nakrajenej cesnek a platkovej salam (vysocina, kremesnik, lovecak). Cely to dame do trouby cca na 5 minut/200°C, az je na salamu videt, jaxe vypejka tuk. Pak vyndame a poklademe platkama syra (eidam) a vrazime zase zpatky na tak dlouho, az vidime, ze se syr zacina roztejkat(cca 3min). Pak to vyndame, cely pokryjeme calamadou (domaci je nejlepsi) a ozdobime kecupem.

Tuhle chalku mi vzdycky dela deda kdyz k nemu prijedu, ma strasne dobrou calamadu (zeli, cibule, papricky, horcicny seminko...) :-)
tohle neni zrovna k nasyceni,ale chutna to a bude to zdrave:-)

cerstve rajcata,papriky a okurku pokrajim,trochu promicham a soupnu do sladkokyseleho nalevu.Tod vse.

Nalev-6dilu cukru,1dil soli,dokonale promichat,at se to rospusti.Pak opatrne doladit octem.Opakuju opatrne!

Vhodne jako svacinka mezi hlavnimi jidly.Nebo jak kdo chce :D
inf3cti
Cuketa na kucierkach
Vifon uvarime(nenalamany) a nechame ho nabobtnat. Vodu nevylejeme, posluzi nam ako vyvar na podlievanie. Na panvicu hodime olej, cibulu, nasekanu cuketu, opecieme do sklovita, slabo posolime, zasypeme kari a polievkovou lyzicou cukru, a poriadne, mala by sa nam v tom vytvorit husta sladka omacka. Podlejeme trochou vyvaru, mozeme zaprasit hladkou mukou.

Do misky nasypeme nasypeme uvareny Vifon, a nan cuketu aj s omackou. Pokvapkame citronovou stavou. Mnam :) Tie kucierky, to je Vifon :)

Thajska polievka #6
Uvarime vifon, najlepsie krevetovy, alebo mozeme pouzit iba neochutene ryzove rezancea pridame VELA chilli pasty, lyzicku cukru, trosku octu alebo citrona, a trochu kokosoveho kremu (rozmixovany kokos). Mnaaam!
Verzia polievky sa meni podla prisad - ja casto varim azijske jedla, takze mam doma miliony mnamiek roznych chuti, a polievky cislujem nahodne v intervale <2,127>, cim viac prisad, alebo cim divokejsia kombinacia, tym vyssie cislo :D
moswa
xerthon: s tou OKURKOU bych byla opatrná... ;)
Další tip: Namažeme krajíc chleba máslem a sníme ho :D:D
r-man
2Xerthon...ja do toho jeste davam cibulku, ma to pak riz, ten salat. Jsem schopnej toho zhulakanej snist u televize treba 2 kila! ..jo a jeste pepr!
GODOT
pridam jednu lahodku pre mesozravcov

Cas pripravy: max 5 minut (pokial nie ste uplne lamky)

Ingrediencie: lybanonsky chlieb, anglicka slanina (nakrajana na platky) a trosku oleja.

Postup: Na panvicu cvrkneme par kvapiek oleja a polozime na to 2 platky anglickej slaninky. Na slaninu este capneme jeden kus lybanonskeho chleba (nechame ho tam tak dlho kym nebude teply a slaninka opecena). Pozor aby sa vam slanina nepripiekla o panvicu. Na koniec to staci uz len zrolovat ako palacinku a spapat. Fakt genialna namka.

rastajohn
jj konecne uzitecny tred :)

1.Topinky ala plny břuch
Udelame topinky tak jak je ma kdo rad, potreme klasicky cesnekem, maznem je apetitem.....a tajemstvi celeho receptu je v ........ volskem oku.Takze vezmem vajica na (1 topinku 1) panev, osmazime (z jedne strany nebo ze dvou jak kdo chce).Muzeme este mezi volske oko a apetito dat platek drubezi sunky.Volske oko osolime.Jako prilohu podavame okurky a rajcata sypana vegetou......dobrou chut.....mnam mnam

2.china ala god of curry :)
Nejlepsi je maso hovezi nb veprove nb kureci nalozit tak dem predem, ale ja to delam dycky stejne na rychlo.
Maso nakrajime na nudlicky nebo tenke platky(dulezite u rychlopripravy aby chute zkombinovaly)
V nejake misce maso smichame s kotel kari, akorat cerneho pepre, kotel sojovky, akorat worchestrovky, sul, treny nebo mackany cesnek.mnam mnam. ochutname, ochutname..... podle chuti dochutname :)
Na rozpalenou panev dam akorat oleje, a vlozim tak akorat nakrajenou cibuli, zlehka orestuju, a pak pridam takovou tu mrazenou zeleninu na cinu.Nejlepsi sou ty s bambusovyma vyhonkama a kukuricnyma klaskama.Zamicham s cibuli a este chvilu osmazim.Pak pridam predem pripravene maso.Smazim maso tak nejak do hotova.Az se zda ze to je hotove tak priliju pulku hrnku vody a varim tak 10 minut pote pridam na zahusteni skrob nebo granulovanou zasmazku.Pak ochutnam a vetsinou to nakonec dosolim este.K tomu mam nejradsi takovou tu ryzu ktera se vari bez sacku a pjekne lepi pak...............dobrou chut :)

3.chleba ve vajicu ala Bombai
Vse spociva ve vajicove smesi, ktera se sklada z vajicek, kari, pepr, sul, trosicku sojovky, trosicku worchestrovky, a strouzek cesneku.
Jednoduche ale vyborne.Jo a dost se k tomu hodi ketchup a rajcata
Masai_Mara
- takže pokud chápu správně dobu přípravy do 30ti minut pro splnění požadavku rychle a dobře se najíst, vyselektuji opravdovou labužnickou záležitost, a to:
KUŘECÍ SOTÉ

pro 2 osoby: 2 k. prsa, 2 hrsti očištěných žampionů, 1/2 pórku, 1/2 kelímku smetany ke šlehání, trochu solamylu, ml.bílý pepř a sůl, rýže basmati

Prsa nakrájíme na nudličky, osolíme a lehce obalíme či jen poprášíme v solamylu. Osmahneme na pánvi na troše tuku a pak přidáme nakrájené žampiony a pór. Opepříme a trochu opět osolíme. Když je maso dost měkké, stáhneme pánev ze sporáku a přidáme ušlehanou šlehačku. Podáváme vždy s rýží!

Pro obměnu je možno maso restovat s kari.

Tendle recept sem si přinesl z 5ti hvězdičkovýho hotelu a je to delikatesa, s kterou se můžete pochlubit před tchýní a přitom to je do půl hoďky hotové a zvládne to i každej!


-----------------------------------------------------------------------------

Jinak, dobrá, rychlá a vděčná záležitost je taky kus-kus- za 10minut hotovo, k tomu zeleninovou salsu, variací je mnoho..
moswa
já třeba fakt baštim česnek. naprosto uznávam topinky s čenekem a máslem. jestli je tady ještě nějakej milovník česneku, tak ať se ozve a já dam výbornej recept na čenekovou pomazánku.(jestli teda bude zájem :D ) zabere to sic trochu času, ale stojí to za to :bounce: . pak když přijdete dom spálený, tak je to fakt bašta. vydrží to v lednici... no prostě gut :afro:
inf3cti
ja som milovnik cesneku, ja, ja, ja :D ale aj vselicoho ineho mnamkoviteho

moj recept na pomerne zdravu cesnakovu pomazanku:
zmiesame najemno nastruhany eidam, roztlaceny cesnak (moze byt aj vela) s trochou olivoveho oleja a biely jogurt na hustejsiu natierkovitu hmotu. dolezite: dame aspon na 2 dni do chladnicky odlezat, trosku to zmeni konzistenciu. a potom natierat a papat. mozeme podavat posypane petrzlenovou vnatou alebo pazitkou. mnaaam!

mne tato natierka v chladnicke nevydrzi, lebo ju rychlo zozeriem :)
moswa
infecti: jesli máš zájem, tak budiž... :D
1.koupíš LEVNEJ(když maj někde akce) lilek/baklažán(nevim jak je to po vašem. tak 2 kusy.
2. hodiš to na hodinku do trouby na 200( v nějakym pekáči). pak to vytáhneš a OLOUPEŠ. de to krásně
3. když to krapet vychladne, tak ten vnitřek vymačkáš od vody.
4. přidáš tak 1 česnek(celou tu palici)
5. smícháš aby z toho byla taková kašička, ale ne pěna.
6. přidáš 1 kysanou smetanu(1 kelímek)
7. osolíš dle chuti.
8. do ledničky
jesli to zmákneš a uděláš takle tak je to fakt ňamka. ;) fakt že jo. přiřítíš se zmaštěn domů, a sežereš toho...hafo. :D good luck

bohužel to neni rychložrafka co se týče do výroby, ale do rychlosti spotřeby:)
inf3cti
hehe baklazan, cesnak a jogurt, to je kombo :)

ja zvyknem ten baklazan udusit s cibulkou, sojovou omackou a cesnakom, a potom to podavam s ryzovymi rezancami a navrchu s lyzicou jogurtu alebo smotany :D

inak dik, vyskusam
mnam jen to tady ctu hned bych si dal topinku.Jak tu od r-manova dedy,tak tudle posledni
Richi
vsem zhulkam doporucuju nivovy spagety s parmazanem. zaridil sem si lednicku ze je zdyck ymuzu udelat. prace tak na 15min ale stojito za to.. a orgie muzou zacit........to mi pripomina ze sem neobedval :) ale dnes to splachnu jenom gofry z nutelou :D :D YUK
moswa
včera sem narazila na recept od babči na smaženku co mi dělala, když sem byla little. asi to děláte stejně, ale kdo nezná pozná. 2vejce-rozmíchat, osolit(trochu) a přihodit lžícu strouhanky. celou tu kejdu hodit na pánev. vzít chleba, namažem ho hořčicí, dáme na to tu osmaženou věc z pánve, potřít kečupem a posypat cibulí(nakrájenou). mooc dobrá bašta ;)
vrrn
Hmm cosecha: mas stejny chute zenska:)
Jinak ja miluju salatky treba klasickej: Nakrajim rajce, cibuli, zlutou papriku, ledovy salat natrham, par oliv, nakladane zampiony vsechno osolime osladime cukrem (trochu vic nez spetka, ale ne vic!), zalijeme trochou octa a za studena lisovaneho oleje nejlepe konopneho, ale dobry je jakykoli (olivovy, sezamovy, atd..), navrch nakladanou zlatou kukurici a orestovane kureci maso na zazvoru nakrajene na kosticky.
K tomu rozpecene male bagetky...

Dale je taky dobry kuskus na slano i sladko. Sladkej pripravuju: v teflonovem hrnci zahreju trochu masla, pridam strouhany kokos a pak hned kuskus, malinkou chvilku smazim a hned zaliju pul vodou a pul mlekem, pridame cukr a rozinky, zmirnime teplotu a dusime dokud neni kuskus hotovy. Na taliri muzeme pridat nakrajene banany..
wad
Rozmíchaný vajčka se vším všudy, 4 druhy salámu, kotel cibule a dělej co umíš a co dům dá :D Sem chlap a tak nevařím :sun:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma