Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Bílí povlak na hline - Klikni zde pro originální téma
Mesias
Chtělo by to fotku, protože to náhodou plíseň být může, ale jestli to je to co si myslim já tak to ničemu neškodí. Nevím co to je, ale na hlíně to vzniká dost často takže asi vystoupili nějaký anorg. látky z hlíny ven... Nebo za to může voda zálivková, alle nevim. Asi to nic nebude, houbičky ti neporostou, aspoň květinka.
mirico
cav cav mesias mas pravdu aj mne sa take nieco robieva teras to konkretne mam na svolom bananovniku nemalo by to byt nic vazneho .........priznavam sa neviem cim to je :)
Al Capone
GreyArea: Zdravim, bily povlak neboli plisen je zpusobena zasaditou (kyselou) pudou popripade mineraly, ktere ze zachycuji na povrchu hliny pri zalevani prevazne tvrdou vodou. Plisen se nejcasteji tvori na vlhkych pudach. Nejlepe bude kdyz substrat vymenis za kvalitnejsi s PH mezi 6 az 7 a budes zalevat jen odstatou vodou (min. 24 h) s odstupem 2-3 dnu. A zkus zalevat rostlinu od spoda aby si brala jen potrebne mnozstvi vody.
mirosk
1: al ma pravdu
2:skuste to prekryt nejakuu vecou co neprepusta svetlo:rolleyes: malo byto po case zmiznut
Staci dat hlinu do trouby na 1 hod (150°C) ono to bude dost smrdet ale sterilizuje se to a je to dal pouzitelne. paxtaci zmerit PH a vapnem poupravit , zamichat cererit do pudy a je vysrano.... teda vystarano:) jo s tou vodou-změkčovat srazenim min. soli jak jinak... toto me nastesti netrapi...
Waiting...
Mesias
GreyArea: Jestli máš přes den teplotu 28 a večer 21 nebo 20 tak v tom bych problém neviděl. To budou listy žloutnout z jinýho důvodu. Dohoď fotky, ale pochybuju že se budou hodit k tématu tohodle threadu...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma