Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
"Opiová" koupel - Klikni zde pro originální téma
HoPe
Tenhle recept mám od jednoho kamaráda a po včerejším úspěšném pokusu jsem se rozhodl, že ho zde ku prospěch všech zveřejním.

Dejte do hrnce s vodou povařit asi 200 g máku nechte na mírném ohni 20-30 minut. Po uvaření je potřeba to přecedit a zbyde taková hnědá voda, kterou vylejeme do napuštěné vany.

Pak už jenom zbývá se do připravené vany natáhnout alespoň na půl hodiny a vychutnávat si pocit bezvadného uvolnění.
julie
Aha a co Ti taková koupel dělá???
Walhalla2000
to by mne taky zajimalo...

ddevil
Hmm, co tak udela takovy vyvar z maku?
Myslim ze jsem nekde cetl za mak pestovany v nasich podminkach je pro vyrobu opia absolutne bezcenny,
Ale jinak nevim, popis ucinky....
Krome toho uvolneni bych osobne od toho nic moc vic neocekaval
Majkl
Myslíš odvar z nezralých makovic?
Pokud jde o odvar ze semen tak to ani žádný hal. účinky mít nemůže.... Nebo aspoˇn já sem nikdy po buchtách s mákem žádný nepocítil :)
HoPe
Ono je to HLAVNĚ o uvolnění. Jestli má na tom podíl opium nemůžu s jistotou tvrdit, proto jsem to dal do uvozovek.

Opium jsem kouřil 1x v životě a celkem se to podobalo (bylo to samozřejmě silnější)

Mák, který jsem použil je normálně koupený v obchodě. Možná, kdyby se ho použilo víc.....
ddevil
cece, i kdybys ho pouzil tunu, tak nic................ ale byko by to fajn vyvarit ctvrt kyla maku, nalit to do vany a pak si uzivat krasneho opojeni........

Vsechno je to jen ve víře.......... věř a víra tvá tě uzdraví...

Jinými slovy, pokud budes hodne verit tomu, ze je to fajn a ze se potom pekne uvolnis tak to 100% bude fajn a 100% se krasne uvolnis........

Je to jen otazka toho cemu budes chtít verit.............

Jinak hodne stestíí :)
julie
HoPe,jsem ráda,že ses včera pěkně vykoupal,tak zas napiš,až něco stvoříš. julie
HoPe
2 ddevil:

a) Rozhodně včera nešlo o žádný placebo efekt

b) Nikdo tu nepsal, že budete kdovíjak zfetovaní. Psal jsem o UVOLNĚNÍ

2 julie:

I když jde o klasickou ukázku bezbřehého sarkasmu, moc DĚKUJI. Jestli ho máš tak ráda, můžem si to koupání vychutnat SPOLU. Myslím, že od sarkasmu není cesta k orgazmu tak dlouhá.

PS. Předsudky bych čekal spíš u odpůrců marihuany. Pranýřujte mě, až to vyzkoušíte



[Edited by HoPe on 04-12-2001 at 12:10 PM]
Maggie
HoPe, já to vyzkouším, rozhodně to neublíží. Dám ti vědět. Páčko:-)
Walhalla2000
clovece kliiid. nikdo te tu nepranyruje.

Jen je toto diskusni forum a tak o tom diskutujeme. A bohuzel to vypada tak, ze to asi opravdu zadne ucinky, ktere by zpusobil ten mak nemelo. Krome zbarveni vody a urcite to muselo i makove vonet. hehe... kdyby se v tom koupala holka, tak pak bude jak makova pannenka. teda aspon po cuchu...

Ostatne si taky myslim, ze slo trochu o placebo. Ale to nic nemeni na tom, ze je prijemne si dat vanu. Ja se nakladam tak jednou za dva tri dny na hodku do vany. Vzdy se vezmu nejaky ctivo a proste se uvolnuju a uvolnuju a uvolnuju... jen je treba dat pozor, abych se neuvolnil az prilis, treba i kvuli ritnimu sveraci a tak... hehe... Ale vanu proste miluju. Cim vetsi tim lepsi. At zije uvolnujici koupel... Mimochodem, ted mne napada, ze jsem jeste nikdy ve vane nehulil...
julie
HoPe,Ty jsi ale vztahovačný,už ale nebuď!Koupej se v máku dle libosti sám,já radši sprchu.
HoPe
Radši nechám toho kočkování
Už se to dost zamotáva

[Edited by HoPe on 04-12-2001 at 03:42 PM]
ddevil
cece, ja te taky neminil urazit, jen jsem vecne reagoval, jestli je z toho citit nejaka ironie ci sarkasmus, tak sorry-
ihavenoname
Wallhala2000,Wallhala2000,Wallhala2000!!!!
Ako si to mohol dopustit ze si sa este nezhulil vo vani!!!
Ach jaj!! Ale nie iba srandujem....Odporucam si napustit horucu vanu - najst nejaku slukovku (ci nieco podobne)napojit na nu gumovu hadicku - dat do ust a ponorit sa pod vodu. Znamenim ruky ti ju niekto pripali a ty len tahas - vzhladom na to ze si pod vodou to ide trochu tazsie.....Krv v rozsirene cievach rozprudi THC rychlo po celom tele...potom sa staci uz len vynorit, vydychnut a zaflashovat ! :) ODPORUCAM!
sativa
sice když si zahulíš trochu, tak dosáhneš zvýšeného efektu,
ale znám případ zhulenýho člověka, co si lehl do teplý vany a zkolaboval a ještě ho doktoří málem zabyli tím, že si mysleli, že jde o smažku a dali mu něco na uklidněni kravního oběhu a zastavili mu ho úplně, pak ho nahodily, ale má nějaký psychický poruchy natrvalo, takže na VANU BACHA !!!
Lackyfree
2majkl: dříve se dělal odvar z máku a používal se jako prostředek na spaní!

Že by náš mák neměl narkotické účinky....? To bych tak vesele netvrdil....!
jen tak pro zajímavost - nevím estli to ještě platí ale v Polsku je zakázáno pěstovat mák, právě proto že spíš zkončil jako droga nežli jako pochutina.
livo
Zralá semena máku neobsahují ani Ň z alkaloidů opia a možná ani ten háček z Ň :). Proto odvar z makových semen bude dobrá uklidňující a na kůži příznivě působící olejová lázeň. V některých zemích se nesmí mák prodávat proto, aby se nepěstoval. Nechápu proč tady diskutujeme nad nesmrtelností brouka, kdy k máku je informací víc než dost, např.:
http://naturstoff.hyperlink.cz/botdir/mak.html
http://www.biotox.cz/drogy/natural/pj3rpas2.htm#Z
http://mujweb.atlas.cz/www/kartmen/byliny/mak.htm

Jinak v každý knížce :D o léčivých rostlinách najdete informací hafo.
hh-top
Žádnej. Obojí je z nezralejch makovic!
I z těch českých, ale zrnka vám nezaberou ani v Tramtárii. Zkuste však přes kámoše doktora, medika, sestřičku, sehnat "opičí tinkturu". Laudanum opii, jestli se nemýlím. Napusťte si tu vanu, cvakněte si dvacet kapek na cukr a nedivte se potom, jak rychle vychladne voda.

Hezké sny...
P.S. Nezapomeňte si navléci záchranný kruh!
Aaron Lightner
Když už se to tu tak pěkně rozproudilo, tak si taky trochu zaprudím: maková semena asi obsahují opiátů málo, ale nějaké stopové množství nejspíš ano. Četl jsem mimochodem před časem o nějakém programátorovi v USA, kterého v rámci nástupu do nového zaměstnání poslali na drogový test a on jím neprošel, protože měl k snídani housky s mákem. Jak jste ostatně možná zaznamenali, tak DEA vydala nové předpisy, podle kterých je v USA zakázáno dovážet / prodávat potraviny vyrobené ze semen technického konopí, protože obsahují stopové množství THC a to jim opruzuje drogové testy. Výrobci konopných potravin se mimo jiné brání právě tím, že pečivo s mákem obsahuje stopy opiátů (a taky to nikomu nevadí). Ale to jen tak na okraj...
Schle
K tomu CZ máku, nedávno (rok-dva) jsem registroval v TV pokus nějakých českých mediků (chemiků?) o destilaci z opia získaného z CZ makovic, údajně úspěšně, ale to je mléko, ne mák, a k té vaně a jejímu nebezpečí: historka z doslechu praví že hulič hulil a hulil a po příchodu domů dal horkou vanu, za hoďku dvě voda vychladla, on se probudil a namísto dopuštění horké vody vylezl, oblík si zimní hadry včetně bot,rukavic a čepice a šup zpátky do vody :)
Mr.Proper
Tak jsem tu vanu zkusil (s makem) a mozna na tom neco je. Fakt jsem se citil uvolnene a co bylo dost zajimavy, tak se mi nesktutecne zrychlil krevni obeh. Ne, nemel jsem nejak extremne horkou vodu, spis vlaznou, ale vylez' jsem zarudlej jak podsvince. Nevim, jestli to bylo tim makem, ale nebyla to normalni koupel.
Jinak k vane: zkusili jste nekdy houbicky a koupel ve vane? Zapalte si v koupelne svicky, pustte hudbu... To vrele doporucuju, je to nadhera!
Gabry
Tak to mas pravdu, mistre.

Houbicky a vana - to k sobe opravdu patri.

Rozplynuti fyzickeho tela a splynuti se vsim.
Putovani ruznymi svety.
Vratit se zpatky do luna matky a citit proudeni krve v jejich zilach a tepnach.
Byt v klidu a bezpeci.
Poznani relativity vseho a poznat, ze vse je v poradku.

Tak to jsem zazila s houbickami ve vane.

(samozrejme houbicky nejdrive pozrenymi a ve vane s telem nalozenym).
Vysmátá cyklistka
Gabry - výtečnej příspěvek, já ležím skoro každou noc zkouřená ve vaně a relaxuju při svíčkách a hudbě, ale na houbičkách jsem vanu ještě nedala, ale podle toho co popisuješ, to zcela určitě vyzkouším!

HoPe - tvoje téma je výtečný, mám kousek od kanclu zahrádkářství, nakoupim tam ten mák a dám dle tvé dobře míněné rady relax ve vaně, neočekávám "zmatení" smyslů, ale pohodovou odpočinkovou koupel, o tom to všechno je viď, pokouřím si jako obvykle, a své tělíčko znavené nechám odpočívat v lektvaru, vedle radoxu to bude příjemná změna.
Díky za tip!
sunset
Lidicky, jak to tak ctu, zacina mne stvat, ze mam jen sprchu:( Ale az ja se k nekomu zas navezu na navstevu, tak to taky vyzkousim... Zatim si dejte jednu koupel i za moji malickost :wink:

K 4 HoPe
Gabry
Tak jsem v sobotu vyzkousela tu koupel v odvaru z maku. Uprimne receno - jen prijemne uvolneni. Myslim stejne, jako bych se nalozila do vany s rozpustenou koupelovou soli nebo bylinkami. Nic zvlastniho, ale prijemne.
Nadherny pyr
Nemlety mak se špatně shání...
Mard
citace:
Původní příspěvek od Nadherny pyr
Nemlety mak se špatně shání...


Tvůj první příspěvek a zrovna recyklace 15 let starého a mrtvého threadu o ničem :-(


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma