Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
žloutnutí a usychání listů - Klikni zde pro originální téma
satanpekelnik
Mám 6 kytek. Jsou jim 4 týdny a jsou kolem 20 - 25 cm vysoké. Stalo se mi, že většině začínají žloutnout listy a objevují se na nich hnědé fleky. Teplotu mám kolem 26 - 28 stupni, zářivka 400W. Zalévám tak 2x týdně. Hnojil jsem zatím 2x hnojivem 14,2-14-17,8. Kdybyste mi někdo dokázal poradit, budu rád.
Bioss
zdarec mam to same a taky cekam kdo poradi...
Al Capone
satanpekelnik: Zdravim, zloutnuti listu muze byt zpusobene hned nekolika duvody. Z okolnosti jakych vychazim bych rekl ze je problem v prehnojeni nebo v nedostatku vody (2x tydne je malo). Jinak se zeptam 400W zarivka kde si to videl ? Zarivky se normalne prodavaji jen v 18, 36 a 54 wattech. btw. chtel si rict vysokotlaka vybojka ze....
colombo
Koukněte co se mi děje s kití. Mám Blueberry a Mazar. Na Mazaru je to markantnější, BB zatím jenom žloutne. Nevíte někdo kde by mohl být problém. Dííky.
Jahudka!
colombo - Nelitaj ti okolo takovy mouchy?Jsou to smutnice a kdyz je kytka hodne napadena,vypada to jako to mas ty.Alespon me se to tak projevovalo.Ty kurvy ti zerou koreny.Do tech narusenejch listu se ti pak da plisen coz se stalo i tobe..Mas to nejspis prelity a kvuli tomu se tam pak rojej hejna tehle musek ktery to oziraj..

Faktoru muze bejt spousta.Jako treba nizky/vysoky PH..Tyhle veci chce zkontrolovat a pak se kouknout jestli neni nekde okolo nejakej skudce..
colombo
Díky za radu.
Jinak PH je určitě OK. Měl jsem problém s tvrdou vodou (EC 1,2). Nyní vodu filtruji (EC 0.1). Upravenou vodou zalévám asi týden.
Smutnice to nejspíč nebudou, protože mám v květníkách lapače a v podstatě tam nic nelítá. Sviluchy tam taky nejsou.
Nemůž být problém v tom, že jsou kytky předávkovaný nějakým prvkem s tý krápníkový vody?
Nebo vyzkoušet nějakej postřik proti plísním?
Díky.
Jahudka!
colombo - Ja nevim co je krapnikova voda.Jestli myslis vodu z nejaky krasovy oblasti tak ta bejva obycejne tvrda.To by tim mohlo taky bejt.Postrik proti plisnim bych klidne aplikoval,tim nic nezkazis.

Jestli na lapacich nic neni,tak to asi tema mouchama (smutnicema)nebude.

Doporucil bych prostudovat si tady thready o nemocech na kytkach.Tam je toho plno.Neco urcovat podle fotek moc nejde,protoze plno veci se projevuje stejne a rek bych ze i zkusenej pestitel muze jen odhadovat proc se kyticce nedari.Pokavad to nedela nejaka konkretni vec jako PH,EC teplota a takovyhle meritelny veci.Uschly se mi ty kytky nezdaj.Spis prelity.
colombo
Mockrát dík.
Voda je ze studny a byla moc tvrdá.
Teplota mě taky napadla, v "noci" klesne tak na 13 st. , ale předešlou sklizeň byla zhruba stejná a bylo to vcelku v pohodě, jenom ke konci květu žloutly, ale to se mi zdálo normální.
Projel jsem všechny možný témata, ale pravda, že podle fotky se něco těžko pozná. Několik kousků přesadím a budu sledovat změny.
Ještě je divný, že stejnej problém je i v druhý mistnosti kde kvetou už 3 týdny.
hele colombo ;)
jestli mas ty holky 4 tejdny v tech kelimkach, tak se nediv. budou tam uz pekne podvyziveny. doporucuju presadit do vetsi nadoby, zalejt korenakem a njaky hnojivem. kdyz nema vodkat tahat ziviny, tak pak nemuze zdrave rust...
colombo
Na přesazení se chystám, to je jasný, ale dělaj mi to i jiný kousky co už jsou ve velkejch květináčích. Minule jsem v těhle kelímkách dusil BlueBerry asi 5 týdnů a byly luxusní (nebylo místo). Tyhle jsou chycený už od řízků. Nejhorší je, že mi takhle usychaj i matky.

Jinak hnojku jim samo dávám - Plagron Alga + Phyt.
colombo
Tak mi to nedalo, vzal jsem lupu, hledel až jsem našel. Na listech se pasou třásněnky. Ty bestie nejsou pouhym okem vůbec vidět.
Jdu je likvidovat.
Jaamal
Do nich mrdky!!!!!!
jacquelin
jak to dopadlo?
Gucspeed
to satanpekelnik : zdravicko..tak :
1. - tvoje kytky rozhodne maju nedostatok vody..!
2. - zvysena koncentracia hnojiva.. - ked tak by som ho obmedzil..
3. - teplota je (bola) tiez kapanek malo prehnana..
zdar :smoker:
Gucspeed
to Jarexx : PRELIATE...?! si snad delas kozy..! :rejp:
Gucspeed
to Jarexx: polievane 2x za tyzden...?! :rolleyes:
wont
COLOMBO: jak jsi dopadnul s třásněnkama? Myslim, že jsem je včera objevil na svych kytkách - na spodní straně listu bílej červík 1mm
janik
cus taky by me zajmalo jak to dopadlo. a cim jsi do nich sel.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma