Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Ad: Netrpí jen jednotlivci - Klikni zde pro originální téma
:eek: :eek: :eek: Svědkové Jehovovi a kvalitní informace o drogách :eek: :eek: :eek:
mno tak to asi i adventisti mají pravdu :eek:
Komorous na Hrad :p:..... a Dr. Chocholouška jmenovat jeho osobním asistentem :D
Jedubabka > Jehovovi maji ty zarucene nejverohodnejsi, a pro blaho vsech nejlepsi informace!!!!! Jak si to vlastne dovolujes popirat ?????

;) :wink:

No asi se z techto informaci pujdu preventivne :bong:
lakladno: Mno tak já se nejvíc pobavila kdysi, když mi u dveří zazvonili s časáky o nelidskosti transfuzí a o popírání Boha jejich prostřednictvím :). Vyposlechla jsem si čtvrthodinovou tirádu a pak jsem jim při jejich dotazu na můj názor sdělila, že jsem hrdým dobrovolným dárcem krve a že tohle mi měli povídat dřív, než se v mé blízkosti vyskytl člověk, jenž kvůli své víře zemřel - mno byl vlastně zdravej, ale holt přeťatá tepna je zmetek, mno a krve bylo málo a holt, když teda Jehova neuznává transfuzi....

A docela prdel je, když se mě občas přijdou zeptat na názor na drogy, zvlášť co říkám neustále se rozšiřujícímu vlivu marihuany :D. To mě občas i zastavujou na ulici, holt baba s berlema, ta by mohla být nakloněna, že :D.
fakundo
Zdravím. Neviem prečo dávajú growers matroš aj malým deťom? Možno na tom niečo pravdy je. Bo myslím, že fak matroš do DETSKÝCH rúk NEPATRÍ, lebo 15 ročný vidí gress inak ako starší hulič.
fakundo: mohu jen souhlasit - jakýkoliv drogy dětem do rukou nepatří :(
jen doufám, že obecně to growers dětem nedávají :(, že growers nejsou klasičtí dealeři
jesuse
rozhodne mate pravdu ze detom gress do ruk nepatri.aj ked podla mna sa nic nestane ked sa 15 pubertak zhuli 4x za rok.no rozhodne by to nemalo byt pravidelne.bo ja mam 22 hulim kazdy den a ta vyska ide potom trosku tazsie ked na vsetko kaslem.no ale uz koncim tak to snad dokopem.
extazu som nemal bo neuznavam veci co ked zasadis nevyrastie ;)
fakundo
...ja som začínal v 15,bo dostal som sa na školu a intrák...,lenže ja som bol v parte huličov, ktorí vedeli čo robia, bo každý znich je teraz na výške..., takých ľudí je málo a dostať sa do good party huličov je asi štastie alebo náhoda.
Ondřej
Nejhorší je, že dnešní mládež kouří trávu z machroviny, aniž by něco o tom věděli. To se dá jednoduše poznat z toho, že když se jich zeptáte, proč hulí, odpově´d zní většinou: "No já hulím, protože pak mám hustý stavy." To je podle mě znamení toho, že člověk vůbec neví "o čem to je" (tenhle výraz nesnáším, ale nemohl jsem vymyslet lepší větu :) )
FlickerBird
jo, přesně tak to je, takových lidí znám hafo a 95% by nedokázalo hodit sazeničku někam za město do křáče a tak radši cpou prachy šmelinářům... noco, jednoho dne pro změnu budou machrovat ne s tím že hulí, ale s tím že přestali, přecejenom je to víc in ;) o to víc budou chlastat
fakundo: ještěže máme ten grower.cz kde se tihle lidi tak nějak hromadí :)
fakundo
FlickerBird-preto som tu.A najhoršje je to keď vám niekto povie : Daj si cigaretu, to ťa viacej rozjebe.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma