Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Queijo.co.uk - Klikni zde pro originální téma
Erixon
Ten Cheese Bx2 vypadá podle tý fotky zajímavě, a 12seeds za necelejch 17EUR.
Taky by mě zajímalo jestli se ozve někdo kdo to zkoušel.
IqTyq
Queijo je respektovaný member cannabisworld.com a na jeho stránkách lze zakoupit jedinečnou genetiku od různých breederů.Cheese BX2 je zpětně křížený elitní klon cheese, což je raritní pheno Skunk#1.Moc se mi líbí taky Trainwreck IBL, což je ustálená linie pocházející z legendárního klonu z regionu Huboldt.Jo a pokud máte zájem o landrace odrůdy, tak můžu doporučit Manga Rosa Brasil, kterou používá Reeferman ve svém B.C.Mango.

Howg
IqTyq
Problém se semeny z queijo.co.uk se řešil tady http://www.cannabisworld.org/vbport...jo&pagenumber=1 .
Bohužel vlastní zkušenost nemám ale hned po novém roce si Cheese nechám poslat a podám referát.
100Thermal
skyw: neplkej, Nirvana je solidní. Ano, objednej si G13. Měl by si ale vědět, že čistá g13 dnes již ke koupi neexistuje, natož za tuhle směšnou cenu. Prober se a ty prachy raději pošli do Nirvany, která nakoupí, oprcá a prodává, jak tvrdíš. Člověče, ty nemáš moc zkušeností, že? Nechtěj být k smíchu, to se nenosí! Přemýšlej, informuj se a pak nakupuj. ;)
IqTyq
Takže tady je slibovaný referát.
Při objednávce lehce nefungoval online systém a já neobdržel automatický email s potvrzením o přijetí objednávky a s detaily platby.Vše vyřešil email Queijovi, který mi obratem zaslal instrukce.Peníze jsem odeslal 3.1.Mail o přijetí platby jsem dostal 16.1. a dnes, 26.ledna dorazily semena, spolu s omluvou za zpoždění způsobené stěhováním.Objednával jsem 2x Cheese kterého sice přišlo místo 24 ks pouze 18, ale kromě standartního bonusu (20 x Indica Dominant Mix) mi přibalil 12 Ks Herijuana x Afghani#1 a 12 Ks Jamaican x Trainwreck.Bohužel 5 ks indica mixu a 1 ks herijuana hybridu byly poškozeny (Přišlo to v obyč obálce a v té byla ještě jedna menší). Ale i tak považuju 56 semen za 40 USD (poštovné zdarma) za velmi dobrý deal.Takže já zvedám palec nahoru, i přes lehké komplikace spíše technického rázu.Navíc Queijo prostředky vydělané z těchto prodejů vráží do organizace Arica, která se stará o zachování konopného genofondu z různých oblastí světa (letos plánujou výpravu do Afghanistánu a pohoří Hindu Kush).

p.s. Zrovna když jsem tohle dopsal, zkusil jsem testovně kouknout na Queijo shop a je dočasně mimo provoz.Takže tak, nó


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma