Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
otázka okolo zalévací vody - Klikni zde pro originální téma
wolverin
myslis ako dlho by mala byt odstata? no minimalne podla mna aspon 2 dni. ja som si kupil 4 x 5l bandasky s destilovanou vodou, jedna stoji tusim 50sk a ked som minul tu destilku tak som proste uz len napustal do bandasiek vodu a nehal v špajske stat.
jednu 5l minieš tak mozno tak za tyzden - neviem v com pestujes ale predpokladam podla "prvni pšštovani" ze asi hlinu ;)
ak budes vzdy naplnat znova minutu vodu z bandasky tak budes mat stale vela vody na zaliatie a aj v pripade potreby-problemu dost vody na preliatie.
paveha
Za dva dny je voda dostatečně zbavena chloru , takže se může použít bez problému , někdo používá i po jednom dnu. Co se týka zkažení , tak v teplotě okolí 15-20 stupnů určitě vydrží nejmíň 10 dnů.
Pokud nespotřebováváš moc vody je dobré ji převařit , ale jen pro opravdu malá spotřeby , po 5 minutach varu nech schladnout a uvidíš na bocích hrnce usazeniny , kterých se aspoň částečně zbavíš. Samotná destilka není na zalévaní dobrá , používá se na proplach a jiné speciality , ona totiž v obchodě je destilka technická , není to to samé co voda vyrobená destilací ,ona je jen chem. upravená aby mněla vlastnosti jako pravá destilka.
buba.sparxxx
jestli si doma doděláváš ph nějakýma kyselinama tak je to stejný ne jak nějaká chem. destilka........kde se dá sehnat pravá destilka??
paveha
Nevím jestli je pravá destilka v lekárně nebo někde ,ale jak už zní název tak pravá vzniká jedině destilací , musíš si koupit přístroj , ale to asi nehrozí ,pro naše kytky stačí technická , nejlépe je ale používat dešťovku , pokud máš možnost. Voda z kohoutku pokud není v horku tak vydrží , jednou na dovolěné jse ji použil po 10 dnech a dobré, takře kytky vydrří určitě víc. Musí být ale čistá nádoba.
Hellemese
Jojo, destova voda je nejlepsi...
Vodu z kohoutku nechat odstat minimalne jeden den. Pokud mas vodu tvrdou, tak ji prevar.
Neni na skodu, kdyz ti doma zustane treba nejaka nedopita mineralka...nechat ji odstat a zalit to ni. Neni tvrda a neskodnym zpusobem doplni ziviny.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma