Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
MYLAR - Kde ho koupit? - Klikni zde pro originální téma
Jahudka!
Cuss lidi.

Protoze prave dojizdim svuj prvni grow tak bych rad trochu upgradnul skrin aby byla na pristi growexperiment jeste lepsi a lepe to v ni rostlo.Vlastne dostane upgrading za odmenu ze to v ni tak dobre rostlo.Rozhodnul jsem se ze bych ji vylepil mylarovou folii,ale netusil jsem ze je ji tak velkej problem sehnat.

Proto se vas ptam kde se da ted koupit mylar?Nebo pripadne kde jste ho kupovaly?Na linku www.dtpstudio.cz ho bohuzel nemaj a nevedi jestli jim vubec jeste dorazi.Bohuzel nikde jinde jsem obchod s fotomylarem nenasel.Fotomylar chci hlavne proto,abych mel jistotu v tom ze budu mit skutecnej mylar s odrazivosti 99,8 procent a ne nejakou napordobeninu ktery prodejce rika mylar.Takze kdyz by jste nekdo vedel kde se da sehnat fotomylar tak sem s tim.Pripadne jinej zajimavej odkaz..Dik

A - ať to roste :satan:
Pajusa
Growshop
Jahudka!
Diky za linky lidicky..Jestli nekdo jeste o nejakym vite klidne ho sem dejte at je na vyber a muze se to hodit i ostatnim..
Jahudka!
Drevo-Kocur - Ja bych prave chtel koupit ten fotomylar z dtp studia,protoze je na nej 100 procentni zaruka ze tech 99,8 procenta odrazet bude.Navic urcite nebude zkresovat svetelny spektrum..Jestli je rozdil mezi mylarem z growshopu a mylarem pro fotografii to nevim..Do dtp studia jsem volal uz pred 4 mesicema a rekly ze bude.Doposavad neni a tvrdi ze nevedi jestli ho jeste budou dovazet a ja uz na nejaky cekani moc casu nemam..
Kdyz jsem hledal alternativni obchody s mylarem pres google stejne jsem nic jinyho nez ten z dtp studia nenasel..Proto jsem zalozil tenhle thread..
olda
reflect-a-gro viz www nutriculture.com 1.4*1m nehořlavá kolem 290,-kč v growschopech , 22,1% lepší odraz než mylar , narozdíl od mylaru se dá otírat je pevnější a líp se s ní pracuje . na svejch holkách nešetři :)
Josip
Wtf?
Nějak jsem to nepochopil.
Jestli má mít mylar odrazivost 99,8%, tak jak může být něco o 22,1% lepší?
Janxu
citace:
Původní příspěvek od Josip
Wtf?
Nějak jsem to nepochopil.
Jestli má mít mylar odrazivost 99,8%, tak jak může být něco o 22,1% lepší?

jo, uz sem se na to pred par lety taky ptal a porad to nechapu...
jinak tady je par uzitecnejch rad jak mylar pripevnit...
peace
olda
vyděl jsem srovnávací tabulku kde svítily 400w , měly tam černobílou,mylar a refect-a-gro folie . Čb na luxmetru ukazovala 199 luxů, mylar 244 a reflect-a-gro 298 . to jsou ty procenta :) . nikdo netvrdí že to má odraz 122%
Josip
oukej - chápu - můžeš hodit link na to srovnávání ?

edit: jo, tak tadleta informace je k mání v ceníku growshopu. Cena je tam 290,- (a určitě není odvážný si myslet, že je to za m2 i když to tam výslovně uvedeno není)

growshop.cz/cenik.xls
Jahudka!
Ten link by me taky docela dost zajimal.Pokavad by to tak bylo urcite bych koupil tu agro folii...Jinak nekde jsem videl tu agrofolii a m2 byl opravdu za 290kc
olda
bylo to na www.nutriculture.com ale teď ty stránky asi předělávaj


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma