Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Prosim poradte nenasel sem nikde tetno problem! - Klikni zde pro originální téma
Bioss
Zdravim vsechny growery, chtel bych poradit jak muzu odstranit tuto vadu na krase viz. foto! Zadny hmyz ve skrini nebyl objeven, teplota je za chodu lampy okolo 27-29, vlkost nemerim, hnojim a+b(2+2ml/1.5l)+pk13-14(2ml/1,5l) zvlhcuji permanentne malym akvariem, na kterem sou umisteny dva 120mm vetraky a zenou tak chladny vzuch po okoli skrine, rozprasuji 2 x denne. Co do popisu vyvoje tohoto problemu: kytky zacaly rust pekne rovnomerne ale po case zacaly spodni listky zloutnout a zacaly se objevovat male cerne tecky, ktere vyustili az ke schnuti listu na spicce cepele, tento problem se jevi vyhradne na svrchni strane listu ze spodu vypadaji zdrave. Prosim poradne dekuji za kazde info. s pozdravem honza.
u4eea
honzo to foto dodej. asi ti tam chybi nejake latky, aneb mas nevyrovnane pH.

Nevime cim hnojis jenom kolik. A uz vubec nevim proc pridavas PK pri rustu. (Mozna mas-jak rikam neznam hnojky) Mas to teda vubec v rustu, nebo kvet. Myjslim ze rust kvuli tomu zvlhcovani.

Proste dodej foto a vic info. jestli se ti to povede.
Bioss
Caues tady foto(galerie), jinak hnojim hnojivem Bcuzz (jak rust tak kvet) kytky jsou uz v kvetu a mam obavu ze na to umrou. Uz sem zkusil snad vse jak separace zvlhcovadla (male akvarko s frote rucnikem) tak vynechani hnojiva proste cop me napadlo, na druhou stranu to vypada ze jedna kytka uspesne vzdoruje tak sem zvedav kolik jich to vydrzi, vypada to spis na nejakou plisen ale nevim jak se toho zbavit. Diky za info s pozdravem Honza
Frutexx
joo opravdu pjekny foto :) .
Al Capone
Frutexx, Bambulion: Panove, Bioss totiz ty fotografie umistil do sve galerie, to jen tak pro poradek.. ;-)

Bioss: Zdravim, v prevazne vetsine je zloutnuti listu zpusobeno castym prelitim. V tvem pripade je pricina opacna totiz nedostatecna zavlaha a nadmerne prehnojeni. Zkus zalevat casteji, tak aby se voda dostala i do spodni casti kvetinacea (viz. faq) a hnojit max. jednou tydne. Nejhure poskozene listy se pokus odstranit. Jinak podrobneji o veskerych vadach rostlin se dozvis odtud -
http://www.marijuana-seeds.net/Thanks/ThankYou.htm (stranka je v EN).
Bioss
Panove, diky za rady, ale ctete to! Jinak dikes moc Al Capone, mam totiz problemy se skrini, nemam moznost posunu lampy tudiz s rustem se kytky priblizuji na unosou hranici pod sodik. Udelam jak rikas, ale uz vypadaji lip:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma