Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Zaštipování při přechodu na květ - Klikni zde pro originální téma
neptis
Ahojky jsem zde sice nováček v pětování ale nikoliv,
můj první dotaz zní ohledně zaštipování při přechodu na květ myslím že je rozumné zvlášt při větším počtu kytek aby při přechodu na květ se rostlinky zaštípli jak v nejvyšším patře tak v nižších patrech na cca čtyři hlavní stonky, aby ostatní rostlinky měli prostor a byl mezi nimi prostor na proudění vzduchu. Zajímali by mne nejvíce praktické rady a zkušenosti od pěstitelů více kytek. Deset a více...
Krychle
Zastipovat pri prechodu na kvet? Ustipnout vrcholky, ze kterych za dva mesice budou krasny palicky? Nevim, ale tohle bych nedelal..zastipovat ano, ale ve vegetacni fazi. Tady sice kytka hodi nove vyhonky, ale nebudou zdaleka tak silne jako ten puvodni. No, pokud se pletu, tak me nekdo prosim opravte:D Deset a vic kytek sice nepestuju, ale vis jak:)
neptis
s vice kytkami jsem to uvadel proto ze na takove zahadce je vetsi hustota... diky za odpoved...vegetacni fazi myslis predpokladam rust.
Sinuhet
Ja si myslim, ze zastipnout pred prepnutim neni dobre. Pred prepnutim by mela mit kytka vse vyreseno aby se mohla v klidu soustredit na ten prechod z faze do faze. Takze behem rustu zastipovanim vytvarovat kytku do tvaru jaky chci nechat "stabilizovat" a prepnout.
Ja zastipuji vse co je ve spodnich patrech, protoze tam se dostane malo svetla. Co se tyce poctu hlavnich vrcholu, nechavam jeden az dva.
inVALIDa
no treba ja zastipuju a fest... a to i v rezimu 12/12 ... Jakmile se zacnou objevovat prvni kvety tak uz jen pristrihavam konce listu i se špičkou rašícího výhonku....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma