Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Problémy s Indoorem - Klikni zde pro originální téma
drevonos
Ahoj. Jsem tu nový a potřeboval bych pár rad.
Před nedávnem jsem si vybavil skříň. Mám 400W sodíkovku. Můj problém je, že mám hrozně řídký palice. Jsou to takový nadejchaný malý mrchy, že když je rozdrolim, nic z nich nejni. Možná je to taky osivem(mám něco od kámoše, takže pořádně nevim, co to je), ale chci vědět, jestli to nemůže bejt taky něčim jiným. Dále mi není jasný, na co je kondenzátor.

Sbohem a dík za rady.
sativa
pokud so o kyticky staras, jak se pise tady, tak to bude spis tim jaky to je model, genetika se nezapre, kdyz mas dobry model, mas peknou kytku a kdyz ne, muzes od toho cekat leccos
kondenzator, je takova vec, ktera se dava pred starter a tlumivku, proste je prvni zapojena vec za zdrojem, jinak neni nutna, sviti to i bez ni, ja ji osobne nemam, protoze me to zlobilo
netopeyr
Záleží na hodně vyecech: čim hnoyíš, co ye to za model, kolik máš wattů na čtvereční stopu, yak dlouho kveteš, kyselost půdy, dobrý větrání,................ Skrádka všechny možný nedostatky ti můžou vovlivnit ůrodu. A právye vo vychytávkách na všechny možný nedostatky se na celim groweru kecá. Skus fpravo nahoře takovey ten vodkaz "hledání". Pokud všechno máš podle návodů co si nacházel, tak popiš svou skříň (detaylně) a skusíme to vyřešit.

Kondenzátor ye uplňe nahovno (vyhozený prachy).
netopeyr
Zatim co sem psal muy příspyevek tak tam přibyl ten sativův, aby si někdo nemyslel, že sem ho od sativy opsal (sou si trochu podobny (podobnej názor))
red_death
Já moc nepíšu spíš jenom naslochám nemam na to náladu. Ale ten konďík je v tom obvodu dobrej, protože teoreticky a myslym i praktycky sníží spotřebu štávy(el. proudu)

Vysvětlení:Kondenzátor se nabije nabojem a pak to vlastně ten náboj předá tomu obvodu, a vlastě by se dalo říct ušetříš!

Musím to vědět učil jsem se o tom!! (Myslim.)
Storm
Kondenzátor nijak nesnižuje spotřebu, ale zařídí, aby elektroměr měřil přesněji.Je to v tom, že výbojky ti zařídí, že napětí a proud nejsou ve fázi =>elektroměr měří nepřesně=>prakticky je spotřeba stejná akorát elektroměr naměří jinou hodnotu(víc). ...nedavno sme se to učili... Dále je kondik třeba k tomu, aby se výbojka tolik nehřála(vyzkoušeno) a taky dýl vydrží.Na jiný výhody sem nepřišel.
OŇAF
Myslim že hlavní problém bude v té genetice. Radši to zahoď a sežeň si nějaký good semena, nebo řízky - 100krát se ti to vyplatí.
weeno
Ten kondík je tam, protože tlumivka svojí indukčností vychyluje tzv. fázový posun a tím zhoršuje přesnost elektroměru a kondík svojí kapacitou tenhle stav vrací do normálu.
stepik
Když ho tam nemáš, tak to to ruší třeba televizi... Mějte se...
Cpt. Pierre
Chlape je to v modelu.Sežeň si řízky a budeš mít palice jak kámen.Určitě se ti to vrátí, suohlasím s OŇAF.Hledej v bazaru časem je tam určitě někdo nabídne
drevonos
Jo jo jo, díky.
Už sem si sehnal nějaký semena ale napřed to asi zkusím s řízkama. Sehnal sem dobrej kontakt, tak to zkusim od ledna(necham dojít ty nadejchaný svině). Uvidím co to udělá. Na ten konďák se teda asi fakt vykašlu.
A propos - co bylo minulej tejden s Growerem? Nemoh sem se tam dostat.
Zatim se mějte fajn.
Cpt. Pierre
Přečti si oznámení a budeš vědět....
Snad nebudu vypadat jak srab, ale ten kondik si tam pro jistotu dej ať ti to pohlídá, dyť je to blbejch osm pětek.



Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma