Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Každá rad drahá - Klikni zde pro originální téma
greentonk
Zdar, určitě mi ted spusta groweru napíše že jsem měl nejdříve hledat pak zadávat téma.Inu já hledal leč marně, zadával ale marně.
Páč to doslova hoří musím volit tuto formu.
Mam problém s lístky, dal jsem holky na květ a za pár dní mi začali listy světlat a točit se jakoby do vrtuje, od špičky začali hnědnout a schnout.
Nejdříve jsem identifiokval dle vašeho doctora že je to nejspíše málo Fosforu tak jsem dal PK 13-14, a taky Krystalon plod a květ, ale po pár dnech stále stejný katastrofický stav.
Holky opadáváj dále a jestli to pujde takhle dál budu mít jen stonky.
Světlo mam 400 Phillips Son T Pia, odstup je ok, snad možná ventilace ?
Každá rad drahá
zkuste se mrknout na fotky jestli s tím nemáte nekdo zkušenosti bude karma vaše!!!
metalsodik
Jak jsou staré ? přijde mi že neunesly tak prudkou změnu , může tam být taky malá vlhkost . Někdy to dělá že silné světlo to jako by spálí a tak to vypadá. Jaká je vlhkost ? Jak dlouho byly na růstu a čím si na to svítil? Více informací musíš dodat !!!!!!!!!!!!
greentonk
Na květ jsem je dával asi tak pred týdnem.
Svítím na 400 Phillips Son T Pia, odstup je ok.
Začínají to delat od spodu, spodní listy takhle vypadají, nahoře je to ok, v řízkárně byla taky 400w ( trochu Luxus vím ) a nic. Proto si nevím rady.
Některé mají jeden dva chytlé a jiné to mají i na horních listech.
Byli dlouho na růstu měl jsem problém s druhou lampou tak rostly no jářku dva měsíce.
metalsodik
pdívej se na tyhle stránky ,jsou ještě dva díly,je to přeloženo s Grower com. http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1520

Jinak pořádně prohlédni ze spodu listy , jestly tam nemáš nějaké škůdce!!!!
greentonk
škudci ne e to vím určitě na to jsem koukal, spíš to podle těch stránek vypadá že moc hnojiva ale byl bych si jistější kdyby mi to nekdo potvrdil, že se nemýlím.
metalsodik
Tak je prolej a uvidíš,takhle na dálku asi ti nikdi víc neporadí.
A proboha jak je máš vysoké , když rostly 2 měsíce , to mají skoro metr , néééé?????
Jahudka!
Fotky tu nevidim a to je skoda..Kazdopadne bych to videl na nizkou vlhkost..Na ziviny to podle me nevypada.Problemy s vyzivou to asi nebudou,pokavad to mas v hline kterou jsi nenahrabnul nekde z polni cesty.V hline ti nejakej cas vydrzej i bez hnojeni.Pokojovy kytky mam nekolik let v hline nehnojeny vubec a rozhodne se na nich nic zvlastniho neprojevuje.Svetlem to podle me nebude,protoze by se to spis projevovalo na vrcholcich..Pidil bych se po vlhkosti.
Jo jinak neco podobnyho me udelalo par kytek kdyz jsem je nechal poradne proschnout a to az do ty miry ze byly ohnuty.Pak jsem je zalil a ony se vzpamatovaly,ale spodni listy presto uschly.Ty to uz nerozdejchaly..
Proste by to chtelo nejaky fotky..

Poradil bych ti univerzalni vec kterou nic neposeres a vzdycky muzes jen vydelat.Zvednout lampu az nahoru,prestat hnojit a davkovat jen cistou vodou,zmerit si PH vody kterou kyticky zalejvas a pripadne ho upravit,zkontrolovat teplotu a vlhkost a neprelejvat to.Nechat to spis sussi.V pripade ze myslis ze je to prehnojeny tak presadit (presadit to muzes v kazdym pripade).

Kdyz nebudes moct udelat vsechno,tak proved alespon cast a uvidis.Tim nic nepodelas,maximalne je zbrzdis,ale to je lepsi nez je zabit..

Pripadne myslis li,ze by to mohla bejt plisen,tak muzes aplikovat previcur jak postrikem tak do zalivky.Mam to vyzkouseny,ze se jim na 100 procent nic nestane pokavad to namichas podle navodu..

Tak zatim...;)
greentonk
Aha, no tak to je super.
Fotky by tam meli být, ale páč v tom ještě neumím chodit tak si nejsem jistý zdali jsem je připojil, zkusím to teď.
Přesazený jsou jakmile šli na květ, takže jak píšeš asi to živinami nebude, světlo taky tedy vyřadíme jako viníka,takže vlhkost.
Máš pravdu s tím že jsem je nechal proschnout páč jakmile se objevilo to s těmi listy měl jsem strach že jsem je přelíval, tak až měli listy ohnuté dolů a hlína se pomalu odlepovala od květináčů , pak jsem je zalil.
Jak jsem si zde přečetl že mají rádi suché a mokré cykly.Spodní listy odumřeli tak jako tak jako tobě, ale nezastavilo se to .Myslíš že jde o vižší vlhkost nebo naopak nižší, bohužel zatím nemám vlhkoměr a to je chyba, neboj napravím jí co nevidět. Pokud je to vysoká vlhkost tak tu snížím jedině přidáním na ventilaci, že?
Určitě vysadím hnojení a budu jen prolívat vodou, a to tak že neprelívat a uvidíme.
Pro jistotu zkusím i postřik proti plísni.
No snad se mi to podaří zastavit.
Díky za pomoc a budu informovat.

PS: Snad jsem ty fotku už sakra pripojil.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma