Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
moje skřínka:))250W - Klikni zde pro originální téma
Paryba
:smoker: Stavba skřínky... už mě začaly vadit ty velký stráty (od čórčařů) a tak sem si řekl že doma je to nejlepší místečko... vytvořit dokonalé prostředí pro MariJane aby se u mě cejtila jako doma=))
Paryba
takhle vypadá skřínka z venku....
Paryba
A teť se koukneme dovniťř=))
1) dole 2x PC FUN přítahy (sem neměl kde uvařit mlíčko na silvestra a tak sem vařil ve skříni ;)

2) Digestořák - odrávání přez uhlíkovej filtr
Aivos
kurba co to je?!? naco tam mas ten plynak?
Paryba
Mlíčko sme vařili.... a nenapadlo me nic jinýho něž to vařit ve skřínce.... Mamka když de okolo pokoje tak občas kouká....
Paryba
1) Sklad sodíků=))
2) Můj uhlíhovej filtr...
3) Triakový regulátor ovládající rychlost otáček uhlíkového filtru...
Paryba
Detajly uhlíkáče... tam jak je ta díra.. tak tam přijde zasunout rámeček ve kterym budou uhlíky. Jednoduchý na výměnu:frog: můj patent:rolleyes:

1) pohled na kolejničky=)
2) Pohled směrem k ventilátoru
3) pohled směrem ven...
hulitko258
zatim ta skřin vypada dobře uvidime pozdeji co chceš sadit určite řizky ne
Paryba
Chlazení tlumivky....
Paryba
No a tohle je moje sluníčko TESLA SHC 250W
Ghettochild1
Ty fotky mužeš fotit pěkněj...máš to strašně ten Tread zmatenej Fotky vařičů to by ani nevadilo,ale je to strašnej SAIGON :)))))
Paryba
Ghettochild1 : Popisuju tady to jak to stavim.... a hlavně fotim když to de... nemam svůj foťák...
WhiTe
nice...sklad sodiku ode me :))
Paryba
Tet sem skrínku nabarvil bílim Latexem a vypadá to docela zajímavě ale tet pořát přemejšlim jak vyřeřim chlazení sodíku a jak se stínítkem... Zjistil sem že na cooltube mam docela málo místa musel bych ji dát asi úhlopříčkou:(
Ghettochild1
To jsou čachry ztoho nic neporoste vím jak tom mám já a obávám se uspechu...........................podivej se na mi vybaveni a pak na svoje......byl bys fakt dobrej pod timhle něco dát................

Fakt nevim jen soudim podle zkušenosti-malé-ale jestli ti na takovymhle Saigonu neco vyroste ...???

CO MYSLITE GROWER TEAM???
Paryba
Nový fotky...

1) Pohled z hora...
2) Prozatimní stínítko.... musim vymyslet tu cool tube
3) Pohled do horní části boxíku...
Paryba
1) část strojovny - kondík, starter, a Tlumivka zavřená ve zdroji...
2) LIGHT
3) Teplotní snímač...
4) Pohled z venku...

:frog:
loeX
kapře pokud to budeš chtít uchladit počítej tak se 7ma pc větrákama a doporučil bych ti odtah od stínítka...dělá to divy:) viz moje bejvalá skřín:)
Paryba
loeX: Stavim a buduju... tohle stínítko je jen imrovizace.. aby tam něco bylo... To stínítko co stavim je úplně o něčem jinym;)
PC větráky na to kašlu časem tam přidělám takovej ten kancelářsek FUKAR... maj ho v qantu za 360... takže proti PC větrákům nebe a dudy...
JackEE
To Ghettochild1:
Newim sice jaky sou tvoje skusenosti ale tehle skrinka vypada celkem ok. newim co se ti nezda na vybave..vis ty kytky sou vice mene takovej plevel, zas tak extra moc toho nepotrebujou aby rostly-svetlo, trochu vzduchu ( :D ) dobrou teplotu a to určitě paryba zvládne :D :D :D

newim no...moc dlouho na groweru nejsi a uz rypes. cos vypestoval ty? jestlis ses nakej. supergrower tak se predem omlouvam ale musim se v tomhle pripade paryby zastat :)

jinak good luck parybo! :D
Proyx
Paryba:
promin ze ti to zasiram, ale nemuzu souhlasit s loeXem..

loeX:
ja mam 250W, chladim to 1x12w větráčkem z PC..bez jakyhokoliv přívodu čerstvího vzduchu..a kytky rostou:))
Paryba
Proyx: kytce bi se měl správně vyměnit vzduch 30X za hodinu... je to někde ve FAQ. Jak máš daleko kytky od sodíku? 250W už dpcela topí... 1 PC větrák je docela zoufalí... kytka potřebu je vítr třeba i proto aby měla silnej stonek a neulomila se když na ní vyrostou pálky...
a navíc
W = WAT značí výkon...
V = VOLT jednotka napětí...
Paryba
dneska sem dostavěl stínítko a postavil ovládání PC ventilátorů...... fotky... sou tady=)):girl:

S novim stínítkem a jeho chlazením mam v boxíku maximálně 26°C to je OK ne??:bounce:

Ale ve strojovně mam okolo 45°C:( :( musim to teplo pustit ven zase větrák.... a zase víc hluku :(

pro ti hluku sem skoušel i dávat pod větráky GUMU a pod skříň sem dal molitan a pořát to hučí ale já si zvykám... :pimp: :pimp:
Paryba
nev fota...
JackEE
no rozhodně být tebou tak se vyseru na ňáký semínka a pořídím si řezany :D viš co jistý samice lepší větvení a tak......
loeX
to Proyx: to ten větráček máš v cooltubě? nevěřím že ve skříni která je velikostně dělaná na 250W vyřeší celou ventilaci jeden PC větráček..no možná je to nějakej ultra výkonej...kytky rostou..to je hezký ale oni můžou růst dobře a blbě:) kterej je tvůj případ? btw máš fota?

Já bych ventilaci rozhodně nepodcenoval.

to Kapr: a na co ti bude "kancelářskej fukar" když potřebuješ pořádnej koloběh vzduchu? Použil bych to na ofukování kytek, i když moje první skřín byla vyřešená tak, že měla jeden velkej kancelářskej větrák kterej foukal tak, že ofukoval kytky a pak proud vzduchu šel pryč ze skříně, ale musel sem ji mít furt otevřenou. V tvým případě by to bylo asi docela dost na hovno:) vlastně v mým to bylo taky:D
mettatron
musim pochvalit predzizni dilenske zpracovani :)


nicmene ohledne vetrani, nevim jestli je moje skrin necim zazracna, coz spis ne ale mam v ni na 400w vybojku, jeden jediny vetracek umisteny na odtahu- pc prumer 6cm - teplota je odvysla od teploty v mistnosti ale ta je v podstate pokojova - kolem 20c - a nemam s teplotou absolutne problem. od cooltube neni zadny odtah. proste jenom jeden vetracek ktery se tam hybe. takze v cem je problem tady??

a jeste, to puvodni stinitko podle myho melo lepsi rozptyl nez to soucasny (i kdyz lip chlazeny)...nebo se mi to jenom zda???


tat uz se tam neco zelena :D...
hogi
Paryba: hluk z větráčků sem vyřešil tak, že sem snížil napětí na 9V a přidělal sem ho pružně (vlastně sem ho pověsil do vzduchu) a vůbec žádný vibrace, rezonance a hluk (když sem ho přidělal napevno, tak to dost rezonovalo)...

To prožný přidělání sem udělal tak, že sem těma dírama na šroubky protáhnul drát, udělal z něj malý vočko, tim vočkem sem protáhnul oboustranou pěnovou izolepu (lepí jako prase) a tou sem to přilípnul ke stropu, takže ten větráček je vlastně volně na to vočku a nepřenáší žádný vibrace, což u mě byl největší zdroj hluku.
Paryba
to mettatron: svítí to v pohodě... ty noví fotky sou dělaný foťákem co si na foťák jen hraje.... tohle stínítko chci ještě ze vnitř vyleštit nebo na stříkat nějakou stříbrnou barvou.... a nejspíš ho poptočim o 90° pak bi to mělo bejt mnohem lepší... ale to starý stínítko bylo jen tak na oko... taky bych rád aby se tam zelenalo něco pořádnýho... v blízký době asi pojedu pro řezy :bounce: G13/Buddha's Sister :bounce: sou pro mě připravený 4 kousky :crazy:


to hogi: ten digestořák na odtak od sodíku mam přišroubonaj přez gumovou podložku pod myš (;) byla na ní nahá paní na motorce:D ) ... hluk se zmenšil ale stejně to hučí.... na ty 12V větráky sem si udělal regulaci od 2,5V do 15V naladim si rychlost jak chci... ty sou přidělaný přez duši od traktoru... ale stejně sou slyšet... a dávat přítahy na dráty? to nevim jak:( ale na ofuk stonků je to bezhlučné řešení....:bounce:
Paryba
Stavim tady belíček na hydro ale nejsou peníze na EC metr. Hodně lidí tady pěstilo bez EC a PH meru a to úspěšně... Ale ne asi každá voda je OK... Já tady mam docela tvrdou vodu co myslíte pude to v tvrdý vodě??? nebo ji mam převářet????
wolverin
citace:
Původní příspěvek od Paryba
Stavim tady belíček na hydro ale nejsou peníze na EC metr. Hodně lidí tady pěstilo bez EC a PH meru a to úspěšně... Ale ne asi každá voda je OK... Já tady mam docela tvrdou vodu co myslíte pude to v tvrdý vodě??? nebo ji mam převářet????

no neviem, ak to spravne chapem chces pestovat v bubleri bez ph a ec metra ??? :confused: ...sam som sice bubler zatial neskusal, a mal som ph a ec meter. na prvy raz som siel hlinu.
som naozaj zvedavy ako chces na prvy raz pestovat v bubleri bez ph a ec metra... VELA stastia, a citaj tready :)

citace:
Původní příspěvek od Proyx
Paryba:
promin ze ti to zasiram, ale nemuzu souhlasit s loeXem..

loeX:
ja mam 250W, chladim to 1x12w větráčkem z PC..bez jakyhokoliv přívodu čerstvího vzduchu..a kytky rostou:))


Tak zase ja SUHLASIM s loexom :) pretoze ja si myslim ze vie
o com hovori ;)
zapni si 250w v skrini a uvidis co to bude bez CT za teplota :D:D
pc vetracky su shit, ci ich mas 12 alebo 20 su stale na ... :) nic .
teraz v zime mozno ako tak, s nejakym uspechom daco vypestujes, ale pride leto a ty kruto zaplaces :)
ver nam :frog: INAC PRAJEM VELA STASTIA :) :smoker:
JackEE
mno musim řict že já sem pěestoval bez měření ec v bublleru (a to i ted stále dělám) ph teda měřím jen kapkama a fpohode. celeou dobu kytky krasne rostly a palky nadherny tvrdy a tak - takze jde to i bez ec!!!!!!!!
Paryba
wolverin: já vim že PC vetráky sou na nic.... Mam je tam jen jako přítah čerstvího vzduchu.... Přídám ten kancelářskej fukar...
Paryba
Nová fota....

1) Elektronická část regulace 12V větráků - její elektronická část...
2) Její zdroj....
3) ovládání tyristoroví regulace k digestořáku....
4) Krásný makro uchycení stínítka...
5) Sluníčko....
6) Nádobka na bodu od zavlažování....
7) Slavná regulace napětí ovládací panel....
Paryba
Snad už každej pochopí jak to myslim s tim větráním...
Obrázek je humpoláckej ale já ho chápu...

2Dny statý fotky pokusnej NONAME...
Paryba
tet to skoušim vychytat takhle...

Ale to se neosvědčilo.... neni to vhodný řešení....
N3m3515
A kde se da obednat Parybo pls dikec to stinidlo spajeno :D
Paryba
teť sem to domyslel takhle to udělám=)) co vi na to?

a ještě jeden upgrede stínítko sem poptočil o 90° tet je světlo mnohem líp rozprostřeno po boxíxu:)
ketchap
Jakej plech si použil na to stínidlo?
Paryba
ketchap: pozink

jestli ho chceš taky dělat tak až ho budeš pájet tak nepoužívej kalafunu ale kyselinu....

Možná někde najdu i výkres... jestli ho chceš...
ketchap
No ten výkres by se hodil.budeš tam dávat sklo?
Paryba
mam tam sklo, ale jak teťka pořát upravuju boxík (něco tam řežu něco vrtám...) tak se práší a sklo je hned zabordelený... tak je momentálně oddělaný....
Paryba
Noví fotky vychátávek a tuningů.....
1) novej přítak 33W ventilátor
2) Srojovna nového přítahu....
3) Tákhle to vypadá v provozu=)))))
4) pohled z hora...
5) Zárodek paličky (9 po přepnutí na květ...)
6) pohled z boku do boxíku....
Paryba
ty pokusný ganži dostávaj každou chvíli nějakej šok.... dělá to jen pár vršků ostatní to nedělaj....

tet se už srovnaly sou "normální"....

sluníčko:) schánim stříbrnou fólii, abych ji přilepil zevnitř stínítka... :flamer:
Paryba
nějaký fotky pokusný ganži...
Paryba
Vypadá fakt hesky...

asi takhle....
Paryba
projetk stopped
:( ve 3tejdnu květu mi to vykradla kámošova matka píča zasraná mam z toho noční můry, to pořát vidim jak mi před očima ukradla mí miláčky... ke kterejm sem v noci vstával, abych jim zapnul světlo... vzdycky po akci sen chtěl spát a střízlivět ale prostě sem to pro ně udělal vstal sem... to je to nejhorší videt to v přímim přenosu byly tak krásný začínaly cukrovat.... mam z nich jen jeden malej hermáč co sem sklidim ten den ráno... Prostě pobožná kráva... měla by se raději řídit tim desaterem přikázání.... NEPOKRADEŠ!:D má těškej hrích a bůch jí to neodpustí páč to ukradla mě a to bych ji musel odpustit já a to neudělám ji zatratim přizdisračku...
Paryba
Drevo-Kocur: vlítla mi do bytu... nevim je to píča a pomstim se jí
Paryba
G13 budha sisters... v tejdnu pro ně jedu;) Zas mám proč žít:)
Paryba
čau groweri dneska ráno když sem otevřel dvéře od mí skalky tak ma mě vybafla taková obrovská moucha je asi centimetr dlouhá má takoví lesklý zelený tělo a černou prdel..... nestihl sem si ji prohlídnout víc páš sem přidal na ventilaci a zmizela ve chřtánu sťínítka.... jestli někdo máte fotku a víte vo co DE tak sem hned písněte

PS: substrát sem sterilizoval....
díky moc
Warl0ck
to je nejhorsi, kdyz do niceho vkladas svoje usili a pak prijde nejakej blbecek a takhle to posere.. Me matka jednou prisla na 70W (taky bych ji zabil)...
Paryba
Tak tady je dnešní pohled do boxíku....
1) samolepka na dvéřích...
2) pohled na stranu kde vegetěj G13
3) pohled na stranu kde bydlí Orange bud
4) Ovládací panel....
5) pohled na analogovej teploměr...
6) květináče a přívod vzduchu
7) detajl květináče s G13
8) větvení Orange Budu
9) Toje moje skalka;)
Paryba
Tak a dneska maj holky 1noc 12/12
Paryba
7Dní od přepnutí na květ....

;)
Paryba
1) Aktivný uhlí už holky moc voněly....










2) Poloha na MAX - simuluju podzim:D











3) Vzduchování










4) Mí pasivná hydro.... Kořínky prorostly dolů do vodní lázně a tak sem jim tam kopnul bublák aby neuhnily....











5) zárodek paličky G13










6) Maličká palička ORANGE BUDU













7) pohled ze strany











8-10) Další fotečky....
Paryba
Jen tak průběžně doplnim do galerky....
Paryba
Tak sem holkám objednal pořádný papání.....
cuzz parybo no opravdu hezky a do detailu udelanej grow a palisky taky vypadaji k svetu... :smoker:
doporuceni k ty final solution nech ji pak vyflushovat alespon 10 dni jen vodou chut bude mnohem lepci odskouseno>>zadnej myt!
preju poradny salamy a tesim se na dalsi fotozz ted uz to bude jen a jen zajimavejsi :D
Paryba
No píšu už jen smoke report...

opravdu to byly salámy
:D

ORANGE bud měla vůni papáji, banánu a dalšího tropického ovoce. Kouř byl jemný zvláštní sladko peprná chuť... V malém množství energetická nálada ovšem s větším množstvím to bylo sedativum:D

G13 x Budhas sisters byly krásný tvrdý palice s zvláštví chutí taková hašišově mandlová s nicícím účinkem.... Stačilo vždy jen naličko k velké radosti.... Z bongu prdík po ránu bylo prodloužit si noc o 6 hodin :D strašně krásně se s ní usíná. Je to v malim množství mazec ve většim je to pro leckoho křest ohněm.....


Holt kdo kouřil tak ví o čem mluvim...

NEVÁŽIL SEM NEVIM KOLIK TOHO BYLO, ANI MĚ TO MOC NEZAJÍMALO

Přinesli mi holky moře srandy a příjemně strávený volný čásek;)
Paryba
Konopologové nové kolo na cestě...

mesel sem udělat pár změn...

předělání vzduchového systému který fungoval na jedničku ale byl hlučnej...

úprava stínítka Nová stříbrná fólie

renovace veklého ventilatoru klimatizce... ale uvažuju o novim tenhle už docela je slyšet...

znova vybílit...

Posátka zatim nejistá ale s největší pravděpoděpodobností si ještě zrenovuju matkárnu na LED box a skusim si udělat vlastní matku a pak sví řezany dát do BOXÍKU
Paryba
Pámové konopologové....

Vim že to vypadá že zatim hážu jen keci do groweru ale opak je pravdou věřte mi...

Další kolo mam v plánu otestovat pěstební systém koloseum.... ovšem nejsem šulín abych kupovak vybavení za několik desítek tisíc... plánuju dát 2X250W na vejšku do cooltub a kolem mraky zelinkavejch miláčků.... Vše žustane v týhle bedně páč k ní mam už jistej osobní vstah...

zatim je tento nápad použe v mí hlavě ale jak jste již viděli ,že nemám od nápadů daleko k pokusům:D
N3m3515
Kdystak nejake foto ocenime dekujem
mettatron
hele parybo .. nehnila ti v tech pasive hydro zalivka?? myslim jestli to nebylo po nejaky dobe citi. me se to stalo, pouzival jsem bio bizz, ten to pry dela ale stejne. nemas nejakej figl jak tu vodu cistit? na konci kdyz sem se dival, bylo tam dost nanosu a smradek.
Paryba
mettatron: Smraad určitě nebyl... Já v nich měl vzduchování a ta voda pořát cirkulovala... a i když sem to pak rozdělával tak pododa nemůžu si stěžovat...

fURT MAM plnou hlavu jak to UPGREDNU

nejspíš předělám všechno do horní strojovny a přidám tam ještě jednu 250 a pak si to tam dám s měsíčním odstupem....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma