Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 
první pokus 400W Ládung by Li-quan - Klikni zde pro originální téma
Li-quan
foto z kadeřnického salónku
Li-quan
celek - dnes přestěhováno

--- GWS se teĎ krčí uprostřed nahoře---

A pro srovnání - zapalovač chladící se ve stínu pod stromkem
Li-quan
zítra ehm ...

A mám dotaz, můžu tu dobu krapet přesunout ???

Teď to jede 16.00 - 10.00

můžu to zkrátit i při štartu ??? na 18.00 - 08.00
expiry_date1
Niekto dáva pri prepnutí 24 hod. tmu,tak si myslím,že v pohode.Ty tomu chceš pri kvitnutí svietiť 14 hod.?Alebo len chceš nejako plynulejšie skracovať periódu?
Li-quan
místa je tam myslím dosti --- kóóór na kořeny, zatím nezabírají ajni PRD
Li-quan
JJ myslela jsem na TO, že to udělám i plynulejší --- postupně

zčít 17.00 -- 8.00

a nakonec těch 18.00 -- 06.00
Jahudka!
Klidne jim muzes udelat tmu i 3dny pokavad chces aby ti zacaly kvest vsechny stejne.Zpusobis jim tim sok.Ja na to prisel nahodou,kdyz jsem zavrel do skrine nejaky rizky a za 3 dny tmy je nasel a byly vsechny do jednoho nakvetly.Ani nemely sveseny listy a vypadaly OK.Dokonce bych rek,ze tyhle rizky ted delaj palicky rychlejc nez rizky ktery takovej prechod nemely.

Doporucuju odzkouset.
Li-quan
Já tomu věřím, ale je mi to tak nějak proti srsti, to už má cosi společného s tyranií --- hehe

Aby mi to pak při fajfce nevrátily ....... najednou tma a 3-denní kóma
expiry_date1
citace:
Původní příspěvek od Li-quan
Já tomu věřím, ale je mi to tak nějak proti srsti, to už má cosi společného s tyranií --- hehe

Aby mi to pak při fajfce nevrátily ....... najednou tma a 3-denní kóma

Aspoň si tie 3 dni(noci) oddýchnu:)
Li-quan
i když to je FAKT :rolleyes:

mě kdyby někdo nechal spát 3 dny ---------- jééé to by bylo

Běru zpět svá nerozvážná slova
Li-quan
otočila jsem bubl, abych se žralokovi dostala pěkně na zoubky

GWS
BURMES
a největší monstróóóz OB
Li-quan
1) stonekG OB
2) jistě už tuší mé úmysly
3) a tohle se mi povedlo omylem, taková mutace hehe
ale je vidět na co myslí
(dělám snímky totiž kamerou a tenhle půl-záběr tam zůstal)
Li-quan
začínají vylézati pestíky
Li-quan
mŇoóóóó a ALL IN da BOX

trochu mi to přerostlo přes hlavu tedy a když dám ruku nad krajní výhonky
pozoruji o dost méně světla než uprostřed, takže tam dám ečtě jednu lampu, aby bylo lepšejší rozložení světla, skříň je dosti široká.....
Alespoň budou baňatější šištice....
S odvodem tepla NO STRESS, přidám větrací násaFku mezi lampáreZ,
bude luftovat zpět do místnosti, alespoň mi v ní přestane mrznout...

Taky to krapet ještě roztáhnu do stran
:o Jdu na kutě ----- zdááááááár
Li-quan
NC
MojeDruhéJá
Vypada to opravdu monstrozne.Je videt,ze plantastar udelala svoji praci dobre.V kazdym pripade jsi to prepnula pozde na kvet.Jeste se to hoodne vytahne na to se priprav.

;)
BumBumLebka
P.S. ta sativa ti vyleze doooost brutalne aneb vlastni zkusenost .)

takze jsem zvedavej kam az dosahne :)

Drzim palce
Li-quan
no právě, pro příště jsem zase o NĚCO chytřejší, ale stalo se a bylo by mi líto nechat postranní salámky krnět, proto roztahovačka + další lampa...
Finančně elektrikózně už mě to ten jeden měsíc nezabije
Li-quan
nejideálnější by byly dvě 250W vedle sebe
MojeDruhéJá
Li-quan - Na 2x250w se vykasli.Jestli chces 2 lampy,tak tam radsi naper 2x400 a jasnou volbou by byly nejaky mixed mode vybojky.Napriklad son-t agro,nebo plantastar..

;)
myslim, ze vyhodnejsi by byla 600w nez 2x400w. Jinak velmi husty
Li-quan
no, ono jde spíš o šířku, teddy rozložení světla více dostran..
myslím, že intenzita 400wattofky stačí-na výšku mého boxu, akorát mi vadí že po stranách už ta intenzita není tak vysoká, jako přímo pod výbojkou, tudíž usuzuji,
že krajní salámky budou slabší, než ty uprostřed....
Jahudka!
Li-quan - To se resi stinidlem.Neni stinidlo jako stinidlo.Proste to chce dobry stinidlo,ktery danou plochu osviti rovnomerne.
Toto letí co?
Zdarec květinko.

GWS se mi vyšpulil asi o 110-120 percent,měřeno cca 46 den kdy už nerostly.Kdežto OB?No tak ten jel asi o 300%.....mňo mňo mňo... :D ....Jah s tebou wumen ;) und gudlak.
Li-quan
2 Jahůdka --- s tím stínidlem souhlasím, přeci jen vlastní výroba mńóóóó, tedy co se materiálu týče, inak je mé stínidlo širší než jsou profi.., takže pokryje širší plochu, ale už nejny ta intenzita..
ale hned jak něco našetřím, nastane velký UPGRADE...

Ale stejně myslím že ta skříň je dosti široká na jednu lampu....
dab
Li-quan: jj ak ces kludne daj dwe lampy (nex si vravi kazdy co chce, je to urco lepsie ako len jednu..nech uz je tienidlo akeekolvek) ... samo rataj vyssiu spotrebu (ak 2x250W tak cca ako 600W ...proste 2 balasty vz. jeden :) ) .. inac ak mas 4-kilo, tak raci dokupit uz len jeden komplet 4-kila ako znova cele balasty + vybojky na 2x250W ..ale to uz je tvoja vec ako sa rozhodnes ;) maj sa!
Li-quan
HOJTE groueři !!!

vyvalil se na mě problémek, dělají se mi nevkusné obrazce na květinách .....jakoby popálené
Chci se zeptati jestli je kyselina ORTHOFOSFOREČNÁ to pravé ořecho-acidoidní pro úpravu Ph....

Všimla jsem si toho bohužel až doma, ale tak nějak jsem tomu nevěnovala pozornost.. Dyž říkám v drogérii, že chci kyselinu fosforečnou a zdatný chemik okamžitě podává produkt....a ještě k tomu praktické rady.......
Tak mě napadá jestli to právě nejní ten problém...

FOTO dodám ještě dnes .....
PEACE a díqqques za radu......
Li-quan
něco z květu
Li-quan
A zde jsou zmíněné vady, zdá se mi že to dost brzdí vývoj......
Na 20. den od přepnutí

Dost listů už šlo bohužel dolů......úplně seschly

Začalo se to objevovat od doby kdy jsem poprvé upravovala Ph
pomocí výše zmíněné kyseliny....... tak neim fŇůůůůů
Li-quan
Jinak Ph stále v normě, vůbec to nekolísá.......
Teplota okK........
Lampa výš než dříve....
A hnojkama těžko....jednak jsem dala menší koncentraci a navíc to bylo už i 4 dny na čisté vodě, vzhledem k tomu že mě napadlo jako první --- že příliš hnojky

ALe svítí to jak fosfor, na fotkách to nejni moc vidět ale v réAL to šajní do očí jak blázen..... Tak právě mysim eshli ta kyselina ....

PLEASE zdatní chemici a rostlináři HELP
Li-quan
jinak ta kyselina, je normální že je taková tuhá, jako olej ???? oproti dusičné, která byla naprosto tekutá ....
drtikol
servus likvanko,
hele ja mam kys.fosforecnou 40% a je normalne tekuta, jako voda... buhvi co to tam lejes za svinstva ;) :frog:
Li-quan
Kyselina ORTHOFOSFOREČNÁ čistá 85% --- tak možná proto je trochu tuhá ----- fůůůůůjjjjj

fakt se ten prodavač tvářil jako odborník KUA ... !!!!! A já si pak doma říkala
--- to je asi nějakej super-odbornej názeF, jakože se to používá třeba ve zdravotnictví , no nadělalo to pěknou paseku --- doslova !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Takže oko-mžikě vyměňuji roztoK a tu kyselinu mu naleju na hlavu, uvidíme co to s ním udělá, eshli takhle zesvětlá , tak dostane pár pohlavků.... :mad:
Li-quan
No ale teď jsem našla kyselina fosforečná (orthofosforečná)
což tedy asi jedno a totéž, akorát je silnější.... ale zase tam toho tedy asi leju míň ne ??? když Ph v pohodě .... tak nevím nevím
drtikol
poradne protahni flushing, abys po prvnim jointu nemusela hned na chemoterapii.. :mutant:
Apofiss
Zdárek growerko!
Je to buď přehnojené, nebo máš moc nízko výbojku....asi to první že?

Jinak držím palec....eeh totiž palce oba :D
mettatron
hele a co takle zkusit citroooon, je prirodni, svezi, zdravy, hezky zluty...:)...nemam ozkouseny v bublaku, ale u me v pasivekokosu fungoval vyborne. nebudes potom muset resit proc ti schnou kytky, nebo ktera kocentrace je spravna..ani jestli ti vypada oboci nebo chlupy na zadku, po vykoureni ... :D :D...
UdL
Citron nezkoušet - oslizne kořeny, nebudou se moc tvářit zdravě... ;) V květu jedině kyselinu fosforečnou! :punk:

V daný chvíli bych doporučoval na den dát očistnou kůru - třeba jen vodu, ať se vzpamatujou. Pokud jsou enzymy, dal bych je, ať kytka odplaví ten hnus, co dostala... :D

S tou kyselinou opatrně, doufám, že sis připravila nějakej roztok a neleješ to tam přímo z lahve. Doporučuju odlejt trochu, smíchat s vodou (zas nevim, co se do čeho nesmí lejt :D ), nechat odstát a pomalu zkoušet, co to bude dělat.

Když se moc podělá pH, kytky to buď může zabít nebo je to solidně zpomalí. Třeba i o měsíc. :eek: Přesně to se mi povedlo během prvního indooru - pořád jsem tak řešil pH, že se pak měsíc nic nedělo a ještě tam bylo úmrtí! :death:

Zatííím.
Li-quan
Tak jsem byla shánět tu kyselinu 40% a ten odborník mi pověděl, že
takhle slabá se nevyrábí ....... ehh

že prej jedině 85 % co mám já....
Jahudka!
Li-quan - Vem destilku a normalne ji zred na kolik procent chces.Co by jsi s tim chtela jinyho delat?Main god..
Li-quan
nejdřííííffff se musím omluvit za mé opožděné dokončení reportáže..

Velké přesuny, odpojený internet atd.. atd...
Takže se nezlobte a tdy to ye ::::
Li-quan
BURMES --- největší favorit
Li-quan
ENDE
Li-quan
uffff

A tayhle bublinky fungujou jako silný lepidlo,
uajímalo by mě co to obsahuje... eshli v tom namočit tabák a nebo ne ??
Li-quan
mňo každopádně trvalo doooost dlouho než se obnovilo listoví...
Takže se to celý dost prodloužilo...
Příště budu už chytřejší...

Taky jsem pořídila PH-metr dižitl .... a můžu jedině doporučit...
na lakmusákách se mi nelíbí že třea rozdíl tří stupňů je stejné barvy s různými odstíny... Vždycky mi vyšla barva něco mezi těmi třemi a pak si vyber že jooo...
Když jsem ponořila prvně sondu do kapaliny... koukám jak blázen PH něco kolem 3 .... brrrrrr

teď už přidávám kysku špejlííí...
namočim ve flašce a rozmíchám v roztoku....
Li-quan
gws

OB

to rozdejchaly nerozdejchaly
mettatron
hele dobry a co jeste dohodit nejaky smokeportik - ten burmeese ?
Li-quan
DODám dodám,
burmo-test ještě neproběhl,,, neuvěřitelné, že ??
hhihih

Ještě ty kapičky,, by mě tedy zajímalo jesli je to pryskiřice(podle toho jak to lepí by mohlo býti), nebo zbytky z živného nápoje, což by tedy asi nebylo nejlepší kouřiti... ?????

Každopádně na listech je těhle kapiček mraky..
Czertoslav
Holka ty si ale kussssss

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma