Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
zajímavá příhoda - Klikni zde pro originální téma
HALUZAK
ja som mal takéto príhody 2.najprv som sa rozhodol že si dám plagát vytlačiť z digitálneho fotaku z fotiek z mojho políčka.Urobili mi tam dva nádherné velké plagáty predavač sa na mna len pousmial pri ich odovzdávani ale nič nepovedal.Potom som si ich išiel dať zarámovať a v obchode kde ramujú obrazy bola taká v pohode mladá baba tá mi tam asi hodinu pomáhala vyberať ram na tie plagáty aby rastlinky čo najviac vynikli aby sa to k tomu obrazu hodilo.dokonca mi aj pochválila rastlinky.do objednavacieho listu uviedla do kolonky názov obrazu-Džungla že aby to nebolo moc nápadné.takže skusenosti v pohode ludia to skôr brali ako úplne normálnu fotku.:rolleyes:
teraz už len čakam na vyhotovenie obrazu a na jeho zavesenie do mojej izbietky:love:
snark
DUPLOŽROUTI
dredik
Ja ho mam na dverich od pokoje. At kazdej prichozi vi, kam leze...:)
zizik
ja ho mam na zdi vedle pocitace... :)
No to já jsem jednou zašel do levných knih trochu připitej a ještě jsem si stačil před tím koupit pár zákusků. Vejdu dovnitř a zrovna jsem dostal chuť na špičku :) tak ji vytáhnu a ládaju jí do sebe u toho si druhou rukou prohlížím cdéčka, když v tom na mě nějaká mladá holka začne hulákat přes celej krám jestli jsem normální, že to všechno zamažu....No já na ní, že je vošlivá a ještě cestou ke dveřím jsem na ní řval ošklivko ošklivá, byla dost červená :D Prostě mně to přišlo vhodný kvůli takový kravině...:)
Tak takovej plakat kvuli kterymu je tady takovy pozdvizeni visi cestou od nadrazi na svobodak. taky v prodejne levnych knih. eeee v brne teda jako. a bylo to tam nebo neeeeee?
Hanyz
citace:
Původní příspěvek od Claune
....No já na ní, že je vošlivá a ještě cestou ke dveřím jsem na ní řval ošklivko ošklivá, byla dost červená :D


:punk:Ty jsi ďábel, u toho bych chtěl být:D :D :D :punk: :punk: :punk:
Rasta Dawg
Claune: No to se určitě cejtíš jako velkej frajer co, urážet holku to neumí jen tak někdo... Máš se fakt čím chlubit! Chjo....
FlickerBird
claune: teda, přiožrealej žrát zákusky v obchodě, to je aspoň HC :punk: vto se nevidí každý den
Chudak holka....
Ježíš
Claune: nic si z toho nedelej, je to dobra historka :) a vy ostatni moraliste do nej nekerujte nebo si tu kazdej zacne davat pozor na hubu a bude nuda to cist, vzdyt takovydle historky "v high" stavu pise sam zivot. Nereknu kdyby ji sproste urazel nebo ji neco udelal ale kvuli tomuhle? chjo..:flick:
Claune a gg133: Dobrá story :D:D:D
Rasta Dawg
No jako prodavač v obchodě odpovídáš za prodávaný zboží. Když se ti tam nachomejtne připitej prosťáček co nemá ani tolik slušnosti a sebeovládání aby chvilku počkal a sežral si žvanec venku a patlá ti tam po zboží špinavejma rukama, tak prostě zakročíš, no... A když je ještě tak ubohej, že neuzná vlastní chybu a ještě uráží způsobem hodným desetiletýho fakana, tak asi nebude tak úplně vyzrálej jak si myslí... Ale čert vem co udělal, ale že se s tím ještě chlubí ostatním vskutku napovídá že jeho IQ patrně nepřesahuje jeho věk. Ale snad se to časem spraví....

Klidně tu budu za moralistu, ale takovouhle historku bych vyprávěl tak na základce ostatním puberťákům aby mě plácali po zádech jakej jsem to velkej chlapák....

Ostatním co se toho hned chytli: Trošku nad něčím přemejšlejte, než to prohlásíte za dobrý....
Ježíš
hmm chces si o tom promluvit, Brandone?
God_mars
No jo tak to chodi tady si musis fak rozmyslet co napices nebo se toho hned nekdo chiti a zacnou do tebe kerovat. Chtelo by to asi nejakej thread na tema moralky. Protoze tady jsou vsichni asi moralne na visi a kazdy pujde do nirvany. Pjekny to neni ale ona to urcite zvladne, a zas to neni nic hrozneho.
inf3cti
citace:
Původní příspěvek od God_mars
No jo tak to chodi tady si musis fak rozmyslet co napices nebo se toho hned nekdo chiti a zacnou do tebe kerovat. Chtelo by to asi nejakej thread na tema moralky. Protoze tady jsou vsichni asi moralne na visi a kazdy pujde do nirvany. Pjekny to neni ale ona to urcite zvladne, a zas to neni nic hrozneho.


Chcelo by to asi uvedomit si, ze grower je VEREJNA DISKUSIA, a nedivit sa, ze ludia pisu svoje nazory. Jasne, zakazeme na groweri uznavanie moralnych hodnot, aby sme tu mohli diskutovat naozaj bez zabran, nie? :flick: Ked si myslim, ze sa niekto zachoval nepekne, tak to poviem. Myslim, ze ono pubescentne poplacavanie po pleci uz sa v tomto pripade deje a to sa mi paci este menej, nez ta Claunova prihoda :(

Claune, chlape, nevies, ze sa nepatri jest v obchodoch? ;) Verim tomu, ze keby si tam naozaj nieco zamazal (t.j. znehodnotil), urcite by si to zaplatil, nie?

A aby som bol aj trochu k veci, tak ten plagat s napisom 'Exotic marijuana' mam aj ja, z Levnych Knih, a uplne bez problemov. Osobne mi pride divny kazdy tento incident, ked niekto predava nieco s marihuanovou tematikou, a potom sa divne pozera na zakaznika, ktory to kupi. Nevadii... ludia si hadam casom zvyknu :)

Ja som napriklad u Kanzelbergera kupil knihu Marihuana:Myty a fakta. Predavacka, cca 25-30 rokov, bola uplne mila, kym som nepovedal, co vlastne chcem. Akonahle padlo slovo 'marihuana', ktore som vyslovil jasne a nahlas, zostala taka nejaka stuhla a uz sa mi ani nepozrela do oci, zjavne jej ta tema nebola celkom prijemna. Toto iste som zazil v ten den aj v inom knihkupectve, ale tam tu knihu nemali...
Protiva
Buuuuu, buďte už na sebe hodný. Když jsou ti vanoce.:love:

A moje storka nebu o nakupování, ale o tom jak jsem to ukazoval kamarádovy. Ten mi rekl ze si ho chtel taky koupit, ale už by to nebyl unikát jako na moji zdi.:p: .

Jinak jsem pracoval v obchodě, tak můžu za sebe řict že tam chodilo hodně slabomyslnej bez moralky. Ale holka si o to řekla, mně by to bylo buřt, když to není moje a za hlídání nejsem placenej:flick:
Johnny Von Kris
claune vytahnout v kramci spicku z hadru :) mazec...
beztak ti ten zlutej kounak tekl mezi prstama. kap kap.... :]

ja sem jednou hlidal u mati f kramu za 39.... total vopruz... a najednou tam prisli 2 typani a nachlup stejny ucha jak ty v tom filmci,taky prapodivny hadry, a ty hláásky he ..jak von se menoval... klub sracu jop... :ú fak sem z nich valil voka
Ježíš
stoned rider: chces si o tom promluvit, Steve?
Fantasie
ROFL... s timhle plakatem od Levnych Knih mam taky dobrou zkusenost, posledni den HipHop kempu si takhle nakaleni a zkuheli valime Hradcem a tesne pred nadrazim na chodniku cedule Marihuana , Houby.... koukam na to co to do pice je :)
vlezem do shopu a hned na tu prodavacku kolik ta marihuana stoji, a ona na nas prej 49, tak ja nu ze 2gramy, a ona ja vam ty plakaty nebudu vazit :D
proste vymaz, ale musite me omluvit 4 dny sem byl permanentne zhuleny :)
Ježíš
fantas:hehe taky celkem dobry, to bys cumel kdyby ti z toho plakatu vystrihla 2g ctverec :)
Rasta Dawg
gg133: Jedna věc je, když člověk udělá blbost... A Druhá když se s ní ještě chlubí....

Tetrin: Máme demokracii a tak jsem jen vyjádřil svůj názor....:D
A myslite, ze je spatny dat k dobru nejakou prihodu? Ja tedy nee. Docela jsem se pobavil ctenim teho prispevku od Clauna.
Rasta Dawg
Disaster: Špatný to ani tak není. Jen jsem k tomu přispěl svým názorem, že tu historku řadím mezi hospodský pubertální chvástání o tom, jak kdo plivl do tváře babce co se na něj křivě podívala a jak se kdo a kolikrát poblil po pařbě kde si vylil mozek, že se ještě tejden nemohl vychcat bez cizí pomoci, aby se vědělo kdo z nich je největší frajer... Samozřejmě teď přeháním, ale ta historka je podobnýho rázu... Nikomu neberu jestli si chcete takovýhle historky vyprávět, nech sa páčí! Jen jsem přihodil svůj osobní názor, že je to vlastně víc trapný než vtipný... Jestli někdo můj názor nesdílí, prosím...

A nebo tu chcete vidět jen názory typu: Yo woe, tos ji pěkně wosral !!!!:bounce: :punk::punk::punk::bounce: ????
frogo
Nebuďte takoví moralisti, v ožralosti řekne člověk spustu blbostí. A já se fakt nedivím, to co prodává u nás v Meinlu u pokladny tak to je fakt tragedie. Jeden větší hnus vedle druhýho a ještě jsou drzý. Asi jsou nasraný životem(mají nudnou práci, málo peněž, krásy taky zrovna nepobrali, a jsou líní jak prasata) a tak si řeší svý deprese na ostatních.
Taky neschvaluju klaunův postup, asi to zbytečně drobet přehnal ale nemusíte se z toho všichni po..
Don´t worry, be happy:beer: :jumper:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma