Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Lysohlavky pres hranice - Klikni zde pro originální téma
hovnajs
Zdravim, chystame se letos s kamosema na Inetnational Art Festival do Berlina (http://transmediale.de/) a radi bysme si tam vzali par hub(ganju prevazet nechceme). Netusite nekdo, jestli je to trestne? V cehcach je takto: Držení lysohlávek není podle současných legislativních předpisů trestné, jakékoli předávání lysohlávek druhé osobě však ano. Důležitou skutečností je také to, že relativně vzácná lysohlávka česká byla navržena do seznamu zvláště chráněných druhů hub. Pokud bude její zařazení na tento seznam schváleno, její sběr bude zakázán a bude možné jej pokutovat. Ale jak je to v nemecku, resp. na hranicich?

dik
hovnajs
ale v cechah to neni ilegalni droga, je tomju tak i v nemecku?
sancha
hovnajs:

kup čínský sušený houby, opatrně rozbal, vysypej to pěkně do hajzlu, lysohlávky pěkně šup do obalu a zatavit. popřípadě zašroubovat.

enyoj
Jebat
Ja sem pracoval na hranicich a nemci to moc nekontrolujou takze to propasujes bez problemu ,ale je to tam stejne trestny jak tady pokud budou usuceny tak je to na basu :( ,ale ver tomu ,ze te nechytnou
A co takhle jet třeba ze/do Slovenska na houby normálně s košíkem praváků? A dalších houbiček.... :-)
NIKOHO NENAVADIM!!
hovnajs
Tak uz jsem zpet z nemecka a mam dost neuveritelnou prihodu:

Pres hranice probnehlo vse v pohode. Dorazili jsme do Berlina vzal jsem asi 30 hub dal je do plastove krabicky od zvykaciho tabaku v vyrazili jsme na prochazku po Berline nez pujdem vecer do klubu. Dosli jsme az k Reichstagu a ze se pujdem podivat dovnitr. Tak jsme prisli do te super moderne zarizene budovy a hned u vchodu ram na detekci kovu a rentgen, tak mame prdel z toho, co budou rikat na plne kapsy plechkovkovejch piv. Projdu tim ramem a pipam, pohoda, du k chlapkovi s rucnim detektorem, ten me projizdi a u kapsy mu zacne neco pipat, tak do ni sahnu, ze mu ukazu , ze tam nemam nic kovoveho a jak vytahuju tu plastovou krabicku(na kterou jsem totalne zapomel), tak je mi jasne, ze sem v prdeli. Neduverive na me kouka a at ji otevru. Tak mu podavam krabicku s mejma 30 lysohlavkama odprostred nemeckeho parlametu a sem uplne v riti. On na to nevericne kouka, zovola si na to kumpany z ochranky a i oni na to cucej a cuchaj k tomu prohlizej si ty jednotlive houby a ja myslim na to jak se vola policajtum a ja putuju rovnou zaktr. Pak se me ptaj na co to mam, tak rikam posledni zachranu a to sice, ze na polivku. To je nastesti uspokojilo a vratili mi mejch 30 hub a ja si sel uplne ovarenej prohlidnout Reichstag.
N3m3515
Tos mnel teda hafo stesti zo to byly houby do polivky
dalbych si taky vevar :D
a spis by to bylo zajimavejsi kdybys stam mnel sisku tak to bys byl asi hafo v riti ze :D
mnej se peace
no nevim, jestli tam jsou zakony jako u nas, tak by par (malo) šišek byl přestupek


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma