Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Osobní experiment.....ale jak dlouho? - Klikni zde pro originální téma
Darisss
Ehm, takze pojdme rovnou k veci. Zatim posledni predsevzeti, ktere se mi dari dodrzet je "nehulit". Po kazdodennim huleni jsem si rekla "jake to asi bude, kdyz z niceho nic prestanu hulit?" a napad se ujal. Nic vazneho me k tomu nevedlo, jen prosta ZVEDAVOST. Prece, clovek co nezkusi, nevi (asi tak jako kdyz nekdo odsuzuje marihuanu a pritom ani nevi jak vypada...).
Zatim muzu rict jen par poznatku ( prestala jsem 1. 1. 2006):
za 1. samu me prekvapuje, jak dokazu mit uz 4 dny dobrou naladu (predtim to bylo tak, ze kdyz me chytla depka, nebo jsem se s nekym nepohodla - zahulila jsem)
za 2. asi nebudu takovy debilek, za jakeho jsem se jeste pred 7 dny povazovala
za 3. neni tak tezke rict "pro dnesek si nezahulim" je to pro me jakesi male vitezstvi - aspon vim, ze se dokazu k necemu prinutit :)
za 4. asi by me nikdy nenapadlo, ze se mi muze prihodit kotel silenych veci i kdyz nejsem "in high"
za 5. citim se lip
za 6. jak dlouho to jeste vydrzim davat?
....
zatim nepokracuju ve vyctu - prece jen to jeste neni tak dlouho.
A jak jste na tom vy? Docela me to zajima. Urcite je vas dost, koho tohle napadlo, ale davate to jeste? Napr. moje dalsi predsevzeti bylo, ze prestanu kourit (klasika :) ), ale vydrzelo mi 15 minut, takze asi chapete, ze docela cumim, ze to "nehulici" davam.:angel:
FlickerBird
myslím že nehulit uplně je zbytečný extrém :) ale za pokus to stojí, já už jsem třeba taky pěkně dlouho na suchu...
IMO je nejlepší kombinovat období vypálenosti :p: a volna, je to úleva pro mozek a trochu i zkušenost... taky sem kdysi chytal depky při snížení koncentrace THC v krvi :p: ale je to hlavně o zvyku, zjistil jsem že i bez hulení jde žít (ale proč? :D )
Ježíš
ja byl od sklizne 2 mesice non stop zhulenej a nic jsem pak nestihal taxem si dal 3 tydny detox, zjistil jsem ze je to v pohode tak sem zacal zase hulit :D a ty stavy jsou zas vo neco barvitejsi :D
GODOT
FlickerBird: ta tvoja hlaske ze aj bez hulenia sa da zit (ale preco?). je to cim sa ja uz hodnu chvilu riadim:bravo: :bravo: :bravo:
Erixon
IMHO to chce střídat období když se hulí hodně a když jen minimálně. Když si dám brko po delší době tak to i chutná tisíckrát líp
sabo
tak ja som si tiez dal ze taku poauzicku po dlhsej dobe....podobne ako ty / divcina co zacala s prispevkom /
naposledy na stefana / 26.dec/ a este na silvestra..sak akoi by to bolo...ale to len preto ze mi do toho aj frajerka dost piiiicovala...a este mam teraz skuskove...tak treba sa krotit....no tie posledne razy som sa desne znicil dakym skunkom co mi doniesol kamos from PRAGUE a stacilo....nejak mi to cio nechyba...a da sa s tim zit....no len do kedy :) ja moju trafku neopustim........

btw...naposledy som pauzoval niekedy zaciatkom decembra....cca 3weeks...len tak pre nic za nic.....a potom to prislo....drb drb drb..ganja every day ...a viac krat za den....a da sa povedat ze som si to vychutnaval :) ...

treba to podla mna trocha prestriedat ..tie obdobia davania via a davania menej...nech je zmena :) ...nie daky blby stereotyp...
peace.
r-man
Dariss...doporucuju treba 2-3 mesice, to je doba, po ktere se vetsina THC ulozena v tele v tucich vstreba a vylouci. Pak to bude, jako kdybys hulila poprve, tagze bacha na skunky, at to s tebou neprasti :-) ..Ja jsem si to zazil, a je to parada. Po dvou prdech pocukrovanyho tabaku totalni vytlem, zachvaty smichu na hodinu, no proste masakr, jako "tenkrat na zacatku" ...
Jahudka!
Darisss - Zavislosti co jsem kdy mel jsem resil dilem okamziku.Ted zrovna nehulim a pohoda.A to mam ranec zrovna sklizeny travy!
Proste me to nechybi.Kdyz hulit chci hulim nonstop a kdyz nemam naladu tak proste nehulim.Reknu ti,ze prestat s cigarama bylo to nejhorsi co jsem kdy zazil.Zadnej chlast,trava (a ze jsem se toho hodne nachlastal).Cigara a nikotin to je opravdu svinstvo.Trva pekne dlouho nez nebudes mit nutkani si zapalit (nekolik let)..Doporucuju si nikotinovej abstak kompenzovat travou.Ovsem jen bez tabaku!Treba skla atd.

Kdyz ted nehulim tak cejtim zlepseni pameti.To je opravdu znat.Zadalsi nejsem tak jednoduchej jako kdyz hulim a vic nad vsim premejslim a min se bavim jako kdyz hulim.Napriklad nahulenyho me silene bavili vyvoleny a takovy ptakoviny.Ted premejslim co me na tom mohlo vlastne bavit na takovy stupidite..Kdyz budu chtit vydrzim to naporad.Kdyz se pro neco rozhodnu tak to tak udelam.Ale naporad to ja nikdy nikomu nerikam.Kdyz uz,tak rikam momentalne nekourim nebo nehulim a nechlastam..Vis co.Nikdy nerikej nikdy..Klidne si nekdy mozna dam cigaro az bude nalada,ale kourit bych rozhodne uz nezacinal a chlastat taky ne..Proste trava je trava!!

K tem cigaretam doporucuju misto nich hulit hodne travy.Musis to vydrzet 14 dni a pak je to uz lepsi.V kazdym pripade 3 mesice je to hruza a pak uz se to zvladnout da..Doporucuju taky klidne nosit u sebe krabku.Ta ti ukaze jestli mas pevnou vuli a za neco opravdu stojis!Ja mam okolo sebe povalujicich se krabicek minimalne 5 a uz si nezapalim..

A k 3..Neni vitezstvi zvitezit nad travou. Na ni opravdu zadna zavislost neni.Vitezstvi bude az zvitezis nad nikotinem a zarucuju ti ze to fakt tezky je..A k tve otazce na jak dlouho?Doporucoval bych ti nic si nestanovovat..Ty proste kdyz nebudes chtit tak hulit/kourit nebudes a az budes chtit tak budes.Je to opravdu jen na tobe a tvoji vuli a schopnosti dokazat sama sobe jestli opravdu za neco stojis a hlavne jestli to ustojis.
Kazdopadne to neni pro zadny vymekliny to ti zarucuju!

Tak cusss
Darisss
Nazdar Jahudko!
Tak tva odpoved je opravdu vycerpavajici. Diky za ni.
K tomu baveni se - je fakt, ze se ted ve spolecnosti ostatnich lidi min bavim. Ja jsem totiz "malomluvna", ale kdyz si zahulim, ti lidi by me nepoznali. Nezavru hubu. Na druhou stranu (tu nehulici) taky vic premyslim - hlavne nad vyznamem slov :D a to me na tom stve, ze se docela snadno dokazu s nekym pohadat, jen proto, ze to co rekl vyznelo uplne jinak.....(spis takovy ty kecy co vyjdou z "premysleni z nudy")...
Tak jako ty to mas s tema cigarama (mas jich kolem sebe dost a nepotrebujes si zapalit), u me je to to same s travou. Posledni dobou se mi taky mooockrat stalo, ze jsem hulila i 2x vic nez ostatni lidi (kteri uz behem prvniho speka byli vytlemeni a nevedeli o sobe) a ja porad nic. Hulila jsem spis kvuli tomu, ze mi to chutna :)
Taky se docela tesim na to, ze az si po nejake dobe zahulim, bude to neco, co zaziju "poprve v zivote" (zadna delsi pauza me po 3-letem "pokurovani" jeste nepotkala - proste jsem necitila potrebu)

"K tem cigaretam doporucuju misto nich hulit hodne travy.Musis to vydrzet 14 dni a pak je to uz lepsi.V kazdym pripade 3 mesice je to hruza a pak uz se to zvladnout da.."
Hmm, ehm... nastal problem :) Kdybych zase zacala hulit, stihnul by me "kruty trest" - napad jednoho kamarada: Kdo si jako prvni zahuli, bude muset chlastat non-stop 12 hodin... a na to zrovna naladu ani zaludek nemam. A sazky se snazim dodrzovat - i kdyz... :D Z toho vypliva, ze jeste nejakou dobu kourit budu --> takze kdyz zacnu hulit, prestanu kourit. Ted to muze vypadat, ze nehulim kvuli te sazce, ale delam to kvuli sobe (osobni experiment).
Se divim ze tak kecam a nehulila jsem....sama sebe posledni dobou prekvapuju :D
Doma urputně bojuju za omezení a od začátku prosince se mi podařilo vyřvat alespoň pár dní bez hulení.
Kouřit přestávám taky. Dám si jednu večer a stačí. Nutno dodat, že prvních pár dní to bylo v pohodě, teď už se o mě pokoušej chutě. Ale dá se to. Nemusela jsem se nutit, prostě jsem zjistila, že mi ty cíga moc nechutnaj, tak jsem kouřila jen když jsem měla opravdu chuť-což bylo při poctivym dodržování tak 5x denně. A pak už nebyl problém nejít vůbec dopoledne.Pak i odpoledne. Ale to hlavně proto, že mám co dělat a venku nekouřim.
A mám mnohem lepší pocit, začíná se mi obnovovat čich a mam radost, že jsem to dokázala (akorát se musim hlídat, abych zase nezačala).
Dost dlouhou dobu jsem nehulila a pak jsem se strašně zbořila. Žádnej smích, prostě jsem seděla jak zařezaná a nemohla se hnout. Nic moc zážitek.
Jahudka!
Huleni bych vubec neresil pokavad ti nejak neprekazi v osobnim zivote.S kourenim je to horsi.Nejen ze za cigara platime tomuhle zasranymu statu kurevsky vysoky dane.Jeste navic to hodne kurvi zdravi a je na tom o 1000 procent vyssi zavislost.A skoro to nejskurvenejsi je to jak koureni zacala spolecnost odsuzovat.Me tohle opravdu sere,ale co se da delat.
Koureni travy je v podstate neskodna zalezitost pokavad se kouri pres vaporizer.To samy by se dalo rict i o cigaretach pokavad budu davat tabak do vapiku.Jenze kdo bude kourit cigara pres vapik ze?

Doporucuju vymenit tabak za travu.Spotreba neni tak velka a tudiz to ani neni tak skodlivy.Chlast nedoporucuju protoze spis vyvolava chut na cigo..
r-man
"bude muset chlastat non-stop 12 hodin" .....huiiiiiiiiiii!!!!...jdeme na brko? :-))))))))
TouchWood
to darisss:

a od kdy nehulíš?

Jdu do toho s tebou jelikož to chci taky zkusit - nehulil jsem už od 2. ledna a moc to chci vydržet. Ted mám novou posádku skříně tak jsem si řekl, že začnu hulit až sklidím ze skříně a budu hulit jen ten svůj materiál.

Je to sakramentsky těžká věc nehulit

zjistil jsem že po té době bez THC je mi sqěle (zkuste hulit 10 brček denně) mám čistou mysl
barnie
vidim ze nehulit je v tomhle mesici docela oblibene nevim kolik nas takovych frajeru by se naslo v rijnu:) ja si od posledniho dne minuleho roku utvoril delsi nehulici obdobi bohuzel jen do vcerejska ale i tak to stalo za to opravdu se clovek citi lip najednou se muze hybat a i trochu premyslet takze jen do toho a ja jdu zase pokracovat....
Flint
Já sem hulil docela často,,,.,a jak se řiká všeho moc škodí!Ale pak sem si řek,,že to trochu omezim a šlo to! Už sem se nezhulil každý ráno do školy a i v tý škole mi to de líp!!Sdílím stejnej názor jako řikal tam někdo nahoře.,,.když se chci zhulit, tak se zhulim,a když nemám chut tak prostě ne!!Jinak mi nedělá problém třeba měsíc nehulit,,.vydržel bych to i třeba rok a víc,,ale proč si nedát raního špíčka jen tak na ochutnávku,,jednou za čas???
FlickerBird
celkem vám závidím pozitiva bez hulení :( mě se v hlavě hromadí čím dál víc depresivního bordelu který mě přerůstá, a není jak ho vykydat... THC bylo spolehlivé, ostatní prostředky pokulhávají :(
C00l_D@e
ahoj, tak ja jsem se k vam vlastne taky pridal :o) kvuli bakalarce a statnicim. Proste jsem si tak nejak pred vanocema rek, ze to omezim, dam si tak 1x behem vanoc, pak na Silvestra a od ty doby nic. Chci dodelat bakalarku, tu musim odevzdat do 27. ledna a pak si asi nejaky oslavny brcko dam a pak zas mesic pauza protoze mezi 20-25 unorem budu delat statnice, tak abych se to stihnul naucit. No a jestli to vsechno dobre dopadne, tak uz se moc tesim jak to oslavim :o)
Jinak jak uz tady nekdo psal, to jestli si dam speka neni ani nijak o zavislosti nebo o potrebe, ale jestli na nej mam chut a i tu chut si dokazu odeprit. Takze vydrzet se da urcite treba rok, ale zas proc si nedat kdyz je chut a duvod, ale urcite by se to nemelo prehanet. Ja nejvic hulil tedka po sklizni, tak 2- 3x tejdne, to je ale jak tady ctu ty prizpevky (10 brk denne) docela malo, na druhou stranu by me bejt vecne zmastenej ani nebavilo. Proste jeden den si zahulim uziju si vecer a druhej den normalne funguju. Ja vidim na kamosoj kterej huli v podstate kazdej den, jak je apatickej a kdyz neni zhulenej tak ma depku a kdyz je tak je vetsinou dost mimo. Proste vseho s mirou. Chce to zit aby jste si mohli obcas dat toho speka a ne hulit proto aby jste mohli zit. ne? :)
C00l_D@e
no podle me chut zhulit se....ja nijak chut na ten kour teda nepocituju
Lahvan_FlaskiCZ
jj, ale vazne je to lepsi si dat po mesici totalni kase tyden oraz. clovek si vse urovna v hlave a soukromem zivote, pak se do toho da ponorit jeste hloubeji. :frog:
KURKA
U me je to oboji.Nejvic mam chut zahulit az tak po tretim pivku,ale po novem roku sem prestal pit,tak sem jeste nehulil.Sem taky zvedavy jak dlouho mi to vydrzi.Jak uz tu bylo uvedeno se mi obnovily sny,zdaji se mi cele pribehy ktere sem pred tim nikdy nemival.Delal sem uz deset kousku denne minimum.JInak jedno vitezstvi uz mam za sebou a to jsou cigarka,nekourim uz 4 roky po 7 letem intenzivnim vykurovani,tak uvidime jak to dopadne,ale s trafkou skoncit nehodlam.
Jinak preji vsem co si dali nejake precevzeti,at se drzi a nepovoli.
Já na to mám,kdyz si tatatataratatata
MAJKOranieri
mne staci nefajcit tyzden ked som v robote a potom je to tiež zaujimave:mutant:
TouchWood
s těmi sny je to opravdu tak - předtím žádné a dneska se mi zdál překrásný erot. sen a ještě k tomu si ho pamatuju .-)

stále držím půst a jsem pevně rozhodnut
Mesias
No já přestal ve svém životě už hodněkrát. A to z různých důvodů. Hulit sem začal tak 3 - 4 roky zpátky. A ještě jsem do toho pořádně neviděl o co go. A tak jsem po období sklizně kdy všichni měli hulil. Psychická závislost nic moc, takže jak začala Zima a outdoory byli skouřený tak jsem prostě přestal. Vydržel jsem i pár měsíců... Respektive mě ani nenapadlo že bych snad měl někde hulení shánět nebo ho snad pěstit.. V létě jsem začal na novo a od té doby jsem zase mnohokrát přestal. Většinou spíš kuli tomu, že jsem neměl. Ale byli tady i takový pokusy, že bych jako přestal když mám a že bych si to třeba šetřil do budoucna¨. Takovýhle přestávací pauzi mě ale chytaj jenom kuli mému okolí, ještě se mě nestalo, že bych uvnitř mě cítil potřebu přestat a proto si stejně vždycky dám. Myslím si o sobě, že mám silnou vůli, ale ještě jsem nenašel důvod proč přestávat... :) Snad jen proto, že po pár týdnech nehulení si dát nějakej monstrozní model je zážitek, kterej za těch pár měsíců stojí... Teď momentálně nehulím protože nic nemám :( . . .
Darisss
Tak se musim vsem priznat:rolleyes: je opravdu tezke prestat s necim, ceho mate porad dostatek a kdyz kolem vas lidi huli, je to jeste horsi!!! Po 10-ti dennim odhodlani nekonzumovat marihuanove splodiny jsem selhalaaa! Zrovna kdyz dal bracha prijmacky tak to proste neslo odmitnout.
Ted jen doufam, ze si ten kamos, se kterym jsem se vsadila, nebude chtit co nejdriv vybrat sazku (chlastat 12 hodin v kuse).
To nezvladnu :mutant: Jo a kdyby mel nekdo zajem, tak mi uz muze chystat parte :p:
Ale i po selhani se budu dal snazit nehulit (prece jenom je to jen jednou v zivote, kdy da vas mladsi bratr prijmacky po tom, co se ho snazite den pred nima seznamit s jeho budoucimi starsimi spoluzaky "umelci" a oni vam ho na seznameni pekne opijou a zkouri...) ale dal to a za to ho obdivuju! Schvalne, kolik z vas dalo prijmacky s nejakou tou 0,6 promili alkoholu v krvi?
No, moc me to neomlouva - opravdu se stydim a od ted to beru smrtelne vazne! (pokud preziju mych osudnych 12 hodin...:) )
Pevnou vuli vsem growerum!
Lampick
Tak musim rict,ze po asi 5-letem obdobi,kdy sem hulil skoro bez prestani [dycky tak max 2dny] sem se k vam experimentatorum asi pred 2tydny pridal...ne proto ze by ze bych si rek ze chci skoncit s hulenim,ale proste jen zkusit jake to je...a taky sem v irsku a vsechny zasoby uz sem zhulil a kupovat tady g za 20Eur od cernochu se mi moc nechce...:grrr:
Taky me docela prekvapilo ze dokazu byt happy i bez toho,ty barwity sny sou taky mazec ale docela se tesim,az se po nekolika tydnech/mesicich [uvidime] pekne zborim:crazy:
ThomasK
Nazdárek, tak taky sem musím přispět. Já už nehulím 13 dní, a dal jsem si předsevzetí že alespoň leden vydržím bez toho. Ale ani předtím jsem nehulil moc, tak 2 max 3 špěky týdně, někdy ani to ne.
No a teď co jsem 13dní něměl, tak mi to ani nechybí, akorát poslední 2dny na to mám chuť na tu vůni toho špeka, ale mám celkem dost silnou vůly a nedám si, protože když jsem to řek hodně lidem že jsem si dal předsevzetí na leden, tak to prostě MUSIM splnit.
No a přitom mám tolika materiálu, že kdyby jsem hulil každej den , tak to do další sklizně všechno nevyhulim :)
Čus, užijte si výkend, já už ho mám od dneška, zítra jsem doma, dneska jsem udělal zkoušky.
Co?
zrovna nedavno (rano) jsem se zhulil TAAAAK, až jsem měl čistou hlavu...na 10min....
eMson
silenci. prohulit se do strizliva??? ze se nestydite :)
já jsem si řekl že měsíc.
2 jsem se vzbudil, a bral to prostě jako hotovou věc.
Už se těším na 1 unora!!

Navíc jsem přestal až do pololetí uplně chlastat, omezil kofein (byl jsem dost zav). A vodárnu jsem mněl jenom 1x

Ale ve čtvrtek, až budu mít rozhodnuté všechny známky, se opiju jak PRASE, a dám si doutníček. Už se nemužu dočkat, až se nebudu muset učit 8hod....



PEACE
Time4Tea
Tak nevim jak ostatní, ale já se považuju za příležitostnýho huliče, ikdyž doma toho tak mám kýbl...
Rozhodně platí, že ganja má dost negativní vliv na paměť. Třeba u mě se pto projevovalo (po týdením každodením hulení) zhoršenou schopností si vybavovat některý složitější výrazy.
Jinak sny si taky v high moc nepamatuju, ale mám znich dobrej pocit. :)
venc
Hoj
ja to taky pauznul po Veselych vanocich a silvru..... bylo to v poho, ani jsem nemel chut, spis jsem citil ze necu. Pak jsme si s moji kocickou se kterou jsem 5 mesicu udelali hoooodne pekny vecir;) u ni doma. Vlastne poprve po tech mesicich:sun:
A jak jsem dosel domu z toho mrazu a pln dojmů, tak jsem se na to zpukal a spokojene za chvilku usnul. Ale ted zas docela nehulim, ikdyz mam chut a koci mi rika ze jsem ted divny kdyz dont smoke:baby:
Distillers
Já to mam asi takhle od pondělí do pátku většinou nehulim až na náký vyjímky.A při nejhoršim je to pár brk na který mě musí eště někdo pozvat.Ale jak začne pátek večír 6 hodina už to jede.A hulim jedno brko za druhym.Takže vyhulim i 10 brk za večer a je jedno jestli je to venek,skunk,nebo hash.Občas se přehulim takže se mi na půl hodiny až hodinu udělá zle ale jak se proberu tak zase hulim.V sobotu sem na tom podobně.A v neděli nehulim a dávam se dohromady.Mam vypatláno v hlavě a vždycky si řikam proč to hrotim když stačí tak 3 brka.Pak zase do pátku nic.Ale eště nikdy to nebylo tak že bych v pátek a sobotu nehulil to prostě nejde.
já musim říct, že ze začátku to bylo něco novýho a děsně sem si to užíval. A pak pokaždý, když sem chtěl od něčeho utýct tak sem si dal. Ale naštěstí sem zjistil, že to byla chyba, protože před tim přes hulení neutečete. Sem se rozmazloval a pak mi to došlo. Naštestí. od tý doby nikdy nehulim, když chcu od něčeho utýct, ale naopak si řeknu, že do toho musim jít, a ne utýct. A tak když hulim, mám permanentně dobrou náladu, protože mě netíží to, před čim sem utíkal. Jednou sem nehulil 3 měsíce a nic se nestalo. Vůbec nic. Co by se taky mělo stát, že?
To samý platí pro chlast a jiný věci

jo, a myslim, že bych zvládl klíďo pauzu na rok. Ale nemám důvod. zatim.
ThomasK
hm lidi, tak já jsem zklamal, vydrřel jsem asi 15dnů, a pak jsem si dal, ale stálo to za to!
Teď už jsem zase tak 5 dní neměl, a budu mít nejdřív tak za 10 dnů, no možná dřív, tak se mějte .čus.
Jo vyděly jste na nově jak byl ten kuřák co mu bylo 57 , a kouřil od 17let děně dal 20-30 cigár, ten byl už úplně v prdely..
bylo to v navlastní oči. tady je záznam z nova archivu,se podivejte http://www.nova.cz/tvarchiv/video/?video=36687
jo, čím dýl to nemáš, tim je to pak lepší. Tak to zkus tak rok :)
Darisss
Francois deGEOT :"JÁ HULÍM JEN TU A TAM,tak jsem v pohodě"

Hehe - TU na rožku A TAM na rožku....vždycky trošku :D
vela hulím , včera som nechcel a, ale došla kamoška , dnes som ešte čistý....jasné , že viac zabudam , momentálne mi to vyhovuje , ale ťažké je nehuliť ked máš doma makak...
Karamelman
drogy sou zlííííí fůůůůůůůůjjjj, nevim jak vás ale mě začla ganža ovládat, kdyš sem nenarval do huby vodnici aspoň jednou za 18 hodin (většinou 15-30 za den:( taksem měl děsný psycha, jako plánování teroristickejch útoků způsobený až nepříčetnou agresí (zcela vážně):eek: , jo sousedy sem ohrožoval šroubovákem a pálil o sebe cíga v absolutní frustraci....mno teť sem přesedlal na karamelky a jupíííí, karamelkový tripy rulezoujou !!!:frog:

edit: OuuuuUUUUUUUUU....JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:flamer:
cosecha
mno já si dávám pauzy. nedělám to nijak násilně, přicházejí většinou samy a trvají několik měsíců a pak samy zase odcházejí. a přijde hulící období trvající taky několik měsíců a vystřídá to pauza...něco jako násilná odvykačka u mě nehrozí, nemusela jsem s chutí na jointa nikdy bojovat. Jen občas mě - v hulicím období třeba napadne - "co já budu dělat až mi dojde model?" a pak dojde a nic tak hroznýho se nestane, vlastně se nestane vůbec nic.
Micasa
Taky prestavam.. S kourenim i s hulenim. Sic me k tomuto nemotivovalo tohle tema, ale to, ze jsme se ze spanelska (hasisovej raj :) ) ocitla v Englandu, kde krabicka cigaret stoji 5 liber a kolik tu stoji trava vunec netusim, a mozna, ze az se to dozvim, tak to se mnou prasti. ;)

Spis nez nehuleni vitam nekoureni, jsem silny kurak (nebo uz muzu psat byla jsem), a ackoli se mi pred tremi lety podarilo na rok prestat, zase jsem zacala. Kdyby jste mel nekdo nejake antikuracke rady, tak je uvitam, bojim se totiz, ze na me dolehne to, ze se budu misto cigaret cpat nejakejma mnamkama a pak budu vypadat jako ty tezkotonazni anglicky slecny.

Co se tyce huleni, tak jsem kourila v poslednich letech dost, bez nejake delsi pauzy a muj nazor na to je ten, ze pokud se soucasne s hulenim zamestnava telo i mozek (jakoze nejaky sport a taky cteni, nebo neco studovat), nema trava nikterak negativni vliv. Tedy mozna krom jedne veci - prijde mi, ze cim dyl clovek huli, tim je zamlklejsi. Mezi spoustou lidma se mi uz stalo, ze jsme se fsichni dobre az do te doby, nez zacala kolovat jointik. Pak uz jen fsichni sedeli, mlceli a premejsleli nad svyma vecma. To me na trave v posledni dobe stvalo. -> Stava se to mezi vama taky?

Howg Micasa
Apofiss
Už jsem si týden nedal cígo....


....Ouuuuuuuuuuuu Jéééééééééééééééé!!!!!
TouchWood
Aktuální zpravodajství

já se stále držím a ještě jsem od toho 2hého ledna nehulil
Aktuální zpravodajství:

Takže alkáč byl po čtrnácti dnech (přecevzetí splněno) a podařilo se mi vykloubit si koleno.

Hulení nebylo, takže se DRžíííííííM
Dude
já od silvestra 3 prdy :eek: - nejni, tak nejni :wink:
až bude, tak bude :D
Apofiss
citace:
Původní příspěvek od Dude
já od silvestra 3 prdy :eek:


To já už si od silvestra usral tolikrát, že by to rozsvítilo šestikilo :D
che che, to já sem neměl ani nepamatuju. Někdy od listopadu neni co...
Darisss
[QUOTE]Původní příspěvek od yavar
[B]hele myslim ze dulezity je v pripade coudu to jakou ma kazdy svou miru....kdyz ji nekdo prekracuje a pak se divy ze mu to nedela dobre...mel by resit sebe a ne huleni...takze ohledne otazky jak dlouho, je jednoducha odpoved, do ty doby nez to dostanes pod kontrolu, nez si najdes svoji miru..to muze byt za den, tyden, rok nebo nikdy..

Ale otazka jak doluho, patrila tomu, jak dlouho vydrzim nehulit. Nevim jak jsi to pochopil ty.... a ani nechapu co jsi tim chtel rict. Ty to chapes? Jestli ano, tak prosim o podrobnejsi vysvetleni.

A k tomu koureni.
Od doby, kdy jsem prestala hulit, se mi zda mnohem snadnejsi prestat i s jinyma vecma. Dari se mi koureni omezit na minimum a taky uz tolik neprahnu po alkoholovejch radovankach.:beer: Proste nemusim n e m u s i m.:wink: Stava se ze me jinej clovek. Nevim, jestli je to tim, ze kdyz jsem zacala hulit, bylo mi nejakejch 14, skoro 15 a nejak jsem nevnimala sve mentalni dospivani a pripisovala jsem to hulu. Ted jak se me telo cisti,si uvedomuju, ze jsem bud schyza, nebo " budu asi normalni". Nemuzu rict, jestli se mi to libi, nebo ne, pac ted se ve spolecnosti ostatnich lidi, nedokazu vubec bavit - tak se jim radeji vyhybam.
Richi
je to zmena nepukat.. zase trochu jinej stavek. ale jak rika muj znamej s realitou opatrne a po malejch davkach :)
Frisbeeman
Taky se připojuju do klubu. Nehulil jsem od 2.1. 2006 a snad to wydržím až do maturity (tj. rok a půl). Zmizela občasná wypatlanost, paměť se zlepšila, taky sny jsou mnohem zajímawější a barwitější :)
Jen sem od té doby začal mnohem wíc kouřit a chlastat, tak newím, jestli se mi to wůbec wyplatí :D
Apofiss
Hulit v týdnu s mírou o víkendu bez něj.Chlastat jen občas......


A hlavně se vysrat na zkurvený cigára!!!!!!
moswa
tyhle "osobní experimenty" to je věc zrádná. ale neustále je porušuju. ale souhlasim s většinou-vysrat se na cigára. porád nevim, co je na tom tak nemožnýho, že mi to nejde...:rolleyes:
leevanec
No já poslední měsíc loňských prázdnich hulil každý den (před tím tak 1,2x /týdně) a už mi to lezlo fakt na hlavu, pořád mě to bavilo-léto pohoda, ale už jsem zapomínal běžne slova a byl takový unavenější. tak sem si řek že od zaří až do kocne školního roku, než udělám školu, nehulím. S tím, že budu rád když to poruším jen pár krát(silvestr, nározky,spontání akce). Dařilo se, první ho prda jsem si dal po měsíci, pak zas dlouho nic, pak uplně do kaše, zase do kaše, sase dlouho nic. No za tu dobu jsem hulil tak 10x. Ale jsem rád protože jsem se naučil jednu dobrou věc a to říkat" NE". Před tím sem si hulil když vždy když byla možnost, ale ted sem k tomu získal nadhled. Aspoň doufám.

A dneska mě napadla skvělá věc. koupil jsem totiž sáček skunku, že ho o víkendu zkouříme... Ale bude to jinak. ubalim si čisté brko, uložím, zapečetím, schovám a zkouřím ho až za tři měsíce jestli udělám absolutorium. A to té doby nebudu hulit, tentokrát už fakt ne. budu se hezky těšit na to brčko, které si zapalím už jako Dis. Jo jo to bude krása...




Všeho s Mírou
jo, všeho se mnou!!!
Karamelman
jak pravil pan Locke "možnost volby, rozhodování mimo instinkt je to jediné co nás dělí od..toho kaňoura" nebo jaxitaxinjaktak

bonga špeky vodnice hulení kamsepodíváš má Karameloň a věčí uspokojení mu dělá co ?? NEHULIT oujéé, to rači ohulim pořádnou dízu, OU ZóN !!!
Apofiss
Void: taky nechápu, proč někdo na pěstitelském a huličském serveru přestává hulit :mutant:.......přitom náš nepřítel jsou cigára!!!

Kurwa, jsem to vydržel 16 dní a pak jsem se sám na sebe nasral, že si něco zakazuju a protože mám rád svobodu :D, koupil jsem si krabku....kurwa!
BomberMan
Sakra to mám jen já takový štěstí že než mi ty cigára začli chutnat tak se mi zprotivili že neberu ani za trest?
kafevar
Apofiss & VoidMAN:
Jestli hulíte víc než je normální, tak ono na vás taky dojde. Možná za 5 let, možná za 7 ale pochopíte. Nehulím, abych mohl zase začít hulit a měl z hulení požitek a né nepříjemnosti.
Protiva
UUU. Já jsem si taky opčas vysadil, ale měl jsem pak špatnou náladu. Přeci jenom je to antidepresivum :wink:. Ale v březnu květnu pojedu do Holand, tak si před tim skusim dát tak měsíc, aby jsem moc neutracel :D.

to leevanec: Jsem si taky schoval špíčka a když jsem ho pak hulil vůbec mě nezmrskal, tak dofám že dopadneš líp.:crazy:
TouchWood
to apofiss:

GRower = pěstitel

takže můžu nehulit ale můžu pro svý potěšení jen pěstovat. Prostě mě nebaví a už ani neláká hulit ale jen pěstit. To že někomu vadí že tady lidi mluví o tom že nehulí a někdo to odsuzuje mi připadá jako hloupost.
Co?
já tomu nehulení říkam, že hulim listy....ponevadž čekam na šišky...:)
cigara jsem zredukoval stylem....chceš kouřit? dej si špeka... vyborně to funguje...takhle si dam tři lisťáky a ani nejdu kouřit (no na balkoně....v takový fujavici)

ps..tři nebo čtyři :)
TouchWood
ale zase ty tři lisťáky ti rozsračkujou plíce jako karton
RastaManiac
No já zatím držím už týden:D ale nemám v úmyslu přestat hulit- ŽIVOT JE JENOM JEDEN NE ???:pimp:
A myslím si že to zítra padne jestli půjdu za kamošem.
Možná to je taky tím že nikdo nic u sebe neměl a nebylo co hulit :jumper:
RastaManiac
a cigáro si dám občas.No spíš nějakého prda z cíga.Na rozjetí s tavu je to nejlepší
Mesias
Mám pro vás pár poznatků o přestávání. Přestat lze a je to děsně jednoduchý, fakt ukrutně. Když prostě někde uvnitř najdete důvod proč skončit. Najít v něčem smysl. Já si říkám, že až najdu nějakou bezva holku tak přestanu, ale to stranou. Prostě moji kámoši mi tak nějak začali dávat na jevo, že už bych přestat nedokázal. Já přestávat nechci, ale řekl jsem si, že zkusit to by stálo za to. Nemluvil jsem o tom s nimi, tedy né se všemi... Ale zkusil jsem to. První den kdy jsem chtěl přestat jsem se ráno vzbudil. Uvědomil jsem si, že jsem doma sám a už to jelo. Když jsem si dával tak třetího prda tak jsem si vzpoměl, že přestávám. No tak jsem to típnul a že nebudu hulit. Celkem v pohodě... Odpoledne jsem si vypracovával otázky na maturu a vše bylo v klidu. Už kolem páté večer jsem začal přemýšlet. THC uležono v mém těle mi začalo volat do mozku. Prostě skončilo to tak, že jsem si řekl, že když už jsem hulil ráno tak bych tento den stejně nemohl počítat a tak jsem se zhulil. Druhý den jsem si řekl, že to ještě odložím a odložil jsem to znovu na neurčito. Je těžké přestat když máte hulčo doma. Myslím si že psychickou závislost mám, ale stejně se s tím porvu. Nepřestanu na stálo což by bylo nereálné, ale začnu tím, že budu hulit méně, třeba jednou deně... Pak to pesunu jen na výkendy a pak to zkusim přastat na furt. Ale ne do konce života, bude to jen pokus. Hulení mám rád a nehodlám se s ním zatím loučit...
braniqo
uff tiez xem prispiet dal som si tyzdnovy detox a fakt je to lepsie :)) newim preco ale mam lepsie nalady depresie ma obchadzaju setko sa da riesit jednoduchsie a kopu veci super akcii si pamatam co by sa mi asi nikdy nestalo :)
Mám rád hulení, ale chce s ním zacházet tak, aby tenhle tread neexistoval ;) Serou mě ty haranti co se tam kroutěj vysmátý v hospodě u stolů a cumlaj pivo, který vypadá jak broskvovej čaj. Hulit do pohody.
takže, dneska to je třetí týden od toho, co jsem se posledně zhulil. důvod proč jsem přestal je asi ten, že jsem to chtěl vyzkoušet a že jsem začínal mít takovej nejasnej pocit, že když jsem někde s kámošema, tak se potřebuju zhulit, abych se uvolnil.
Docela problém je, jak už tady někdo psal, alkohol. V okamžiku, kdy si zajdu na pivko, tak okamžitě dostávám chuť na hulení. To pak přichází takový myšlenky: proč vlastně nehulím? proč si nedat? No a s rostoucí hladinou alkoholu v krvi je těžký si na ně smysluplně odpovědět, protože čím vís toho vypiju, tím víc přestávám řešit věci dlouhodobějšího charatkeru - soustředím se jen na "tady a teď".
Vědom si tohoto faktu jsem přispěchal s dalším řešením - moc nepiju. A to se mně v kombinaci s nedostatkem peněz daří bezproblémů plnit.

Poznámka na závěr: Dnešní půlnocí zahajuji svůj čtvrtý týden :)
4C3
hulim vic nez 10 let, ale nikdy jsem nemel problemy s tim udrzet to na uzde, posledni 3/4 rok jsem ale uz trosku prekracoval svoji mez (cca 5x do tejdne), takze jsem si ted konecne dal pauzu, zatim se drzim cca 20 dni a bez sebemensiho problemu...
DeathCell
taky sem měla období,že sem chtěla přestat hulit,ale to bylo kvůli tomu,že mě hulení už nic nedělalo,žádný stavy i když to byl kvalitní model,tak sem myslela,že pauza mi pomůže...tak ok,vydržela sem cca 4měsíce a myslim,že mi to celkem pomohlo...:punk:
Darisss
:D nestačím se divit tomu co tu čtu :D
fíííha, už je to celkem doba, od založení tématu, takže můžu shrnout celých 6 let experimentování! ;)
V roce 2006 jsem se "neúspěšně" snažila vydržet min. měsíc bez hulení. Moje snahy skončily 10. dnem :D
Následovaly 3 roky denního hulení. V roce 2009 jsem otěhotněla - a to byl teprve důvod si dát pauzu. Pauza trvala do doby, kdy jsem přestala kojit, takže něco přes rok. Už jsem si myslela že s hulením ani znovu nezačnu - omyl začátky jsou přece nejlepší ;)Táákže závěr experimentu - 1. kdo jednou objeví krásy konopí, bude se k němu vracet do smrti a je jedno jestli si jej zamiluje skrz kouření, mastičky, výtažek nebo díky tomu, že jím má zateplený barák.
2. Každý pozná, že potřebuje pauzu. jde jen o to, umět poslechnout sám sebe ;)
matata
ja mel ted pauzu po 4,5 letech defakto kazdodenni konzumace ,ne dobrovolne ale byl sem mesic v zemi ,kde se proste nesehnalo ...
Po mesici pred spiglem sem se zamyslel a zjistil sem ze sem stejne vykouřenej jak pred mesicem ,jen sem si nedaval speky ... ganja uz se do me otiskla tak,že ji v podstate nepotrebuju - jen kvuli tem dvema hodinkam po aplikaci .
Pflusik
Já zase nikdy nepochopil, co s toho každodenního hulení kdo může mít...
matata
Když člověk pěstuje a má toho dost,tak pálí (ne každej samo :) )...a Když zjistí že ho to v životě a ve škole neomezuje ,dokonce občas trochu přidá tak pálí dál ... Stává se z toho oblíbenej rituál na ukončování dne , záminky pro schůzky s přáteli nebo jen důvod proč se projít do lesa ...Částečně taky jako taková náplast na bolístky co se stávaj a brčka za odměnu po něčem nepříjemnym ... Je to životní styl a jistá forma závislosti řekl bych Za tu dobu sem se taky naučil dělat i jiný produkty z konopí a začal si ho uplně jinak vážit než když sem kupoval skéro za 2 kila ..Je to životní styl a jistá forma závislosti.Život s bylinkou :)
Každopádně po 5 letech nelituju ničeho a těšim se na letošní sklizeň :)
... Musim dodat ,že i po takový době a množství nejsem na dort vypálenej,duševně mrtvej nebo tak něco ...škola lehce nadprůměr,všechno co zadaj splnim ( demotivační syndrom ale pracuje :D ) a hodně mě to vyklidnilo...
Zenga
Ja jsem pred pul rokem prestal hulit,kourit a chlastat.Musim rict,ze se citim jak fyzicky tak psychicky skvele.Vubec sem nepocitoval nejaky nutkani si zakourit,natoz pak zahulit.Lip se mi dycha,dobre spim,nejsem unaveny a tak nejak mam lepsi naladu.hulil sem posledni 2 roky kazdy den.Casem asi koupim vaporizer a zacnu zdrave inhalovat.
matata
Chlastat sem prestal ,kourit chci prestat a po vapiku taky poukuju ... Pomalu me opusti nesmrtelnost ...
Jak si prestal kourit ?
Zenga
Normalne sem si rekl,ze si prava davam posledni cigo a od druhyho dne sem prestal kourit.A je zajimavy,ze sem na to nemel az na par vyjimek(asi 4)vubec chut.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma