Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
první pěstování - Klikni zde pro originální téma
vodap
Ahoj všem pěstitelům. Začal jsem pěstovat i když o tom nevím celkem nic. nemůžu tu najít nikde rady o pěstování bez hlíny. mam stůl 1X1m,lampa 600W. Ted jsou dva týdny zasazeny a pouští kořeny. svítim 18hod a ted co dál. Stříhám velký listy kvůli růstu,snad nedělám chybu,ale rostou zatím dobře. a co teď?? poradí někdo?? děkuji předem :smoker: ;)
skus FAQ a potom hladanie ... normalne bez hanby skus hladat ...
vlček
a muzu se zeptat co je za system a btw o hydroponii je toho tady tri prdele staci jen hledat welky listy zatim urcite nestrihej to dyztak az w kwetu zatim je kytka hafec potrebuje na premenu ziwin z roztoku esi hodlash jet drip tak si skoukni serialy od MANHUNTTa esi nft tak lampiao
vodap
ještě foto
vodap
zdravím všechny pěstitele. dva měsíce se snažím vypěstovat první ůrodu,ale nevím jak se mi to povede :-) pěstuju to sám bez veškeré pomoci a doufám,že s toho něco bude. má to růst max 3 měsíce ale u mě to bude asi jinak .svcháním veškeré informace o tomto způsobu pěstování.jesli to někdo zná ať mi prosím poradí. díííííííííík :frog:
vodap
fotky nic moc a ještě k tomu jsou ta dvě stejý :-)
apfel
co to máš za model?
vodap
moc nerozumím otázce,je to plastový stůl,bez hlíny,lampa 600w,svítim 12h,a každý 4hod na 5min krmení.
vodap
dneska jsem se byl podívat na kytky po 5 dnech a byl jsem mile překvapen.paličky na vrcholech mají kolem jednoho cm. tak snad to vyroste :-)
Mesias
Model = druh = značka = jméno... Většinou se slovo model užívá třeba u aut, ale na našem webu to z 99 procent znamená odrůda jakou pěstuješ... A natož že to je první grow tak to je celkem good...
inf3cti
hned na zaciatok ti poviem, ze na zaciatocnika to vyzera na fakt dobru pracu, len tak dalej.

ALE! Vela novych uzivatelov berie grower iba ako galeriu, kde mozu demonstrovat, ze aj oni pestuju, pripadne kde poziadaju o radu, ked im to chcipa. To prosim neber osobne, nie je to myslene na teba, ale je to vseobecny fakt. Urcite si si to vsimol, ze nasledkom toho je obrovska kopa informacii, v ktorych sa neda poriadne orientovat, vela z nich je nespravnych, nepresnych, zavadzajucich, atd. a chciet po modoch, aby to cele zvladali precistit, to je trochu vela vzhladom na to, ze informacii je vela a oni to robia bez naroku na odmenu.

Vela threadov zacina ako ten tvoj, par fotiek (tvoje su celkom OK) a kratky textik o tom, ze aj dotycny clovek uz patri medzi growerov. Na tom nie je nic zle, akurat ze fotkiek rastlin konope je dnes plny internet, a growerov je na svete tiez plno. Dalsie prispevky v tomto threade potom obycajne tvoria otazky ostatnych growerov: Co je to za model (uz vies co je model ;)), ake su rasliny stare, ako rastu, ako im svietis, aku mas prestiaren, substrat, hnojiva, svetlo, vetranie, atd. To si vsetko mohol napisat uz v prvom prispevku. Ze to mozno nikoho nezaujima? Stale je vela ludi, ktori sa snazia zacat s pestovanim, a prave tymto ludom takto podrobne popisany grow pomoze zorientovat sa v tom velkom neznamom svete growingu. A pokrocili uzivatelia vedia uz podla popisu, ake potencialne problemy na teba cakaju, alebo ti mozu pomoct, ked uz problemy nastali. Je vela dovodv, preco svoj grow poriadne zdokumentovat. Tak do toho! :) Sam som zvedavy ;) Ake boli tie rastliny stare, a ake asi vysoke, ked si ich prepol na kvet? Skus fotit nabuduce tak, aby v zabere bolo aj nieco na odhad velkosti. Ta druha fotka, ta s tou zelenou dzunglou by bola celkom fajn, keby tam presvitala napriklad jedna ta rockwoolova kocka....

...pěstuju to sám bez veškeré pomoci...: ako to, si predsa na groweri :)
...má to růst max 3 měsíce... ak to nejako nepokazis, tak by si sa do tych 3 mesiacov mal v pohode vojst.
...scháním veškeré informace o tomto způsobu pěstován.jesli to někdo zná ať mi prosím poradí...: informaci je plny grower, nehovor, ze si nic nenasiel. alebo mas nejaky konkretny problem, s ktorym si nevies poradit?
vodap
díky za odpověd,kytky se mají jmenovat nějak od blu.... už si to nepamatuju jak to říkal ten kořen co mi je prodal. stála 150kc jedna sazenice a byly velký kolem 8cm. jen vím,že jsem je pozdě přepnul na květ asi o 10 dní.dneska jsem vystříhával tenké a slabé větvičky ze spoda kytky. foťák mam nic moc takže mi nejdou udělat kvalitní fotky paliček co jsou na vrcholu kytek. ece dávám 1.5 a krmení podle návodu na lahvích stím,že mam 4 týdny do konce:)
vodap
foto když svítí lampa:jumper:
Ghettochild1
Blue Berry kámo
vodap
tak znova:beer:
vodap
Jooooo tak to říkal :-) . Ale proč mi nejdou vložit fotky? :-(
vodap :
nejdou ted vlozit nikomu, chyba systemu....
Mas to hezke, co takhle placnout na stěny bílou folii nebo barvu?
Udelas si matkarnu at nemusis pokazde kupovat znovu řezy?
vodap
tak to bych chtěl taky,ale na tu se musí pořád svítit,že joo? když se mi to povede vypěstovat tak koupím ještě jeden stůl a pak se to vyplatí. tak uvidím jak to dopadne:-).
papaja
jasně pěkná volba modýlku
blueberry je výbornej model tuším od dutch passion
tiše závidím
i když hydroponii bych asi nejel
přece jenom Zem je zem

at se daří
k fotkám-zase půjdou-neboj!
FlickerBird
vodap: ad matkárna: nemusíš svítit furt (stačí 16/8) a navíc stačí malá wattáž (zářivky, MH), takže se klidně do 100,- za měsíc provozu můžeš vejít... a rozhodně nepotřebuješ stůl, matku bych udělal jako bublák nebo klidně v substrátu
vodap
tak to by bylo super :-). takže jestli tomu dobře rozumim,nechám zakořenit řízek a pak ho dám do květináče pod světlo 16/8.jaká asi teplota? a jak dlouho se svítí na řízky a jaký je ece? to vše víš? a jaký substrát pro matku?
vodap
joo a ještě dotaz :-)) kolik má mít asi tak větví jedna kytka?? a co se stane když jsem je ještě nekropil a čím se kropí?? jo a těch kytek je 25 na 1X1m :-))). asi tak 30cm vysoký jsou ty nejlepší pod lampou a ty mají určitě i 15 větví :-)).
vodap
už jdou dávat fotky?
vodap
a
vodap
jo už jdou :-))))))
vodap
tak ještě můj stůl :-)))
Ghettochild1
Tak dle fotek to vypadá dobře........degust to potvrdí:))
Přeju hodně štěstí------------a trpělivosti........Peace ghetto
[CZ]Neon
Krasny fota
peta525
Hele koukam že to mas v neaky sklepe, není tam na ty kydky zima? Jinak fakt pekný fota.
vodap
snad ne ta místnost 2X4m a přitápím. kolik by tam měla být teplota?
papaja
okolo 25 ve dne
20 přes noc
vodap
tak jsem dal ECE na 1.8 a nechám to ještě tak 5 dní a snad něco stoho bude :o)) fotky nic moc ale snad to rozeznáte :o))
vodap
tak zítra ráno to jdu ostříhat a sušit :-) tak jsem zvědav kolik toho bude na poprvé :-)
vodap
na to že jsem prvně pšstoval tak to dopadlo celkem dobře.a chut přímo super každej si chválil.vo vodu jsem se vykašlal to je škoda elektriky :-)
tazman007
tady je moje first skřínka nic moc ale radost zní mám

a chci se eště zeptat kdy poznam estli je to samec nebo samice Díky


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma