Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
EUFORIA under 400w , SOG - Klikni zde pro originální téma
harvester
Zdravím všechny přítomné:)
v mém případě dá se skoro říct rok se s rokem sešel a jsem tu abych zabral další místo na disku.
V období od mého posledního "vstupu" jsem sice absolvoval myslím že dvě sklizně,ale jak jsem línej tak jsem nic nefotil tudíž nebylo co presentovat.Doufám že se ted polepším a seeriálek dokončím.Tedy myslím tady na netu,ne že bych snad nedokvetl ve skutečnosti:)
Tááák jedem-------------------------------------------------------------------

Ještě se předem omlouvám těm co už třeba viděli můj první thread a bude se jim zdát že se vlastně opakuji a nic až tak nového nepřináším,asi budete mít i pravdu,ale chtěl bych následující řádky věnovat hlavně těm začínajícím třeba pro inspiraci.

Něco technických údajů prozačátek

skriňa 160x80x190(rozměry momentálně lovím z hlavy tak sorry za centimetrové nepřesnosti)

světlo 400w MH+HPS

ventilace.odtah UFO 250m3/h + sonoflex,aluflex no prostě potrubí
vent.je zavěšen na "pavoucích"samo kvůli hlučnosti.
nasávání pasivní - dva otvory na bocích skříně opatřené
krytkou
ve skříni je ještě jeden klipsnový ventilátorek,to aby se slečnám pěkně zvedali sukně:).Teda přesněji momentálně tam není,ale za pár dní bude.

pěstební system drip jedno fontánkové čerpadlo-PEtrubka-nakonec kapiláry,hlavně at to je co nejjednodušší a co možná nejméně záhybů,zatáček,rozdvojek a ostatních hovadin.

Pěstební medium osvědčený a léty prověřený RW ve formě rohoží na kterých jsou posazeny kostky s kytkama.Ty rohože samy leží ještě na šikmé ploše která se svažuje dopředu ke dveřím skříně kvůli odtoku hnojek.

osazenstvo 18x Euforia (thanks C...h) klony.
technika SOG

hnojiva B´cuzz A+B ,hydrobooster ,rootstimulator(ten je od
AH) ,ATAZYM ,PK13-14,popřípadě ještě květový stim.
od Bćuzzů
na srovnání PH používám kys.dus.a fosf.

Tak to je asi zatím vše at si to tady nevypíšu všechno v jednom příspěvku.Jinak ještě holky jsem přivezl myslím že 19.12.05 den nato šli dovnitř a vesele bez dozoru si rostly pod MHvýbojkou až do 1.1.06 kdy jsem je přepl na květ.Teda ta výbojka tam byla až do včerejška,večer jsem jí prohodil za HPS a blooom....
Na těhle fotkách toho ještě nebude moc co ke koukání,ale aspon se mi doufám podaří zachytit celý vývoj rostlin až do konce.Čili na fotkách můžete vidět pár různých(přesto si velice podobných)pohledů do skříně,pak taky jakýsi "detail" čerpadla a lampy.No prostě takovej ten nemastnej neslanej začááátek.Na některých fotkách mi to připomíná spíš jahody,co vy na to?
drtikol
servus,

jako mas to fakt pekny, sem na to zvedavej, ale
nebylo by dobry zakrej ty RW kostky pred sluncem:sun: aby se ti na nich nedelala ta rasa?! :bandit:

peace
harvester
Chlapci děkuji za virtuální podporu,všem:)
Drtikol- no taky jsem nad tím přikrytím přemýšlel,ale ono se to sluníčko
dostává k těm kostkám pouze prvních pár dnů-týdnů.Jakmile trochu narostou už to neprosvítí.Nejdůležitější pro mě ovšem je jak se daří rostlinkám a myslím že jim to nijak nevadí.Tedy není to na nich znát že by jim něco vadilo, až se tak stane budu to řešit(to už bude pozdě co:) ).Nicméně děkuji za zájem,bez ironie!
Dnes bych chtěl ještě postnout foto celý skříně,jen co pořeším pracovní záležitosti vrhnu se na to.Zatím zdar a shivu.
harvester
Tak jsem tu s celkovým pohledem na moje PCC:)
Jak je možno viděti celý komplet se skládá ze dvou různých částí.Ten nástavec nahoře používám čistě pro umístění větráku,tlumivky,spínacích hodin a jiných nezbytností.Kdysi když jsem začínal,nástavbu jsem neměl a větrák byl v pěstebním prostoru(jednalo se tehdy o jiný typ(TD160))napevno přišroubován,což mimojiné dělalo hrozný bordel a zabíralo místo a vůbec..Střeva od výbojky se jen tak válela na skříni,no prostě nic moc.Tak ted je to vše tak nějak schovaný před zraky případných návštěv a vůbec.
Na pravém boku skříně si můžete všimnout homemade krytu pasivního nasávání,abych děvčata nerušil světlem když oni mají spát:) Je pod tím ještě taková ta klasická umhmotná mřížka,ale jistota(desetinásobku)je jistota.V levé části je u skříně trošku vidět nádrž na hnojky,jedná se o zde myslím známou nádobu na maltu,kterou můžete "lépe" vidět v příspěvku č.1.
Co dál,mimochodem s tou skříní spím v jedné místnosti a její hlučnost nepřesahuje magickou sílu mých snů,čili mě nebudí.A to ani není připojen pacháč který dle mých zkušeností pracuje taky trochu jako tlumič.
Kdyby měl někdo specifický dotaz ke skříni,klidně se ptejte,co vím to povím.
Jinak kytí utěšeně rostou,myslím že po weekendu budu moct uploadnout další fota o které jistě stojíte víc než suché pohledy na zavřenou skřín:) .Vrcholky už jsou v pásmu stříbrné agrofolie kde by mělo docházet k lepšímu odrazu světla oproti bílému spodku.Mám jí tam ted nově tak uvidíme.
Jinak díky všem za interakce a těším se...
zatím všem pěstitelům i těm kteří o tom teprv sní hodně zdaru!!!
apfel
Máš to pěkně zakrytý! :bravo:
Euforii zrovna jedu poprvý,už jsem na kwětu,tak jsem zvědavej..
:smoker:
harvester
9.den květu
teplota 18-25°C (noc-den)
PH 5,8
EC 1,4 - 1,6
Mám tu pár dalších fotek...
Zatím bez větších problémů,holky utěšeně nabírají"hmotu":)
Tedy přiznám se, očekávám že ještě trrrochu poporostou.Ale samozřejmě sativoidní stromy neočekávám.
Jo a opět se omlouvám za nekvalitu fotek,lepší už to se mnou asi nebude:)Snad je z nich aspon něco vidět.
KYtky jsem doposud nijak nezaštípával,jen jednu tu v zadním levém rohu jsem musel ohnout pomocí dvou kolínek.Už když jsem je totiž dostal tak tenhle jedinej řez byl dvakrát větší než ostatní.A je to dobře,krásně mi vyplnil rohový prostor.
Taky čekám na výplatu jako na smilování boží,chci mimojiné koupit nějaký topný tělísko do centr.nádrže,jak mám otevřený okno tak je v pokoji sice celkově docela optimální teplota,pouze při zemi(kde se nádrž nachází)to docela profukuje zzzzzz....
No tot asi vše prozatím....
Mějte se a brzy na "viděnou".
harvester
18.den květu
teplota 16-27°C
PH 5,7-5,9
EC 2 a více

Tak zase trochu povyrostly a začaly se objevovat malé paličky.Samozřejmě notný kus cesty mají stále před sebou,ale myslím že to zatím probíhá v pohodě.Bez problémů at už s čímkoliv,to musím hned zase zaklepat.
Taky začínám být zcela přesvědčen o tom že změna polohy stínítka byla změnou jednoznačně k Lepšímu:) Ještě předchozí sklizen jsem ho měl vodorovně s delší stranou "roomu" a osvit v krajích byl téměř nijaký.Po doporučeních od zdejších mičurinů jsem ho převeksloval vodorovně s kratší stranou,trochu roztáhl plech a HUrrrrááááá, i ty konce už jsou v dosahu.
Zatím tedy na kvítkách jen odstranuji spodní listy a zcela jsem odřízl krátké spodní větvičky,které se nedokázaly dosoukat až na vrcholky hor...:)
a zase někdy příště
harvester

edit: já fakt nevím jak to nafotit lépe,mám tu skrinu tak "blbě" postavenou že mi tam bud nejde skoro žádný svělo anebo je ho tamzase až moc.
harvester
tady na tý fotce snad bude trochu vidět ta "hygiena" v podání holení nožek....
matko291
pekne urobeny system K+ :D
harvester nerobis u poziarnikov alebo nejakeho zachranneho systemu tu pasku som niekde vydel pri zaisteni objektu :frog:
po stenach mas mylar?
harvester
Matko291: ne u hasičů nedělám,ani u jiného systému:)
Tahle páska se dá normálně koupit,jo a na stěně není mylar,ale stříbrná agrofolie.Je mnohem pevnější a co do odrazu si myslím s mylarem nezadá.Má teda nevýhodu, v ceně okolo tří stovek, ale co bych pro ně neudělal že jo?!:)
jarin250
Zdarec
S tou fólií s tebou musím souhlasit. My ji máme taky a odraz je uplně o něčem jiným. Mě se skoro zdá, že je to jen o trochu horší než odraz v zrcadle. Jinak to máš hodně vychytaný a stím otočením stínítka jste mi nasadili do hlavi brouka.

Mějte se zdarec
harvester
Jarin250:no tak jestli můžu teda radit, tak fakt neváhej, protože je to o dost lepčččííí:) .Díky za poklonu.
apfel
S tim stínítkem musím dát za pravdu,je to trošku nelogiš,ale svítí to takhle daleko líp..:girl:
jarin250
Zdravim
A když to máte opačně jak máte cloubtube, mě to teda určitě nevyjde
loshulos
nazdárek harvester.mám podobnej systém jako ty,jen jedu v tom rokvolu .zajímalo by mě jak vzpadá ta rohož pod těma kostkama,ja mam pod rokvolem jen keramzit sic to funguje ,ale myslím že mám málo místa na kořeny. jo mám to hlavně v truhlíkách 100x15x7,5. jo a zalejvám motorkem do ostřikovače,levný a funkční. s tím stí nitkem dobrej nápad du to hned předělat. těším se na další fota mám to přeplý na 12/12 od 6,1 tak budu srovnávat čus
harvester
loshulos:) ty rohože jsou taky RWčkový,stejně jako ty kostky na nich.Ty truhlíky ti seděj na čem?máš jen nějakou konstrukci(trubky,profily)nebo pod nima máš desku?Myslím jako na čem ti ty truhlíky seděj.Já teda rozhodně nechci být za chytrýho, ale podle toho co píšeš tak bys neměl mít problém s místem na kořeny.Jde taky o to kolik jich v tom truhlíku máš(kytek).
Zítra se mrkni,přihodím další fotoz a můžeš se kouknout že i v těch rohožích je dost místa a to ty truhlíky budou asi i větší,ne?
harvester
24. den květu
teplota : 19-26°C
PH : 5,5-5,9
EC : 2<

To nám to ale hezky utíká.Ani jsem se nenadál a je za námi další týden bezproblémového soužití s dorostenkyněmi ve skříni:)
Naštěstí si již rozmyslely další růst a už se naplno věnují tvorbě "chytrých hlav".Pouze jedna euforická slečna,umístěná přímo pod lampou si nenechala poradit a musela ten svůj rypák strkat tam kam nemá,tedy do bezprostřední blízkosti sodíkových výbojů.Myslím že na jedné z fotek je to vidět.Použil jsem na ni donucovací metodu tzv. ohýbací kolínko a nasměroval tak její neposednou hlavinku směrem bezpečným.
Ostatní mi fakt dělají radost a to i ty po stranách což nebývalo zvykem:) (viz. přenastavení stínítka).
Jinak do krmné dávky již nepřidávám Bćuzz hydro booster,naopak jsem ale zvýšil koncentraci PK13-14 a ATAZYMu.Složky A+B hydro jsou neustále na stejné úrovni(cca.1,5ml/l).
Co se týče živin nemůžou si stěžovat,jsou na tom mnohem lépe než já.Pravidelná,vydatná strava,toť můj sen a každodenní realita svěřenkyň.
Tak to je pro dnešek asi tak vše.....zatím se smějte a zase tak za týden:)
harvester
33. den květu
teplota : 18-25°C
PH : 5,5-6,1
EC : 1,8 - 2<

Hlásím se po krátkém výpadku,který má na triku má lehká viroza, zpět.
Fotky co zde vidíte jsou tedy z minulého týdne, od té doby do dneška se toho stejnak moc nezměnilo.Až na ten odour, musím podotknout:)
V záloze je samo připraven pachový filtr,ale jsem nějak línej ho tam montovat.No uvidíme,jde mi především o sousedy osobně mi ta vůně nevadí...
Jinak příkrm je skoro totožný s tím co jsem psal minule,jen snad více
PK 13-14 (cca.2ml/l).
Nějaké dotazy?

edit: minimálně předposlední foto stojí za zvětšení.Je pak krásně vidět jak padá rosa:)
harvester
a tady ještě pár pohledů do neprostupných houštin..... :)
Samozřejmě také všem díky za projevenou podporu!
prenda
Sejmi ty malý průjmový palice.Z těch nic nebude a nahoře se ti to naleje pěkně do vrchu ke světlu ;).

...a máš na ochutnávku...i když...blee :D
harvester
No neboj,na tom už se pracuje:) Dnes bych měl dooholit zbytek spodků a pak už tam zbyde jen holý spodek,střední vrstva s jakžtakž pálkama a pak věžáky nahoře :) Aspoň tak nějak si to plánuju...
harvester
51. den květu
teplota : 16-24°C
PH : 5,8-6,1
EC : 0,8 - 0,9

Tak a jdeme do finále....vážení:).....
A nebo taky, dávám jim tak týden,na průplach,zotavenou a tak.Kdo se mnou nesouhlasí at zvedne ruku:)
Ted zas trochu vážněji,doufám že je od minulého postu vidět alespon nějaká změna v nárustu hmoty.V reálu to vidět jde...
Tož takhle v závěru musím říci,že moje soužití s Euforickými slečnami bylo po celou dobu bezproblémové,žádné nečekané nemoci či jiné překážky se tentokrát nekonaly za což jsme rád a chtěl bych tímto vzdát hold mému dodavateli vitální genetiky.Protože kdo to neví tak dobrá genetika je více než půl úspěchu:) Nebo jak říkávali už naše babičky,z hovna bič neupleteš,že jo.NO takže jak jsem již předeslal,dívky mají cca. týden do svého konce(ještě že mě neslyšej..) a dnes jim bude namíchána již jen čistá voda s upraveným PH.
JInak co se týče tohoto modelu, myslím mohu říci, že je více než vhodný na metodu pěstování SOG,jelikož, jak je z fotek doufám vidět,dělá celkem pěkné dlouhé kompaktní salámky.Navíc myslím že je celkem nenáročná co se týče pěstování i když po tmě asi nevyroste.
Smoke report bych rád přidal,ale nechci to střílet až tak od boku,po mííírné konzumaci spodních záštipků.Raději počkám na řádné sušení....a pak se o to pokusím:)
Kdo chce tipovat váhu výsledného produktu,prosím,jen s cenou pro vítěze nevím,nechci nikomu nic slibovat. Ano tak hlavní cenou bude karma ode mne a možná! i nějaký bonusek(musím se mrknout co bych mohl věnovat,jeslti ještě něco najdu v tom bordelu ve sklepě).
Tož moji milí spolumičurinové,těším se něják ták za týden,doufám že proběhnou fotky ze sklizně a vyhlásíme případného vítěze:)
Pěstu zdar a hulení zvláště...
harvester
Díky za první tip:)
Jinak k tomu FSku,měl jsem ho minule a předtím zase ne a že bych zpozoroval nějakej rozdíl o tom nemůže být řeči.Jako nejsem vůbec proti tomu používat tyhlety přípravky,ale prostě jsem ho dodělal a nekoupil nový.
Bude muset stačit enzymová lázen s čistou vodou,no vidíš,takže tak uplně čistá voda to není(+ATAZYM),ale to se snad ani nepočítá,nebo jo?:)
harvester
Přišel mi další tip,doufám že se dotyčný nebude zlobit,ale pro zachování regulernosti této soutěže/nesoutěže bych ho sem rád hodil.

Čili Evildoer tipuje 379g

Doufám žes nechtěl zůstat se svým tipem v anonymitě:) klidně to smažu.
Ahoj kámo, právě jsem dopočítal určitý integrál metodou Per partes a mám k dispozici váhu výsledného produktu. Nejprve jsem spočítal hmotnost mokrého materiálu, dále mojí tajnou metodou sem dopočítal hmotnost suchého a vyšlo mi úctyhodné číslo, kolego - celých 340g . Gratuluji. :satan: :crazy: :sun: :beer:
matko291
305g
Protiva
Je to fakt našláplí K+. Jinak má někdo tip na 333g
Tak teď už jo :D
drtikol
325g :bandit:
harvester
57.den-DEN ZŮČTOVÁNÍ
Tak dnes již skoro naposledy....
Pár pohledů,slzavé údolí,zalepené nůžky,pronikavá vůně,no prostě vše co ke zdárnému konci patří:)
Děvčata byla poslední cca.týden na přísné dietě jen o vodě.Jinými slovy flushing proběhl,doufejme že to bude znát...
Nevím co dodat,tak raději pics.
Naposledy se předem omlouvám za nekvalitu způsobenou mým naprostým amatérismem v oblasti fotografování:)
p.s.: Až to uschne vyhlásíme "vítěze"tipovací"soutěže" sám jsem zvědav:)
harvester
A zde již sečteno.podtrženo........


předposlední foto stojí za zvětšení....:) fakt
harvester
Děkuji všem za pozitivní ohlasy,leč neusínám na vavřínech.Moje meta je již jasná,dosáhnout výnosu g/w a ustálit se na této gramáži.Poté bych rád zauvažoval o nějakém tom upgradu.Ale všechno hezky popořádku...:)

Další tipy mi poslali......................................................................................

mc.LaRWa........"pěknejch 300g suchýho"......

a Deckardph......."Ti rikam ze z toho tech 400 musis vytahnout"
,no kéž by,jednou snad:)

Také jsem šukal po domě a nalezl jsem eventuální první cenu pro vítěze.
Pokud ten kdo se svým tipem nejvíce přiblíží skutečné gramáži bude mít zájem o 400watowou výbojku zn.Tesla bude jí mít:)
:)Pokud ne bude první cena věnována na dobročinné účely:)

Tož majte sa a tripujte.......
Hanyz
Strašně rád tipuju a tak si tipnu i tady - 313g
indicky-konopi
tady uz je takovejch tYpu, že se bude špatně tipovat..:) Tak muj tip je neco kolem 350-400g, ale abych byl presnejsi, tak dam 385g...
apfel
můj tip 305 g
matko291
apfel kukni na zaciatok tejto strany :D bol som prvy s tymto vyhernym typom :D
harvester
Tak pro přehlednost,aby ste se nepřebíjeli uvádím přehled všech dosavadních tipů:

PatMat 326G
Evildoer 379g
Rappa 340g
matko291 305g
Protiva 333g
CypressHill07 350g
Drtikol 325g
mc.LaRWa 300g
Hanyz 313g
indicky-konopi 385g
apfel 329g
Apofiss 299g
MR.GREEN 275g
Gona 239g
Yarreck 317g
Wolker 288 g
šiška-skunku 362g
nautik 330g
ricco 366 g
zfiře 338g
cmoud [IRL] 234g
MR.GREEN
by voko......typujem 275g
gona
239g
Yarreck
317g :o
Wolker
Harvester, moooc good :-)
muj tip: 288 g
Jina k + pro pána!
šiška-skunku
hehe ta cerwena tabulka me trochu rozesmala ... :) "Zkontroloval jsis zda tvůj příspěvek neobsahuje hrubé pravopisné chyby?" :) jo zkontrolowal proto pridawam swuj tYp - rekneme 362 geee ... majte sa :)
apfel
ok,dávám 329,sorry,nevšim sem si,že už ten můj původní tip někdo má.. :)
zfiře
338 g. :bravo: :punk: :bravo:
harvester
Ještě tu nejsem s konečným vyhlášením"soutěže",ale již ted mohu říci že zklamu všechny co svůj tip zařadili do kategorie" 300g...a méně"
Včera jsem to jen tak houpal na kuchyňské váze a bylo to tak, fakt zhruba, ke 350g(spíš mírně necelejch?uvidíme).
Snad to do konce týdne zvládnu přesně zvážit a vyhlásím nejlepšího tipaře:)
Jinak si již pomalu sumarizuji jakýsi smoke report,snad se o něj s vámi podělím...třezte se Euforie,svému jménu rozhodně ostudu nedělá! :)
matko291
tak Cypress to asi zmakol najblisie :D
harve a co dostane vytaz?
harvester
No kdo je svým tipem nejblíže,to se teprv ukáže:)
Vítěz obdrží(pokud bude chtít) 1x 400w výbojku zn. Tesla :) + mojí karmu(i
když nebude chtít)
Nicmoc já vím,taky to spíš beru jako jakousi "zábavu" a zároven i podporu českým výrobkům...:)
matko291
ale ved vybojka je ako cena aspon pre mna by bola uplne perfektna vec ktoru by som mohol za typ vyhrat aj by sa mi teraz zisla :wink:
ale ved este ked odpocitas stonky a listky tak to bude skoro 305g :D :D :frog:
indicky-konopi
harvester: hlavně to nepřesuš! jinak to nevyhraju:D:frog:
hulitko258
354,5 G řekl mi to strejda :D
apfel
Teď sem ten model dojel,výbornej matroš! Až bude váha na 329g,přestaň vážit! :)
Anonymer
341, pokial uz niekto take ma , tak to bude o cislo menej :), alebo viac, nech sa rozhonde rozhodca :D
Stoned_Observer
Super "zahrada"!!!!!!
Tip 345,7 g ak to niekto uz ma tak to narataj..
Uzi si to!!
Anonymer
Ale,no nejak som nemal cas citat :D
matko291
Najlepsie by bolo keby harvester uz povazil a dal sem vysledok ze mu z toho vislo 305g :D:D:D :frog: :frog: :bandit:
4L_
346,5
zaya.cz
sice jsem netypoval ale hezky by bylo kdyby vyhral indicky konoppi jelikoz typl nejvic a jako spravni growers mu prece za tak peknej grow budem prat ten nejhezci vysledek
Dominik
364.........
apfel
kdy budou výsledky,musí to bejt už suchý ne?
Harvester se už asi uhulil xmrti :D:D:D. I bez integrálů....:)
harvester
Takže na začátek velká omluva všem čekajícím,ale vysvětlím situaci.Na Grower chodím jen a pouze z práce a v budoucnu už tomu tak nebude.Obeslali nás tu všechny takovym výhružnym mailem o soukromém nadužívání internetu v pracovní době...a že výsledky monitoringu ukazují na navštěvování zakázaných stránek...no a tak všelijak podobně.JInými slovy jsem jaksi vypadl z rytmu:) každodenního navštěvování zdejších stránek,což mě mrzí víc než vás.Alespon mi to na druhou stranu dokope poladit doma wifinu a být tu zase každý den.
Tak to jest stručně asi tak vše k tomu že jsem nestihl vyhlásit výsledky.

And winner is...........ten pán s číslem 340g nemohl už být blíže,ano přátelé Rappa zvítězil v tomto nelítostném boji o nic a o všechno.Tedy váha se mi cukala tak nějak z 339 na 340 ale prostě bylo toho 340 a hotovo:) Pokud kdokoliv z Vás budete potřebovat na dálku přes monitor odhadnout množství,ozvěte se Rappovi,má na to spešl integrální metodu a ta světe div se funguje s přesností na 1g! Hip-hip HUrrá Hip-hip HUrrá
Rappa se, pokud bude mít zájem(pm), právě stal majitelem Teslácké 400watové sodíkové výbojky. A já mu z celého srdce graatuluji.
A ted už musím jít pracovat a vytvářet hodnoty.Mějte se tu pěkně a někdy zase na shledanou.
4Rappa: budu občas čekovat pmko ohledně předání zasloužené výhry.
Hurá hurá hurá a ještě jednou hurá !!!! Jak sem říkal pánové a dámy, mé výpočty nelžou. :D :D Gratuluji harvesterovi, 340g je parádní výsledek, věřim, že genetika EUFORIE je opravdu kvalitní. Hurá :punk::punk:
Anonymer
Odo mna to vychcanost urco nebola, pretoze ja som Fak nevedel, kolko dal rappa, az potom neskor, ked si to napisal, veverica :D
harvester
Malé shrnutí na závěr, aneb jak to rostlo,chutnalo,vonělo a tak.
Vegetační fáze u mne probíhá pod MH výbojkou a rostlinkám to více než vyhovovalo.Tvořily
hustá patra s velkými „tučnými“ listy takže jsem si, ještě než jsem si něco o této odrůdě přečetl, z počátku myslel že se jedná převážně o indiku což se mi zanedlouho skoro vymstilo.
Po přepnutí svěřenkyně vylétly do výšin jak se na mostly sativu sluší a patří.Euforie má velkou tendenci záhy po přepnutí vytvářet stonkový podklad pro budoucí extra salámky, tedy spíše pro jeden a několik buřtíků okolo.Všiml jsem si že po přepnutí na 12/12 je dobré nechat MH výbojku,pokud ji používáte, alespon týden deset dní a rostlina se odvděčí nejen kompaktnějším dojmem.
Jak jste sami mohli sledovat moje Euforie dokvétaly zhruba mezi 50-60 dnem,což na spíše sativu není zas tak dlouho,ne?
A nyní již k samotnému shrnutí dojmů z výsledného produktu.o to nám jde především,ne?
Po cca. 10dením flushingu nebyla z kouření cítit žádná nežádoucí pachuť chemie za což jsem moc rád.Paličky po usušení krásně ztvrdly a jakoby se „zatáhly“jestli mi rozumíte.Kompaktní povrch jednotlivých paliček pokrývají do tmavě oranžova zbarvené trychomy?nebo jak se to zove.Když paldu rozlomíte uvidíte téměř bílo,krystalek na krystalku no prostě ……rapáda.
Osobně mohu zprostředkovat pouze pocity z kouření „ve špeku“ , bongem ani ničím jiným jsem Euforii neprohnal.
Tak tedy,pokouřeníčko to je,ne že né!
I když jsem si dal skoro čistou žiletku žádné kuckací orgie se nekonaly.Až mě to zarazilo,jiné modely které jsem měl tu čest pěstovat měli alespoň při větší koncentraci tendenci zkroutit Vám plíce jak stará Blažková hadr na podlahu(Čárlí Bebit udělal vtip,haha).Euforie nikoliv.
Chuť kouře je něco mezi skunkem a kořením.Kolikrát jsem vdechovaný kouř „mlaskal v ústech“ byl jakoby krémový, takový hutný a přitom nedráždící.
A co účinek? Není to žádná indikapecka která Vás na několik hodin zašlape do země, to ani zdaleka.Spíše jak už název napovídá stoupáte výš a výš….Tedy ono zpočátku jakoby vůbec nic,dokouříte joint celkem pohoda a pak cink…cink a je to tady:)
Chci tím říct že nástup je jakoby opožděn, ale přijde.A navíc o to déle pobude…
Ne, tak vážně, účinek trvá asi tak dvě hodiny, což považuji za průměr.
Nyní jsem vdechnul několik obláčků, nalhávajíce si že pro inspiraciJ, a samozřejmě první co je-nevím co psát…
Běžně se dostavují pocity jakoby vaše oči byli dvě kamery a vy jen sledujete co to venku běží za film.Současně mi vstávají vlasy,hlavně na temeni hlavy jakoby mnou projížděl slabý elektrický proud. Mnozí jistě znají,neříkejte že ne. Osobně nemám problém s komunikací
in high a myslím si že Euforia se přímo hodí k dobrému poklábosení, pod stoletou lípou třeba.
Na druhou stranu každý máme své slabší chvilky, že? Co mě ještě napadlo, že nesmím zapomenout, Euforia je model který mě osobně po dlooouuuuuhé době řádně protáhl koutky.Tedy že jsem se smál až jsem se za břicho popadal.
A to je asi ta hlavní věc proč nedám na forii dopustit.
No víc už asi nevyždímu, tak podtrženo,sečteno,Euforia,alespoň v mejch očích dostává plně svému jménu a chvílemi s ní si, prostřednictvím smíchu, vlastně prodlužujete život.Takže… why not?

Samozřejmě připouštím že kdokoliv z vás mohl setkání s Euforií prožít zcela odlišně, proto berte vše výše napsané ne jako konstantní a univerzální, ale spíš jako jeden pohled v jednu chvíli na jednu věc.
A kolo se otáčí……………:)

Mějte se...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma