Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Bonsaj - Klikni zde pro originální téma
Dude
max - a otázka zní jak :confused:
jinak klonuj do rockwool viz thread "klonujeme s hlavou" :wink:
+ precti tohle jeste ...
UdL
Jestli neseženeš RW, tak zkus nějakou mezipříčkovou izolaci, do toho to kořen pustí taky! ;) Odzkoušeno! ;)
tgm.amster
Ja sem dneska v nasem mistnim zahradnim centru chtel rockwool a prodavacky na me koukali jak na debila, jestli prej nevim jak se to menuje cesky:rolleyes: , Jiffy mi taky nabizela, nakonec sem koupil takovou kokosovou cihlu(snad to je vono) a keramzit - ten nastesti znala.
Hanyz
tgm.master- jestli tou kokosovou cihlou myslíš lignocel, tak to je normální kokosový substrát, který po vhození do 10l vody nabobtná, tzn. už to nebude cihla ale kýbl substrátu:)
expiry_date1
Keď už sme pri tom,myslíte,že by vedela zakoreniť aj v nejakej hrubšej špongii(houbě,myslím,že tak je to česky,proste tá vec na umývanie riadov a podobných vecičiek:D)?Alebo tam tie kapiláry nie sú pre korene nejako priechodné?
tgm.amster
2 Hanyz : Hmm, asi to je ono :(, aspon to namicham do hliny(nebo je to blbost?). Asi ten RW objednam nekde z netu az budu shanet hnojku na kvet. BTW, jakej je asi idealni rozmer kostky na 1 klon?
expiry_date1
Ten kokosový substrát využiješ,ja ho tiež miešam s hlinou a perlitom,drží vlhkosť a je vzdušný,poprípade pestovať len v kokose,ale to chce vraj trochu skúseností,dobré hnojky,ph+ec meter.A treba zalievať pár krát denne,takže asi nejaký drip,alebo čo to je:)
Rozmer rockwolu,myslím,že sa väčšinou používa asi 4x4 cm.
maximus:smikni vetev,udelej sikmy rez a hod to do sklenicky z vodou(nez sezenes RW)az pusti koreny zasad do kelimku od jogurtu a dej za okno.Rovnou to zacne kvest a budes vedet jestli kluk nebo holka
Hanyz
tgm.master- přesně tak, jak píše expiry_date1, jenom doplním, že lignocel narozdíl od běžného substrátu nechytá plíseň (zkušenosti z teraristiky;)) Sadbovací kostičky můžeš použít i 40x40, lepší jsou ale podle mě 25x25, z těch vylezou kořínky rychleji


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma