Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 
Hulíte doma? - Klikni zde pro originální téma
UD
doma je to nejlepsi,listen music,play music. Ale nejvic me bavi premejsleni :)
vriter@cz
Zajimalo by mne jestli hulite doma a co tak nejradije delate.
Cumim na bednu, hraju hry, honim si péro, hádám se sám se sebou, žeru, čtu,starám se o kytky, snim o lepší životní situaci,poslouchám musicu vlastne ja jeste bubnuju na bubínek počkat vono toho bude ještě dost ja si začínám vzpomínat paráda uz na to seru ale blbnu doma po jointu docela dost tak cau.
ja si ho taky docela rad vyhonim doma kdyz sem zhulenej je to docela dobry! ale radsi teda picham:-) jeste ze je co!
blockhead
hulim a delam strasne moc veci. Podle toho kolik mam jeste energie. Rad delam neco na pocitaci, ted nedavno sem si naskenoval fotoroman od segry z Brava(r), vymazal bubliny a ted si vytvarim svuj vlastni pribeh. No a je to dost o huleni (jak jinak :D ). Nebo cumim na receptar. A dneska sem koukal na Teletubbies, dneska byly fakt dost vostre vysmazeny...
fasmos
občas
Kpt PLICE23
Tak ja sem zrovna vcera vyhuloval u terrrarka s vobrovskym sklipkanem,kterymu sme atm dotahly 30-citku ceskejch bojovejch pavouku:sun: :sun:.Ladovaly sme se Wajtsarkem a foukaly to dovnitr-pavouci to trochu nepobiraly,nektery mnely takovej hlad,ze se tam rezaly jak kone:rocket: :rocket: :rocket: .Fakt docela vejpal zabava,skoda ze ten sklipkan nevitah ani patu,ale kuci cesky nam to vynahradily. :pimp: :pimp: :pimp:
Vyhýbám se matce a zasekávám se na tv, komplu, prožívám písničky z rádia a slídím u ledničky prostě klasika... pápá
gizmo
hehe, no to ja cumim chvili bezradne do komplu, pak cumim bezradne do televize, pak na me bezradne cumi cokl abych mu dal nejakej salam nebo neco a pak se vrhnu s chuti na lednicku a zlikviduju vsechno co tam najdu (teda krome zeleniny.... fuj tajbl) :D
Pan Kóča
a to ja si lehnu na postel, vodpalim to a sahnu po knize a cumim do ni. nekdy to nejde protoze pismena splynou a to si pak zkuste neco precist....
Dejva
NO TAK JA SI TAKY DOMA VOBCAS ZAHULIM A NEJCASTEJC SEM ASI U KOMPU PAK SE VRHNU NA LEDNICI JE SPOUSTA VECI CO SE DA DELAT DOMA KDYZ SEM ZHULENEJ VSPOMINAM SI JAK SEM SE VYCADILI U KAMOSE A SLI SME HRAT nhl TAM DE NASTAVIT OVLADANI ABY 2 HRACI MOHLI HRAT SPOLU NO TAK HRAJEM HRAJEM A NAJEDNOU SME SE PRISTIHLI ZE NASEBE POKRIKUJEM JAK NA HRISTI NO PROSTE MAZECEK KDYZ SEM DOMA ZHULENEJ TAK SI TAKY PUSTIM NAKEJ FILMEK URCITE BY TAKY NEBYLO SPATNY VZIT SE DO NAKY KNIHY ALE TO BOHUZEL NEMUZU ZHULENEJ NEDOKAZU MOC CIST-:))
Mr.Ja
Ja osbne s kamosema sednu na pohovku a vodpalime to a pak tak hodinu nejsem schopnej delat nic jinyho nez sedet a kecat jo mixmimixovat HipHOp je tp moje zaliba a zhulenej je to mnohem lepsi.
Nebulaquest
já si votpálim hezky brčko na balkoně s krásnym výhledem a pak většinou jdu taky na tu ledničku(ještě že ji mááma furt plní)a pak zalehnu a posloucham Ska nebo reggae.Někdy mě trkne že se budu učit ale stejně se na to vždycky vykašlu.No jo.
Zrovna sem ale tuhle hulil modýlek a potom se učilo fakt moc pěkně.Ale většinou je to mazec.

Nakonec skončim u Diabola nebo u Bonga.Tak se mějte!!
sadnbow
jo jo nekdy si doma zpuknu je to pohoda...az na matku ktera nekdy rusi zpukanou pohodu....
sadnbow
taky si pri domaci zpukanosti rad zamixuju drumandbass...fklidu
HIND
jasne strasne raaad, vzdy sa nato tesim, svieck,tycinka,PC-muzika,.
odpall az na mesiac,.
blockhead
jo prave hulim doma, levou rukou hulim speka a druhou surfuju po groweru
SperGeor
Největší luxus je zahulit si doma pěkně v postýlce u televize a s nějakým jídlem...........
THC/majk
Jo palit doma je luxusni, nema to chybu.:mutant:
He teď sem skoušel číst asi půl hoďky a vubec nevim vo čem to bylo.
Tak sem se vrátil z vejpravy k lednici a všim sem si že je to datum špatný protože 1:23 a vono to tady ukazuje jinak
Hicks
:D , tak kdyz je co hulit a je toho trochu vic, tak to nejni zas tak spatny se pjekne v klidu doma odbourat.

Doma 1 s rodicama:
nejlepsi strategie zalizt ke komplu a pred tim si vzit co nejvic papani, nebo papani a knizka, nebo papani a ala postel :smoker: .

Doma 2 s pritelkyni:
tezka pohoda, muzete se zhulit kdy chcete a jak chcete, sice obcas neni takovej velkej vyber zradla, ale neco se obcas uvari a je to taky dost v klidu. Nejlepsi vec je, kdyz pridete s kalby ve 4 rano a vstanete v 10:20 jeste totalne na kary kvuli zizni. Kdyz uz pak nemuzete usnout a nahle se zacnou projevovat post alkoholicke stavy, date si v klidu mikro speka a je to v cajku, viz prave ted... :smoker: .

PS: ponauceni z tohoto prispevku je, abyste nevstavali v nedeli v 10:20 jeste dost na sracky a pak nemohli usnout :D .
kowonator
Hulim doma skoro kazdy den a je to to najlepsie co moze byt. Hlavne ked este nikto nie je doma.
HALUZAK
Občas :--)
HIND
no ja to riesim povecsinov vecer okolo 21,22 a tak,vtedy to ma fakt echt naadych,osvetlenie svieckove tiez doda na haluzi a hudba to zavrrsii,.fakt sa na tie vecery tesim jak mali chlapec,. :afro:
Ahoy
jednou sem si dal prdíka a uplně zhulenej sem poslouchal to ticho, který je doma, když je každej v práci nebo ve škole...fakt půlhodinovej úlet....
Zelda.cz
Česte lidi!
Hulíte doma?
Znáte to, rodina odjede a vy a rodinný přislušník(ci) (bratr, sestra, strýc) si nabijete sklo/ubalíte brčko atd.. a ihned zavoní kouř zapáleného konopí ve vašem pokoji popřípadě jinde.To je představa hezká a u mě praktikovaná!Znáte ji?

:girl: :smoker:
kusher
jojo,to dobre znam :) akorat ze to praktikuji i kdyz jsou vsici doma. vylezu si pekne vecer na balkonek a dam si dloooouhy kour :smoker:
jaman
skoro stále fajčím len doma , niekedy s kamošmi , ale vtedy nemožem otvárať dvere , lebo tam je skurvený dym , hlavne po kýbloch....
FlickerBird
doma skoro furt ;) co je tak hnusně tak se nědá vypadnout někam ven (v lese je hulení naprostý luxus) a přecejenom, je to asi nejpříjemnější odpočinek
btw i když ste doma sami rozhodně není dobrý nápad rozložit si "balíci stanici" na stolku v obejváku... člověk si řekne že to pak uklidí ale zapomenout na to zhulenej není nic těžkého :smoker:
Jack_Herer
Doma hulím často, je to docela v klidu!:sun: :sun: :sun:
Když jsem doma zhulený nejraději poslouchám nějakou dobrou music. Je mi docela jedno co.:bandit: :p: A dobrý je taky, pustit si nějaký film z DVD na systému 5.1...Když mě zvuk obklopí ze všech stran, když jsem zhulený to je paráda!!!:D :D :D :D :D

PHP:


Nezáleží na tom kde jste a co tam zrovna děláte
ale na tom jestli jste u toho parádně vykouření>>>
Raketopes
Doma fufám nejraděj.To ye fuckt luxus,pustit si věž 2x120W (RMS:satan: ).Nawic se smim wyčoudit do howen a jít žrát:popcorn: .Mam doma taky wodnici a když přijdou ty zmaštěniny,co se mnou fufaj,tak to narwem,až nám w palicích trititá a weyráme na neony a spoustu diod,co u mě blikaj.Je to fuckt prasopal:rocket: ale to byste museli widět live:satan:
LSD25
Največší luxus je zfajčit sa doma, prídem z roboty najem sa uvarím čajík ,zapnem muziku ubalím jointa a čakám čo príde..
FlickerBird
LSD: přesně tak... přijít z práce/školy, fláknout s báglem a už běžím motat/nabíjet... k tomu čajík, vonnou tyčku a kopec žrádla :sun:
Neson
Doma je to docela nebezpečný a to proto, že je po ruce lednice!!!! Já si každej večer řikám:"Hlavně se dneska nesmim přežrat jako včera, to bylo fakt nechutný!", pak si zahulim a :"ale něco malýho by třeba neuškodilo ...." a už se vezu. Jednu výhodu to ale má, člověk pak nemusí snídat, protože je plnej ještě od večera :)
Neson
VoidMAN - no, já začínám večeřet jako "normálové", jenže se mi to protáhne do pozdních nočních hodin, to je vždycky předkrm, 1. chod, 2. chod, desert, další chod, další desert .... a tak to jde tak dlouho, dokud nejsem tak zhulenej, že už nejsem schopnej dojít do tý ledničky, nebo dokud nedojdou zásoby jídla :(, někdy se až sám před sebou ráno stydim (ale dlouho mi to nevydrží :))
Neson
Jinak výborná věc doma je, když si člověk ve vyhulenym stavu vezme do pazoury nějakej hudební nástroj a snaží se z něj vyloudit nějaký ten libozvučný tón, což je zvláště pro nás, hudební dementy, docela zajámavá činnost.
liborq
tak to ja čumim na bednu

ja doma radsi nehulim dosla by babicka a co potom.
Dannn
Ja vacsinou kukam telku, pricom ma napadaju nejake rymy, tak sedim s papirom a perom...vzdy si kuknem film UNDERWORLD...honim a podobne haluze
cheops
Jo,UDe,souhlasím. Taky mě baví hulit doma. Když su sama, poslouchám music,neco si čtu nebo se učím. Málokdy se dívám na telku, to tam musí byt fakt neco dobrého.Škoda stavu. Ráda se zamýšlím nad podstatou světa a života atd. Ale celkem se mi dobře nahulené učí. Někdy mám stav na vzorce,jindy třeba na filozofii... Su divná? Učí se taky někomu dobře po hulení?
moswa
já mam problém.sem doma a chci si zahulit. jenže jako už dvoudenní nekuřák!!! nemam do špeka cíčko. achich ouvej. ale jinak je to gut hulit doma. je to taková pohodička... :D
LSD25
už som myslel že len svina dokáže tak vela zjest jak ja ked sa zfajčím
, ale doma ked som zfajčení tak bud sa s tractorom hrám alebo čítam - momentálne Kafku a je to sranda celkom,alebo len počúvam a niekedy sa hrám s deckami to je tiež haluz sa s malými deckami hrat
cheops
Ráda bych ti pomohla,ale ... To já mám co a mám aj s kým.Za hodinu už budu v jiné dimenzi.Páč su ve škole a můj spolužák je strašná prasnica.Hulí eště 3x víc než já, a to je co říct. Takže budem balit špeka. To sem ti asi moc nepomohla,že ne? Proč ses rozhodl,že budeš nekuřák?
moswa
cheops:to já taky mam s kym, ale hodilA sem se marod. dala bych si klído i osobáka, ale nemam to cígo. asi ho pudu sehnat. a proč nechcu kouřit?? protože mi to nic nedává. jenom bere. u cíg neni tak problematická fyzická závislost, ale ta psychická, ta se jen tak nepřekoná. :rolleyes:
frrr. už mam chtuě
cheops
Halo,je moswa na příjmu??? Proč ses rozhodl nehulit? V posledních pár letech jsem nedokázala vydržet bez hula dýl než 1,max. 2 dny. Chtělo by to nějakú motivaci,proč to omezit,víš jak. Páč negativní dopady pozoruju ENOM cose týče paměti - krátkodobé i dlouhodobé.
cheops
Tak to sorry,to sem blbě pochopila. Myslela se,že mluvíš o hulení. Bez cíga vydržet,tak to už sem nezažila fakt dlouho.Ale s rostoucí cenou uvažuju nad tím,že s tím už ale fakt seknu.Stejně mně chutná tak 1 cígo z 5.Jenomže kdyby to bylo tak jednoduché,že? Tak to držím palce, to dáš!!! Doufám,že aj já - někdy v nejbližší budoucnosti.
Toz doma hulim furt a rad ale tata s mamou nemaj radi kdyz hulim v pokoji tak chodim na balkon pres den, ale vecer to je jina v pokoji se co chvili pali konopa a ja vypaleny parim na pocitaci. To delam rad. Venku uz skoro nehulim kdyz tak o tom premyslim. Vzdycky dojdu ke znamymu a on ze jdem zahulit k nemu, kdyz on prijde tak ja zapalim vonnou tycinku a hulime u me. a tak vselijak. Sposta lidi ma vlastni byty a domy kde se huli. A v tomhle pocasi je to jenom dobre.
Dannn
Tiez si myslim Disaster:-). Najlepsie je to doma, tiez nechodim von, az potom...
V lete je uplne best vypadnout s hulenim k vode. Ja se sice moc nekoupu ale tak lezet ve stinu u vody a hulit to je moje. no do vody si skocim tak na max 5 min.
Dannn
Verim vam, ze je to haluz...
FaLda
Nejlepsi pohulenicko je doma..to uz je zazitej zvyk...v pohlodli domova a teplicka:)
Kripix
no tak tedkom v zime se to snad ani nejde. prece nebudu chodit a strojit se pokazdy kdyz mam chut na brcko, pac mam chut celkem casto;) samo ze nasi nemaj radi kdyz hulim ci kourim v pokoji jenze ja mam pokoj v 1.patre. a vedle me sestra a nasi tam skoro vubec nelezou:)este aby. ale normalne nedavno zrovna mati nejak vlezla do pokeje kdyz sem tamnebyl a normalne mi vysypala polenik co sem siprivezl z amstru, ve kterym sem si od leta schromazdoval filtry ze speku. kua, byla to mrte zbyrka a mati se omezila pouze na vetu: uz tady nechci videt tolik smradlavejch vajglu:D
No jinak to ani vyřešit nejde, vylezu z vany a jít na brko ven?tssss... ještě budu marod. Po šestý hodině večer si každej z rodiny zaleze do svý cimry a já mám celý přízemí pro sebe a to mě dřív štvalo, že nemám pokoj nahoře :D
já jelikož bydlim eště s rodinou tak si to dovolit nemužu hulit přímo doma třeba v obyváku..ale tož dyž někam zmizej na tejden tak to je jiná.:D
jinak si prostě musim jít zapálit do garáže.
doma čadím jenom občas. nemam rád pach kouře v pokoji, a proto chodim na balkón.
Leli
joooo
replay
ja húlim len doma (bývam ešte s rodičmi, ktorý sú voči tomuto druhu "trestnej činnosti" tolerantný).
Normálka ráno nabijem šluknu a v tom som v tom. Potom bud´ surfujem po nete, alebo som ponorený do vlastných myšlienok. Záleží od situácie.
_Dr.Skunk_
jo doma se to cadi jedna basen
FK2
Doma hulím porad, hlavne vecer v kouplne pak na pc a lednicka a krasnej zhulenej spanek... Nedavno jsem hulil aji pod posteli kdyz byly nasi doma a to mam pokoj mezi obyvakem a loznici takze tu porad chodi, celkem hardcore ale neprisli na me :-P
Zdrawím

rád hulím doma, je to taková pohodka odpálit se u PC a pak jen zmaštěnej sledovat pc a poslouchat hudbu .... zvlášť, když je počasí jak poslední dobou, člověku se nechce ven, tak si i ty šluky dá doma.

Doma ale hulím opatrně - bydlím pořád s našima, kteří nekouří ani nehulí a zápach kouře je jim nepříjemný, proto nectějí, aby to doma ančuchlo. Proto když jsou doma, tak raději pootevřu okno a foukám to ven ... :)

Čau,
denyg
Pflusik
Tak tohle téma sem tady potřeboval :D
To my s jednim kámošem občas zapadnem k nám a pak hulíme, žerem, kecáme, hulíme, hrajem na komplu, kouříme vodní dýmku, surfujem na netu, žerem, hulíme, žerem etc. jooo tyhle domácí hulbičky jak si ležím se špekem v posteli a nechápu ani slovo bych za nic neměnil :-)
Rhino
Hehe, se taky přidám.
Já hulim doma jen když sem sám. Bohužel sem ještě s mámou, který to vadí a nemám jí to za zlý, takže mi to ani nevadí. Ale prověrky typu, ty máš lesklý oči, že si zase hulil, atd se párkrát objeví, ale i občas, kdy sem třeba 2 tejdny nic neměl. Asi ta alergie... Stejně nehulim každej den, takže otázku kde si zrovna dopřeju chvilky štěstí, nemusim tak akutně řešit. Prostě když je čas, tak je čas...
:angel:
Selfik
Doma a sám - nejlepší. Nikdo tě nehaldí, nikdo vedle tebe nemá vígeb, nikdo se nesměje tvým zásekům. Stav si užíváš mnohem víc a seš vlatně pozorovatelem toho stavu. Nebloudíš nočním městem popřípadě nehledáš ve dne opuštěná místa, kde tě nikdo nepozoruje jak ujíždíš nebo ti vítr nesfoukává zapík. Nehledáš nejbližší rychlý občerstvení abys uhasil žízen či zahnal hlad. Podobný je tomu hulčo v přírodě až na tu ledničku.
Dýmy
Hulco doma a o samote,to me vzdycky nadchlo-klidek a pohodicka a zaroven stavecek.Nejhepsi je,kdyz si na vecer zahulite svuj pokojicek,dychate to ve spanku a potom se pekne spi anebo se mne zamlouvalo chodit z mistnosti do mistnosti a dat si prdicka po celym baraku,pochopitelne,kdyz neni nikdo v baraku.Ve vane v teple vode je to velkej narez:punk:
Ski
Jaj dost lidi tu zminuje vanu :D.. spatna vec..:D...kor kdyz mate bojler nastaven na 70 stupnu...a pustite trosku vice teplejsi vodu...a nez ucitite ze to pali...tak to chvilku trva.. :D...a jeste si rozsvitit jen svicku... to je uplne super.. :)
Ano hulil jsem si i doma... uz nehulim...a je to nejvetsi pohoda...
jufik
domov sladky domov :) hodne premysleni ale malo smichu :)ale ty mslenky fakt nekdy stoji zato :) vetsinou mam pustenou music nebo pleju na pc
doma se vzdycky hrooooozne odpalim s bongem protoze pak nikam nemusim chodit a proste pohoda treba chci cumet na bednu a kazdou chvily mi spadne hlava az skoro do klina a treba 5 minut na tu bednu vubec necumim jenom sem tak napul vypnutej a zapremejslenej nad vsim moznym...
urcite se rad spalim doma v teple:)u dvd nebo jen tak :)
HorrigEn
hulim doma ale jenom v jednom pokoji a ve vane
v lete na balkone :smoker:
Mikiroker
Doma hulíím všude to se přes okno vivětráá! :D
A hulím přes pana bonga :D!
LSD-3D
Domace hulenie ma svoje caro .Pekne si sadnut nalozit do bonga a pomali si to vychutnavat ziadne obavy uplna klasika .
c0ga
Největší pohoda :D sice jen vykouknu na chodbu nebo balkon tam fouknu sklo nebo bonga ale ty stavy kdyz jsem sam doma sou nejlepsi :D
nero
JJ hulit dom je práda ale u mně je to dost u pusinku :D jelikož bydlim s našima ale vždycky si zjistim kdy a kam a na jak dlouho dou ato si pjekně nachystám DVD s nějakou komedií nej sou ty vyhulenecký nějakou ňamku rozvalim se do gauče pustim to ajedu bongo nebo fajfku pak rycle sklidim než na mně příde HIGH a pak už se jenom řežu komedii :D
c0ga
ja teda posledni dobou ujíždím na hororech :D taky celkem psycho :D
nero
Aaa to byh zhulenej nemohl
Hašulda
nejcasteji hulakam na balkone nebo v pokoji z okna. Vystrcim hlavu z 3 patra trosku zakaslu zavru okno a pucnu na pritelkyni a uz nemusim pokracovat co se deje dal :) nejvetsi ulety pak vetsinou nakej filmek plus nakej ten panacek a nejvic luxus pak uz jen pustit dramce a jit spat ;) mejsmej
Hagrid000
Doma sem čadil jen jednou,tak asi před týdnem sem se zkuřoval se sestrou a propálil sem si prostěradlo - radši se zkuřuju v parku s kámošema na čerstvim vzduchu,tede když je teplo v zimně je to na picu
Onyx
ja mam uz dlhu dobu vodne bongo za postelov a pravidelne ho pouzivam niekedy aj ked su vsetci doma :D ale najlepsie ked neni doma nikto a hrame hry a picoviny a minule sme urobili mlieko a obgrcali sme cely byt...Potom ked prisiel domov brat tak si myslel ze sme si dali heroin :D
Mikiroker
To ja hulim kdyz sou vsichni doma jato neresim a venku v te zime se ani nezhulim nejlepsi toje nekde u kamose na bite nebo doma jinak venku tedkom v zime toje na prt ! ale v lete u vody fajne na slunicku to semi huli sqele!
flySter
ee, priroda a sklepy only ;) doma by to bol problem s pohladu mojich rodicov...
piis
gauč,spolubydlící,hudba,komp a jointík....to je muj svět ! :-d
motopalic
Heh sranda , ze ci hulime doma. No ja si myslim ze najlepsie je hulit doma , poriadne sa zodrat az skoro nevidim jaaaj , ale zas zahulit sa da vsade aj na zachode na policajnej stanici, skuste to ...
Doma v klídku hulím nejradši,
vše při ruce prostě pohoda.....
:rasta:
doma...
pro mě tohle zahrnuje balkon a chatu s terasou na zahradě. jelikož mi naši hulení tolerujou, kouřim na balkóně a občas, většinou v létě, kouřim na terase pěkně nad jezírkem. je to pohodička.
a když venku, tak to místo musí mít...starý římani tomu říkali duch místa a já tomu říkam genius loci
pliesok
Jasne doma je to pohodka. Najlepsie takto navecer okolo 8 9 vecer vo svojej izbe brat v druhej izbe rodicia v obyvacke. Je to haluz vzdy sa tesim jak sa posadim za pootvorene okno v izbe a zo svojej vlastnorucnej sklenky sa pekne spusit :)
Pflusik
Já dycky hulím v koupelně to je pak největší prasárna když přídu takle v zimě z vymrzlý koupelny kde je otevřený okno do temnýho a tepýho pokoje ...:D
raStaVK
tak ak som doma sam hulim rad :) vsetko co mam rad je po ruke :teef:
a tak najradsej si pozrem nejaku komediu alebo si ulietnem an nejakej gameske :D
:rasta:

peace
mandrew
Bud sa prezeren jak prasa alebo objavujem svet okolo seba :D
.:INDI:.
nie! vonku v tej krutej kose :D
LemonJelly
Ja si dam kdekolvek, teda aj doma.
Je fajn, vecer po praci, si ubalit speka a venovat sa relaxu.
kanjack
Každý večer :teef:
angelo97
mno vzhladom na toto rocne obdobie hulim teraz stale doma.....bongo na stole pustena muzika zopar kamaratov a je vsetko ako ma byt....najlepsie;)zase v lete uprednostnujem hulenie v prirode alebo niekde pri vode...
no já sem nedávno poprvé hulil doma...a bylo to prostě brutální...pořešil sem hulení s kámošem myho bratranka...otevřel sem si okno v mym pokoji a nabyl sem si skleněnku a celou ji zhulil....říkal sem si že nejsem moc zhulenej tak sem si nabyl ještě jednu...za chvíli sem byl úplně v piči...totálně vypálenej sem se šel najíst. přežral sem se a vzal sem si do pokoje pití...fotr na mě čuměl jak pul prdele z křovi páč sem si bral dvě flašky...už byla tma ja sem si lehnul do postele a zasekal sem se....za chvili sem se přibližoval ke stropu. asi za 4 hodiny sem dohučel a všimnul sem si, že sem nechal otevřeny okno a venku bylo nějak -3...xDxDxDxD
pliesok
Prave som dohulil sklenku :) je to parada jako vzdycky :)
Stoned_r41d3r
Néééééé tyvole.
Jezdím až do okresního měta schovat se do křoví.

:D:D

Usmevne tema
Cože? On někdo hulí doma, jo? Pyčo.... :shots:
BAMr.
Hudba a kompal jsou klasika...obcas me napadne i zajimavá vizuální kompozice takže ji pak dosc rad prevadim na papir...takže se snažím i trochec malovat...ale vetsinou je to tezkej freestyle XD
Oyasin
jo doma je to pohoda, ubalit si póóóro s rozeplým opaskem a vyvaleným pupkem se do gauče uvelebit a pak jen f klidu chuti se oddávat, pukud i přátele u toho sou.....není už co dodat :bandit: :rasta:
CzechMan
Ja doma hulim jenom obcas, kdyz nikdo neni doma

Night-Master: To ja mam v pokoji bezne 1 celou folii (tj. 6 flasek, tj. 12l ) = susak je svine :frog:
pliesok
Idem dotoho :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma