Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Elektronika a Technika

 
AJUST-a-WINGS - Klikni zde pro originální téma
Hanyz
zkušenost s ním sice nemám, ale hned při prvním pohledu vidím, že spousta světla půjde doboku na stěny místo toho, aby šlo dolů na kytky. To rapidně sníží efektivnost využití vyzařovaného světla a tím pádem to sníží můj zájem o toto stínítko;) Btw si myslím, že jde zase jen o další výrobek, který se snaží vyplnit místo na trhu a tím vypráznit peněženku growerů, kteří věří reklamám
kafevar
Mě tohle stínidlo dává docela smysl. A to z důvodů, který píše Cibin. Kdybych pěstoval stylem, kterej vyžaduje stínítko, šel bych radši do tohoto typu, než do jednoobloukového. A asi to má i šanci osvítit větší plochu. (Samozřejmě na úkor intenzity. Energii to kouzlit určitě neumí.)
Zdar Lidi.
Jeden dobrý kámoš mi časem dá nějaký nerezový plech na výrobu stínítka.
Chci se zeptat jestli to stínítko mám vytvarovat takhle :
__
/ \
| |
- prostě hranaté, nebo má být zaoblené?
Dík moc předem
kafevar
puljec: Tak ta cena je teda fakt mazec. Větší rozptyl se dá vyřešit i levnějšíma stínitkama a jestli máš problém s teplotou, vydal bych se spíše cestou ověřených cooltube, než tohle. Stínitko je to sice pěkný, ale za ty prachy jedině kdyby to bylo i s balastem pro výbojku.
==EDIT==
Ehm, teď jsem si všiml, že cool tube už máš, tak snad nějaký lepší stínitko nad cool tube. Ale taková cena za tohle stínítko mi přijde jako provokace. Ale pokud nemáš hluboko do kapsy. Tak do toho klidně jdi, vypadá pěkně a třeba to fakt stojí za to. Já bych na to ale za tuhle cenu kašlal.
N3m3515
Upr. link :D
http://www.pacificgardensupply.com/...ail.asp?prod=L4
ale za 3K to je docela drahy ze... :vampire:
Jahudka!
Ja o nej mam taky vaznej zajem.Uz jsem ho studoval pred delsi dobou.Protoze je to neumerne predrazeny,tak bych ho chtel zkusit vyrobit.Kdyz by jste nekdo vedel rozmery urcite mi dejte vedet..Jinak ho ma koupeny kroskar a pestuje s nim..
Jahudka!
puljec - To je dobry info,ale podle tehle rozmeru se to vyrobit neda.Chtelo by to rozmery primo toho stinidla a to docela pochybuju ze by to nekde na netu bylo.
Hanyz
Puljec: to jsou ale rozměry udávající, jakou plochu daný reflektor dokáže osvítit. Nebo si snad myslíš, že mají běžně okolo 2 metrů?:rejp:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma