Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Co vy na to?........................ - Klikni zde pro originální téma
Olek
No hele ja mam skrin 100x50x50 (v/s/d) vesly by se tam 4 kytky v hranatem kvetinaci o prumeru 15cm. dalo by tam neco takovyho vypestovat??
Nebo mi reknete vas nazor kolik by ste tam daly kytek atd.
metalsodik
Kolik máš Watt lampu , jinak to záleží na odrůdě a metodě pěstování.
Olek
250w sodik. Jakou bys mi metodu doporucil aby byl co nejveci vynos v g?
metalsodik
Já mám 250 sodik son T pia plus ten má trocu větší svítivost než sont bez plus , nevím co máš ?? Jinak já mám 60*60 a pozoruji že na dnešní lampy je to malý prostot , stačilo by to na 150watt. když už máš 250 watt tak raději uvažuj ja ji rozšířit , nebo udělat novou . Já bych chtěl 60*80 , někteří mají i 100*60 , no to už nevím. Pro začátek bych tam dal tak buď 4 kytky , zaštipnout nebo 9 nezaštipnutých odrůd jako K2 nebo podobné co se moc nevětví a tvoří jednu hlavní palici. Hlavně květináce s dobrou hlínou a radeji nějak upravené do výšky ,protože je lepsí když je více hlíny.
Olek
Lampa je je s plusem.
A diky moc za radu. Moc rad ji vyuziju..
Olek
Mozna se spojim takhle dve skrine 100x50x50 (v/s/d) .. A co myslis Jak to mam radsi dat (votocit) at mam 2 metry sirku nebo spis 2 metry visku? myslim ze 2 metry visky je zbytecny 1 metr staci ne? a 2 metry sirku :)
metalsodik
Já mám 1,7 m na výšku a to je ideál ,stačila by i 1,3m ale míň už je málo . Jsou i větší problémy s teplotou atd. 2 metry na šířku je moc , musíš to nejak rozřezat , maximálně ji udělej těch 50*100 , to je tak maximum na 250 watt . Se šířkou 50 cm budeš mít pro blém s umístěním COOLTUBE , jestli víš co to je . Je lepší ji dát kolmo k delší straně a né ji dávat podél delší strany ,světlo od stinítka se líp šíří. doporučuji ti si tu vše přečíst , je tu strašně moc článku v indor galerce .

Tady si to přečti máš tam spoustu odkazů.
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1754
Krypto
Hele já mam skřín 190x90x60 a mam tam asi 11 kytek na 250W OSRAM NAV - T a de to. Teplotu vůbec neřešim, jenom pár pc větráku a je to.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma