Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Snow - Klikni zde pro originální téma
Croaty
Je okolo pul 9 vecer a matka se me pta kdy konecne hodlam jit se psem. Tak se teda zvednu od compu (codovani), obliknu se a jdu ven. Vyjdu z baraku a shock! tyyyyy vole snezi! Na chodniku je jeste mala vrstva snehu. Kua klouze to, ale je to sqely. Je to krasny. Nevidel sem snih od minuleho Silvestra. Prijdu do parku a sem z toho uplne vyplesklej. Celej park uz neni takova ta hnusna area, kde je rozrita hlina a hnusny spadany listi, vsechno je pod bilym zavojem. Takova krasa podivat se do lampy a videt jak padaj ty maly mrsky (vlocky), zastavim se a jen tak cumim. Uplne me to dostalo. Vubec neslysim hluk okoli, jen cumim. Napadne me pouze jedina vec :) a to vyndat speka :). Pes se rochni ve snehu a taky se mu to libi. Juuuu to je sqely :). Neni mi zima, vitr nefouka, do obliceje mi padaj vlocky a ja furt cumim na tu lampu :). Proste naprosta pohoda (dalo by se rict cista, nekoncetrovana), zapominam na vsechno co jeste musim udelat, jedina vec, na kterou myslim je: "Sem jeste zivej? Nebo sem uz umrel a ted sem v nebi?". Nevim jestli to je nejakej muj zvrhlej fetis :), ale snih je fakt cool :). Muzete prosim zkusit jak to na vas pusobi? snow + spek. A povedet mi
jak jste dopadli?

Eeeeee tedka o Vanocich (21.12-1.1.02) pojedu s family a kamosem na hory, kam samozrejme jedem s nutnou vybavou ( chlast i huleni :) ). Snad neco zbyde "novorocni spek" :) , pokusim se dodrzet "jak na Novy rok, tak po cely rok" :). Chystate take nejake "rekreace" na horach, kam?
sativa
já osobně sníh miluju, ye všech ročních období se těším jen na zimu, rád si sednu do sněhu a dám si jointa a strašně rád jezdím na prkně, sníh je nejlepší věc na světě a s jointem je vše ještě lepší :-)
Walhalla2000
jojo, tady dneska poprve taky pada... tak sem si dal jointika z otevreneho okna... dokonce jsem zapomnel i na zimu... je to, jak kdyz z nebe pada cista energie... takova white power.... sakra, ja sem nejak zmastenej... to bude tim snehem...
ziki
Sníh je rulezzz, ale každej rok na něj čekám hlavně kvůli jezdění na snowbitchi, takže se nemusim sčadit aby se mi zima líbila. Má svý kouzlo i bez hulení.
maslox
U me snezilo poprve dneska a je to fakt pekny. Sem se ted vratil z prochazky a je to fakt super si dat brcko ve snehu.
i_oNe
Nebudu dělat machra:


"Když u nás začal letos padat sních poprve napadlo mě přesně to samý - dát si prdíka ze sklínky!"

Sníh je v pohodě doufám, že to brzo rozjede ve velkým stylu !

*** ** * * ** ** *** *****
*** * ** *** ** ** ** ** ** ** *
ddevil
Me uz ty bile sr...ky lezou krkem. Kdyby tak chtel padat na sjezdovky a kopecky a podobne, ale ze bych si nejak moc pochvaloval ,, to nam dnes ale krasne zasnezilo auto, tak hura do tech zimnich radovanek, odsekat okna a zrcatka a jeste ranni modlitba a smele vyrazit do prace ( jen dnes se 2 lide spatne modlili na 12km useku)
Ale lyzuju rad, jen na ty silnice by to padat nemuselo.....
:)
Sido
to DDevil Nezbejva me nez soulasit.Snih je krasna vec, ale pro moje letni nizkoprofilove gumy to znamena jasny konec, takze to je i konec pro me.Huraaa do MHD :o)) Ovsem spicek nekde na horach, nebo v lese kdyz je vsude bilo, tim urcite nepohrdnu :o)))
Croaty
Sem rad, ze nejsem sam, a ze na vas taky snih pusobi dobre :). Bohuzel rano sem se probudil a celej nadrzenej kolik nasnezilo pres noc snehu. Juknu ven z okna a snih je fuc, ty sfine to zacali sypat soli :(.

Snowboard je taky fajn, jen me trosku sere jezdit na preplnenych, vydrenych, plnych skopcaku, ... sjezdovkach :(

Huh, muzem si jen prat "at snezi" :), abychom byli v pohode :)
fidelian
hele pokud má někdo problém se skopčákama na sjezdovkách pak je to jeho osobní problém.
Za chvíli by ti mohli vadit třeba maďaři nebo slováci pak taky češi a nakonec z tebe (z)bude ___?
A připadne ti to jako dobrá vizitka ? Mi teda moc ne.
A když už tam jdeš tak si uvědom že ten dav lidí na sjezdovce tvoříš také ty !

Neznám nic lepšího než se domluvit s kámošema na tom že vyrazíte na nějakou horu po svých bolavých nohách :0) nejlépe hora bez turistů. s prknem na zádech a pak si pěkně vychutnáš jízdu dolů.

Vždy máš možnost volby! Stačí jen hledat jiná alternativa.

ale jináč ať žije sníh a snb. a hulení !
Croaty
2fidelian: pokud sem se te nejak dotkl, tak plomin, ale nedavno sem se koukal na dokument z druhy svetovy valky a trosku me to poznamenalo :(. No samozrejme, ze mam :).Nebudu to resit :) o tohle zde nejde
THC-Aktiv
Pripojuju se, snih dela fakt super veci, zvlast kdyz zijete na vesnici, kde je plno lesu, ktery kdyz se pokryjou snehem vypadaj jak z obrazu. Ja vezmu psika, neco smotnu a jen tak se prochazim po tom krasnym bilim lesiku medituju, koukam do korun jehlicnanu, kde obcas proleti nejaja veverka. No a kdyz jdu na svah neni vubec co resit Snow is cool.
fidelian
mě se to nedotklo ale mysli na to že i v německu můžou být v pohodě huliči a spol.
sans.le.nom
jooo a to je se nejvitz tesim az prijedu domu (pod orlicky hory) z brna a tam bude po kolena snehu a fsuude bila zaplava...
Sníh je fajn,ale podle toho kde.
Na horách ,jasně beru,pohoda jazz,pěkně připnout lyže a vyrazit nějakou hustou sjezdovou 15865km/h.
Jinak ve městě mě sníh spíš sere,jelikož je všude hrozně bláta sraček.noo však to znáte ne....
Tomasino
No sníh je určitě pohodová věc, to bezpochyby, nicméně co se hulení týče tak to já radší léto a sluníčko ..... přeci jenom představa, jak si sedim někde na vyhřátý louce, koukám se na západ slunce jen tak v kapsáčích a tričku namísto péřovky, rukavic šály atd... mě bere o něco víc než to jak si hulim v zimě .... ono obojí má něco do sebe (po pravdě řečeno zhulenej zásek na počítání či sledování tvarů vloček je taky docela dobrá záležitost :) ale já osobně preferuji teplo a sluníčko ..... zahulit a pak sebou fláknout na trávu, hlavu vzhůru a sledovat jak plynou mraky ..... to je prostě teprve ta pořádná pohoda :)
weedpolis
Já sníh moc nemusím.Zimu vůbec rád nemám.Těším se na léto, ty vedra, vokolo desáté večer->ještě světlo, ty s kámošama sedíte někde vo samotě a nabý(í?)jíte faju...pak už jen pohoda...........:sun:
vaava
hhhh, uz je jaro, ptackove zpivaji, teplicko na tricko...no parada:D

weedpolis: " i " od slova bít (jako mlátit) :)hh
Krychle
vaava: Pokud se podivas na data minulych prispevku, tak zjistis, ze tento thread je uz pres 3 roky mrtvej...:D a weedpolis tu naposled neco psal pred 2 roky, takze si tvou reakci uz asi neprecte..:wink:
lulugang
Jaro a Leto rulezz..snih a zima vubec nejsou prima
pouze jezdeni na snowbitchi je cool ale brodit se ve meste v tech breckach..fakt diky ale nechci
Kwjetoň
lulugang má recht
zima je na piču, jediný co uznávám je jaro léto podzim

zima fůj zima fůj...:p:
Toxeus
Ja jsem se zamiloval do snehu tak pred 3 rokama protoze jsem zacal jezdit na prkne a je to mazec.Snowboard is good.
Kwjetoň
no jo ale kytky jen indoor :(
Dubinek
Hmmm, a na podzim - treba v rijnu, listopadu - to mas kytky venku? :) Snih je skvela vec, miluju lyze. Letos me ta kosa ale uz zacinala srat, he he, nj, obcas to je fakt moc dlouhy, ale holt to tak chodi :)
Kwjetoň
nevim, mně kytky v říjnu většinou eště zrajou...

hlavně je to daný mym životem

dělám dost do horo(skálo)lezení, a v zimě to jaxi nejde (nebo de ale nahovno), tak jak začíná na podzim chcát, přepadá mě deprese, která mě pouští až na jaře...

tagže asi tak, no...

Kwjetoň
:afro:
vaava
krychle: heh:D...vim vo tom, ale fak sem asi nedokoumal toho weedpolisa, gdyz uz asi rok neprispjel...

Jinak: MAM RAD JARO :afro: peace
jaro je ok, ale zase takový pěkný podzimní nostalgický nálady taky nejsou k zahození
ale léto je léto - válet se někde v trávě a kouřit ganju, jó to můžu
už se těšim


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma