Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Receptář

Stránky: [1] 2 
Testování přítomnosti drog - Klikni zde pro originální téma
Protože jsem si všimnul, že se zde množí případy opakovaných dotazů na toto téma, dovolil jsem si napsat toto.




Typy testů:

Testování na přítomnost drog je dvojího druhu:
1)testy se snaží zjístit dlouhodobé užívání látky, resp. jestli byla látka užita v určité časové periodě. Těmto testům se říká monitorovací.
2)testy, které se mají indikovat aktualní stav testovaného. Tj jestli je nebo není právě ted pod vlivem drog.

Dále bych se chtěl zaměřit převážně na detekci THC (učiné látky v marihuaně).
THC se ukládá v tukových tkáních, proto je detekovatelné dlouhou dobu po posledním užití. THC je jedna z nejdéle určitelných drog.


indikace ze slin:
Tento způsob testování slouží k určení aktualního stavu testovaného. Je využíván především policii. V současnosti je v ČR v pokusném stadiu užívání těchto testů u řidičů. Tento test spolehlivě indikuje THC do 12 hodin po užití. Zaleží však na množství. Spolehlivost tohoto testu je kolem 70-80%

indikace z krve:
Tato forma testování se používá převážně pro potvrzení monitorovacího testu.
THC je v krvi zjístitelné po dobu 5 dnů při jednorázovém užití a kolem jednoho měsíce při pravidelném (každodením) kouření až 1 měsíc Při preventivní lekařské prohlídce se tyto testy nedělají!

indikace z moči:
Toto je nejrozšířenější způsob testování. V lékárně se dají koupit tyto testy -velice podobné provedením těhotenským testům. Cena je velice nízká. Proto jsou tyto testy tak rozšířené u plošného testování (žáků, studentů, zaměstnanců) Při jednorázovém experimentu je THC indikovatelné do 10 dnů Při občasném (kouření 2x týdne) je THC zjístitelné do 3 týdnů
Dalším způsobem zjíštění THC z moči je toxikologický rozbor. Ten je však velice nákladný a moc často se nepoužívá. Cena testování v laboratoři je kolem 800-1600kč.

indikace z vlasů:
Tento způsob indikace je nejistější. Ve vlasech se ukládají informace o všech látkách, které jste kdy užili. Provedení testu stojí 8000-20000tisíc. Fakticky se z
tohoto testu dá určit vše po skoro libovolnou dobu zpet. Tento test se používá jen pro zavažné obvinění u soudu.



Odstranění THC z těla
Bohužel, i přes velkou snahu některých pochybných firem se nedá vyplavení THC z těla moc urychlit. Různé čistící čaje, a všelijaké tabletky nemůžou ovlivnit fakt, že v tukových tkáních vašeho těla je uskladněna spousta THC. To se postupně vyplavuje do krvě. A z krve do moči.
Zvýšené pití mléka opravdu nepomáhá. Je mi jasné, že se na mě po tomhle strhne fire, ale přečtěte si odkazy na konci textu, kde předkládám důkazy.
Nepopírám, že by pití bylinkových čistících čajl nebylo zdraví prospěšné.


Pokud si chcete testy na THC zakoupit, je to možné na těchto odkazech:
http://www.prozdravi.cz/drogovy-tes...stant-view.html (ten testuje všechny drogy krom LSD)



Zdroje odkud jsem čerpal fakta:
www.drogovaporadna.cz


Důkaz, že se vyplavení THC nedá urychlit:
http://www.drogovaporadna.cz/dotaz.php?id=9697&start=0
http://www.drogovaporadna.cz/dotaz.php?id=8270&start=0


Tento text jsem psal sám, není zkopírovaný. Trvalo to celkem dlouho, K by potěšila.... :smoker:



PEACE vám, i vašim květinám...

text pro vyhledavač: drogové testy drugtest drugs tests tests drug test krev moč sliny vlasy THC testovani preventivní prohlídka odber krve odber moči
Takto vypadají různé typy testů z moči:
No a nakonec takové možné řešení problému.......
Našel jsem to skrze google.

http://www.whizzinator.com/
100Thermal
Drogový test je rychlý imunochromatografický test pro kvalitativní stanovení drogových metabolitů v lidské moči. Test je vhodný pro screeningové vyšetření moči na THC (THC, marihuana, hašiš a cannabis) + MET (Extázi, Pervitin a jiné metamfetaminy) + MOR(heroin a jiné opiáty). Stojí to 224,- kačen. No nekup to! :)
Ke koupi Zde:

http://www.prozdravi.cz/drogovy-tes...stant-view.html
metalsodik
Už to tu bylo , ale kolik testů se s tím dá udělat , doufám, že né jen jeden , nebo jo?:flamer: :afro:
100Thermal
Jaj, tak to se omlouvám, jestli to tady už je. Tady jsou nějaké diferencované testy:

http://www.elisabeth.cz/drogove_testy.html
http://www.lekarna.cz/g/zdravotnick...al/diagnostika/

tady je ten předchozí levněji:

http://www.lekarna.cz/p/zdravotnick...stant-view-1ks/
http://lekarna.tiscali.cz/shop.php?...product_id=6749

No a tady je něco pro každého z nás, kdybyste snad nevěděli, co je důvodem vaší vysmátosti (jen za 63,-), instantní THC-test:

http://www.lekarna.cz/p/zdravotnick...stant-view-1ks/

Kdyžtak to někdo prosím smázněte nebo spojte s něčím podobným, thanx mods.
odkaz od h'assassina:
http://www.drugtesting.com.au/detection.htm
zajimavy informace...
ohledne urychleni vyplaveni z tela, asi dost zalezi, jakej test se pak pouzije...Nabyzej to napriklad tady: http://pass-test.info/
kazdopadne, kdyz neco namerej, tak si byl pred par dnema s kamosem v Amstru ;)
.
problem bude, az v lete zacnou s testama behat svestky. driv jenom klasicka hlaska: " tak co pane pivecko bylo? a travicka?" ale pritvrdne :satan:
thcsvk
pocul som ze pitim welkeho mnozstva tekutin precisti cloveka natolko ze sa unho THC nenajde....co je natom pravda???
thcsvk :
pití tekutin sice vyplaví z těla jedy, a další škodliviny, ale nepomuže s odbouráváním THC z těla.
Jinak ty tesri hledají i nepatrné množství THC, jsou kalibrované směrem dolů, takže nehrozí, že by jsi v době poznatelnosti unikl (udajná šance na nalez je 99.4%)


PEACE
fukokuko
da sa to aj neako oblbnut alebo oklamat ze napriklad to neoblejem s mocom ale vodou?
fuko: nemyslím si, že by lidi testující to byli takoví blbové... soudím, že tam bude něco jako je na těhotenským testu jeden proužek a teprve, když druhá část se zbarví taky, je žena těhotná, ovšem pokud se nezbarví nic, je test proveden špatně a opakuje se... jednoduchá zkouška - kup si nějaký drogový test v lékárně a namoč ho do vody, uvidíš, jestli to nedopadne "test byl proveden vadně, opakujte jej"

all: dost často se tu lidi ptají, jestli jim zjistí drogy, když jdou na laborky - tady je popsané, kdy se tak testy na přítomnost drog dělají
http://www.drogovaporadna.cz/dotaz.php?id=9756&start=0
Jedubabka :
už jsi taky objevila kouzlo drogové poradny? Je tam odpověd na skoro všechno!

Jinak moč se dá koupit sušená, a potom ji smíchat s vodou.

Je to v tom odkazu nad tím
romaniak
Zdarec docela by mne zajímalo jestli se daj nejak ochcat ty testy co maj tedky chlupatý na kontrolu ze slin .
pantata
cus, nevi nekdo jak dlouho vydrzi moc treba v nejaky zkumavce aby se nejak nezkazila nebo proste aby este fungovala na ten zku.... lekarnickej test negativne?
pantata :
moč mužeš uchovavat v pohodě zmraženou
Snowpunx
cau borci jsem ridic z povolani a tak potrebuju nakej navod jak ty testry oklamat,hlavne ty ze slin co zvejkacky,ustni voda a tak, to nepomaha?
ne bohužel. nepomaha.
navic ty slinove testy nejsou ještě dotažene do konce, není jisté, jak dlouhou dobu budou schopné určit intoxikaci. U některých je to 24hod, ale u jinych i 3dny!!!
Ski
Ty testy na sliny maj jak uz zde bylo zmineno 70-80 procentni uspesnost takze docela sance tu je... ale taky de o to ze by ti mohly vzit i krev
Mairo
Chtěl sjem se zeptat, co je pravdy na tom, že když se říznete a do krve si namočíte lakmusovej papírek, tak že se zbarví o trochu jinak, než že když se říznete a máte v krvi THC. Jo a ještě jsem se tu nedočetl jak dlouho je THC v krvi. Dík za odpovědi.
z krve:



Tato forma testování se používá převážně pro potvrzení monitorovacího testu.
THC je v krvi zjístitelné po dobu 5 dnů při jednorázovém užití a kolem jednoho měsíce při pravidelném (každodením) kouření až 1 měsíc Při preventivní lekařské prohlídce se tyto testy nedělají!



S tim papirkem mi to pride nepravdepodobné
Zdarec lidi.
Tak jsem se touhle tématikou zabýval.
THC se z těla snadno odstranit nedá.
Jedinou možností jak to urychlit, je používat nějaké povzbuzující přípravky. Příkladem bych zmínil například Speed8 a nebo přímo Carnitin, což je povzbuzující prostředek vhodný také k hubnutí.
Nejlepší kombinace prý je jedna pilulka karnitinu v kombinaci s kávou, hodně Vás to naspeeduje a spalují se Vám tuky a tím pádem dojde k flashbacku.
A poté thc přejde z krve do moči.
Vůbec to není 100%, ale něco málo to pomůže.
Minigrow, prosím, kde ses tyhle informace dověděl?
tulo.g
no aspon ze zadny testy nezjistej LSD....
tulo.g :
nediv se, v tak male koncentraci..
ale udajně se dají vysoké davky určit ze slin a krve, ale nemam to moc podložené!

Jenom bych rad podotknul že řidit pod vlivem drogy, je odporné, a ohrožujete životy všech v okolí, nejenom sebe! A LSD za volantem.... :(
dfblbec
zdar smokerz
eeh, newie niekdo ako to je na slovensku s tymi testermi co maju mat policajne hliadky ? Som pocul ze teraz maju 2 dokopy, ale ze do 3 rokov kazda hliadka na slovensku... <<<This sux

2 praxer... nieje droga ako droga... podla mna je odporne soferovat opity alebo naslahani amfetaminmy... ale co poznam, tak zhulenec za volantom je menej skodny ako ked je cisty za volantom.
jo, a lsd za wolantom ? ty wole, to neee >|
Četl jsem to na nějakém zdravotnictvém serveru o karnitinu, a působí to na tukové buňky, spaluje je to, a tím podáváte ve sportu apod. mnohem větší výkon, a v těch buňkách se ukládá i THC a tímto způsobem dojde k intoxikaci.
Ale prostě není to 100%, vždycky tam něco zbude.
CoRRaN
Zdarec...
Chtel bych se s vami podelit o jednu takovou skusenost ze zahranici...
Nejakej cas jsem zil ve Svedsku a chodil tam i do skoly.Svedsky pristup ke konopi a drogam obecne je v podstate negativni a kazdy pul rok se delali na skole testy na THC pomoci moci.
Uz tehdy jsem hojne konzumoval s kamosem z intru konopne produkty a mnel tudis nasrano v gatich,kdyz jsem se dozvedel,ze za neceli tyden se mneli konat skousky na THC.
Zato kamos byl v klidu a ja si myslel ze se snad zblaznil ci dostal uzeh,pak mi ale vysvetlil ze kdyz 1hod pred samotnou skouskou snim dva citrony,tak nic nenajdou.Samozrejmne jsem mu neveril,ale co jineho jsem mnel delat.Neptejte se mne jak je to mozne,ale udelal jsem co mne poradil a muj vysledek byl NEGATIVNI.Celkem jsem prosel 8 skouskami za 4 roky a pokazdy negativni....

Nejspis mne ted zaplavite zpravami jaky jsem lhar a ze si vymyslim,ale konstatuju tady jen to co jsem sam zazil.To jestli tuto zpravu prijmete ci ne je jen na vas...
sancha
to je hustý
moc to nechápu páč když se přejíš citronu, začne tvoje tělo vylučovat močí různej bordel :D
ale zas je ta moč dost překyselená ..
taky podporuje odbourávání škodlivejch látek z tuků - ejhle :D - ale zas je vylučuje močí :confused:

tu nějaký testy mam jsou prošlý ale měly by bejt ok
ale nepoznam z čeho testujou jsou zabalený ... takovej obdélník :p: to zkusim až budu mít citron :D

edit . . ale samo věřim tomu co řikáš když to máš vyzkoušený:punk:
pantata:uz to tu je, muzes ji bez problemu zmrazit
v lednice asi tyden (vzadu, v chladu)
ja se chystam na nakup testiü na test mimo moceni bude report
Shaman U.I.
U tech slinových testů by se možná šlo vymluvit na to, že jsi se prostě před chvílí cucal s nějakou holkou a jméno si nepamatuješ. Svést to prostě na kontaminaci svých slin jinou osobou :))
Asi by pak ale šáhli po testu krve...
Možná by se šlo taky vykecat na pobyt v zakouřené místnosti. Nevím, jak by to fungovalo, z cajtů strach nemám, protože tam kde bydlím se vyskytujou pomálu.
Just few ideas.
zajimava otazka,
myslim, že ano, nekdo tu psal, že to přehnal, a udelal moc silnou mast. kterou odstranoval exem u psu. a pejsci po natreni spali skoro 2dny :D
Mr. Knorr
Isobacter: Mno, rika se to, ale neveril bych tomu. Kdyz sezeres konopny palice, tak to taky nefunguje, a muze to bejt masakrozni model... Proste samotna pryskyrice se nema jak vstrebat, kdyz je rozpustena v oleji nebo alkaci tak je to vpoho... a myslis, za kdybyses vykoupal ve slivovici a neupil bys ani kousek, byl bys opilej?

edit: praxer: odpovedel si driv, nez sem to stacil dopsat :)
dalas
citace:
Původní příspěvek od Isobacter
Zdravím...
No mňa by zaujímalo, že či sa THC može dostať do tela vstrebaním cez kožu???


Ano může.

Mr. Knorr:Proč baby neberou prášky proti vráskám, ale použivají mastičky, když se ty vytaminy atp. do pokožky nevstřebají?:rolleyes:
Mr. Knorr
Ale vzdyt to rikam, muze se to vstrebat, ale musi to bejt v necem rozpusteny... :)

A ty jejich vytaminy se taky nedostavaj do krevniho reciste, aplikujou se mazanim, protoze pusobi lokalne v tom miste kam sou namazany...


ale sou to jen moje myslenky, toto je tema pro nejakyho kozniho doktora :)
virgill
praxer zajimavej tred ale ja nevim 2-8 milionu za vlasovej test mi prijde dost 2-8 tisic si myslim tak akorat. jo a ta libovolna doba je limitovana delkou vlasu takze skinheadi maj vyhodu
virgill :
tady je nekdo hodne vypaleny :D
je tam napsano 8tisic, az 20tisic
a skini a blond jsou ve vyhode, jestli by byl zajem, neco nalinkuju
Mr.BIG.imejl
co kdybych si nechal udělat liposukci nebo rapidně zhubl ?! pak v tucích, které již nemám žádne thc nebude, ne?!

Co vy na to?! Vzhůru do posiloven!
Mr.BIG.imejl :
sranda je, ze ti treba po ctrnacti dnech uz testy vyjdou negativne, pak zacnes hodne posilovat, neco na rotopedu, a najednou mas po tydnu cviceni testy opet pozitivni. Proste thc z tuku stoupne v moci na meritelnou hladinu.
Ale dospely clovek pokud neni v nejakych poradkovych sluzbach se monitorovacich testu nemusi obavat.
virgill
praxer njn hodne vypaleny

citace:
Provedení testu stojí 8000-2000 tisíc.


kolik je podle tebe dva tisice tisicu? hold pokus o upozorneni na chybu vtipnou fromou ztroskotal.... jo a nezapomen na albiny ti sou taky v klidu
peace
virgill >
myslel jsem dvacet tisic, promin fakt se omlouvam moje chyba.
Mr.BIG.imejl
praxer
ne ne ne, to vim. Myslel jsem pripad napr anorekticky. Nemá žádný tuk. Thc se tedy nikdam neukládá a testy vyjdou pozitivne pouze v pripade aktualni intoxikace!
Mr.BIG.imejl :
nechcu se hadat, ale i anorekticky maji tuk. jenom mnohem mene. ale bez jakehokoliv tuku by byli mrtve.
virgill
add mistr knorr jo by ses divil jak kuze vstrebava alkohol a pod vlivem bys byl jenom z tech vyparu (vana plna slivovice 60% pri 60ti stupnich)
m©¤ :
nemam jediny duvod vam neverit, zarazuji do hlavniho textu
oóó tak takových chujovin v jednom threadu jsem už dlouho nečetl.......
Kdy by si alespoň někdo z vás přečetl jak tyto potní a slinové testy fungují.Lehce se dá rozlišit jestli jsi pod vlivem této drogy.
Osobní zkušenost pánové........nebo kluci?
SIMOR >
muzes pls citovat? narazis na moje picoviny?
Precti si pls datum sestaveni textu, tehdy jeste nebyla situace ohledne slinovych testu jasna.


Ohledne toho "prechcani" mocovych testu, vyzkousim to sam na sobe, a pak poreferuju
SIMOR >
to neni kravina, mak sice neobsahuje laty ktere by te mohli nejak ovlivnit, ale ty testy ho zaregistruji jako opiaty. Myslim testy z moci, ty levne. Ostatni testy provadene lekarem to samozrejme poznaji, ze se jednalo o mak, nebo nenajdou nic.
citace:
Původní příspěvek od SIMOR
ne ne........tys to rozjel na datum jsem cucel ale nazory nekterych.....no proste to jsem mel na mysli....
A nechtel ztrhnout jsem bouři..
A s tím mákem je to pěkná krávovina


MÁK NA PEČIVU
11. 5. 2004, 100+1 zahraniční zajímavost [FOCUS, Londýn]

Zrnka máku na housce nebo rohlíku obsahují opium. A samozřejmě ho obsahuje i maková náplň v buchtách, na koláčích či v jiném pečivu. Ne sice tolik, aby mák působil jako droga, ale dost na to, aby se daly zbytky morfinu a kodeinu zjistit v moči i po osmačtyřiceti hodinách. Názorným příkladem je případ policisty v St. Louis, který neprošel protidrogovým testem, protože den před tím snědl čtyři koláče plněné mákem. Byl suspendován, ale po čtyřech měsících snažení prosadil, aby byl proveden kontrolní test s někým, kdo sní stejné množství pečiva s mákem. Test prokázal rovněž obsah morfinu a kodeinu a policista byl rehabilitován. V současné době v amerických věznicích nesmějí ani vězni, ani strážci konzumovat makové pečivo, aby prováděné kontrolní zkoušky byly průkazné.

zdroj: www.drogy-info.cz
Co?
výpis vybraných testů z příručky pro lékaře od laboratoře BioLab s.r.o. Klatovy ;)

Plný název analysu: 3,4-methylendioxymetamphetamin (moč)
Anal. Princip: imunochemická inhibice záchytu mikročástic
Prokaz.Návykové látky: ecstasy, extáze, „taneční droga“
Jednotky: prukaz (cut-off 500ng/ml)
Vyšetřovaný materiál: moč
Odebírané množství: 10ml

Plný název analysu: amfetaminy (moč)
Anal. Princip: imunochemická inhibice záchytu mikročástic
Prokaz.Návykové látky: d-amphetamin, phentemin
Jednotky: průkaz (cut-off 1000ng/ml)
Vyšetřovaný materiál: moč
Odebírané množství: 10ml
Farkmakokinetika: jsou užívány nejčastěji perorálně, intravenózně, nazálně a inhalačně (pyrolýza – kouření). Po inhalačním a i.v. podáním je rychlý nástup účinků s dobou trvání 12-24 hodin. Eliminace se děje jaterní biotransformací a renální filtrací se závislostí na typu látky a ph moči. Eliminační poločas je asi 10hodin v kyselé moči, je 2x až 3x prodloužen při ph moči nad 7,5


Plný název analysu: KANABINOIDY (Moč)
Anal. Princip: imunochemická inhibice záchytu mikročástic
Prokaz.Návykové látky: tetrahydrocanabinoid (=marihuana)
Jednotky: průkaz (cut-off 1000ng/ml)
Vyšetřovaný materiál: moč
Odebírané množství: 10ml
Přirodní kanabinoidy a jejich metabolity jsou rozpustné v tucích a na dlouhou dobu po užití se v organismu ukládají v tukových tkáních včetně mozkové. Metabolity kanabinoidů nacházíme v krvi, žluči a moči. V moči je lze zjistit během několika hodin po užití. Protože jsou rozpustné v tucích, ukládají se v tukových tkání, odkud jsou pomalu uvolňovány do moče po dobu několika dnů, týdnů nebo dokonce i měsíců po posledním užití v závislosti na intenzitě a frekvenci abúzu. Hlavni metabolit delta-9-thc, kyselina 11-nor-delta-9-karboxylová (delta-9-COOH-THC) je nejdůležitějším močovým markerem užívání marihuany.


Plný název analysu: METAMFETAMINY (moč)
Anal. Princip: imunochemická inhibice záchytu mikročástic
Prokaz.Návykové látky: metamphetamin=pervitin
Jednotky: průkaz (cut-off 300ng/ml)
Vyšetřovaný materiál: moč
Odebírané množství: 10ml
Po požití se v žaludku snadno vstřebává a rychle se dostává do krevního oběhu. Poté se metabolizuje v játrech hydroxylací, N-deetylací, deaminací a konjugací. Za normálních podmínek se během prvních 24hodin vyloučí močí až 43% dávky d-metamfetaminu v nezměněné podobě spolu s malý množstvím (4-7%) amfetaminu, primárního metabolitu. V kyselé moči je výchozí droga obsažena až v 76%, zatímco v alkalickém prostředí jen ve 2%. Obsah výchozí drogy a jejich metabilitů v moči mohou ovlivňovat některé faktory jako je individuální metabolismus, strava, velikost dávky, frekvence zneužívání a čas požití..

Plný název analysu: OPIÁTY (moč)
Anal. Princip: imunochemická inhibice záchytu mikročástic
Prokaz.Návykové látky: morfin, ethyl morfin, codein
Jednotky: průkaz (cut-off 300ng/ml)
Vyšetřovaný materiál: moč
Odebírané množství: 10ml

....:)
Biely vdovec
Zdravim
Kamos huli a chce ist do Policajneho zboru.Ked bol na prvych pohovoroch tak mu povedali vselijake omacky a bla bla bla ze si preveria ci neberie nejake drogy alebo omamne latky.Je to jediny clovek s ktorym sa najradsej vypalim ale uz to neni co to byvalo,boji sa ze by mu na to prisli.Ma sa bat alebo mu na to nepridu?Respektive ci budu robit tie testy na THC?
Mr.BIG.imejl
a co ostříhání vlasů?? pokud budu vyholenej na lebce, a vubec chlupy pry, tak z nich nic nezjisti ... nebo jo? !
Mr.BIG.imejl >
to mas pravdu, ze nic nezjisti, ale musel by jsi zabit dost lidi, a jeste by to primo muselo souviset s branim drog, aby ti delaly testy z vlasku. stoji to strasne moc penez...
Detos
kolko dni trva dokym celkovo nemozu zistit thc ako doping u sportovcou noo proste kolko dnii nesmie fajcit pred sportovimi testamiii aby mu nezistili ?
zalezi jak moc casto hulis. Cetl jsi prvni prispevek?
Detos
noo daj ze kazdy den
pajloo
praxer tak urobil si to welmi pekne a to K+ ti urcite posielam


a chcel som este sa spitat nedal bi tu niekto obrayok ako wipada ten tester
co sa pouziva uz aj v CR u ridicoch dik :)
je na obrazkku podobne jako tehotenske testz
pecar
Zdravím,
kamarád dostal minulý týden v práci test na sliny. Šéf ho načapal jak hulí a řekl že má za 15minut dojít do kanclu,a že bude plivat. Tak kamoš vypil pulitr kofole dal si žvykačku a šel. Jelikož měl knedlu jak kurva, tak nemohl nic vyplivnů. naplival to tak na 3x. a po 15 minutách mu šéf řekl že se mu omlouvá, že to bylo negativní. Tak nevim. No a ohledně policajtů tady na Hodonínsku to začíná byt hodně aktuální ty testy na sliny. i u nás ve městě to mají policajti. Ale dávají to jenom lidem,u kterých buď vědí že něco můžou mít a nebo lidem co vypadají opravdu totalně zhuleně. Sice když to zkoušeli tak to davalii komukoliv, i mojí teťě, která teda ani neví co to zelí je. Ale teď když už vědí jak to funguje, tak si rozmýšlí komu todat. Přece jenom každý test něco stojí a je to pro ně zase práce navíc.
Tak to byla moje zkušenost
Stoner
Zdravím. O pár dní idem na preventívnu lekársku prehliadku. Mám doniesť ranný moč. Myslíte že by som sa mal báť odhalenia?
ne uz se to tu zminovalo,testy se na preventivce nedelaji. Teda pokud nemas 15 a nezazadaji o to rodice :D
Stoner
diki za rychlu odpoved a sorry ze som necital pozornejsie :bong:
vampu
coRRan
citace:
Původní příspěvek od MiniGrow
Zdarec...
Chtel bych se s vami podelit o jednu takovou skusenost ze zahranici...
Nejakej cas jsem zil ve Svedsku a chodil tam i do skoly.Svedsky pristup ke konopi a drogam obecne je v podstate negativni a kazdy pul rok se delali na skole testy na THC pomoci moci.
Uz tehdy jsem hojne konzumoval s kamosem z intru konopne produkty a mnel tudis nasrano v gatich,kdyz jsem se dozvedel,ze za neceli tyden se mneli konat skousky na THC.
Zato kamos byl v klidu a ja si myslel ze se snad zblaznil ci dostal uzeh,pak mi ale vysvetlil ze kdyz 1hod pred samotnou skouskou snim dva citrony,tak nic nenajdou.Samozrejmne jsem mu neveril,ale co jineho jsem mnel delat.Neptejte se mne jak je to mozne,ale udelal jsem co mne poradil a muj vysledek byl NEGATIVNI.Celkem jsem prosel 8 skouskami za 4 roky a pokazdy negativni....

Nejspis mne ted zaplavite zpravami jaky jsem lhar a ze si vymyslim,ale konstatuju tady jen to co jsem sam zazil.To jestli tuto zpravu prijmete ci ne je jen na vas...


cau,hele mam na tebe dotaz!Prave ted mam ve skole stejny problem ,jako si mel ty a nevim jak stoho ven!kvuli testum,kteryma mi hrozy vyhazov ze skoly ,uz nehulim 8mesicu!Ale nekdy dostavam takovou chut si podpalit toho speka,obzvlast ,kdyz jsem s kamosema,ktery nosi stale novy a novy modely ze sve skrinky a ja je nemuzu ani ochutnat!

No proste se chci optat na to stim citronem,jak jsi povidal!JE to opravdu na 100% ,ze kdyz snis 2citrony pred testama,tak ses v pohode?
Predem diky za odpoved
nekolik hodin pred testama snist dva citrony a vipit nekolik energy drinku opravdu pomaha. Testy se prekyseli, a nepoznaji to. Mam to overeno od cloveka ktery pracoval s narkomany, a takhle je objebal nekdo kdo si vecer predtim slehnul....
vampu
Praxer:diky za rychlou odpoved!posledni otaska,jak dlouho to bude trva?mam nato jen jednu hodinu a nebo i za 3-4 to bude funkcni?
vampu >
bohuzel , to jsem se nedozvedel.
Ale muzes si ty testy koupit , kde najdes v privnim prispevku, mimochodem, stoji za to si ho procist...
vampu
ja jsem si to radne procetl!a uz jednou jsem si je i kupoval..tak diky za odpeovedi a k+ ti leti!
Trawa.cz
docela by bylo fajn, kdyby si ty testy fakt někdo koupil a zkusil třeba 5 dní po sobě hulit, pak udělat jeden test. Potom vyslopat ty energy drinky a sežrat citrony a tak za 2 hodiny udělat další test.
Určitě to taky zkusim, ale chtělo by to víc lidí, aby se určila spolehlivost a taky trvanlivost
Radoslav
Kdybych věděl, že je maj v lékérně a nebudu tam za idiota,tak do toho hned jdu. Hulím naprosto furt, takže u mě poločas rozpadu :) je asi půl roku. Ty citrony se mi zdaj jako možné řešení. Jen je ještě jedna otázka, ne jak dlouho působí, ale za jak dlouho začnou působit. Myslím tím to, že při běžné policejní kontrole mě pravděpodobně na drogy testovat nebudou (není to na mě vzhledově poznat, že jsem uživatel), ale mohlo by k tomu dojít např. při dopravní nehodě. Je teda fakt, že většinou policajti dřív jak za půl hodiny nepřijedeu, spíš tak za dvě.
Radoslav >
delal by jsi testy ze slin, takze by jsi byl pozit. jen par hodin.
pro upresneni pak testy z krve. a ani na jedno ti bohuzel citrony nepomuzou...
asi si je koupim a testnu to.
Radoslav
No, myslíš, že na testy ze slin by ty citrony nezabraly. Projistotu budu v autě vozit citronku, a kdybych náhodou měl nějakej problém, tak začnu popíjet :). Teoreticky by to taky mělo fungovat, protože prostředí v mých ústech bude tak překyselený, že samotnýmu mi z toho nebude dobře, ale abych pak pro podezření oklamat test nešel na krev. No, snad to není tak horký a vývoj testrů půjde kupředu, aby mi nějakej magor v uniformě netvrdil, že jsem hulil, když budu naprosto střízlivej.
Mičurin 666
Chtěl bych se vyjádřit k oné vychytávce s karnitinem.
To je doplněk stravy na účinější spalování tuků - jak už zde bylo řečeno. Normální štíhlej člověk má cca 20% tuku v těle, tzn že na 60kg váhy připadá 12kg tuku. I ty nejnamakanější sportovci a kulturisti mívaj před soutěží v těle cca 5-10% tuku. Ani zminované anorektičky, který maj žebra jak valchu nemůžou být bez tuku.

Ještě jednu osobní zkušenost s vylučováním THC potem.
Dam si brko, celkem fajnově se zmastim, pak se jdu vykoupat. Voňavej si jdu zašukat a jakmile se zpotím, sem občas cejtit jak kdybych měl v podpaží palici skunku ;-) A žádnej deodorant na to nepomůže - natolik, aby to nebylo cítit. Horší ovšem je třeba druhý den, když jdu opět umytej cvičit, zpotím se a zas to cejtim... Může to bejt úsměvné, ale někdy značně nepraktické... tak bacha ;-)
Radoslav
2Mičurin: to bych řek, že nebude z potu, ale tím, že seš tím načáchlej, jak to u sebe nosíš a žiješ v tom. Myslím, že mám stejnej problém :)
Mičurin 666 :
tohle nefunguje
mi se to zdá celkem chujovina stěma citronama a energy drinkama to mi připomina story mého kámoše který je z děckého domova taky mu dělali testy na drogy vicekrát vždycky z moči a říkal mi že stačí do ní kapnout pár kapek krve a nic nezjistí :D:Dnevím nevím bud kecal nebo něco natom bude:Dje pravda že já věřím málo čemu:rasta:

micurin666:jak sto myslel stím carnitinem to má působit taky jako ty citrony:Dnebo sem to špatně pochopil:)
Mičurin 666
Macekk23: S tím carnitinem sem to myslel tak, že i když je to urychlovač spalování tuků, tak za prvé funguje jen při fyzické zátěži (není to nic na způsob Vibra beltu že se válíš doma a cejtíš jak se ti odpařujou špeky a rostou svaly) a za druhé nikdy nedokáže spálit tolik tuku, aby tím "vypálil" i všechny zbytky kanabinoidů v tucích uložených. Protože jak už tu někdo psal, dosáhnutí 0% tuku v těle = smrt.
prave ze ten karnitin nemusis davat jen kdyz makas fyzicky urcite to lepe spaluje tuky kdyz je zatez ale fachci to i tak samozrejme se odtoho neda ocekavat ze ti porostou svaly protoze to na rust svalove hmoty neni :D tez si myslim ze to je blbost aby to pomohlo k vyhnani vsech marasu ktere po ganji mas v tele testy se jen tak ojebat nedaji :) 0%tuku to ani nejde dyt ti borci co makaji tak se mi zda nejmene tuku sem slysel 15%ale nevim to jiste to by clovek nesmel jist nic:D
kdyby jste mneli v tele 0procent telesneho tuku, jste mrtvi
Mičurin 666
Já taky neřikam, že na to karnitin funguje-na odbourávání sraček z těla. Na to sou IMHO lepší antioxidanty. Rozhodně ne jako záchrannej prostředek na poslední chvíli... Pro kulturistu je 15% moc, třeba vrcholoví piloti F1 si musej držet tuk na nebo pod 5%.
Kenyn
žádny energi drinky a citrony nepomuzou nejakej patek je nova metoda toxi vysetreni v moči muzes do sebe nahazet co chces a pozitivita se vzdy ukaze,je mozne i zjisti kolik cigaret si vykouril za 24hod.vim z vlastni zkusenosti delam zdravotaka a nekolikrat sem vyzkousel,v krvi se da oklamat i ze slin ale z moče pri nove zavadene metode uz ne,pokud se v brzke dobe nenajde zpusob jak i tohle oklamat.
to kenyn: jasně ale když tě chytnou policajti v autě a udělají ti test slin a dokažeš to ojebat tak ti nebudou mít důvod přece odebírat ještě moč ne? možná tak v případě že budeš přejetý jak parním válcem a nebude se jim to zdát:D:D

a co říkáš na tu krev v moči myslíš že to tak šlo že ti nic nenajdou :)
Radoslav
no, myslím, že nad krví v moči by se asi pozastavili, to přeci není normální mít v moči krev. někde jsem četl, že test ze slin nereaguje na thc usazené v tucích, prej to pozná jen pár hodin po zkouření.
Kenyn
krev v moci je jina kapitola,pravda je ze test ze slin nereaguje na thc usazené v tucích,vyter ze slin zase neni az tak prukazny na 100%nemaj to jeste dostatecne vychytany a je dost drahej takze se moc nepouziva jen pokud je typek radne zkourenej a je videt ze pozil,pokud prece jen ti cajti udelaj test ze slin a je pozitive mohou te vyzvat k odberu krve,moci!a tam je to prukazne na 100%
citace:
Původní příspěvek od Kenyn
žádny energi drinky a citrony nepomuzou nejakej patek je nova metoda toxi vysetreni v moči muzes do sebe nahazet co chces a pozitivita se vzdy ukaze,je mozne i zjisti kolik cigaret si vykouril za 24hod.vim z vlastni zkusenosti delam zdravotaka a nekolikrat sem vyzkousel,v krvi se da oklamat i ze slin ale z moče pri nove zavadene metode uz ne,pokud se v brzke dobe nenajde zpusob jak i tohle oklamat.


mas pravdu, mnelo by to udajne fachat na ty lacine testy, co muzou mit treba zamestnavatele (soukromi) nebo na skolach

jak se daji podle tebe ojebat ty ze slin?
Kenyn
stačí si pred vyterem kapnout jednu kapku!vietnamskych kapek Knappe(silné)ale ja to zkousel tesne pred vyterem slin,spíš mam zkusenosti s krvi a moci,no prukaznejsi je v moci,
citace:
Původní příspěvek od Kenyn
stačí si pred vyterem kapnout jednu kapku!vietnamskych kapek Knappe(silné)ale ja to zkousel tesne pred vyterem slin,spíš mam zkusenosti s krvi a moci,no prukaznejsi je v moci,


a kde je sezeneme? asi si koupim i ty testy, a otestuju to.
Kenyn
praxe je takova ze pokud se nechovas podezrele a umis se na chvili pri kontrole pretvarovat tak ti na nic neprijdou,a taky se dela i vyter potu tzn.ster z cela a tam to ojebat uz nelze podle toho co si pozil se ster zabarvi a mas vymalovano,je to proste a jednoduse takto,cajti te zastavej fouknes do balonku promile na nule a pokud na tobe nevidej ze si vysmatej nebo zvanis blaboly nic se nestane v opacnym pripade si mohou vybrat sliny nebo pot z cela,casteji pot z cela.:)
citace:
Původní příspěvek od Kenyn
praxe je takova ze pokud se nechovas podezrele a umis se na chvili pri kontrole pretvarovat tak ti na nic neprijdou,a taky se dela i vyter potu tzn.ster z cela a tam to ojebat uz nelze podle toho co si pozil se ster zabarvi a mas vymalovano,je to proste a jednoduse takto,cajti te zastavej fouknes do balonku promile na nule a pokud na tobe nevidej ze si vysmatej nebo zvanis blaboly nic se nestane v opacnym pripade si mohou vybrat sliny nebo pot z cela,casteji pot z cela.:)


ja vim :)
ale bavi mne zbirat info o testech. a o tech kapkach slsim az od tebe, tak mne zajimalo kde je sezenu?
PETRON
Pro doplneni ohledne tuku: napr. ledviny mate v ochrannym tukovym obalu; vubec celkove tuk mate na/ve popr.okolo valne vetsiny vnitrnich organu; mozek + veskere nervstvo, ktere ma myelinovou pochvu = tuky. Kdo neveri, at si vyhleda v anatomii/fyziologii. Procentualni zastoupeni nekomentuji, nechce se mi hledat, kazdopadne treba i tech 5% kdyz si vezmete ze 70kg zive vahy dela porad 3,5 kila tuku no neberte to. Jak pise praxer, bez tuku jste mrtvi!
do_0b
tak mi vrta hlavou ze jako nekdo "vychrtly" ma v sobe thc kratsi dobu (rychleji je pryc) a nekdo hodne "kulaty" ma v sobe dyl ? (vic tuku vic se toho shromazduje ?)
Kenyn
bree rano:)..zalezi na metabolismu spalovani (jako u alkoholu)nerekl bych pokud je nekdo vychrtlej nebo kulatej podle mne zalezi i na vnitrnich organech,jatra,ledviny....pozeptam se u lekaru toxikologu a dam vedet jak to presne je.
Radoslav
citace:
Původní příspěvek od Kenyn
žádny energi drinky a citrony nepomuzou nejakej patek je nova metoda toxi vysetreni v moči muzes do sebe nahazet co chces a pozitivita se vzdy ukaze,je mozne i zjisti kolik cigaret si vykouril za 24hod.vim z vlastni zkusenosti delam zdravotaka a nekolikrat sem vyzkousel,v krvi se da oklamat i ze slin ale z moče pri nove zavadene metode uz ne,pokud se v brzke dobe nenajde zpusob jak i tohle oklamat.


Už jsem to někde viděl, jen to nemůžu najít, ale třeba někdo bude vědět. Jená se o pytlík s močí a o takovýho uměláka :). Když přijde na test z moči, tak tam prostě pustíš moč z uměláka, která je v pořádku. Zní to hrozně a v autě by se s tím taky blbě jezdilo, ale je to varianta :D.
Kenyn
do_Ob:není to tak jak si muzeme myslet ze kdyz je nekdo silnejsi rychleji se alko-toxi odboura,vse zalezi u kazdeho jedince na funkci jater,ledvin,ale predevsim jater,/enzym aldehyd/,a na telnich tucich,ktere jsou jine nez tuky ulozene,dokonce coz sem doposud nevedel po vykoureni jednoho jointa se Canabis udrzi v tele a je detekcni jeste do 13 dnu!!!coz je sila,nechal sem si zaslat nejaky clanky o Canabu v laboratori z toxi ustavu,bude-li neco zajimavyho dam to sem.:)
Radoslav
citace:
Původní příspěvek od Radoslav


Už jsem to někde viděl, jen to nemůžu najít, ale třeba někdo bude vědět. Jená se o pytlík s močí a o takovýho uměláka :). Když přijde na test z moči, tak tam prostě pustíš moč z uměláka, která je v pořádku. Zní to hrozně a v autě by se s tím taky blbě jezdilo, ale je to varianta :D.


Tak se omlouvám, ale k nalezení je to ve zdejším treadu asi ve třetím příspěvku.
vrku1
Zdravim
tak moje skušenost je asi taková. U mího bejvalího zaměstnavatele nás testovali na drogy dozvěděl jsem se o budoucim testu asi 10 dní dopředu týden před testem jsem přestal hulit. Při odběru moči jsem jí pro jistotu ješte naředil s vodou asi půl na půl a tast byl negativní. A to jsem jsem ještě před týdnem hulil denně. V práci je to v pohodě tam to člověk nějak vochčije neni prece problém přinést si moč nehuliče pokud to člověk vý dopředu.
vrku1
Jo a ještě tuhle jsem někde čet že test na sliny nebo moč je u soudu neprokázatelný, jsou pouze orientační. Takže dokud vás policajti neodvezou na krev tak je to v poho.. (neověřená informace!!)
Radoslav
Takže když se člověku podaří zdrhnout než ho dotáhnou na krev, tak by to dopadlo možná jako maření výkonu, protože by neměli důkaz. Jde o to, jestli by to ovšem nebylo jak u alkoholu když odmítneš, pak ti to hned přišijou.

Jedna zkušenost s alkoholem. Otec jednou policajtům utek. Když ho přivezli na krev tak jim v nemocnici pláchnul. Předtím jim odmítl dejchnout a zapřel doklady. Auto zůstalo na místě zamčený - ráno jsem pro ně jel. Přes SPZ na něj samozřejmě přišli a pozvali si ho k vysvětlení. Tam zapíral, že neřídil, že nechal klíčky v autě a že neví kdo z rodiny nebo někdo jinej s ním jezdil. Tak to sepsali a na příště si pozvali i policajty, kteří ho vezli na tu krev. Jeden nevěděl jestli to je on, bylo to tak po půl roce a druhej tvrdil, že to je určitě on. Otec nepovolil a s tvrzením proti tvrzení nikdo moc nenadělá, takže dostal pouze pokutu, protože jako vlastník vozidla by měl vědět kdo vozidlo užívá. Trošku náhoda, že jeden policajt nedokázal říct jestli je to on nebo ne, ale za pokus to stojí. Zpětně Vám už žádnou krev nikdo nevezme.
mnozi se tu nove topiky, a vyhledavani tenhle moc nenachazi... tak to trosku vyhrabu ne?
Praxere, psals ve Zkušenostech, že účinek Jahudkovo masti byl jak zrušení bolesti vykloubeného kolene, tak "slušný in high"; chci se zeptat, co soudíš (jestli má někdo nějaké poznatky či zkušenosti, tak co soudíte všichni) o použití podobně silné masti (např.) a policejním potním testu? A následujícím odběru krve a moči? A pokud ta mast nemá takové ("zhulující") účinky, měl se nemocný uživatel obávat řídit vozidlo?

Já na tohle odpovědět neumím (nejsem řidič a nikdy jsem "zhulující" mast nevyzkoušela), takže prosím o radu - snad jsem to napsala srozumitelně.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma