Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Jste rádi, že žijete v zemi, kde je nejvíce kuřáků marihuany? - Klikni zde pro originální téma
Zelda.cz
Jste rádi, že žijete v zemi, kde je nejvíce kuřáků marihuany? Jaký je váš názor na věc?Já jo a vy?

:frog: :girl: :afro:
fakundo
no teda ja žijem v SR a tu ich moc nieje narozdile od takej jamaky----....
ale som rád že tu aspoň niekto fajčí.....
UdL
:D :D :D Otázka by mohla být položena i jinak.... :D :D :D

Jste rádi, že žijete v zemi, kde je nejvíce lidí, co se rádi zmastěj??? :punk:

Protože hulíme první ligu, chlastáme první ligu, což jsou vlastně podpůrné prostředky k dosažení stavu :mutant:... :D
Zelda.cz
Ano ale jsme přece tady na groweru spíše kvůli hulení a ne chlastu...

:smoker: :pimp: :satan: :jumper: :bandit:
UdL
Jo, to jo, ale za obojím pak stojí rozmrdaná kebule! :D
jumpp
Mě osobně nejde ani o to, jak moc se tu kouří, či nekouří marihuana, jde spíše o postoj celkově, o postoj veřejnosti k dané situaci, ja si nemyslim když si něco takového přečte moje babička, zda-li bude mít stejně kladný postoj jako naše většina zde, jde o to že lidé nekoukají na to, jako na nějaké plus ale spíše opak..............

ja budu spokojen až se u nás bude brát, tato zatim nelegální rostlina, jako normální prvek společenského života, tedy jako alkohol...


na tohle se těším:wink: ,



že jsme huliči jak bejk, to nikdo nemusel dělat žádnou studii či něco takového.....:bong: :beer: :vampire:

nebo néé??? :wink: hi
b.bang
no vysledky jsou jasne. Doufam ze zastupci politikych stran si uvedomy ze kdyz budou prosazovat legalizaci ze 99 procent kuraku pujde volit.

Komunisty jdete na Bory.
cosecha
Si fakt fandíte, že je tady nejvíc kuřáků marihuany.
olda
k tomuhle tématu bych přidal a pozměnil komančské heslo "každej ať hulí dle své potřeby a pěstuje dle svých možmosti" :) (to znamená respektovat dosud nepsaná pravidla :) )
Elementalista
cosecha: je to brano "procentualne" a je tu nekde o tom i thread.
mrnin
abych rekl pravdu, tak me je to uplne jedno...
Ja to mam docela v pazi. Bo ne kazdej kdo huli je OK. je i spousta blbecku a hlupacku kteri hulej a delaji bordel a neplechu. Takovy lidi nemam moc rad bo kazi pohled vetsiny na zhulence. Lidi si radsi reknou ze tamten dredatej typek rozbil vylohu nebo nekoho okradl nez to ze starou babicku pustil sednout nejaky dredar v saline . ja babicky poustim sedat ba i dedecky.
mrnin
Disaster:-): moje rec...
_Ra_
Myšleno asi v Evropě?
No a rád nejsu, už kvůli tomu, že v té statistice sou i děcka. A to je podle mě hodně blbý.
Pepan
No nejse rád že v tyhle republice ziju ale co mi zatim zbejva? Tenhle stat nemá žádnou budoucnost a když se člověk snaží neco dokázat,házi mu akorat klacky pod nohy. Tak možná jít zahulit aby člověk zapoměl kde je.. :bong:
tezzy
ejjj
impozant
keby sa to tikalo SVK boa, tu su ludia strasny kokoti co sa tyka ganje :/
Zelda.cz
citace:
Původní příspěvek od impozant
keby sa to tikalo SVK boa, tu su ludia strasny kokoti co sa tyka ganje :/

Co se týče SVK a ganji tak o tom nevím fakt nic.Napiš něco víc.Dík...
:crazy: :rolleyes: :eek:
Fantasie
lidi jsou zmrdi vsude na svete, ale cesky pivo a skunky jsou asi to nej co koho muze potkat, + cesky holky :D
Time4Tea
pívo, ženy, skunk :jumper: :beer: :sun:
RomAaL
mno.. myslim že to že je u nás procentuálně nejvíc kuřáků mj :bravo: je a)dobrý: politici odhlasujou to čim si získaj dav a hlasy-v tomhle případě spousta potencionálních voličů výměnou za naši dekriminalizaci*toleranci*legalizaci.
b) už ne tak dobrá: ve většim počtu lidí se spíš najde někdo(a pořád se někdo takovej nachází!) kdo bude budit špatnej dojem svym chováním-jednoduše tim že dělá nemístnej bordel, což bude mít za následek pravej vopak bodu a.:flick:

sečteno podtrženo-všeho moc škodí, a proto myslim že to neni úplně nej

můj názor
PsYcHo84
jakoze na to jaxme maly narod mame dost "nej"... v soukromi sve hlavy jsem rad ze mame v porovnani s EU nejvic hulicu ale zaroven doufam ze se to nejak pozitivne projevi v legislative (snad senat s Vencou Klausu neklamou a podepisou tu novelu, jinak se naseru a prestavam platit dane)
Zelda.cz
Nikdo nikdy neví, možná že se na Hradu pěstujou kytky a Wendel Klaus hulí ale to nemůžeme vědět že?

:pimp: :bandit: :angel:
Pupiset
Mně to radost delá;)
Romano
Jsem docela rad ze tu tolik lidi huli, ale meli by hulit jenom ti co to umi. Kdyz vidim zhulenyho typka kterymu je na nic a mele hovna, treba ze uz nikdy hulit nebude a pak ho potkam znova v ty samy kasi, tak by si mel uvedomit co vlastne mele. Nekdo zije v tom, ze bez huleni neexistuje zabava a pak celej den jezdi po meste a resi skera a kdyz se neporesi tak je akorat nasranej, takhle by to lidi nemeli brat! Ale kdyz treba jedu na vyhlidku a potkam tolik znamejch lidi, tak jsem rad ze ziju tam kde ziju. :wink:
cocoNut
byvam v svk petrzalke a tu dost ludi HULI :) takze som rad ze sa mozem zlozit aj za 50 SLOVENSKYCH KORUN :)
Risan
Podle mě nejde zas až o to jestli v nasi zemi je procentuálně nejvíce kuřáků maryuhany ale o to jak k tomu přistupuje zbytek obyvatelstva kterým vštipili komouši, rodiče, učitelev1. a 2. třídě do hlavy to že tráva zabíjí, niči lidi, pohoršuje veřejnost a nevim co všechno, a pak se divte že jsou nekteri proti tomu a stejne to nekterym lidem nikdy nevysvětlíte a budou si pořád mlet to svoje. kdyby se pořádně lidem vysvětlilo že chlast je horši než tráva tak by se to teprve nekam hlo.
Zelda.cz
citace:
Původní příspěvek od Risan
Podle mě nejde zas až o to jestli v nasi zemi je procentuálně nejvíce kuřáků maryuhany ale o to jak k tomu přistupuje zbytek obyvatelstva kterým vštipili komouši, rodiče, učitelev1. a 2. třídě do hlavy to že tráva zabíjí, niči lidi, pohoršuje veřejnost a nevim co všechno, a pak se divte že jsou nekteri proti tomu a stejne to nekterym lidem nikdy nevysvětlíte a budou si pořád mlet to svoje. kdyby se pořádně lidem vysvětlilo že chlast je horši než tráva tak by se to teprve nekam hlo.

A přesně to mě sere.Že lidi pořád melou svoje.

LIDI, PROBUĎTE SE ! :o :o :o
RastaManiac
Mi je to osobně jedno.
Spíš mě sere že tráva u nás tak ,já nevím jak bych to řekl asi zkomerčněla.Hulí ji už každý druhý student.A to mě štve Ale možná to vede k legalizaci ...
thcsvk
no tak aj ja zijem na svk ale musim powedat ze dedina v ktorej zijem je ganjou zamorena takze mi to az tak nevadi ze nezijem v cz ale jedine co tu chyba je taky dobrucky indoor jak u vas.....keep growing
RastaManiac
[COLOR=orangered] Teďkom trochu odbočíme od tématu
Ale zase kdyby se Ganja legalizovala,tak mám strach že se spíš na trhu zdraží a mnoho lidí to odradí od hulení.Právě zdražení.

Ale zase na druhou stranu když bude legalizovaná tak se lidi nebudou bát a budou víc pěstovat,z čehož bude víc matroše.Tak nevím :bong:
mejlak
muj stav mi nedovoluje vymyslet nakou solidnejsi veticku...ale na druhou stranu jsem ani nevedel, ze sou cesi tak dobri :bandit:
moswa
a neni to jedno? ale zase je dobře, že to neni země kde je třeba nejvíc lidí na cracku, nebo že nejsme poslední komunistická země... tak sme teda aspoň nejvetší huliči. :vampire:
edit: ale asi na tom něco bude, když jenom na growera každej den přibyde tak odhadem 15 členů....:confused:
Risan
Rastamaniac:
Podle me je blbost to že by trava zdražila po lejalizaci a hnet kdyby, tak ji budou hulit předevšim ti co ji pestuji a taky si ji váží a ne ti co to koupi hnet to zhuli a nevi jaka je makačka to vypestovat. To je to same jak človek pristupuje treba k votce kterou kajsik koupil a treba k slivce kterou si vyrobil s vlastnich švestek ktere hodiny zbiral a hlidal to jestli mu to nechyta plísen. to se pak pije jinak.
RastaManiac
jj,to máš pravdu:smoker: musím s tebou souhlasit ...:bravo: :jumper:
enesir
češi byli vžycky světlá výjinka nedokonalosti...myslím, že češu sou jedním z nejchtřejších národů v evropě a chytří lidi ví, že ganja není žádná droga, nebo tak něco ale že je to světýlko, co tí svítí do denního tunelu stereotypu...je to supr
Elementalista
Rikam, ze trochu OT...
PEACEy
sem rad ze nejsme zadna slusnacka zeme, ale kdyz uz to tu kazdej huli tak by nebylo spatny to tu taky legalizovat co!!
Sinuhet
Je mi to jedno. Je mi putna co dela zeme. Ja ziju za sebe ne za cechy.
PORSCHAK
Já jsem rád, že žiju v Čechách a to dost. Teda teď si zrovna protiřečim, páč se zrovna tunim kvůli angličtině v Anglii, ale až se potunim, tak chci určitě žít v Čechách a to i přesto, že můžu srovnávat a ekonomicky to pro Čechy lepší nedopadá. Teda pro člověka, kterej se zrovna nepředře, ale když má cíl a jde za tim, tak je u nás myslim nádhernej život. A nádhernější než jinde, osobní svoboda, úroveň tržní ekonomiky a dostatek místa(ne na hovno jak třeba v Holandu- s místem) i zdrojů pro každýho(ty poslední věci relativní s ohledem na naši historii).
S hulenim to je bájo, málokdo prudí a většina lidí to toleruje. Já se snažim konopí propagovat pozitivně a každýmu kdo mi za to stojí a má nesmyslný kecy, tak se mu snažím vysvětlit o co jde. Stejně k tomu přistupujou mý kámoši, takže v našem okolí nemáme dá se říct sebemenší problém, zapálíme brko třeba v centru města před hospou, kam chodíme vrhat šípy a všichni nás přes okna viděj a někteří štamgasti už i občas zahulej s náma. A takhle to neřešíme i jinde.
Jde o to jak se člověk chová a přistupuje k životu, tak na něj okolí pohlíží. A když to první je v pohodě, tak i na trávu koukaj aspoň po čase pozitivně.
Že u nás dneska hulí každej druhej je jedině dobře, aspoň se pohled na naší věc uvolňuje. Teda kromě mladistvích, ale to je to stejný s chlastem, takže kluci a holky - když už, tak za roh a nedělat brutusoidní bordel před lidma.
Zákony jsou taky na dobrý cestě, vypadá že jsme se vydali tím lepším směrem. K volnýmu prodeji to je daleko, ale nám jde přece o svobodný pěstování a to mě úplně stačí.

Takže žiju v naší zemi rád a jsem na to hrdej.

Kdo nadává, ten by měl zapřemejšlet hlavně o sobě myslim.
Sinuhet
Nevim teda o co jde vam, ale me jde o svobodu obecne, takze volne pestovani mi nestaci. Dokud mi bude nekdo kafrat do veci po kterych je mu houby, jako treba i prodej, tak spokojen nebudu.
Budeh
Souhlasim s Porschakem, ve všem z vlastní zkušenosti, zrovna nedávno jsme takhle zahulily na zastávce a s ženskou jsme naprosto v pohodě pokecali o tom proč a jak a ona to vzala docela pozitivně v rámci její těžké zaujatosti na začátku našeho rozhovoru.
brink
Pravda kuřáků je ranec,ale chtělo by to víc lidí co pěstuje.Myslim že těch je eště málo.
dejaVuCV
Nevim, jestli je to dobre nebo spatne. Spatny akorat je, ze kouri maly deti (cca 12 let), protoze jim to dyla proda a pak koncej ve spitale, protoze to nerozdejchavaj. Krom toho, jeste si musej udelat realnej obrazek o zivote, nez se pusti do "cestovani". To se mi to ale keca, kdyz jsem ve ctrnacti vychlastal flasu gina. Kdyz jsem narazil na ganju, byl jsem jedine rad. Vytahla me z nejhorsiho. A dneska? Pohoda, zakourim, popiju pivko. Tim nechci rict, ze se nenaskytne nejaka hospodska divocina, ale uz jen cas od casu. Zadny planovany kamikadze.
Takze jsem celkove rad, ze jsem se ke koureni dostal, zjistil spoustu informaci a pak okusil. Jeji pusobeni na svoji osobu hodnotim hooodne kladne. Jinak bych mel dneska jatra asi jako sutr.

EDIT: Krom toho, jak tady nekdo zminil. Pivo koupis, vypijes, koupis, vypijes. Ale ganju clovek rad pestuje, nekdo radsi, nez ji kouri. Proste radost z dobre vykonane prace.
pyroman.cz
mno jsem moc rád , že v týhle zemi žiju , ale radši bych byl na jamajce :D
DEVIATIO
No,ja bych to vubec neresil.Zakaz bych zrusil pac lidi muzou bejt hnusny at hulej nebo ne.A takovej ten klubik pohodovejch teepku co si s kamosema(treba v cajovne) ubalej brko ,tak proc sakra ne.
Ja ani nechapu koho napadlo marihuanu zakazat?!?

Na konec bych se jeste zminil o zbytecnosti teto debaty...1-nic nevyresi 2-bavite se o tom kazdou chvili...
DEVIATIO
1-Stary zachvili umrou
2-psat tasy "lidi probudte se" je naprosto zbytecny pac je to tady vetsinou samej hulic a lidi kterejm ta hlaska patri sem asi tezko pachnou takze opakuji naprosto zbytecny..
RastaManiac
citace:
Původní příspěvek od DEVIATIO

Ja ani nechapu koho napadlo marihuanu zakazat?!?

Na konec bych se jeste zminil o zbytecnosti teto debaty...1-nic nevyresi 2-bavite se o tom kazdou chvili...


No,kdo Ganju zakázal to nevím,asi nějaký nevzdělaný buran...:rejp:
Ale vím proč jí zakázali.Protože to je přest.droga,a když si jednou zahulíš,tak začneš brát heroin :mutant:

GO SMOKE GANJA !!!
RastaManiac
citace:
Původní příspěvek od Foxan
jo přesně... takový fámy se šíří mezi starší obyvaltestvo a to není dobré!! :( Rodičům jsem to už vysvětlil, takže není problém! :) ale co ti ostatní, kteří věří, že na hulení je někdo závislej.... možná jo... někdo jo...

já třeba taky.. ale na její pěstování mě prostě fascinuje jak ta rostlina roste! Nevím mám z ní respekt! :)


Hele kámo;) Ty ostatní co Ganji rozumí jak já matematice:D mám v dupě:sun: Prostě mě nezajímají když to nepochopí.A nepřesvědčí mě o tom že hulení je sebevražda.:rejp:


A co se týče Mamky?
Matka před 2 rokama říkala že ještě jednou si zahulím tak si mám sbalit věci:rejp:
A dnes?
Dnes když čte nějaký článek odsuzující ganju tak jí to je jedno,a na politiky kurvuje ,že nechcou Legalizovat Ganju:bong:
(Díky za pochopení Mami:love::p:

PEACE for All :jumper::jumper::jumper:
High_Lukas
Problém je, že většina českých "huličů" jsou ti, co o tom pomalu nic nevědí a potřebují se jen zhulit aby zamachrovali na přátele. Víc se mi líbějí uživatelé marihuany z jiných států. Tam moc takových jako tady nepotkáte.
BloodyBeer
citace:
Původní příspěvek od High_Lukas
Problém je, že většina českých "huličů" jsou ti, co o tom pomalu nic nevědí a potřebují se jen zhulit aby zamachrovali na přátele. Víc se mi líbějí uživatelé marihuany z jiných států. Tam moc takových jako tady nepotkáte.


presne ... kdyz obcas vidim lidi kolem me, tak jsem jenom rad, ze o sobe moc verejne nerozhlasuju, ze hulim, protoze bych se musel studem propadnout do zeme ...
mno...tahle anketa je podle me ''uplne mimo misu'' a to proto,ze je zalozena na statistickem udaji!Ten kdo nevi co to je,tak je to vlastne jakesi zprumerovani.Napr. prumerny plat v CR je kolem 24tis. hrubyho..To znamena,ze nejbohatsi cech Petr Kelner bere stejne jako moje mlada?Blbost.Ta moje to na vyplatni pasce nikdy neuvidi a on to ma tak za 20 minut.!...Alkohol?Uplne stejny.Kazda hospa,restaurace atd. si vede kolik koupi a prodaj.To se pak jen secte a vydeli poctem lidi.A ted pozor!..do toho se pocitaj vsichni obyvatele.Mimina,zaci zakladky a dokonce i ja,abstinent!A uz sme narod pivaru.S hulenim to je trochu jinak.Napr. se zeptaj 100 mladejch lidi jestli hulej.90 z nich rekne jo.Z tech 90 muze byt 30-50 co si nekdy zahuli(vykendovi hulici) a pak ten zbytek(hulici).Z tech 10 nehulicu se pak 8 prizna,ze nekdy hulili(to treba aby jen zamachrovali pred ostatnima).A mate tu 90-98 procentni zhulenost naroda.Ja zadne takove ankety,statistiky nedelam ani nevyplnuju.A kdyz se me na ulici zepta do ankety nekdo cizi,tak zasadne nepiju,nekourim a uz vubec neuzivam zadne jine drogy.Do toho nikomu nic neni!Sry za diakritiku,psano mobilem...
BloodyBeer
citace:
Původní příspěvek od growman66
mno...tahle anketa je podle me ''uplne mimo misu'' a to proto,ze je zalozena na statistickem udaji!Ten kdo nevi co to je,tak je to vlastne jakesi zprumerovani.Napr. prumerny plat v CR je kolem 24tis. hrubyho..To znamena,ze nejbohatsi cech Petr Kelner bere stejne jako moje mlada?Blbost.Ta moje to na vyplatni pasce nikdy neuvidi a on to ma tak za 20 minut.!...Alkohol?Uplne stejny.Kazda hospa,restaurace atd. si vede kolik koupi a prodaj.To se pak jen secte a vydeli poctem lidi.A ted pozor!..do toho se pocitaj vsichni obyvatele.Mimina,zaci zakladky a dokonce i ja,abstinent!A uz sme narod pivaru.S hulenim to je trochu jinak.Napr. se zeptaj 100 mladejch lidi jestli hulej.90 z nich rekne jo.Z tech 90 muze byt 30-50 co si nekdy zahuli(vykendovi hulici) a pak ten zbytek(hulici).Z tech 10 nehulicu se pak 8 prizna,ze nekdy hulili(to treba aby jen zamachrovali pred ostatnima).A mate tu 90-98 procentni zhulenost naroda.Ja zadne takove ankety,statistiky nedelam ani nevyplnuju.A kdyz se me na ulici zepta do ankety nekdo cizi,tak zasadne nepiju,nekourim a uz vubec neuzivam zadne jine drogy.Do toho nikomu nic neni!Sry za diakritiku,psano mobilem...


no co se tyce statistik, tak bych jim i docela veril - pokud to neni nekym shora ''cinknute'', tak si myslim, ze nejaka vetsi statisticka chyba by nemela nastat.

Jenze co s tim - evidentne se mi zda, ze si z toho jeste delaji decka srandu, ze jsou prvni v konzumenci alkoholu a travy ... jakoby to bylo neco normalniho ...
jo ty mladý bych nakopal do řiti.Můj mladší brácha hulí už tak od 13 a taky tak "vypadá".Dvakrát vyhozenej z učn'áku,bez školy,nezaměstnanej.

a jako ty "věříš" statistikám?No né že bych jim nevěřil,ani nezpochybn'uji že by to byl podvod.Ale co nám ve skutečnosti dávaj?Vem si ten můj příklad s platy.Já beru víc než je průměrná mzda a můj brácha je nezaměstnanej.Ale podle statistik berem stejně!!!Tím se prostě nemůžeš řídit né?Mě se třeba nikdo neptal,jestli hulim.Neptali se ani mých známých a ani jejich známých a navíc znám třeba víc lidí co nehulí než těch co jo,tak jak je možný,že se tu nejvíc hulí?
Pokud by jsi chtěl vědět,jak sme na tom s hulením,musel by ses zeptat naprosto všech obyvatel ČR...asi tak no...
Hy3nA
citace:
Původní příspěvek od growman66
jo ty mladý bych nakopal do řiti.Můj mladší brácha hulí už tak od 13 a taky tak "vypadá".Dvakrát vyhozenej z učn'áku,bez školy,nezaměstnanej.

a jako ty "věříš" statistikám?No né že bych jim nevěřil,ani nezpochybn'uji že by to byl podvod.Ale co nám ve skutečnosti dávaj?Vem si ten můj příklad s platy.Já beru víc než je průměrná mzda a můj brácha je nezaměstnanej.Ale podle statistik berem stejně!!!Tím se prostě nemůžeš řídit né?Mě se třeba nikdo neptal,jestli hulim.Neptali se ani mých známých a ani jejich známých a navíc znám třeba víc lidí co nehulí než těch co jo,tak jak je možný,že se tu nejvíc hulí?
Pokud by jsi chtěl vědět,jak sme na tom s hulením,musel by ses zeptat naprosto všech obyvatel ČR...asi tak no...


no počkej, ale od toho přece statistiky jsou, aby ses nemusel ptát všech lidí.
a že znáš víc lidí,kteří nehulí neni nic nenormálního. ty průzkumy bejvaj většinou zaměřený na určitou část populace, dejme tomu mladý lidi a podle toho se pak řiká, že se tady nejvíc hulá..je jasný, že kdyby šli do důchodáku, tak bude výsledek jinej..
nno to máš samozřejmě pravdu a bereš mi tím slova z pusy.Nemůžu přeci brát vážně to jejich zjištění,že se tu hodně hulí,když se ptaj jen určité skupiny lidí.
bull
Myslim, že nas nebude malo, kteri by podobne jako ja na anonymni otazku "mate zkusenost s drogami?" odpovedeli Ano, nitrozilni aplikace kodeinu s rohypnolem 5x denne :) Pri scitani lidu se v ramci moznosti taky vyradim, jako nezamestnany jezdim 5 hod do prace vlakem a bydlim sam v 5ti podlaznim RD :)

A trochu vazneji, tech svatecnich hulicu bude vetsina - ale kolikrat tedy koukam, kdo vsechno celkem verejne huli a podle vydrze i celkem pravidelne. Mladi lide do 50ti :) Ale budme na druhou stranu radi, jinak bychom byli jako polaci a rusaci nalozenyv lihu, lidi by si nasli neco jinyho. Pokud "pouze" v alkoholu, tak by to bylo jeste dobry..

Zeptejte se 1000 lidí, jestli nekdy jeli vlakem. Zaver? 99.9% lidí jezdí vlakem :)
:) a myslíš že se ptali i lidí ve všech ostatních státech světa?Se vsadím,že v takovým Pákistánu se nikdo neptal:)
Hy3nA
citace:
Původní příspěvek od growman66
:) a myslíš že se ptali i lidí ve všech ostatních státech světa?Se vsadím,že v takovým Pákistánu se nikdo neptal:)


no zrovna v pakistanu, kde vladne islam a nesmi se chlastat, má hulení - převážně hašiše - vybudovanou dlouhou tradici a hulí tam i starší generace, takže bych řekl, že se tam hulí o dost víc, než tady.

já někde četl, že je v čechách cca 60 000 aktivních ( každodenních) huličů
takový ty průzkumy, ve kterých jsme první v evropě, bývaj většinou o zkušenosti s marihuanou..tu přecijenom muže mít kdejakej harant i na základce..
jj,a vo tom to je.Že na základě těchto nedostatečných informací se vytvářej vcelku nelogiská zjištění.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma