Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Stavba skříňe (70W) - Klikni zde pro originální téma
Crat
Zdrar groweři :frog:
Po pár "pokusech" s pěstováním sem se rozhodl si konečně postavit takovou menší skříňku. Sice jen pro 70W sodík, ale když se mě to povede tak z toho budu mít ohromnou radost.

Ale teď už bych přešel k tý skříňce.
rozměry (š/h/v): 33/44/67 (vnější rozměry)
cena: 1400Kč (zdá se vám to hodně?) potřeboval sem totiž aby byla totožná s nábytkem v mym pokoji tak sem si ji musel nechat vyrobit.
Eště bych podotknul, že to bude tajná skříň o který nikdo nebude vědět (hlavně rodiče ne). Takže bude spousta práce s utěsněním (světlo,smrad)

foto:
1. skříň
2.vnitřek (zatim sem toho moc nestihnul ale to se napraví ;) )
3. větrák euro1 (původně tak vypadal. Ale když sem zjistil, že se mi tam nevejde, tak sem ho trošku rozřezal:D )



ocenim každej nápad nebo připomínku k provedení skříně
Crat
Takle ten větrák vypadá teď
Lezec
Fandim Ti, ja taky stavim 70w skrin v PC, pac to musim mit taky utajeny. Takovou skrin tezko utajis, ja mam strachy i s tim kompem. Musi to byt hlavne tichy, neprusvitny a s pachovym filtrem.

Hodne stesti....
P.S:uz se tesim na prvni osazenstvo
matko291
Zdar growery
az tak velmi utajit sa to neda a co elektrika myslite ze to rodicia nezystia?
a ventilatory ako utesnis aby neprenikalo svetlo popri vrtulke:wink: aby si to nikto nevsimol co tam vojde

a tie EURA revu dost :frog:
Bloz
neda se to utajit...zkousel jsem to doma v pocitacove bedne a vymlouval se ze mi tak vrci pocitac....ale vsichni doma na to prisli...

VELKEJ HLUK

a pres větraky projde hafo světla
Crat
Větší spotřeby proudu si nikdo nevšimne. V celym baráku, kde jenom moje světlo v pokoji má 120W a v baráku sou tři počítače (300W má jeden zdroj) skoro pořád zapnutý nebude nějakejch 70W vůbec znát.
A co se týče hluku, tak když dám to euro1 před pacháč a snížim mu otáčky tak nebude skoro slyšet. A vibrovat ve skříni taky nebude, protože bude zavěšenej na gumě.
Nejhorší bude zařídit aby neprosvítalo světlo ze skříně. Ale nad tim sem už taky přemejšlel. Pod dveře dám těsnění (něco jako se dává na okna nebo dveře). Přes pacháč světlo neprojde a na přítah pude asi taková ta hmota co se dává do digestořů jako filtr (nebude nic cejtit když bude vypnutej ventilátor a světlo to taky nepropustí).
Máš to krásné, takový profi grow pod 70w.
Fandím ti, je fajn že někdo pěstuje v malém pro vlastní spotřebu...
K+
S tím utajením nevím, protože zatím jak to tak na G sleduju, tak na to přišli skoro všem...

PEACE
sqott
wylep to foliou odrazi az 98%swetla....alobal aji zrcadla maj malo....muzes mit 50gi a nebo 150 gi tak si wyber.....ty geca sou priklad
TouchWood
to ti asi nebude stačit 15W zářivka - myslím že má jiný barevný spektrum

alobal vyhod a dej tam bílou fólii (používá se to na siláž)
Crat
Myslim, že bílá barva je daleko lepší než nějaká fólie. Je jednodušší skříň nastříkat bílou barvou než se srát s nějakou fólií. Navíc to pod ní může plesnivět.
TouchWood
to si velmi dobře pamatuju taky - celej den na groweru - pročítání, výpisky (mám doma kartotéku :-) zprůměrovat no a kutit a kutit
Schinus
Zdravim Scrate kde se ti podarilo koupit takhle krasnou skrinku? takovou hledam uz dlouho anebo jestli si videl jeste jinde nejaky vosklivejsi s podobnejma rozmerama? a euro te vyslo na kolik a kde?:pimp: dik mej se
Crat
Stavba pokračuje pomaleji než sem si myslel. Protože když na ní chci něco udělat, tak musim počkat až nebude nikdo doma. Protože by asi bylo otcovi divný proč do zad skříně řežu díry nebo proč stříkám vnitřek bílou barvou. Dalším problémem sou peníze kterejch moc neni a při dnešních cenách se toho za pětikilo moc nesežene.

2 Schinus: Především bych tě chtěl opravit, protože můj nick neni Scrat ale Crat. A kdybys trošku pozorněji četl první příspěvek tak by ses dozvěděl, že sem si tu skříňku nechal vyrobit přesně na míru.
A to euro? Mrkni se na net a určitě najdeš víc než dost internetovejch obchodů kde se dá podobnej ventilátor koupit. Ceny se pohybujou od 250 do 350. Stačí jen chtít a věnovat tomu trochu času.:sun:
Třeba tady Tam sem ho kupoval já.
matko291
Crat tam hore kde je ta mriezka pojde aj ventak?
ja by som ho tam sibol je to akurat na odtah miesto :D
a dal by som tam SUNON ale aspon zo 180m3/h prietokom a mas pokoj s plesnou :wink:
a dole do praveho spodneho rohu otvor na pasivny pritah
ak to je farba na stenach?
tienidlo bude chladene?
Crat
Pasivní přítah bude uprostřed dole (mřížka 22x6cm). Stínítko chlazené nebude (na 70W neni potřeba). Maximálně, když to bude potřeba, bude pod stínítkem ventilátor kterej ho bude ofukovat.
Ty stěny sou nastříkaný matnou bílou barvou.

Na fotce je vidět jak to bude s tim ventilátorem. Uvnitř tý roury bude pachovej filtr.
Crat
Tak už je tam konečně i ta mřížka dole.;)
TouchWood
tou mřížkou ti to ale bude prosvítat - pamatuj na to jestli to chceš utajit
Crat
Takže vnitřek mam už kompletní. Teď zbejvá už "jenom" tu skříň utěsnit.

2 TouchWood: Máš pravdu. Tou mřížkou to prosvítá tak že vnoci by mě svítil celej pokoj. Budu si to muset nějak vychytat. Bohužel eště nevim jak. Kdyby měl někdo nějakej nápad byl bych mu vděčnej.
expiry_date1
Labyrint:)
Vnútrajšok čierny,ten myslím najlepšie pohlcuje svetlo.Myslím,že by stačili dva zlomy a bolo by to celkom v pohode.Trocu straty budú,ale tu v tom nevidím problém.
Ale máš to pekné:)
matko291
ja by som na ten otvor dal sikmi zraz a to svelto by nemalo vinst von nejak takto...
potom napis PM a zmaznem to.Cus
a ja som tesnil spoje dosiek Univerzalnym silikonom samo ze bielim a dvere ako sa dotlacaju tak je na nich nalepene tesnenia co sa davaju na okna v tvare leziaceho B








tesnenie na dverach
Krychle
matko291: Jak chces narvat do takovyhle skrinky neco takove, aniz by to bylo znat na vnitrnim prostoru? A myslis, ze to nebude prosvitat? By me zajimalo, kam na ty napady chodis:D Vzdyt tam pujde odrazene svetlo zespoda a nijak vyrazne to nepomuze.:)

Crat: Dobra prace panacku:D Ten labyrint neni spatna vec, pokud mas ale za skrini misto..
matko291
ved to zabere max 15cm od steny ja som to tak chcel u mna v skrinke riesit ale potm som sa na to vibodol a prelepil som otvory tou kozmickou paskou a pomohlo unikajucemu svetlu aj to s polovice a keby to od spodu potiahol ciernov farbou ako pise expiry malo by to mat ucinok:rolleyes:
ak to je blbost tak to zmaznem Krychle
Krychle
Ve skrini 33*44 cm..no to se povedlo...:D Ten labyrint daleko ucinejsi a rozmerama prijemnejsi reseni:) A kdyz o tom tak premyslim, dal by se udelat i vevnitr..5 cm je bohate dostacujicich na proudeni vzduchu..ale vne by to bylo nejlepsi..:D
Crat
Promyslim si to s tim bludištěm. Zároveň ale zkusim vymyslet něco jednoduššího. :)
expiry_date1
Ja som skúšal ešte jednu vec:predávajú také pachové filtre do fritéz a podobných vecí,je to čierne,vzduch tade prejde,ale určite tam budú straty.A presvitá to cez to oveľa menej.Ale ak máš dosť veľký ten otvor,tak by to možno šlo.Však to zistíš,keď to tam dáš a zavrieš skrinku,tak keď bude to nasávanie brzdiť,tak sa Ti spomalí chod ventilátoru.Aspoň mne sa to tak deje vždy,keď je nasávací otvor nedostatočný.Treba to potom už len doladiť,či bude také nasávanie stačiť.Ale zase euro do pacháča,aby to stíhalo dostatočne pretlačiť.Však uvidíš.
fukokuko
caute. mate nekdo skusenosty s 20w lampu do akvaria, keby dam 2 take lampy tak by sa dalo neco pod tym vypestovat
fukokuko :
neco ano, přečti si FAQ, a používej hledání
tady to nemá co dělat
Crat
Nemůžu teď už delší dobu na skříni nic dělat:( protože je furt někdo doma.
Dneska sem se docela nudil, tak sem dal do kupy předředník.
Crat :
no nevím, jestli ta dřevotříska byla dobrej napad...
Jinak jaký mají průřez ty kabely?
Crat
2 praxer: Dřevotříska byla dobrej nápad. Tlumivka má pod sebou podložky, takže sedí asi tak 2mm nad dřevem a vůbec se ho nedotýká.
Průřez kabelů nevim. Ale všechno je to stavěný minimálně na 10A.

2 elkana: Jak sem ho dal do kupy? Jestli myslíš jak sem to zapojil, tak podle toho schématu na startéru. A kolik mě to stálo?Já osobně sem kupoval celej 70W komplet za 300Kč. - dobrej kauf
Crat
Tak sem s tim zase trochu pohnul a donutil se udělat to bludiště na přítah. Eště do něj udělám nějakej jednoduchej pachovej filtr aby tudy neutikala vůně když nebude zapnutej ventilátor.

2 elkana: Jo, za 300. Bylo to starší ale se skoro novou výbojkou.
Crat
2 elkana: ty vole, ja nevim kde sehnat komplet......dej si třeba inzerát do zahradnickyho bazaru ze schanis sedumdesatkovej komplet nebo se mrkni jinam na net ale zbytecne to tady nezasirej. Kdybys hledal tak za půl hodky vis co a jak. Misto toho se tady kolik dni blbe ptas.

Stacily me dve minuty abych zjistil ze tady na groweru nekdo prodava padesatkovej komplet.
Krychle
Crataku, ses sikulka:) Ten filtr bude stacit pachovej filtr do lednicek apod., takova ta cerna "houba"..ale to ty urcite vis..a jeste si to pak over v praxi, jak je to s hlucnosti - jestli ten proudici vzduch nebude delat neplechu..kdyby jo, tak vnitrek toho bludiste necim potahni..polystyren, koberec..:)
Jestli chces promazat tema od zbytecnosti typu elkana, tak se nejak ozvi..zdar:D
Crat
Takže.........zase sem trochu máknul. Nalepil sem těsnění kolem dveří. (Bylo s tim hroznýho sraní, protože mě to furt někde prosvítalo. Ale asi po dvou hodinách přelepování se mi konečně povedlo dát to tam tak, aby to dokonale těsnilo.)
Jinak sem se snažil co nejvíc odhlučnit ten ventilátor, kterej ze začátku dělal dost velkej bordel. Měl totiž menší průměr něž ta roura, takže tam neseděl přesně, klepal se a s ním celá skříň. Tam sem ho vomotal takovou papírovou izolačkou, narval ho do roury a hned to bylo míň slyšet.
Jinak sem dodělal to bludiště na odtah a nalepil na skříň. (viz foto)
romaniak
máš u me K+
Crat
Tak se mi nepodařilo tu skříň utajit. Otec má ve zvyku ve všem se hrabat, když sem nebyl doma tak si tu skříňku vytáhnul z podstolu a viděl to zajmavý zařízení vzadu. Hned se mě začal ptát co to tam je a ať mu ukážu co je vevnitř.
Nejdřív si myslel, že vobchoduju s drogama a že to mam na skladování nějakejch těžkejch drog. Tak sem ho z toho hned vyvedl když sem mu to ukázal a řekl, že to je na pěstování konopí (do tý doby ani nevěděli že hulim ale vzali to celkem f klidu). Snad to budu moct časem rozjet. Nejdřív mu budu muset ale nějak vysvětlit že mezi konopím a peřim nebo herákem je docela podstatnej rozdíl protože si myslí že je to to samý.


Zatim se snažim ve skříni vytvořit ideální podmínky kaktusům který sou hned po konopí moje nejoblíbenější rosltiny.


Sem moc zvědavej jak to všechno dopadne.
RastaManiac
to je škoda:( tak sem ti fandil ...Máš to fakt pěkné.
Ať ti to vyjde s těma rodičema ;)
čus ...

No drugs ! Go smoke a joint !
Crat
No, tak s rodičema to asi nevyjde. :rolleyes:
Že prej to je nelegální a nemůžem to mít v baráku. Přijdou prej policajti, obviněj mě z přechovávání, distribuce a prodeje drog, otce vyhoděj z práce................................
Todle mě na to rodiče řekli a když sem si tam chtěl nechat aspoň ty kaktusy tak zas to žere moc proudu.
Musim to rozebrat protože kdyby sem prej náhodou přišli policajti tak mě z toho obviněj i když to bude prázdný.

Logika jak svině :confused:

:flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick: :flick:
RastaManiac
Tak to je fakt blbost,když u tebe NÁHODOU poldové najdou tu skříň tak ti podle mě nemůžou nic udělat,ale můžu se mýlit.
A tvého otce by nevyhodily z práce pokud máš 18 let nebo ne ?;)
Aivos
a proc by tam poldove chodili?nasi to vzali fklidu teda jen mam,obcas mi ji i zalije :D a tata se k tomu nevyjadřuje,ale taky si mysli že mariuhana je jako herak... ale co z toho....jak to na tebe nikdo nebonzne tak tam nepridou... u tech rodicu to jeste zkus...

jiank koupil bych tu skrínku :)
Crat
S těma rodičema to už zkoušet nebudu. V podstatě maj pravdu, protože je jedno jestli je to konopí nebo nějaký ty chemický sračky. Zákony tohodle zasranýho státu mezi tim nedělaj žádný rozdíly. Takže je to vlastně jako bych si tady chtěl zřídit vařírnu peří.

Jen nechápu proč si tady nemůžu pěstovat něco jinýho. Sice se potom třeba nezhulim, ale nedělám to jen proto. Mam prostě rád rostliny a sem šťastnej když se jim dobře daří.:D

Už se mi objevil kupec na sodík, teď i ta skříň...............
Asi takhle. Jestli někdo chce koupit tu skříň tak pod cenu za kterou sem ji koupil rozhodně nepudu (to bylo 1400 za holou skříň) plus nějaký ty věcy k tomu (větrací mřížky, roura, ventilátor...........)
Pochybuju že by za to dal někdo takový prachy. A potom neni nic lepšího a radostnějšího než si to postavit sám. Nevim teda jak u koho, ale já bych to s radostí postavil znova.:D
Aivos
kurna vysvetli jim to,mi se to taky povedlo...
Crat
Zkus si to vysvětlit člověku pro kterýho je zákon něco jako pro křesťana bible.
Aivos
ja jim rek ze to nebudu prodavat ze jim z toho udelam caj a mast :)
Crat
To sem jim řekl taky ale nic nepředčí jejich argument že je to nezákoný.
A stejně bydlim v jejich baráku a když to tu nechtěj tak s tim nic nenadělám.
Aivos
sse odstehuj :)
Crat
Dobrá rada. Kdyby to šlo tak už sem to dávno udělal. Jenomže eště chodim do školy a peníze mam jen ty co mě daj.
Unregistred
vyzkousej out a nebo si pockej 07 budou myslim 3kytky legal
Aivos
možná
Janxu
citace:
Původní příspěvek od [CZ]Neon
rodice sou svine, z vlastni zkusenosti...


bud vubec rad, ze mas pocitac, internet a nemusis si ani utirat prdel, protoze tvy rodice prolejvaj svoji krev jenom proto aby si se nemusel o nic starat a zil si dobre.
[CZ]Neon
Janxu...pravda
matko291
[CZ]Neon
kolko mas rokov to nemusis pisat ale urcite malo lebo si nevazis co mas :death:
toto by som dal precitat tvojmu ocovi co by na to povedal :confused:
chuck53
Jo je to pravda.když si vezmu že mužu chodit za darmo do školy a ešte si žiju spokojene doma.I když ti moji rodiče na to taky časem přišli ale neřekli ani ň.Když na druhou stranu viděli že jim dávám část na masti a tayk že sem nikdy nebyl zhulen(spíš to na mě nemají šanci poznat-dokážu se ovládat)..

-jinak luxusní skřín a posílam K+ za realizaci
Jirka P.
skoda, je to opravdu pekna skrinka, cista prace . . . dam ti alespon k+ za snahu . . . taky jedu utajenou 70ku(temer stejne rozmery), a pocital sem na 90% s odhalenim, ale za 2 tydny budu(snad) sklizet. . . A skrinku si nech, az budes bydlet jinde tak to muzes hned rozjet.

Ted me napadlo, ze bys to mohl zkusit ukecat alespon na techniku, ta je legal a ziskal bys alespon zkusenosti s pestenim MJ . . . i kdybys musel za elektrinu platit(1 den 18/6 = +-4kc). A od 2007 bude snad pesteni legal . . .

Ten argument "kdyby prisli policajti" je samozrejme hovadina, ve skutecnosti je to strach z neznameho, stejne jako u nasich . . .
sqott
ta folie je bila a nalepis ju .....a pokud mas dobrej luft tak ti tam nema co plesnivet.......
pyroman.cz
jo tak to je nice , taky nad tim přemejšlim že si taky něco takovýho udělám :) :)
Windiks7110
Všechny zdravím!
Chtěl bych se podělit o svou menší zkušenost s policejní institucí: Na zahradě jsem si vybudoval foliovník ve kterém si kásně a nerušeně rostlo 18 kyti. Jedno krásného dne jsem se vrátil ze školy a kyti nikde....
Otec mi řekl že přijela kriminálka a vyštípala to. Samozřejmně jsem měl velkou radost, a to i proto že jsem zjisti jaké máme přátelské práskající soudedy (dodnes nechápu, jak se to mohli dovědět....) Otec kriminálce řekl že tam pěstuju okurky. Nakonec jsem vyvázl s podmíněným zastavením trestního stíhání (obshah THC 0,2742 - bylo to v červnu). Ale pointa je jiná. Totiž po tom co jsem se přiznal (bylo mi patnáct), jsem se od pana kriminalisty dozvěl zajímavou informaci -- kdych řekl, že jsem to nebyl já a o ničem nevím, taktéž i mé příbuzenstvo, bylo by to zmateční řízení a nikdo by nemohl být obviněn :-)) (Řekl to jinými slovy) Nevím, jestli by to fungovalo i u indooru. To se mi stalo v r.2003 Toť vše.
Windiks7110
Jinak samozřejmně krásná skříň, škoda že to nedopadlo...... K+
dfblbec
Perfekta skrinka, ja prave rozbieham svoju 1. a tiez idem podobne rozmery (45x45x75), ale idem 100w, a mam hustu inspiraciu z tohoto threadu :)
nasi sa moc nestazovali ked som vytasil 2 kytky v kochliku na okne, tak snad nebudu nadawat ked objavia skrinu...
Jizvič
Jj taky chvalim, pekne udelane celkem si to vykutil. Sam si spominam kdyz sem rozjizdel prvni pokus doma s rodici v utajeni no asi po tydnu kdy mi tam svitila usporka na to matka prisla. :) Jinak s rodici je to tezke. vetsinou to chce akorad cas a trpelivost. Kdyz sem zacinal hulit tak sem to nikomu samozrejmen nerek. Az po nejake dobe kdyz umne necon asli v kapse tak sem jim rekl ze teda hulim uz nejakou dobu ze mne to nijak nepoznamenava skolu zvladam atd. Samozrejmne byli porad proti ale casem se to porad uklidnovalo uklidnovalo rodice si zvykali ze ikdyz uz to hulim x let, tak sem udelal skolu vpohode, problemy semnou nejsou atd az uz to nejak prekousili a akorad nechteli, abych hulil vylozene pred nimi. No nakonec sem mel uz v pokoji kazdy den zahuleno a vsichni delali jako ze nic :). taky tu hralo docela roli ze sem nepracoval takze nechteli abych byl bez prace jeste hulil travu a po nejake dobe kdyz sem si nasel praci tak mi bylo neoficialne dovoleno mit kyticku na okne (nidko si nestezoval). Takhle je to asi i nejak s vladou chce to cas a dokazat lidem ze hulici nejsou zlodeji, fetaci, a podvodnici...
Shooter1
To Crat
MF DNES: Pěstovat marihuanu je legální, řekl soud
Majitel záhonu s konopím už nemusí skončit před soudem.
Profimedia.cz
Majitel záhonu s konopím už nemusí skončit před soudem.
21. února 2007 1:02
Od teď může každý člověk pěstovat beztrestně konopí, ze kterého se vyrábí marihuana. Trestného činu se dopustí, až když rostliny usuší a začne z nich dělat drogu. S průlomovým verdiktem, že pěstování konopí samo o sobě není trestné, přišel Nejvyšší soud.

Do budoucna by se tím měla řídit policie i všechny soudy. Končí tak praxe, kdy policie například objevila záhon s konopím a jeho majitel za to šel před soud.

Nejvyšší soud posuzoval případ Mojmíra Miklici a Hany Tiché z vesnice na Královéhradecku, kteří byli napoprvé odsouzeni na základě toho, že měli pole s 500 rostlinami konopí. Hájili se, že ho užívali pro zdravotní účely.

Rozsudek se dá brát jako další krok k tomu, že marihuanu bude společnost vnímat jako nejméně nebezpečnou. "Pěstování konopí nelze považovat za výrobu drogy," odůvodnil verdikt soudce Nejvyššího soudu Eduard Teschler.

Rozhodl už loni, ale verdikt se dostal na veřejnost až nyní a upozornil na něj časopis Reflex. Policistům soudce vzkázal: Vždy musíte najít další důkaz, například že obviněný konopí sušil nebo hotovou marihuanu prodával.

Hradecké pěstitele nakonec soud potrestal v listopadu až napodruhé, po doplnění důkazů. "Podařilo se jim prokázat, že konopí i zpracovávali," sdělila hradecká žalobkyně Petra Rademacherová.

Policie ročně šetří stovky případů prodeje či výroby marihuany. "Mám zkušenost, že policisté posuzují pěstování konopí nejednotně," uvedla Rademacherová.

V Teplicích se třeba vyskytl důchodce, u kterého bylo stíhání zmírněno na přestupek po obhajobě, že z konopí vyrábí mast. Jiní obvinění se však za pouhé pěstování dostali až před soud. Ministr spravedlnosti Jiří Pospíšil (ODS) chystá zákon, který by tresty za užívání marihuany snížil.

Tohle ukaž doma ať ti to dovolí!
Rhino
citace:
Původní příspěvek od Shooter1
...Tohle ukaž doma ať ti to dovolí!

Takhle sem to udělal já :afro:
green.tomas
hele zajimalo by me kolik se tak zaplati u takove pestirny mesicne za elektrinu?????
[CZ]Neon
green.tomas
tak si to spocitej ->
0,070 kW (wataz lampy - pocitano v kilowatech) x 4kc (cena za 1 kWh) x 18h (18/6 perioda) x 30 dni (mesic) = a to je neco kolem 150kc cca
green.tomas
jj diky moc sefe
Rhino
green.tomas: Neon ti to napsal správně - ještě přihodim odkaz na takovou kalkulačku - tady -
green.tomas
hele muzete mi tu pls napsat tak zbezne co vse si poridit kdyz chci zacit pestovat pod lampou???????
Krychle
hele kamo tohle uz prehanis! koukej si precist FAQ a hledat, hlavne tu prestan zasirat forum zbytecnymi dotazy!:grrr:
Tomatto
je to skoda..ale mám radu když uz mas tu skrin kup si k tomu bouchacku a rodice odpraskni...vyadalo to grandiozne :D !!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma