Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Zvláštnost Reflex Cannabis cupu - Klikni zde pro originální téma
dbrtinka
Včera jsem si přečetla na serveru Reflexu (konkrétně zde: http://reflex.cz/Clanek22296.html), že již včera, tj. 5.1. 2006 byla vybrána vítězná fotografie letošního ročníku RCC, i přes to, že soutěž oficiálně končí až zítra, tj. 7.1. 2006.
Nevím co si o počínání pořadatelů mám myslet, že o vítězi bylo rozhodnuto již dva dny před ukončením celé soutěže, ale pokud by se našel někdo, kdo by mi podal nějaké vysvětlení nebo mne vyvedl z omylu, byla bych velice ráda. Háže to na celou akci dosti zvláštní světlo, zvláště, když ještě v předposledním Reflexu č. 52/2005 je uvedeno, že cituji: "Uzávěrku pro obrovský zájem prodlužujeme do 7.1. !"
Vyskytuje se tu sice jeden paradox, který by mohl pořadatelům udělit právo vybrat vítěze dříve, ovšem již s ročním předstihem, neboť v onom článku a v oné větě je uvedeno, že uzávěrka je pro obrovský zájem prodloužena do 7.1., ale bohužel rok je uveden 2005. Takže pořadatelé mohli vítěznou fotografii 2. ročníku vybrat již před rokem, ale tuto možnost zavrhuji, jelikož se patrně jedná jen o překlep-kdo má reflex č. 52/2005 k dispozici, může se přesvědčit (článek se nachází na straně 27).
Velmi by mě zajímal Váš názor na tuto zvláštní situaci, která v podstatě nedává žádné šance fotografiím odeslaným sice dva dny před uzávěrkou, ale stále v průběhu soutěže.
Dude
:eek: a kdo je ta porota?
a kdo byl v porote za growerTeam?
ponekud zvlastni :-//
Lancelot
Tak já myslím, že jsme na podpásovky od RCC a jxd už tak nějak zvyklí z loňska, taky kolem toho byly různé zvláštnosti. Myslím, že můžeme být rádi že vítěze nevybrali ještě před vyhlášením celé soutěže (ale kdo ví). Každopádně to smrdí a je to nefér hnus od pořadatelů. Ti lidé nemají úroveň. Jestli to ale jenom blbě chápu, tak se rád omluvím. Zatím to ale vypadá na pěknej ojeb.
100Thermal
Kamarád umělecký fotograf chtěl zrovna dneska ještě poslat nějaký svoje fotky, jsou fakt nádherný, ale po této informaci se na to vykašlal, což je docela škoda, ale vůbec se mu nedivím, proč házet perly sviním, který ani nedodrží slovo? Takže se ptám, je Reflex Cannabis Cup jedna velká lež? Jsou jeho pořadatelé lháři a podvodníci?
SPARTAKUS
No ty vole, jak můžou mít vítěze, když soutěž ještě neskončila? Ťukyťuk, je to na hlavičku :eek: :confused: :eek:
SCRAT
mmm fakt zajimavy...... ani nebudu psat co si o tom myslim...:flick:
zizik
tak to vubec nechapu....
POUZDRO
No to sou svině, doufám, že aspoň vyhrála moje fotka :frog: Příští rok na rxcc zvysoka seru, je to akorát blbá reklama aby se kupoval Reflex. Takle se s lidma nejedná ani v rusku, ku*vy zasraný :flick: :rocket: Pěkně s lidma vydrbali, fotka byla určitě vybraná dávno dopředu nebo co :grrr: Starej Doležal pro jistotu už včera shodil huli.biz aby se měl na co vymluvit, že mu tam nechodí mejly s fotkama, páč mu to hapalo.. Rači si budu kupovat Ohníček a podporovat Nadaci Dády Patrasové než cpat prachy do podvodníků z Ringieru a do vymaštěnýho Doležala, kterýmu tím akorát přispívám na toluen.....
orignalTHC*
Ja uz sem to taky zkousel resit.. dokonce i sam carlos reagoval, ale zase nic.. Ja osobne nechapu co by tim ze klamou cely grower ziskali..
Average user
PRASATA jsou to
slonekk
:eek:
kafevar
Jen aby to nebylo tím, že sociologa JXD baví především kontroverzní věci. A ve chvíli, kdy všechno směřuje k tomu, že pěstovat pro vlastní potřebu bude legální, tak ho to přestává bavit a začíná to flákat. Navíc teď asi nemá moc času, protože si bude muset založit profesní kariéru na něčem jiném. Poukazování na černej trh se želvama ho asi příliš dobře neuživý. A to, jak se hádá s liunxákama už taky moc lidí nezajímá.
JXD je holt JXD, s tim už nic nezměníme. Jenom berte to, co pro nás udělal. On, jako jedinej novinář tady v tý zemi píše (více méně) nezaujatě o ganje a nebojí se postihu ze strany státu. Než nad nim vynesete ortel, tak se zamyslete, kdo z vás by byl schopnej něčeho podobnýho
100Thermal
Spíš než zase a znova donekonečna řešit Doležala by mě zajímalo, proč to udělali tak, jak to udělali.
hezka holka
To jsou kurvy ty vole
a co když je to jenom tisková chyba?
POUZDRO
Myslíš? Ten článek byl uveřejněn 5.1. :http://reflex.cz/Clanek22296.html
Myslíš, že je ten článek překlep?
jo, tak na tohle se ptejte JXD a redakce reflexu, polemika tady FAKT nic nevyřeší
orignalTHC*
Podle me to moc prozivate. Ja sem tady zatim nevidel zadny prispevek od Carlose nebo od JXD, takze psat tady ze sou to kurvy nebo neco podobneho mi prijde hloupe a nepochybne - pro nezucastnene - urazejici..
Darisss
No a me by docela zajimalo, kam zmizela moje fotecka ?! :(
Tak mne napadlo, není to nahodou tak, že se uzavěrka musela udělat dříve, aby se to stihlo?
wad
tak teď sem zmatenej jak blázen, celý tohle je fakt uplně k *** . Má být nějaký hlasování ale o tom jak to proběhne nepadla ani řeč, natož o tom kdy to končí.. uvítal bych třeba nějaký echo ze strany JxD tak i Carlose vo co jako GO ... :confused:

btw: pokud to hlasování je jakože co zvětšení fotky to jeden hlas a kdo má víc vyhrál tka jdu okamžitě zvětšovat fotky a do rána mám milion hlasů :D
slonekk
Ale je to divný
carlos
Jak je to s klasickým RXCC (tedy s fotografiemi na papíře zaslanými na adresu RX), proč byl ukončen nebo vyhlášen dříve, to se budete muset zeptat JXD.

Osobně jsem si vzal na starost za Grower.cz pouze elektronickou verzi (domluveno bylo jak přihlašování fotografií do soutěže, tak i veřejné hlasování) a nevidím důvod, proč ho uzavřít dříve než 7.1. jak bylo v Reflexu avizováno. Nyní tedy běží veřejné hlasování (kterého se můžete kdokoliv zůčastnit) a také výběr tipů Grower Teamu.

Z předčasného vyhlášení vítězů tištěného Cupu jsem překvapen stejně jako vy...
tak jsem si včera koupila RX č. 3/05 a jsem dosti zmatená :(
str. 32, odstavec "A ZASE DĚLAT HLODAVCI JAKLA...": Na adrese grower.cz/rxcc jste mohli do 7. ledna uploadovat své fotky a hlasovat.
Mno doslovně vzato jste mohli - jen hlasování a uploadování fotek se po 5.1. už stalo bezpředmětným, protože, jak napsal(a) dbrtinka, na http://reflex.cz/Clanek22296.html bylo 5.1. uveřejněno "Porota Reflex Cannabis Cupu dnes vybrala vítěze 2. ročníku - 2005! Chcete vidět fotky? V Reflexu číslo 3/2006!"

Fakt nevím, co si o tom myslet :eek: :(.
Konopná komunita se integrovala, JXD vyhlásil konec soutěže 5.1., ale na Groweru jste mohli hlasovat do 7.1., tudíž Grower uváděl úmyslně v omyl? :eek: :(
To je parafráze jednoho z dotazů, který mi od nečlenů Groweru přišly na ICQ.
Time4Tea
JXD je neskutečný demagog a narcis.
Jeho články online už nečtu, nestojí mi to za to. Rozčilovat se nad slovy hlupáka...
metalsodik
jedubabko - na to je jen jedna odpověď , prostě už niv neslučovat , a kdo se chce zůčastnit soutěže u JXD , tak ať pošle fotky jemu osobně.
Myslím , že jsem projel všechny fotky tady a žádná z netu tam nebyla zvěřejněna , potřeboval se opřít o spolupráci s G.
Jinak už jsme tady včera , ti kdo už Ref. viděli , nějaké komentáře dali , podle mně mohl jednu stránku upravit tak , kde by dal nějaké fota tady odtud. Jinak se ta soutěž měla jmenovat dokumentární fotka nejlepsí palice , protože to dokumenty jsou , šlo o model a né fotky, tak příště jen posílat tištěné , formát na výšku , protože jiný mu nepasuje.:flick: :rejp: :flick:
abych se priznal, tak sem v tom RX cekal trosku vic kategorii, nez zhuleneckou hlasku: Letos nebyly udeleny klasicke ceny. Rostliny byly tak kvalitni, ze neslo rozlisovat :(
taky nechapu, ze sem nezahlid fotecky z "G"
100Thermal
No a z tohohle: http://reflex.cz/Clanek22450.html jsem už úplně tuplovanej matěj. Co to je celé za naprosto NEPRŮHLEDNOU akci????
Dude
soulož proběhla, orgasmus se nedostavil....
orignalTHC*
:D Ja se z toho poseru :D to jako ten kdo si nekoupi reflex nema sanci ze by o necem takovem vedel???? to ani CARLOS nevedel ze se neco podobneho deje? nebo se na nas proste vysral?

Chtelo by to nazor nekoho zasveceneho, protoze to hle uz je fakt moc.
SPARTAKUS
No včera jsem psal Carlosovi, jestli by se mi mohl vyjádřit k rxcc.grower.cz, kdy to bude ukončeno či aspoň něco nebo vydat nějaký veřejný prohlášení. Ale stalo se to, že když tu byl přítomen, posílal sem mu 2x PM s žádostí o vyjádření, ale prostě se na mě vysral. To vypovídá o jeho podivném spolčení s JXD i o tom, že celá záležitost je čistě prospěchářská a její průběh je naprosto na zvůli "pořadatelů". Členové Groweru jsou pro Carlose patrně jen něco, co mu přináší zisk, ale zodpovědnost k nim z jeho strany je nulová. Takže i situace kolem rxcc.grower.cz je naprosto stejná, jako situace kolem té části, které "šéfuje" Doležal.
mettatron
ja jsem rad ze tu je masovej casopis kterej ma na titulni strane takovou peknou fotku....a skvelou soutez :D

a je mi uplne jedno ze je mozna tisic lepsich fotek.

je mi taky uplne jedno jestli mohli udlelat celou soutez lip, maj pravo si to udelat tak jak dovednou, nebo chtej...

nechapu co jim mate za zly, ja jim jsem jim vdecnej. jestli to umite delat lip, nic vam nebrani, tak to delejte....budu vam taky vdecnej. kritizovat umi kazdej culibrk a nejvic obvykle ty kteri za sebou maj howno.

jxd jsem vdecnej a muze bejt klidne narcis, blb, debil a je mi to uplne jedno, narozdil od ultrainteligentu co jenom zvanej. a na rozdil od ruznejch kecalu si ho i vazim, ne proto jakej je, ale proto co udelal.
100Thermal
Naprosto s tebou nesouhlasím, mettatron. K čemu je dobré dělat soutěž, kde jsou vítězové známí již před jejím ukončením a vítězné fotografie ani zdaleka nepatří mezi ty nejšpičkovější? K čemu dělat soutěž, o jejímž průběhu vlastně nikdo nic neví? To raději žádnou, než tohle.
orignalTHC*
mettatron: to mas sice pravdu, ale prece kdyz vyhlasim VEREJNOU soutez a lidi se do ni aktivne zapojujou tak bych snad mel mit narok na to, abych vedel co se v te soutezi deje, ne? prece nevyhlasim soutez a pak se na to vyseru, protoze ....
mettatron
:)...jasne, slo by to udelat lip. v tom naprosto souhlasim.


ale vazne si myslite ze pro nasi vec - znormalneni,legalize konzumace konopi - je lepsi nez tehlech par fotek, jak sem rek mozna ne nejlepsich, sam bych udelal lepsi, to vim....tak misto tehlech par fotek nasi kytky aby tam byla kauza co ja vim vo nejakejch cikanech??

podle myho, neni vubec duelzity ze to nebyli nejlepsi fotky...
podle myho, je sakra dulezity ze takovy mainstreamovy casak si da na titulni stranku vubec nejaky podobny fotky a ze to je vystaveny ve vsech trafikach, ve vsech supermarketech....to je uzasny, skvely a za to jim patri veskera ma ucta!!!

ktera verejna soutez je trasparentni, nekdo me chce rozesmat :D :D...
dbrtinka
A toto je finále e-cupu? http://www.volny.cz/jxd/index.htm V jakém smyslu? Jaký je rozdíl mezi http://www.volny.cz/jxd/index.htm a www.rxcc.grower.cz? Mohl by už vylézt nějaký šamšulín ze své díry a objektivně lidem VYSVĚTLIT jak se věci mají? Těch cupů je nějak moc.
mettatron
metal - uz jsem si rikal jestli nejsem metal sodik, pac ta prvni pulka mi prisla za sem napsal uplne to samy :D :D..

co konkretne myslis ze je blbost?? to ze je nejaka verejna soutez transparentni? tak tos mi teda rozesmal, kdyz mluvis o fotbale, tos moch vymyslet neco lepsiho ;)...na fotbal ti nic nepovim, ctes noviny ze jo ;)...

at uz to byl umysle od zacatku, nebo se jim to nejak nepovedlo v prubehu, porad jim za podobnou soutez z myho pohledu patri diky a to i presto ze to slo udelat mnohem lip, ale ja bych do toho nesel a kdo by sel, tak at to udelat lip zkusi. to je jednoduchy. vykresejte si ostruhy takovy jaky ma jxd,nezblaznete se :) a pak to delejte lip nez von......

tahle soutez je mozna to nejlepsi co se kolem travy na strankach masovejch medii odehralo a vy tu slintate keco o tom ze by bylo lepsi kdyby to nebylo....sorry...ale fakt mi to rozesmiva...:D...jde nam vubec o to samy, chcete legalizaci? chcete aby bylo normalni travu pestovat? proc potom nevolate vic takovejch soutezi????????.......je totalne jedno jestli tam budou nejlepsi nebo nejhorsi kytky, dulezity je ze to bude v hlavnich zpravach, na hlanvnich strankach a ze to lidi zacnou vnimat jako normalni vec. ne jako dabla z pekla. sakra. se probudte, protrepte hlavu a ujasnete si vo co vam de...;)
100Thermal
mettatron: Přečti si to po sobě ještě jednou a pak o tom popřemýšlej. Kupónová privatizace byla taky fajn, hlavně, že něco bylo.....
mettatron
premejslim :D....a zajimalo by me jakou vidis souvislost mezi kuponovou privatizaci a tim kdyz se na obalkach masovyho deniku objevy cannabis a v delvite je to dany na stejny misto jako karel got, jako bmw, jako velky kozy ... na obalkach jinejch casaku .... ale pozor :D :D tady je asi ta velika zrada na obcanech ceske republik,uz rozumim ... vsechny nas okradli tim ze nedali ty nejlepsi fotky....jo tak to je vazne povedeny priklad :D...

za to ze davaj vubec nejaky fotky travy na svoji titulni stranku a je mi totalne jedno jak k nim prisly....za to maj ode me tisicery dik!!
carlos
http://grower.cz/forum/showthread....0862#post340862


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma