Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Elektronika a Technika

 
hrejici a bzucici tlumivka - je to normalni? - Klikni zde pro originální téma
Jirka P.
tlumivka mi bzuci a ma +-80°C pri provozu - je to normalni, nebo bych ji mel vymenit? starter je v poho, kondik taky, jenom vybojka(70W) uz je trochu starsi . . .
loeX
z tohohle sem měl ze začátků taky hroznou schízu:D sem to měl od lacca a asi 3krát sem mu volal jestli to tak má bejt:) věř tomu že má....
snark
no nemá to tak bejt - ale když to tak je a nic se netaví (nic nesmrdí) tak se v podstatě hovno děje - je to nepřesnostma v tý tlemivce
tomas2pet
Možná sis někdy všimnul u pouličního osvětlení že lampa vydává taky takovej bzukot není to na závadu.
Ahojky.
dame mrda?
Tak mam taky 70w tlumivku a kdyz sem to poprve rozjel tak po celem dnu sviceni sem si vecer popalil prsty o ni tak sem nad ni bouchnul 8cm vetrak a bylo po problemu doporucuju vsem co to chteji uchladit a kdyz se to chladi tak to i dele vydrzi.ZDR:beer:
Jirka P.
Dik za odpovedi, vec uz sem vyresil - koupi nove tlumivky(a i vybojky a strteru), taky jsem zjistil, ze kondik co jsem tam mel byl nefunkcni, proto mozna to bzuceni. Ted uz je to ale jedno, nova tlumivka taky dost hreje ale dal jsem na ni pasiv z PII a da se na tom udrzet prst, a bzuceni uz je minulost . . . jinak na tlumivce je napsane delta t=70st., coz asi znamena ze ma mit o 70st. vic nez je teplota okoli . . . a jenom dotaz na konec: staci k 70W kondik 8mikro?
Raketopes
Ten kondik by moh' stačit,ikdyž se na 70ku používá asi 12 mikro.Ten tam je jen na kompenzaci účinníku a v barákách se kompenzovat nemusí vůbec.Jo a ta tlumivka bzučela,protože měla blbě stažený jádro.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma