Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Outdoor 2005 by čepra - Klikni zde pro originální téma
čepra
Takže zdravím, ačkoliv už nějaký čas pěstuju, vždy jsem sázel svoje noname modely. Letos jsem se poprvé rozhodl zkusit něco "lepšího", takže jsem obstaral 8 řízků Power Plantu a jak to dopadalo vidíte.


Místem určení byl náš nový skleník, no spíš skleníček (2x2,2x1,8 m).

Jako zeminu jsem použil směs hlíny (z našeho kompostu) s trochou rašelinového a zahradního substrátu.

V růstu jsem hnojil hlavně "močůvkou", kterou jsem připravil. Do 40l barelu jsem dal do poloviny kopřivy, a k nim meduňku a pár dalších bylinek ze zahrádky a celý zalil vodou až po okraj. Nechal jsem to 14 dní uležet a občas promíchal. Ten návod jsem vyčet někde na netu, a tady na Groweru už se o něm myslím taky psalo. Ale musím říct, že to funguje super. Ke každý kytce jsem zkusil taky píchnout 2-3 takovýty výživný tyčinky pro kytky, tyhle byly s guanem.

V květu jsem hnojil klasicky slepičákem a ke konci jsem používal PK 13+14.

Až pozdě jsem pochopil, že pro 8 kytek je skleník malej :rejp: Fakt jsem čekal spíš keříčky než takový keře. Postupně začal být skleník malej, počasí přes léto bylo na můj vkus dost vlhký a tak se dostavila plíseň (naštěstí jen na menších větvičkách, které jsem vždy ustřihnul), s kterou jsem válčil až do sklizně :rocket: Postupně jsem, z preventivních protiplísňových opatření odendal několik vrchních a bočních oken a nechal to jet (bylo to výhodnější i při prostříhávání listů) . Větrání a cirkulace vzduchu se ve skleníku zlepšily, ale kyti začli až moc narůstat.Během celého období jsem je musel 2x zkracovat asi o 40cm, protože to už fakt bylo moc. Pak jsem je zkoušel vyvazovat a nakonec je nechal. Skoro do konce srpna byly kyti takový kde nic - tu nic, žádná palička.
Ale pak se rozjely ( i díky PK 13+14). Asi 3 týdny před sklizní=konec října) jedna kytka začala plesnivět přímo na spodní části stonku :grrr: Trhat se mi ji nechtělo, tak jsem plíseň otřel a zasažené místo natřel obyčejnou barvou. Né že by to vyléčilo, ale zdá lo se mi, že barva zpomalila plíseň a kytka vydžela s přehledem do sklizně. Trochu brutální způsob, ale vyšlo to.
S výsledkem jsem byl spokojenej, kytky měly od 2 do 3 m, paličky sice nebyly až tolik velký, ale kyti byly obsypaný, při kouření je to takovej chrchlák, ale účinky parádní :jumper:
Mějte se, já si jdu ubalit, zakašlat a popřemýšlet.
A very tnx to Papaja, Wolverin a Sika 1 za K+
čepra
Další fotky.
čepra
ještě
čepra
a opět
čepra
a konec
FlickerBird
o ježiši... ty stropní skla by to shodilo samo kdybys je nesundal :eek: to si toho nikdo nevšiml? řekl bych že takhle prorostlý grínhaus je jak pěst na oko
btw proč meduňka do kopřivové polívky? to si z ní radši udělám čaj :)
čepra
to ICan: Jo, s tou barvou je to celkem ulet. Minuly rok jsem mel na kytce zase tuhle "jebku" - foto 1. Opet jsem ji osetril naterem a v klidu dozrala.

to FlickerBird: Presne to s tema oknama mi rikal muj kamos. Ale co nadelas, ty "kouzelny fazolky" porad rostly a rostly a neslo to zastavit ) Z cesty kytky nastesti vypadaly jako nejake rosti.
K te mocuvce. Nekde na netu, bohuzel uz nevim kde, jsem nasel tohle:
"Připravíme si tzv. "hnojůvku" bohatou na dusičnany. Je to více než jednoduché, do zhruba dvacetilitrové plastové, nebo dřevěné nádoby dáme asi do poloviny nasekané kopřivy, kostival, mátu, nebo prostě nějaké léčivky. Nádobu naplníme vodou a necháme čtrnáct dní kvasit za přístupu vzduchu (občas zamícháme). Takto vzniklá hnojůvka se ředí v poměru 1:20 s odstátou, nebo dešťovou vodou a aplikuje se zalitím ke kořenům každých čtrnáct dní až tři neděle."
Prislo mi to zajimave a tak jsem to zkusil. A bylinek mame na zahradce docela dost, vic nez uzijem. Ale popravde proc ty bylinky, nevim. Treba nekdo poradi.

Posledni fotka je z minuleho roku.
S těma kopřivama sem to taky někde četl... Já kdysi v jednom z mých prvních outdoorů aplikoval koní kobylince - super věc.... Máš u kytek dobrou stráž, čázo ti jen tak někdo neukradne... Každej zloděj dostane drápkem :):D
čepra
Jo chlape, je to sice pan zahrady a nas milacek, ale strazce spatnej. Takhle ta nadhera vypadala o par dni pozdeji. Mistni blbecci nam tam vlezli v noci 18.9., jeste to bylo prd zraly a trochu si zaradili. A tehdy se vyplatilo, ze jsme pestovali v kyblych, proste jsme po najezdu tech "fucking kobylek" prenesli zbytky kyti na terasu a nechali dojet.
čepra
fotky 1 a 2 -stonek kytky jeste pred najezdem.
To znám, k nám taky každej rok vlezli zloději a ukradli mi aspoň 5 sklizní. Jednou dokonce vlezli na střechu garáže a ukradli mi 4 samice z origo semínek Shiva Skunk od Sensi Seed, to byly moje nejkrásnější kytky. Nějaká lůza zlodějská mě o ně připravila... Peace
čepra
Ja jsem tomu chytrakovi, co to vymyslel, vysvetlil jak je to s mou zahradkou a letos vyslo vse. Ale treba jen stesti, tehle pacholku je nejak cim dal vic, pritom si rikam, ze kdyby tu energii, kterou vynalozej na hledani poli a corkareni, vyuzili jinak, meli by na svem poli kytek dost. Ale tyhle lidi asi nikdy nepochopej o cem pestovani je.
čepra
Mimo skleníku jsem měl ještě pár kytí rozesetých v kyblích po zahrádce. Pěstování v barelu má tu výhodu, že kytky nejsou tak velký a taky neni špatný, že v případě potřeby se daj jednoduše přemístit. Jak vypadaly letošní kytí vydíte na fotkách :satan:
čepra
Samozřejmě každý rok se z jara objeví několik kytí přímo v zemi = vypadaná a odhozená semínka z předchozího roku. Většinu z nich vytrhám, ale pár jich vždy ponechám :p: , jako krasavici, která nám již po dva roky vyrostla u kompostu. U takovýchto kytek řeším problém s výškou vyvazováním. Prostě okolo kytky nabiju do země čtyři asi metrové tyče a ty dokola obmotám drátem, takhle udělám asi tři patra nad sebou a k nim vyvazuju jednotlivé větve.
čepra
Minulý rok jsem kytku, když měla asi 80cm, ve dvou třetinách říznul, a začal vyvazovat zbylé větve. Špičku jsem vzal a dal do 20l barelu naplněného zeminou. Před zasazením jsem to pořádně prolil, zasadil a nechal. Žádný podpůrný prostředky na růst prostě nic. Nakonec z té špičky byla asi 60 cm kytka (poslední fotka, to je ona)
čepra
Taky to jde udělat tak, že si vezmete asi 20cm tyčky, na jeden konec se nabije hřebíček. Tyčka se zapíchne do země a k hřebíčku se provázkem vyváže větev. Na fotkách si všimněte, že jsem při vyvazování nebyl tak precizní, Ohnul jsem jen hlavní stonky a postranní větve nechal růst.
Geno
Vie mi niekto povedat preco su niektore palice na rastlinach priviazane spagatom o zem alebo drot popry zemi..???


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma