Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
zkušení prosím nahédněte-vyběr semen na out.. - Klikni zde pro originální téma
KURKA
Zdravim vsechny kdo nakoukli do tohoto stale opakovaneho temata.:mutant:,i kdyz sem hledal,nenasel jsem co potrebuji.
A to je opravdu kvalitni genetika od např. african seeds,cannabiogen,chimera seeds,herbaria atd.
Me pozadavky-spíše indica (aspon z 50%),out-in,kratsi doba kvetu (do 60 dni,tzn.aby to proste dojelo venku popr. ve vetranem foliaku),od 15-20 voltu (%,to jest velice silne zkurujici),Vynos pro me neni zase az tak dulezity i kdyz by mohl byt aspon stredni.
Nehledte na cenu semen.
O kytky bude kralovsky postarano,zkusenosti mam,nejsem zadny zacatecnik,jak by nekdo podle poctu prispevku a datumu registrace usoudil.:frog:
U vetsiny odrud neni blizsi info,tak bych chtel poprosit vas o radu,ja jsem na angl. dost slaby :mad:
Chci jednoduse vedet do ceho by jste sli vy,kdyby vase latka nebyly penize.
Predem dekuji vsem za kvalitni prispevky:punk:
KURKA
Bogglegum prave mam,mel jsem na mysli neco jako napr. Swazi Rooi Bart od African seeds,nebo Taskenti od cannabiogen atd.Neco mene znameho,nevyzkouseneho http://www.hanfsamen.at/index.php
Pan Ker
Zkus tohle...http://wizard.cannabis-seeds.cc/
KURKA
Sorac ale Nirvanu nechci
Fantasie
Kurka: hmm tak skus Early Misty nebo Early Girl, nevim presne v kterejch seedbankach jsou, ale jsou vyzkousene a dobre.. v pulce zai bys mohl byt zavodou
KURKA
Dik za rady,ale ja sem psal 15-20 WOLTU
zike
co treba tohle http://www.hemcy.com/bv/seedpages/incaspirit.html :smoker:
KURKA
Hmm to vypada velice zajimavě,budu o tom premyslet.Dival jsem se jeste na ty indiky od BOG, http://www.seedboutique.com/store/i...rs_id=5&sort=4a
,ale nejsou tam psane %.
Dale pak se mi libi http://www.seedboutique.com/store/p...products_id=312
TouchWood
Early misty - 100% nedoporučuju (vlastní exp)
IqTyq
Rád bych doporučil Deep Chunk od Toma Hilla, ale momentálně ho nikde nenabízí. Sem tam se objeví pár balíčků na seedbay nebo c-bay, no bohužel ne teď.Taskenti je opravdu elitní indika, stejně jako LUI od Spice of Life, které lze nyní získat za parádní cenu 60 Euro za 50 semen!!!(Je třeba se zaregistrovat na www.cannabiscommunity.com a tahle nabídka je ti přístupná).Neméně smrtonosná indika je Herijuana, kterou si můžeš za pakatel objednat od Motarebela na www.growshopalien.com, nebo od 3LB skrzeva c-bay (Pozor na Reefermana, pouze využívá jména Herijuany pro úplně jiný cross, sice prý ze stejných odrůd jako původní tvůrce Steve Tuck, ale i tak to není Herijuana).



Herijuana F2 by 3LB

Legends Ultimate Indica (LUI)

LUI Outdoor

Deep Chunk, můj favorit
KURKA
Musel sem si na to vsechno sehnat prekladac,doporucuju pro vsechny antianglictinare.Herijuanu beru na 100% od motarebelu,ta se mi moc libi.Bral bych i ten deep chunk,vypada exkluzivne,bohuzel neni k sehnani.
Jeste premyslim nad inca spirit.
Mate jeste nekdo nejake tipy?
mati0n
IqTyq: prosimte a vis kdy dozraje ta Herijuana outdoor?.. dikec
100Thermal
KURKA: a nemáš obavy, že ti to někdo venku šlohne? Nebo máš nějaké jisté místo? Pokud chceš vysolit nějakých 50 É a víc za outdoor, tak máš dost odvahy. Co ti vadí na Nirvaně? Na ven ideální.
IqTyq
Pravdou je že herijuana je v našich podmínkách spíše indoor bylina a není příliš odolná vůči drsným deštům a následné plísni.Situaci by změnil dobře větraný skleník.Bohužel i konec květu (respektive jeho nástup) nebude příliš ranný, počítám 15-30 října.Tak trochu jsem tenhle thread pochopil jako výběr indiky dovnitř a eventuelně ven a teď koukám že to má být hlavně ven.To bych mohl jen a jen doporučit tuhle raritní libůstku. Originál F1 Heaven od švýcarského majstrbreedera Felixe Kautze. Je to jediný a asi poslední online shop, kde lze sehnat jeho práce, jelikož po změně Švýcarského přístupu ke konopí byl zatčen a od té doby zmizel z cannabussinesu.Semena jsou z roku 2003 a záruku mají do října 2006.Originál breeders packy s vlastnoručním podpisem šlechtitele a zároveň pověst majitele cannabis-helvetica shopu, André Fürsta, jsou zárukou spokojené koupě.

Heaven info


Info thread - Felix a fotky Heaven
KURKA
I toho 15.ríjna by bylo uz dost pozde,tak to tada nic.
Co rikate na
rock bud http://www.seedboutique.com/store/p...products_id=290
stinky pinky http://www.seedboutique.com/store/p...products_id=312
lsd
http://www.seedboutique.com/store/p...&products_id=14
chocolate chunk
http://www.seedboutique.com/store/p...products_id=303
nigerian nightmare
http://www.seedboutique.com/store/p...products_id=775

Snad by venku dojelo vsecno ne?

100 thermal-strach o kytky mam,dokonce vzdy kdyz se blizi sklizen mam sny,ze mi je nekdo kvikne,ale to uz je proste risk.Nicmene jedu take lampy a chci si udelat vlastni maminy,tak z rizku to tak bolet nebude.Misto mam taky uchazejici,tretim rokem bez corek.Jinak na ty semena jsme tri.A nirvane moc neverim,ale asi vezmemt White rinno,nebo papayu (za malo penez nemuzes chtit hodne muziky:frog: ,tot muj nazor,doufam ze jsem nikoho neurazil)
Takze ted je pro me cislo 1. inca spirit se svyma 22% thc.
Kdyby jeste nekdo na neco narazil,tak prosim o prispevek.
L0TRIK
doporučuju projet http://www.overgrow.com/
protože nekoupím něco co jsem na "vlastní" oči neviděl :D
moje volba - Shaman,Passion1,Early Misty,Orange Bud
jo a hlavně ne z Nirvany->docela to osíraj viz. jejich Early Misty, která je každá jiná :D (je to jen o lucku jestli narazíš na to dobrý=>nestojí to zato)
vrrn
Mendocino madness-nebudes litovat uvnitr ani venku, velmi doporucuji!!!
Dale na out Early Riser od Sagarmatha seeds.
Tyhle dve odrudy planuji na out 2007...tak hodne stesti pri vyberu:smoker:
IqTyq
Rock Bud je IMHO předražený, na to jaká je to genetická slátanina.Když afghan v rudých odstínech, tak jedině Devil (dříve Red Devil) od Mr.Nice.Je to původní selekce Maple Leaf Wilson Afghanu, ze ktereho pochází převážná většina moderní západní afghani genetiky (Nejblíže k němu má, nejen podle názvu, Maple Leaf Indica od Sensi Seeds).Devil je vlastně Afghani x (Skunk x Afghani) a je velmi doporučován do skleníků.Ovšem opět dokvétá po 15 říjnu( stejně odhaduju RockBud).

Chocholate Chunk bych volil spiše dovnitř, nic moc o něm nevím.

Nigerian Nightmare. Joo tak tohle by mohlo být fajn.Mě akorát straší doporučení předpěstovat klony alespoň na 3 stopy vysoko.Jinak cena 65 dolarů za 24 semen se zdá být fér.

Když už jsem se tak rozjel, tak Vám předhodím k zamyšlení taky nabídku El Mala alias Bluehemp . Lehce dražší kolekce převážně outdoor kultivarů, leckdy velmi raritního původu.Mé srdce bije pro selektovaný nehybridizovaný Libanonský hashplant z údolí Bekka.´Díky represi a likvidacím polí Libanonských pěstitelů je původní genepool téměř zničen a ElMalo je jeden z mála lidí, kteří jej šíří mezi masy :-)).
ExTip
taky shanim neco podobnyho jako ty, ale nemam zase tolik penez na to:)....zamlouva se mi WHITE SKUNK od Sensi Seeds...-nepestoval ste ho nekdo pod slunkem???-(jak stiha dozravani a tak):)
Pan Ker
A co takhle Sweet Tooth#3 od Spice of Life?? Indica to je, doba květu okolo 56 dní, procenta jsem nikde nenašel, ale je to vítěz Cannabis Cupu 2001 ! Na hanfsamen.at ho mají jen za 25€... Více info tady...
StoneBud
Erdbeer...svycarska komercni odruda vytvorena pro rychle zrani, tvrde palice, krasnou rudou barvu, dobrou chut, solidni vynos a predevsim vhodna pro strojove sklizeni kombajnem na palice :) doporucuji hehehe
IqTyq
Erdbeer alias Fraise alias Fragolla , mňamy

http://www.cannabis-helvetica.ch/sh...7&cat=30&from=0
KURKA
Au,uz dostavam zaporne karmy,to asi za tu nirvanu:crazy:
By ses mohl aspon podepsat ty hňupále.:flick:
Jinak diky vsem zucastnenym pri vyberu genetiky,penize s objednavkami jsou rozeslane.Volil jsem pro heaven,red lebanese hash,mendochino madnes.Snad se z tohoto prispevku nechal inspirovat take nekdo jiny.
Pindulinka
Venky hodne zalezi na podminky ve kterem pestujes, ja mam jizny svah non stop vetrany lehky vankem ze spoda. Tam mne dojela absolutne vsechny kytky "doporucene" pro indoor. Napr. Deep chunk, Querkle, Herijuana, CH9 Jack, grape ape x JTR a Catpiss. Ted mne ceka sklizen Super silver haze, Blue moonshine, Trainwreck, a ducksfoot. Vsechny jsou vynikajicich rozmeru a kvalit. Neda se jinak nez to skusit.
P.
PuP z5
Cus mrkni na magus genetics ja mam velice dobry zkusenosti s biddym a posilhavam po warlokovi http://www.growshopalien.com/onlineshop/


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma