Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Matky z řízku + žloutnutí spodních listů - Klikni zde pro originální téma
ziki
Čau, zařídil jsem si takovej malej matkoroom (80x50x70 - 2x 18 W zářivka), pár budoucích matek už mi tam roste, všechny ze semen. (zatím asi 7 kytek, průběžně zaštipuju, čekám, na pohlaví).
Potřebuju si ještě ujasnit pár věcí, zkoušel jsem to hledat ale nic uspokojivého jsem nenalezl:

1)Chci se zeptat, jestli jsou nějaký problémy s formováním matečný rostliny z řízků - jiný zaštipování, pomalejc rostou nebo tak.

2)Malý matky - na threadu kde bylo popisovaný zaštipování matky bylo že zaštipovat po 3-4 patrech. Jenže mě by se pak do pěstírny vešly třeba jen dvě matky, tak bych jich chtěl třeba šest, ale menších. Zaštipuju tak po jednom až dvou patrech, jenom se bojim, jestli to pak ta kytka rozdejchá. Když budu mít takovouhle menší kytku, ale zas z ní budu brát míň řízklů (4-6)/14 dní...

3)Žloutnutí listů - je normální že matkám spodní starý listy žloutnou ?? vypadá to tak nezdravě.. tak nevim, ale koncentrace půdy snad fpohodě (substrát na pokojový kytky), stávalo se to ať sem hnojil nebo ne.

Dík za rady, sorry jestli se to tu už řešilo a já to nenašel.

Ziki
sativa
tak to může být asi moc častým zaléváním, kytky, když se přelévají, tak listy taky žloutnou
julie
ahoj ziki,
ad.1) žádnej problém
ad.2) nech je růst co nejvíc všechny,odeber a označ NEJ řízky,dárkyně nech vykvést (ať víš, co je co) a z řízku(ů) od nejlepší vykvetlé samice založ mateční kytku.Nech jí vyhnat aspoň 6-8 pater a pak už ber řízky (1xměsíčně stačí) a matku zastřihávej tak,aby se co nejvíc větvila.
ad3) listy (kolektory světelné energie), nad kterými se již vytvořil dostatečně silný výhonek boční větvě,končej.(dřevnatěj,žloutnou - ulomit,vyhodit)
ať se Ti daří,julie
ziki
Dík moc za rady, moc mi to pomohlo.

Ziki
Oscar111
Mám jeden dotaz,, co kdyby mi dal někdo řízek z kytky, která právě začla kvést,, právě doma zkouším, co z toho vyroste,, ale nebaví mě na to čekat,,, myslíte, že by ten řízek mohl začít zase růst, když by dostal 18+/6 ?? Co myslíte ??
Oscar111
PS: Nemyslím, že mám celou kytku ,, jenom zkouším KOSTIM v perlitu a zjímalo by mě, co by z toho vyrostlo, když jsem to zaříz z kveroucí rostlinky,,,
BaHnO
2 Oscar111

To sme zrovna resili v jinem threadu. Nekdo psal ze klony z nakvetly kytky hur korenej, me se jich ze 6 chytlo 6. V kazdym pripade to zpusobuje trojlistost tech budoucich kytek. Nevypada to ze by ta trojlistost kyti nak vadila, ale nevypada to tak hezky:-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma