Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Chci se podělit, - Klikni zde pro originální téma
hh-top
Novela drogového zákona se míjí účinkem.

Kocourkovští odborníci s nasazením všech sil a prostředků objevují zaoblení země, ale někteří radní nejsou ještě zcela přesvědčeni. Jak můžeme vědět, ptají se moudří, že kdybychom po tvaru země nepátrali, nezůstala by dále placatá?

Pan poslanec Severa, osobnost v mých kruzích rovným dílem proklínaná a zostuzovaná, přidal do arsenálu svých kritiků další důkaz o tom, že je pouhým duševním naháčem. To když ovšem vyloučíme možnost, že by tento nebetyčný blb konal zištně v něčím žoldu. Když se nyní s potřebným odstupem času přichází odbornou analýzou na dílčí nefunkčnost poslední novely drogového zákona, on, její neohrožený zastánce a prosazovatel, nevěří výsledkům takové analýzy, byť i je z rukou legitimních a dobře informovaných lidí a aniž by ji vůbec ještě četl, ptá se už dopředu jak víme, že by nám bez ní nebylo ještě hůř? Demagogie hrubého zrna, téměř středověce ponurá. Tenhle cvok je očividně ochoten nás upálit na hranici. Úplně to z něj cítím a vidím před očima, jak by mu po takovém dni pálení čarodějnic večer chutnalo.
Sám se cítím křesťanem, ale počínání pana Severy vůči kuřákům konopí, stejně tak jako naprosto zhovadilý přístup pana Tollnera k naší 4% menšině, se dají označit mnohem spíše za skutečně nekřesťanské chování.
Namísto lásky k bližnímu, chrlí tito dva svou osobní i zákonodárnou zášť na lidi, kteří jsou jen o trochu jiní než oni sami. Možná, že sami tito dva ctihodní zvrhlíci doma masturbují při becherovce s marlborkou, či koňaku a „S politiky netančím.“ Peříčko už je „off limits!“ Kdyby byli všichni jako my, svět by byl bohulibé místo, říkají si a vychutnávají přitom své spravedlivé, neboť zákonné, požitky.
Pane Severo, to vám patří království nebeské, neboť jste i malinký (to jako člověk) i blahoslavený chudý duchem (to hlavně jako zákonodárce.)
Miluj bližního svého, jako sebe sama! Nesuď a nebudeš souzen! Hoď kamenem první ty, kdož jsi bez viny! Cožpak jste vůbec váš stranický manuál nečetl? Já vám odpouštím, pane Severo. Zřejmě tak po nějakém tom vašem pokání učiní i Bůh, ale ujišťuji vás, že se přitom bude kabonit stejně jako já. Také vás chci upozornit, že druhou tvář vám v žádném případě nenastavím a chci vás zároveň varovat, abyste se ke mně netočil zády. Svou chuť vám sdělit své pocity jsem už ukojil, ale cítím ještě jedno silné nutkání.

Váš Vlastislav Kotouček.
hh-top
Chtěl jsem vám poslat úplně jiný článek, tenhle tu již někde visí, ale neumím to vymazat. Že prý nejsem zaregistrovaný, tak nevím.
To o co jsem se chtěl podělit je tohle:

Tři otázky odborníkům na politiku.

Je a nebo není naší politické scéně zapotřebí nové strany?

Je pro příští volby ještě čas takovou stranu založit a pokud ano, kdy vyprší?

Myslíte si, že by mohla životaschopně fungovat podle níže uvedeného příkladu?

Existuje v Praze širší stolní společnost. Dobří lidé, s pýchou a radostí jsem tam členem. Ráda se pře o všem společně zajímavém. Toho je dost, hlavně obyčejný život sám. Vznikla však v Bubenči, na samém rozhraní dvou sebevědomých pražských etnik. Národa Dejvického, který směrem k městu stéká od bohaté Hanspaulky a vzdorného plemene Letenských , které pyšně obývá vrch Letnou, ten pražský Manhattan. Bubeneč je malá, klidná ves, až na utkání Sparty nerušená, ale sevřená těmito znesvářenými giganty. Oheň a voda plodí páru již jen při setkání, přilévání piva a likérů celou věc jenom zhoršovalo. Hrozila nám válka.
Naštěstí jsou obě etnika nejen sebevědomá, ale také vysoce kulturní. Ve válce by musely múzy mlčet, celá řada z nás by přišla o chleba, dohodli jsme se, že my si válku prostě nemůžeme dovolit. Místo války si uděláme pravidla! Fungují, proto je předkládám. Posuďte sami.

Program společnosti má jediný bod.
Udržet vnitřní smír členů a nalézat většinový názor na dělící témata.

Stanovy.
Členem smí být kdokoliv. Neexistují žádná omezení. Každý ručí sám za sebe.
Jediná organizační jednotka společnosti je však trojice. Jednotlivce nelze zaregistrovat.
Nová trojice si zvolí zpravodaje, způsob spojení a zaváže se odpovědět nejméně na 50% otázek.
Otázky jsou trojicím kladeny k zodpovězení způsobem PRO, PROTI, ZDRŽUJEME SE.
Hlasy trojic se sčítají, výsledek je hlášen zpravodajům a oznámen veřejně.
Jsou tři kategorie rozhodnutí. BĚŽNÁ, ZÁVAŽNÁ, KRITICKÁ. Potřebné majority 55, 60 a 67% respektive.
Prosazená rozhodnutí zavazují všechny. Společnost žije a koná většinovým názorem. Extrémisté jsou bez šancí!

Funguje nám to v malém, myslím, že odborné rozšíření principu i jeho použití ve formátu politické strany je možné, samozřejmě pouze pokud je dobrá vůle, a budu s napětím očekávat, co si o tom myslí lidé, jejichž úsudku si vážím. Je jich více, ale jmenovat je dopředu bych nechtěl, nebylo by to fér a na to jsme my v Bubenči dost cimprlich. Počkám si raději na názor.

Vlasta Kotouček.
ianick
Vážený pane,
s úctou zde znamenám, že jsem Váš přípěvek, košatým a vzletným jazykem psaný, s chutí přečetl.
A i když se cítíte být křesťanem, musím podotknouti, že s Vámi souhlasím.
Závěrem jsem nucen si pouze povzdychnouti - kéž by všichni v Krista Ježíše věřící a ve straně KDU-CSL sídlící, byli jako Vy.

Zůstávám s s pozdravem, i když nepodepsán plným jménem.
hh-top
jak je jich všem z nás zapotřebí, leč s hanbou jest mi doznati, že jsem z pohledu církve zřejmě pohan, byť i křtěný, a Boha s sebou nesím jen tak. Mimoděk.

Lidé se bez Boha obejdou, ale Bůh bez lidí ne!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma