Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Tolerance na Ganju? - Klikni zde pro originální téma
TSUBA
Otázka pro dlouhodobé huliče!
Na konopě.cz jsem se dočetl o záporné toleranci, tzn. že čím déle člověk hulí, tím méně potřebuje matroše k tomu aby se zhulil. Je to pravda?
sunset
Tsuba: U mne to funguje asi tak, ze kdyz hulim kazdy den, tak staci opravdu malo (4 prasky), ale ten zazitek ztraci "bozskost" a je takovy obycejny:( Kdyz si dam po trech dnech, tak sice potrebuju trochu vic (8 pavu), ale je vysmato & pohodicka & spica. Zase kdyz treba mesic nehulim vubec, tak potrebuju cca 8 potahnuti, ale pak to je strasnej hukot;)
Liprd
v podstatě bych řekl že hulit každej den je na hovno když tea hulíte dlouho jako třeba nějakej ten rok , proč ? z marihuany se stává normální běžná věc ve vašem životě a jste závislý já ¨se přiznám já fakt závislej jsem a ty účinky už vůbec nejsou jako dřív
hh-top
PO 29 letech kouření musím uznat, že kouřím víc a získávám míň. Pořád je to ale boží.

Kdo nekouří s námi, kouří proti nám!
ddevil
Tschuss,
Je to nejspis dost individualni...... vsechno je podle meho o tom, jakou ma ten ci onen naladu pred tim, nez de hulit.Drogy vseobecne potlacuji zabrany, takze poku si nasrany a zahulis tak s nejvetswi pravdepodbnosti pudes do depresí. A pokud si v pohode, tak to zase droga umocní (mluvim z vlastni zkusenosti........ odkaz, ted me napada ze popisu muj zazitek... ganja vs. hudba.........
Posledni dobou hulim kazdy den a jako vsechno co se uziva pravidelne a casto tak zevsedni... to plati jiste i o ganji.......
Vseobecne, jak tu uz nekdo psal...........
cim si date vetsi pauzu ( pokud to vydrzite :) ) tim bude nasledny zazitek suprovejsi.....
a s opacnou tendenci? Tak to si nejsu jisty.
hh-top
že si brzo budeme dávat bobříky zdrženlivosti. Můžete mít pravdu, méně bývá někdy více!

Kdo nehulí s námi, ať si hulí s kým chce!
majklovec
Dát si takovýho bobříka zdrženlivosti není vůbec špatný, stavy potom jsou o dost lepší, vytrácí se trochu ta všednost s níž do sebe sypu jednoho špeka za druhým.

Mimo to se na toho vytouženého špeka těším natolik, že jsem vysmátej ještě než zahulim :)
hh-top
Pak je to teprve ta správná alchymie a výlety do jinam.
juleni
Je pravda ze tym, ze kurim kazdy den, tie ucinky nie su take silne, ake boli na zaciatku, ked som s ganjou zacinal. Stale sa mi to vsak paci a prinajmensom je to vzdy do pohody. Pomaha mi vsak striedanie modelov (momentalne mam na vyber 9 druhov, co ma dost tesi :D - nie ze by som sa chcel chvastat alebo tak nejak, jednoducho mam z toho radost a odporucam skusit). Zavse si k tomu primiesam nejake to N2O, ktory tiez celkom krasne aspon na chvilocku rozprudi krv v zilach. Vinimocne a slavnostne to skombinujem s LSD.
Samozrejme nie je na skodu dat si sem-tam pauzu a potom si to o5 vychutnat v brutalnejsom style :)
hh-top
to je jako mít devět holek a prokládat je klukama! To se nedivím, že je ti dobře jen tak.
Limba,CsC
Myslím, že jde o celkem podstatnou informaci pro začátečníky.
Protože těch pár prvních úletů podle mne (i hulícího okolí) nestálo za moc. Takže pokud nemluvíme o x-letech každodenního hulení (viz. výše...) , potom zážitek je úměrný zkušenosti s trávou a znalosti jí ponoukaných možností.
Za opravdu ideální (pro sebe) považuji stávající
(zázračně vyvážený, nikoliv nenasytný, spíše polokonzumní) stav, kdy po "kvalitním" večeru mi stačí otevřít spižírnu, nasát jemný buket dozrávající úrody a už pomalu roluji na ranvej............. :bounce: :bounce: :bounce:

[Edited by Limba,CsC on 04-12-2001 at 12:23 AM]
Sunrise
Samozřejmě, že je to pravda - THC se vyznačuje výraznou negativní tolerancí. Při pravidelném hulení ;) se lze dopracovat k dávkám s trochou nadsázky až homeopatickým (to je IMHO velice zvláštní "závislost" :-)))) a někomu tento stav může vydržet i řadu let (potvrzeno z vlastní praxe :)). Na druhé straně ovšem platí, že mnoha lidem ganja opravdu "zevšední", pokud do sebe lámou jednoho špeka za druhým (což naštěstí není můj případ a doufám, že nikdy nebude).
pan dan
AHA
Na zaklade vlastni zkusenosti muzu potvrdit, ze tato opacna tolerance existuje. Byly doby, kdy jsem do sebe musel naladovat hodne matrose abych neco citil. Pak se ale jednalo o brutalni ulety (dik za ne) S postupem casu jsem se prohulil do doby, kdy mi staci 1-2 prasky nejaky kvalitky (treba tycinka o rozmerech 0,6x20 mm v suchaci). Ale neni to uz to, co to byvalo. Proto si treba nyni davam bobrika nehuleni. Uz se tesim, jak v patek po praci zahulim.
juleni
Poviem ti kamo, radsej by som vymenil 8 modelov za jednu super zensku, s ktorou by som si dobre rozumel (a ktora mi mimochodom aj dost chyba) a mohol by som s nou trebars ten 9. matroshik spolocne vyhulit :smoker:
hh-top
to bys měl pak obojí, ne? Tak to ti přeju. V životě prý se mi lidé dočkáme všeho. Bohužel, většinou v nesprávné chvíli!

Kdo nehulí s námi...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma