Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Co byste dělali kdyby Grower najednou nebyl - Klikni zde pro originální téma
Hugo
Po přečtení příspěvků ve fóru Vánoční stromeček jsem si uvědomil, jak je tu spousta lidí naladěná na stejnou notu. Grower jsem sledoval strašně dlouho. Pročítal rady, debaty, bavil se a přitom sál informace. Trvalo mě dost dlouhou dobu než jsem se zaregistroval a napsal první příspěvek. A ačkoliv mám atribut nového člena a velice málo příspěvků, tak si troufám říct že časově jsem tady ten starší. Nepíšu do každýho threadu co mě napadne, ale pouze do těch co mě osloví. Zdravím Oscara :-)), opravdu nic ve zlým). Za ten čas jsem si tady vybudoval obrazy lidí, co tu píšou a který mě utkvěli v paměti. Možná bych byl překvapenej jak doopravdy vypadaj, ale jak je vidím já, tak jsou super. Nechci jmenovat, protože bych mohl na někoho zapomenout a to by byla škoda.
Teď je to pár dní nazpátek se mi nedařilo na Grower odkudkoliv připojit. A tak sem si pomalu začal myslet že česká "ruka zákona" Grower prostě zakázala. A najednou mě přišlo strašně líto, že bych měl přijít o tu báječnou partu skvělejch lidí, co odtud znám. Po zdařilým připojení na Grower mi tak trochu spadl kámen ze srdce a chtěl jsem se tedy zeptat, jak by asi bylo vám. Jste tady báječná parta lidí a doufám, že si tuhle pohodu nenecháme od nikoho zkazit.
netopeyr
Čau Hugo, ysou to moye slova a ve všem s tebou souhlasim. Do GROWERu ysem začal přispívat až nedávno, ale dlouho ysem si yenom čet, a gdyž přídu domu těšim se na kyti a grower. Dostal ysem uplně ty steyný pocity jako ty (myslel ysem že GROWER zakázaly) ňekolikrát denňe ysem se zkoušel připojit, už ysem pomalu ztrácel naději a dneska ráno najednou.... Ysem šťastney yako (pryskyřice savá) blecha (na kyti), že se tahle super parta bezestopy nestratila v netovim nebi.
majklovec
Přesně tak, včera jsem z toho tak nebyl rád.

Už jsem si zvyknul na tu pohodu, při čtení příspěvku na Groweru.

[Edited by majklovec on 08-12-2001 at 06:54 PM]
Koblihostrom
hoši tak to nejste sami,já když druhý den nemoh najet na grower jsem byl tak nasraný/jelikož jsem právě po dlouhé době našel někoho,kdo mi sem dostane fotečky stromovek/a tak jsem rád že to takhle dopadlo,a že grower jede,většinou když jsem v práci,jsem na growerchatu,nebo si tady něco zajímavýho čtu,a je pravda že nebýt groweru,tak nevím jestli bych nadále pokračoval s pěstováním indoor.Prostě díky groweru mi to nějak připadá jasný,skvělý,jelikož už vím jak na to.A tak tohle berte jako takový malý poděkování všem,co se na groweru podílí,všem dobrým lidem,ať je pohoda,a máme se dobře.
Kmenet
Kdyby Grower najednou nebyl ??!!!!! To by bylo moc špatný !!!! Vždy, když jdu na Internet, můj první navštívený sajt je Grower. Teď, co na serveru byly asi nějaké potíže a nedalo se na tento jedinečný a mimořádný sajt dostat, nebyl jsem jaksi ve své kůži, taky jsem si paranoicky začal myslet, že „Velký Bratr“ se rozohnil a uťal snad to nejlepší, co tady na síti je. Naštěstí ten ošklivý sen o Severových všemocných pařátech byly asi opravdu jen technické potíže ( kéž by jich bylo co nejméně ) !!! Grower a jeho lidičkové jsou skutečně mimořádní a skvělí !!!
hh-top
A co bych dělal? Založili bychom ho přece znova, ne?

Kdo nehulí s námi...
budvar
Jednoho dne sem chtěl opět usednout ke Grower Chatu a pročítání fóra.Když se ale zobrazil nápis Stránka nelze načíst nebral sem to nijak vážně,asi výpadek serveru,řek sem si.Např na Xchatu se to stává pořád :)
Když sem se ale na Grower nemohl dostat druhý den,byl sem jako bez duše.Přemýšlel sem co bych dělal bez Groweru a lidí tady.Bylo mi až smutno.Vůbec mě nenapadlo že by s tím mělo co dělat ruka zákona ale co kdyby :) V pátek jsem se dozvěděl že grower už někomu chodí ale mě pořád ne.Cosi ve mě hlodalo,čim to je a že já budu jediný hulič bez podpory groweru :) No a když mi v sobotu ráno naběhl chat a já tam uviděl svoje spoluhuliče,to bylo radosti.No a co z toho plyne kromě toho že Grower je super a nemá konkurence ?? 6e už bych asi neměl tolik hulit :frog:
mephisto
dostr sentimentu a hurá do pěstování. všichni chceme přece ten nejlepší matroš
sage
bez groweru bychom byli jako bez duše!!! už se to nikdy nesmí stát, nebo se zblázníme!!! hare grower!!! fakt nevim, co bych si bez něj počal...
Walhalla2000
jasne, ze bychom ho zalozili znova. Tady v praci je nevyuzitej server. Teda on neni tak uplne nevyuzitej, ale grower by se tam jeste asi vesel... hehe.. i kdyz co na to sef nevim.. hehe...

ale problem by byl tu prechodnou dobu. Nez vsichni zjisti, co kde a jak. Proto by to chtelo nejakou databazi kontaktu. Jiste, ze tady zpravci groweru ji maj, ale v den, kdy ruka zakona dopadne, tak by vse mohlo byt nenavratne ztraceno. nebo taky ne... to nevim jiste. Ale i tak bych byl pro vytvorit jeste jednu takovou databazi nebo sit, chcete li, kde by se v dobe nefungovani groweru mohlo domlouvat. At uz email, nebo irc nebo icq.

rozumejte, myslim tim databazi, kde by kazdej mohl kontaktnout kazdeho a to zcela jednoduse, neco jako tady jsou PM.

Na irc navrhuji kanal grow.cz (irc.uhk.cz / treba) na icq muzete pokud jej pouzivate kontaktnout mne, uz par lidi v seznamu mam na ICQ nr 1106925 a email... treba to spolecne nejak vymyslime, jak se "obrnit"proti moznym i nemoznym vypadkum...



Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma