Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Spravedlnost? - Klikni zde pro originální téma
Bido
Tak to je fuck moc Oni ho zvedají tonfou ze země, ale zapoměli dodat že asi 20x. Příští CZtek každého asi rovnou zastřelí a bude to nejspíš pořád v pořádku.
Breinwolf
Vypadá to jako pěkná tragedie české justice, ale dal bych tomu určitě čas ať na ty hajzli podá trestní oznámení a pak se uvidí. Jsme přece právní stát ne?! A to se taky uvidí! Jinak je v sobotu ve 3 hodiny v Praze na Kampě demonstrace a pak se půjde před úřad vlády. Kouknu na www.policejnistat.cz a uvidím!
Kámo, co si budeme povídat... Je to výsměch a potažmo legální návrat ke starejm komančskejm praktikám... Kocourkov :D:D:D:D
Breinwolf
No jasně, že to tak vypadá jako čistej komančov, ale dokud to nepotvrdí i soud tak to přeci není čistá diktatura a třeba je soud potrestá a třeba nemá komunisticko-socialnědemokratická aliance tolik hlasů jak říkaj statistiky a tyhle všechny třeba by chtělo uzavřít než se stanu pesimistou a řeknu si že se musím stát radikálním anarchistou anebo odejít do jiné svobodnější země.
inf3cti
prosim, moze sa k tomu vyjadrit niekto, kto tam bol? Tlacove spravy povazujem za neobjektivne, prifarbene podla toho ako sa komu hodi. Fakt by ma zaujimal nazor cloveka, ktory tam skutocne bol a videl to.

na jednej strane by som veril tomu, ze policajti robili viac nez museli a nebolo im to prilis proti srsti, dokonca sa im to aj pozdavalo (vraj tam nekolkych policajtov museli ich kolegovia miernit, pretoze sa do technarov pustili prilis agresivne).

na druhej strane, co si budeme hovorit, utoky (alebo skor agresivna obrana) boli aj zo strany technarov, a niektori tiez robili viac, nez bolo treba. Ale verejne to priznavat nebudu...
Apofiss
Všichni jsme to viděli!Ty fašistický zmrdi si dokazovali jak jsou hustý a hráli si na kovboje viz scénka s pistolí v rukou jednoho fízla...


...A PROTO JIM UKAZUJTE ODPOR K NIM KDY MŮŽETE.BUĎTE AROGANTNÍ A NEUZNÁVEJTE JEJICH "MOC".ZMRDI!!!!:rocket:
snark
neuznávat jejich moc - hehe z toho se neposerou
lepší je drobně a stále škodit - například si málokdy odpustim když potkam opuštěnou policajtskou felinu vypustit gumu nebo strčit sirku do všech zámků atd atd atd - možností sou miliony - základ je aby škoda nepřesáhla 5000 aby to nebyl trestnej čin :D:D:D
snark: :D:D:D - ty seš záškodník, pravá guerilla...
inf3cti
alebo po nich hadzat jogurty. zaklad je, aby naklady nepresiahli 10 KC :D
snark
každej člověk by měl mít aspoň jednou v životě možnost si zabít svýho fízla - fízl neni člověk - fízl je zrůda
inVALIDa
misto tohodle prispevku si domyslete typicky souhlasný/pochvalný OT..
inf3cti
ja som stravil zrovna vcera par hodin na policajnej stanici, a mal som moznost to tam trochu sledovat. a predstavte si, tie vtipy, co sa hovoria o policajtoch budu asi pravdive - cest vynimkam, pretoze osobne poznam aj vynimku. sedel som tam 4 hodiny, kym mi vystavili jeden blby papier s mojou vypovedou a osobnymi udajmi.... proste organizacia prace ako svina. keby som ja takto pracoval v praci, tak ma vyhodia ani nemrknem...
Apofiss
snark:hehe, to je jasný, taky už jsme vyváděli podobný záškodničiny :D.Mno, každopádně se z nich člověk nesmí posrat, to je pak voda na jejich egomlýn.Dvakrát nás vykradli,fízlové přišli,jako by tam nebyli,odešli,nic nevyřešili,dostali výplatu,dostanou důchod...a tak tupý palice jsem ještě nikde neviděl!
Breinwolf
" Tak hle jak se perou! Jen pohleďte na ně, jak úplatky berou a svrbí je dlaně. Pohleďte na ně jak zatančí tance, když na místo daně jim dají žvance." Karel Kryl

Já na cz 2005 byl a myslím že kromě neadekvátního zásahu, tam policisté spáchali řadu trestných činů!

Boží mlýny melou pomalu, ale jistě.

"Pravda je snámi však se dočkáte. Nikdy se nebudem kazimírů bát" Voskovec a Werich.
CurbY23
Paroubek a Bublan nedají Senátu další zprávu k CzechTeku

Premiér Jiří Paroubek (ČSSD) a ministr vnitra František Bublan odmítli předložit Senátu zprávu o policejním zásahu při loňské technoparty CzechTek. Zdůvodnili to také tím, že úkolem Senátu není kontrolovat vládu nebo ministerstva. Jejich postoj znepokojuje předsedu Senátu Přemysla Sobotku (ODS).
7.1. 2006 10:10

PRAHA - Senát si zprávu o policejním zákroku při CzechTeku vyžádal už v srpnu. Zpráva, kterou vládě a Poslanecké sněmovně předložil ministr Bublan, ale senátory neuspokojila. Senátoři proto Paroubka vyzvali, aby jim do konce loňského roku požadovaný dokument předložil.

Místo odpovědi se ale dočkali jen dopisů, v nichž premiér a ministr vnitra sdělují, že se od nich Senát k CzechTeku již nic dalšího nedoví. Oba shodně argumentují tím, že Bublanova zpráva vše podstatné vysvětlila. Horní komora tu podle nich navíc není od toho, aby vládu kontrolovala. "Z tohoto důvodu se již k uvedeným otázkám vyjadřovat nebudu," píše Paroubek v dopise, který poslal senátorům.

"Mě tento postoj trošku zneklidňuje," řekl Sobotka. Žádná vláda se podle něj až do loňského podzimu nebránila chodit do Senátu vysvětlovat důležitá společenská témata. "Striktní výklad ústavy nám předvedl až ministr (zdravotnictví David) Rath," řekl s odkazem na to, že Rath v prosinci ignoroval výzvu Senátu k debatě o zavedení nucené správy ve Všeobecné zdravotní pojišťovně.

Podle jednacího řádu horní komory je senátor oprávněn požadovat od členů vlády informace a vysvětlení potřebná pro výkon své funkce. Právě z tohoto paragrafu Paroubek a Bublan odvozují, že Senátu nepřísluší "zvát si ministry na kobereček", kdykoliv uznají za vhodné.

Někteří senátoři se pozastavují nad tím, že Inspekce ministra vnitra, která policejní excesy vyšetřuje, dosud jasně nevyhodnotila, kdo z policistů chyboval. "My bychom také rádi znali, kdo přesně velel a jak se okresní ředitel dostal k velení tak rozsáhlé akce, kde bylo tolik těžkooděnců z celé republiky," dodal Sobotka.
ČTK

Zdroj: novinky.cz


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma