Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Mango, Pot of gold, Boglegum, Blue apollo - SOG - Klikni zde pro originální téma
Coliseum
Dobra genetika :D na to dvouhlavnove 6kilo sem zvedavy co z toho bude :) .... jinac Kacko leti :)
metalsodik
Strejdas - jak máš odpozorováno kdy použít co nejvíce světla pro co nejlepší palice , pokud nechceš svítit max. pořád. Podle mně je potřeba co nejvíce světla mezi 2-5 týdnem květu , to se mi zdá nejdůležitější pro přisvícení k původní wattáži. Rozhodně posledmích 14 dnů kdy dám Final solution a pak týden proplachuji už mi nepřijde potřebné pálit další watty. Já totiž chci přisvětlit k stávajicí wattáži sodíku 250 watt na ploše 60*60 ješte posvítit 4 týdny metalhalidem , hlavně aby byly patra co nejméně od sebe.
Co ty , jaké máš zkušenosti ,ikdyž jsi z wattáži jinde než já??????
metalsodik
Někde se stratila velikost skříně , tak nevím kolik je půdorys????
Fantasie
mooc pekny kytky, jak dlouho byly na rustu? vic ne tyden ne .
Jak to myslis s tim uplnkem? ma to velky vliv? nikdy by me nenapadlo... ze uplnek... ale je to pravdepodobne..
Hellboy
Drzim palce na novej grow strejdo :)
snad mi to tentokrat klapne take fajn, jeste jednou diky btw...
Mas to unaveni kytek vypozorovany jako vyraznejsi negativni jev ??? nebo de primarne o uspory energie ???
To metalsodik: Ty davas final na dva tyndy...se mi zda prehnane a zbytecne...radsi bych tam pral vic hnojek ke konci este+ nake PKacko ci green sensation...ale final sou ciste enzymy bez zivin a na lahvi je napsano tyden...stejne ty kytky prestanou po tejdnu skoro zrat a pak staci pruplach tak 3-4 dny, kdyz to hned poradne prolejes velkym mnozstvim vody jako treba ja a strejda...
Ahoj strejdo, čéče - tobě chcíply tyhle nádhery?http://grower.cz/home/viewer.php?userid=13188 - to je škoda - na tenhle thread sem se těšil a byl sem zvědavej, jak se to bude vyvíjet - místo toho nová posádka v osvědčeném dripu... Ty klony vypadaj nádherně, těšim se na další fotečky :frog: :beer:
Hnojka zůstala stejná - tzn. B'CUZZ A+B + PK13/14 a ATAZYME?
Držim palce...:punk:

Edit - sorry, odkaz je do galerky, for all: jsou to ty s fotky s pletivem...
matko291
Ty kamo tak 2x6kg to je riadny Karibik :D
pocuj cim ich chladis?Dusikom? :D
No, strejdo - tak to držim palce, 2x za sebou zrušit kytky, to by byla vyloženě smůla. Věřim, že to u tebe dopadne jako v seriálech - Mitch vždycky všechny zachránil:):D
apfel
teda strejdas to mi řekni,šedá plíseň jde od listů??? To je pro mě novinka,já myslel,že napadá jen palice. Teď to od ní dostaly holky GWS,šli totál do kopru. Ale ve stadiu květu,ještě nebyly hotový! Od ní to chytli Blueberry a Euforia. Byl mi doporučenej ROVRAL,tak uvidíme,co s tim udělal. Ten tvůj DITHANE máš odzkoušenej? Někdo mi povídal,že proti tý šedý svini nic neni..
Hellboy
Cuz strejdo, tag to vskutku nerad dodavam, ze to vypada na 99 percent jako padli :(

Prej sou dve co s oblibou napadaj venku aj vevnitr tetu marku :

Downy Mildew (Plasmopara Viticola)
and
Powdery Mildew (Uncinula Necator). to je asi ona :(

Powdery mildew spores are always present in the air and they simply need the proper conditions to germinate. Like mould spores, mildew spores are carried in the air and moved about with the wind and rain to new hosts.

A vubec na todle to se siru nebo med !!!!

urcite si precti tendle peknej clanek na OG kterej se zabiva primo tou tvou plisni a snad ti to k necemu pomuze, drzim palce mitchi, snad to nebude v pitchi

http://overgrow.com/article/8
inVALIDa
no teda...! uprimnou soustrast :(

jeste jsem tuhle plisen nemel ... zaklepal bych na dřevo ale vypadli by červotoči.....
apfel
Většinou tu plíseň chytnu až v samotném závěru,takže se dá hodně zachránit. Ale průser je,že se mi teď objevila v polovině květu,to je konec! Kua to je svině! Kde si Strejdas sehnal ten Dithane a myslíš,že to zabírá? :death:
Ty woe strejdas doufám, že ihned co se kytizz vzpamatujou, tak sundáš toho aváče - chechee - ten je strašnej - Mitch na tripu:D:D... Ten starej byl fakt mooc sypatickej. Sorry za OT :D:D Já sem zatim o plíseň nezavadil, pouze na potvory svilušky a smutnice.... Přeju brzké uzdravení.
Apofiss
Více odtahu........méně plísně :D:D:D
Apofiss
Mě tak napadlo, co tu mrchu plíseň potrápit teplotně?Holky toho vydržej fakt dost...:D

K tomu odtahu.....záleží taky dost na tlaku a způsobu pohybu vzduchu v roomu....se ti tam ten vzduch může někde vracet a voxidovat déle než bys řekl.Ty máš dvojí okruh, nebo nasáváš doublectčkem?
De la Vastierre
Strajdas: S tím padlím révovým, tos mě pobavil. Neber to zle, ale to je nesmysl, padlí to je, ale révové fakt neé, to napadá jen rod Vitis a Parthenocissus. :D :D :D :D :D
Použij ten Sulikol K, ten by měl platit na většinu padlí, ale v tomto případě se obávám, že je již dosti pozdě. No zkus to. ;)
Apofiss
bych si nedovolil.....neblázni.................já, kterej dvakrát za sebou ruším kytky :D:D:D
jarin250
Přeju brzké uzdravení pacientek, snad už to je na dobré cestě, když
byla určena diagnóza
OT: puljec a strejda : vy mi dáváte do těla :D:D
Dudušek
to strejdas - všechny tvoje threadry jsou fakt pěkné, tímto ti patří velká pochvala, ale k jádru věci, mám podobný problém a to s plísní listovou, tak jsem to postříkal KUPRIKOLEM a taky tam mám tak bílé místá po chemce jako ty - - a to si myslím, že se pak výrazně podepíšee na chuti, nemáš(nemáte Vy všichni) nějaký fígl(recept), jak udělat, aby kytka měla svojí původní chuť a nechutnala po chemce?? Problém je v tom, že kytky už mám taky v květeu, kdyby byli na růstu, tak bych to pak postříkal třebas vodou a pak phyťakem a myslím si, že by to bylo Ok, ale takhle se bojím hnosné chuťi... Máte na to někdo něco?
Dudušek
mě se to právě stalo, je fakt, že jsem stříkal tehdá myslím bioolem proti sviluškám, bylo to v cca 14dní před sklizní a pak to na chuti bylo znatelně znát(fakt humus:( ) od té doby jsem již žádný problém neměl až nyní, je fakt, že jsou teprve v rané fázi květu, takže budu doufat, že to bude ok... dík
inVALIDa
PS: kdyz kytku osprchuješ.. tak hustě spláchneš pryskyřici (vyzkoušeno)
ale cca do tydne je kompletne zpet.... (mozna bych do toho sel )


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma