r-man |
2Matko...na Sensi pisou, ze original Jack ma 50-70 dni. Nechavam ho 70, poslednich 14 dni davam uz jen Final solution s vodou. |
|
|
matko291 |
to som potreboval radu skusenejsieho :wink:
tak inac nejako som to planoval aj ja nechat :sun: |
|
|
r-man |
Ja jsem to napsal blbe...bio je ten zbytek, zaklad nee...uz mi to tu nekdo psal na zacatku..Mozna to nekdy zkusim, ale zatim se mi tohle docela osvedcilo..resp. neosvedcilo, s AH jsou vetsi problemy nez predtim s FLORA hnojivama od www.hydroponieplus.cz , ale o tom az nakonec...uz to bude brzo :-)))
AD kostky...no, neni to jen za video, ale par jich tam za nej bylo, to jo :-))) |
|
|
Anonymer |
Tak to video naozaj stoji zato :) , zanho si nejaku tu kocku urcite zasluzil ;) |
|
|
r-man |
Jak rikam, par jich tam bylo, ale za ostatni veci to bylo rozhodne nekolikrat vic... |
|
|
Jahudka! |
Mno me prijde K za to video jako samozrejma vec.Kde se muzeme podivat,jak roste konopi ze seminka?No a ty prace co s tim r-man musel mit.Tu karmu ma minimalne za tu namahu kdyz uz nic jinyho.
Myslim,ze karma nemusi bejt jenom za to,ze to nekomu pomohlo.Je to oceneni za to neco co ten druhej dokazal,nebo me poradil,udelal pro ostatni,mel nejakou revolucni (zajimavou) myslenku atd.Proste pro me pozitivni cin a pak davam karmu..
|
|
|
inVALIDa |
muj nazor je ze karma by mela byt hlavne o zkusenostech a znalostech
ktere by mely byt ruku v ruce....
Samo ze za velky prinos je taky zaslouzena ale skresluje to funkci karmy..
Bohuzel jsou tady lidi s karmou extremne skreslenou..
(odhaduju ze jednu kostku mam ne za sve znalosti ale za prekopirovani z jineho zdroje nebo tak...)
to Jahoda.!
Nechapu jak muze mit rok stary clen takovou sadu na Karmu !!!!
nic proti tobe , taky jsem ti dal... ale uz je to trochu moc ! nemyslis ?
sem drzy vim... nemas duvod si nemyslet ze na to nemas....
PS: R-MAN ma tu fucken karmu urcite zaslouzenou!!!!!!!!!!!!!!
PSS: Smazu to (za cas).. pravda je ze Jahudka je jeden z nejprogresivnějších členů a tu svoji karmu znalostma brzo predezene... |
|
|
Jahudka! |
inVALIDa - To mas pravdu,v kazdym pripade za to prece nemuzu,ze me clenove karmu davaj.Navic ja nejsem typek co by daval denne 5 karem a vsichni me ji vracely.Davam spis vyjimecne,nekecam.Davam za veci co me prijdou nejakym zpusobem prinosny.Samozrejme prinosnost muze videt kazdej jinak..Ty mas ode me karmy urcite 2 za tvoje 2 thready a za zachranu threadu chorob z OG a je to podle me K+ zaslouzeny. |
|
|
r-man |
Ja ci este KKKKAAAAAAARRRRMMMUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!...a nebo ruma?
RADSI RUMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
EDIT: za tenhle prispevek jsem dostal od nejakyho mamlase cervenou karmu bez komentare (asi ma strach, aby se nepoznalo kdo to byl) ...tak mu pisu vzkaz aspone sem: Ty blbe, az priste nepochopish vtip, tak si to bud precti znova (i s tim co se tu pise okolo) a nebo mi sem nelez, dik. |
|
|
r-man |
Ty vole to uz by byl dneska 11ej...MMMMRRRDDAAAAAATTTT!!!!!
HUUUUUUUUUIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uz to fici jako v <|> . |
|
|
r-man |
Ahoj vsichni,
konecne nadesel ten velmi ocekavany den. Ano pratele, sklizen je tady.
Celkova doba kvetu je 64 dni, ted byla 2 dny uplna tma, jen vetrani bylo pusteny naplno, kvuli plisni (zatim jsem zadnou neobjevil). Poslednich 14 dni jsem jel pouze vodu s upravenym PH na 6,3 a Final solution s davkovanim podle navodu (1:1000). Pro neznale, Final Solution je pripravek od Advanced Hydroponics, ktery ma zajistit spotrebovani poslednich zbytku hnojiv z hliny a urychlenou premenu latek v tele rostliny, vysledkem by mela byt vyborna chut. 2 dny tmy nakonec davam kvuli zvysene produkci pryskyrice, cele se to osype jeste vic nez to je a vetsina chloupku zhnedne. Po tyto 2 dny se uz samozrejme nezalejva.
Behem pestovani se nevyskytly zadne zavaznejsi problemy, coz pricitam mnohem castejsimu vetrani, sterilizaci pestirny savem pred zacatkem pestovani a zlutejm lepovejm deskam. Na ty se prichytly nejaky musky, ale neni jich moc a mozna ze diky tomu, ze se prichytly, se nestihly poradne rozmnozit.
Novou sestavu hnojiv budu hodnotit az podle chuti a mozna i ucinku, na mnozstvi jsem nepozoroval zadne vyrazne zmeny. Jednu velkou zmenu ale mam, a tou je absence smradu. Nevim jiste, jestli je to hnojivama, protoze taky vic vetram, ale v byte jsem v podstate nic necitil (a to pri minulych skliznich bylo citit az na chodbe), a i kdyz vlezu do skrine, Jack vubec nesmrdi tak, jak kdykoliv predtim. Je citit jen takovej vlhkej kyselej zapach, ale ten strasnej skunkovej smrad vubec!!! Pripominam, ze jsem v podstate zamenil General Hydroponics Flora GRO komplet+rozlevane doplnky BCuzz+Plagron z hydroponieplus.cz za AHcka a plagron z www.growshop.cz (sestava je na zacatku threadu). Jedine, co vim docela jiste je, ze AHcka jsou nachylnejsi na zmeny PH, resp. ze mi vic kolisalo PH, nez predtim. Bylo potreba to vic hlidat a dokapavat kyselinu, protoze treba po dvou dnech to z 5,8 stouplo na 6,5 a to je pak dost poznat, kdyz mam zasobu zalivky na tyden...
Stihnul jsem zatim seknout jen jednu kytku, je s tim uz tradicne strasna piplacka, davam si zalezet. Listy pouziju bud pro dedu na sedej zakal, a nebo do kolacku, babovky a jinejch dobrutek, samozrejme uz ne pro dedu, ale pro sebe a kamose. Hlavne ne mliko, to nesnasim ani normalni, natoz psychedelicky.
Zitra sem snad stihnu hodit jeste nejaky fotky, ale ted uz k soutezi:
Vyhlasuju tipovaci soutez!!!!!!!!!!!
Kdo bude nejblize celkovemu mnozstvi ususeneho materialu, dostane ode me postou seminka, ty samy z kterejch jedu, jsou to ty samy, ktery prodavam po 20ks za 500,-. To je docela ok, ne?
Tipovat muzete od tedka 14 dni, coz je do 21:45 31.3.2006. To bude konec tipovani a pak treba v sobotu napisu presnou vahu a uvidi se. Napoveda..porovnejte fotky s minulejma bednama, jde o stejnej zpusob pestovani. Tak ne abyste mi tu tipovali nejaky strasny mnozstvi, je to prece jen drip v hline, BUSH style a ne nejakej bubblero-vertical scrog, ze jo.....
Podminky souteze, jsou 3:
-dodrzeni tipovaciho casu (po dobe kterou jsem uvedl uz budu nekompromisne nezarazovat tipy do souteze)
-vyherci se ucasti zavazuji k zaplaceni postovneho (myslim ze to bude do 30,-kc, prece vam nebudu jeste neco platit, kdyz vam posilam takovy seminka :-))) )
-kazdej muze tipovat v prubehu souteze maximalne 3x, pocitat se bude pouze jeden tip kazdeho ucastnika, a to ten, co bude nejblize k vysledku meho snazeni :-)
Budu vyhodnocovat prvni tri mista, tagze sanci je dost:
1.misto......30 seminek Jacka Herera
2.misto......20 seminek Jacka Herera
3.misto......10 seminek Jacka Herera
A jedeeeeeeemmm!!!!!!!!!!!!! :-))) |
|
|
Anonymer |
741G , suchych palic :), a inak blahozelam :) |
|
|
|
prostor jako krava,svetlo jako krava,tak tipnu 823g |
|
|
Apofiss |
Půl kila :D ......jsem zvědavej, nakolik to bude reálný výsledek...:D:D |
|
|
matko291 |
pul kamo tvoj typ uz pouzil nautik :D:D |
|
|
Dudušek |
Mohl jsi sem hodit ještě fotky kytek v den sklizně, abych si to mohl víc představit:)
Můj typ....585g |
|
|
Dephp |
No ode mě je typ jako kráva, ale tak odhadem 605 g - have funn , při kouření :D |
|
|
dlouhán |
zdar
pěkný a typuju 532,5:D
škoda žes to nenafotil těsně před porážkou |
|
|
Jahudka! |
Muj tip 528g
A at chutna:) |
|
|
1stOUTDOOR |
zdravim tipnem 666 g presne :D |
|
|
r-man |
Aby se vam lip tipovalo, mate tady ukazku. Na tech 68x77cm je naskladanejch 5,5 kyticky, celkem jich mam 21. Nejdriv jsem vzal ty, co uz mely oschle konecky listu..je s tim nejhorsi prace.
Druha fotka je pohled zblizka na jednu malou palicku a ta treti je makro te palicky a vyrez (vic uz muj fotak neumi).
...to be continued...
|
|
|
inVALIDa |
600 géček ! tyjo švédský stůl..... |
|
|
Lahvan_FlaskiCZ |
zdravim, moc pekny grow, seknul jsem se na nem asi na tri hodinky. :D :bravo: mas u me nekolik K+ i co se budoucnosti tyce. :D
stoprocentne :bravo:
mui skromny tip, ne ze bych ti neveril, ale 427Gé. :D
jinak bacha na policii, at se vubec dozvime vyherce. :D |
|
|
r-man |
Toz zase jdu strihat a strihat a strihat....musel jsem po tom vcerejsku nechat v oleji odmocit dvoje nuzky, lepilo se to takovym stylem, ze uz skoro ani nesly rozevrit.
Jeste jsme nedokoncili test se strihanim, to je velmi dulezite. Bohuzel, kvuli samcum nemame prostredni testovaci kytky, muzeme tak porovnavat pouze strihane a nestrihane:
Mnozstvi listu v palicich se nijak nezvysilo, dovolim si tedy rict, ze to na to opravdu nema vliv. Nestrihane kytky prerostly o nejakych 30 cm, coz je velmi vyrazny rozdil. Palice, ktere maji nahore, jsou vsak o poznani mohutnejsi do sirky, ale delka palic je o poznani mensi. Nakonec to vypada, ze budu muset porovnat vynos techto dvou kytek s nejakymi prumernymi strihanymi kytkami, abychom se dozvedeli nejaky meritelny vysledek.
Prvni foto je nestrihana, jeste z ni opadavaji zlute a zaschle listy (to se stalo za posledni dva dny), druhe foto je strihana, takzvana salamovka :-)
Dalsi fotky jen tak pro poteseni oka :-) |
|
|
PirátTEK |
máš to fakt supr typ 531g přeju dobry pokouření. akorat bych se tě prsimtě ještě chtěl zeptat jestli J.H. je je spíš energickej model. nebo spíš takovej vodrovnávaci zabiják co tě pošle do kosmu. |
|
|
zasa |
ahoj
je to fakt super...moj typ je 485,5g..:)
k+ |
|
|
r-man |
JH je model, co te posle za hranice kosmu a pak, az nebudesh vedet kde ses, uplne te vodrovna :-) ...Zrovna vcera jsme dali brcko s kamosema (3 lidi) z toho, co jsem odrolil z rukou po strihani. Jeden kamosh rikal, ze toho ma dost a sel se projit a uz se nevratil, a ten druhej mlel asi hodinu nejaky nesmysly a nevedel, kde je a jak se tam dostal...Tagze asi tak...Samozrejme zalezi na mnozstvi (tady jsme navic jeste hulili to nejlepsi ze sklizne), ale obecne mam tu zkusenost, ze pokud ses zkusenej hulic a modely te utlumujou, staci si ubalit brcko s polovicnim mnozstvim a casto to bejva vysmaty. |
|
|
matko291 |
ja sa nan tesim tiez mam ho uz skoro 60.den na kvete:D |
|
|
Jahudka! |
No ona ta samotna pryskyrice te posle vzdcky hodne rychle do sracek.Dal jsem jeden prd ze skla kde jsem mel nadrolenou pryskyrici a byl jsem 5 hodin mimo realitu.Ta odrolena pryskyrice je podle me to nejlepsi z cely sklizne mnam:) |
|
|
|
Jestli ještě můžu tipovat, tak cca 540g :D Chybí mi porovnání palic s tvejma nohama, tak možná se spletu :D:D:afro: |
|
|
drtikol |
607g
to neni reklama na peugeota :D :bandit: |
|
|
indicky-konopi |
Mno 21 herreru pod litrem, to by mohlo dát těch 700g...:) snad to tady este nigdo nenapsal...mohl by si to tu malinko zpřehlednit...;) |
|
|
Firestarter |
700g, seminka nechci :) |
|
|
r-man |
Konecne je vsechno ostrihany a susi se...sklizen je neco, na co se nejvic tesite, ale pak to nejvic proklinate :-))) Aspon, ze jsme si dali vcera neco k zakousnuti na zravou 8-O
Koukam ze se to tu pekne rozjelo...
...no tak neco prihodime... :-)))))))))))))))))) |
|
|
Apofiss |
Za tyhle fotky by tě zavřeli :D |
|
|
r-man |
...to se uvidi podle toho, kolk toho bude...ale tipuju ze za pul roku je to pryc...nejsem sam :-) Stejne tady huli pulka republiky, tak co :-))) |
|
|
HavanaJoe |
No, slusna prace, kam se hrabe JZD Slusovice :wink:
Jestli jsem to dobre pochopil, muzu mit 3 tipy:
pesimistic : 547,25g
sobber: 603,36g
optimistic:707,75g
A jinak nechapu, proc by kazdy tip musel byt jinej = kdyz si nahodou tipnu to same cislo, jako nekdo jinej, tak je logicky, ze se o cenu musim delit , ne ? Je to stejna situace jako kdyz nekdo tipne 4, nekdo 6 a spravne je 5.
:) HJ |
|
|
THC-Instruktor |
Tak ja tipujem 508 g suchych...
Ale prajem ti kilo ! :jumper: |
|
|
|
Opravdu moc pekny...
tipuju tak 690,5g
730.2g
785,32g :crazy:
samozrejme K+++ |
|
|
STG |
Máš to fakt obdivuhodný čéče,K+
Jinak 728gé
Selasiay |
|
|
Valda |
To je fak nářez..tipuji tak 950g |
|
|
expiry_date1 |
No,ak môžem,nemám dobrý odhad,ale 632g:D |
|
|
Josip |
696g
Nemám rád černej chleba. |
|
|
executor |
783 libových gramofonů technics 1210:) |
|
|
maximg |
Celkove preczni prace, moc pekne, skoda tech samcich rostlin...
Zkusim:
594g
704,5g
827,9g |
|
|
r-man |
Ano ano, presne tak, skoda tech samcu a skoda, ze kdyz tam bylo tolik kytek, prostor se moc zaplnil a vytahlo se to z nedostatku svetla dole. Proto uz jsem objednal zarivky od Narvy i se svitidlama, objednal jsem i nejaky seminka indik a krizencu indik se sativama a zkusim si udelat matkarnu a rizkarnu. Chvilku mi asi bude trvat, nez to vychytam, ...to vse ale az v dalsim threadu, kterej chystam. |
|
|
Piškutek |
nádhera..bych hulil a přitom balil brka..to je RÁJ KÉMO!!
P : 720g
N : 780
O : 850g
cao |
|
|
Wolker |
To proste neslo nedocist!!!
Xakru, stejne jsem nikdy nic nevyhral, ale co kdyby???
761g
828g
972g
Jinac dobra prace pane! K+ |
|
|
r-man |
2Piskutek ...to taky kamo delam ...uz par dni :-))) co je dneska vubec za den??? |
|
|
-badboy- |
nazZdar r-man
podle mího wodhadu bude z tech 21 kytek.
při nejhoršim - 333g
můj odhad - 444g
při nejlepšim - 555g
jinak K+ letí. |
|
|
khook |
Congratulations for your grow!!!!!!!!!
Máš to fak moc pěkný.Seš jeden z mála kterej jede takovou watáž,která je zralá na provar :)
Nezáleží na tom kolik g mít budeš ale jakou ti pěstování a následné testování radosť přinese :)
Ale jelikož sem holt NA JA kluk soutěživá a vyhrát pár semínek JH by mi udělalo radost tak si taky tipnu :
Miminálně : 389 g
Akoráte : 493 g
Maximálně: 715 g
Tak a jestli sem se netrefil tak trefim sebe do palice : (
MNO ať TO ZRAJE ať PRYSKYŘICE Z TOHO KAPE ať TVŮJ DECH
PŘI PRVNÍM ŠLUKU TAJE , POŘÁDNĚ SI ZAKUŘ CHLAPE!!!
Toť přání mé a ať se daří čím dál víc .
K+ za tipovací soutěž s the best of výhrami:)
Měj se KHOOK |
|
|
Kwjetoň |
LOL
co se to tu rozmohlo za pochybnou tipovačku? :p:
jsem myslel, že soutěžní odhad má bejt jen jeden, a néé deset... :D
to umí každej trefit se ze tří pokusů... :rolleyes:
nic ve zlým... :crazy:
:afro: |
|
|
executor |
Presne tak, ten kdo sem dal tri typy tak by mel byt vyloucenej z groweru:) |
|
|
HavanaJoe |
citace: |
Původní příspěvek od r-man
Podminky souteze, jsou 3:
-dodrzeni tipovaciho casu (po dobe kterou jsem uvedl uz budu nekompromisne nezarazovat tipy do souteze)
-vyherci se ucasti zavazuji k zaplaceni postovneho (myslim ze to bude do 30,-kc, prece vam nebudu jeste neco platit, kdyz vam posilam takovy seminka :-))) )
-kazdej muze tipovat v prubehu souteze maximalne 3x, pocitat se bude pouze jeden tip kazdeho ucastnika, a to ten, co bude nejblize k vysledku meho snazeni :-)
Budu vyhodnocovat prvni tri mista, tagze sanci je dost:
1.misto......30 seminek Jacka Herera
2.misto......20 seminek Jacka Herera
3.misto......10 seminek Jacka Herera
A jedeeeeeeemmm!!!!!!!!!!!!! :-))) |
Ja vam dam vyradit ty s 3 tipama :frog: |
|
|
Pa6i |
1. 618g
2. 686g
3. 732g
At je to co nejvic ! |
|
|
LOksa |
714g sucheho ovocia. |
|
|
plantationer |
To mi nedá, abych se nezúčastnil:
1.: 428g
2.: 528g
3.: 628g |
|
|
Protiva |
UU, Tak sem to snad ještě stihnul :D
1. 555g bruto
2. 666g bruto
3 777g bruto
Jinak typuju 12 měsícu non-stop zmaštěnost pro 11 lidí :wink: |
|
|
r-man |
Hmm, jak si to tu tak prochazim, koukam, ze jsem mel dat do souteze jeste jednu podminku, a to nemoznost tipovat cislo, ktery tipoval uz nekdo jinej...to teda nevim, jak to budu resit...kdyz se trefite ve vice lidech, bud poslu seminka vsem (pokud jich jeste bude dostatek) a nebo se o vyhru budete muset rozdelit :-) Uvidime v sobotu.
Jinak suseni se blizi ke konci, uz jsem to dokonce vazil (abych mel nejakou predstavu o ztratach hmotnosti susenim)...ale cislo nereknu :-))))
P.S.: Vsem strasne moc dekuju za karmu: "Tvá momentální Karma: 666 bodů." ...Dabelsky cislo :-))) |
|
|
orignalTHC* |
r-man:
nice nice nice nice...
to se vidi malokdy..
muj odhad:
582 g
k+ cuzzs |
|
|
Ariel |
tipuju 580g sušiny... a nevim jestli to uz nekdo daval, jde mi o zjisteni,jakej mam odhad ;-) |
|
|
MaMbO |
hele kámo máš to fakt hustý, nechceš mi tu skříň dát?:-)
Tipuju 735g |
|
|
Mr. Figaro |
áááááááááááá, nádherné kytičky!!!!!!!!!!! :punk: K+
jo a ,můj tip je 582 géček |
|
|
r-man |
Ahoj vsichni,
koncim soutez, uz prosim neposilejte zadne tipy, nebudou uznany... |
|
|
r-man |
Ta.tadadaaaa..tata tata ta tatada.tadadadaaaaaaaa!!! (fanfara woe ne?)
Hola hej, je to tady!!!
...a je to mazec. Sam jsem odhadoval neco kolem 500g, vsadil jsem se s nekym o flasku kvalitni tequily (Olmeca silver), ze toho nebude pres pul kila. No a hadejte jak to dopadlo...zase jsem prohral, ja uz se nikdy nevsadim!!! Ale tentokrat jsem mel i z te prohry radost.
A to ne ledajakou, je toho totiz presne 810,2g!!!
Vynos v prepoctech:
Pokud pocitam celkovou dobu (50dni rust, 64 dni kvet), vychazi GE index na 0,485, pokud odectu 10 dni rustu(problemy se seminkama na zacatku), vychazi to 0,544.
Kdyz bych to mel vzit v gramech na watt vykonu, mame tu peknych 0,810g/W :-)
Stupinek vitezu tedy vypada takto:
1. misto Xerthon ...823g... +12,8
2. misto Maximg ...827,9g ...+17,7
3. misto Wolker ...828g ... +17,8
GRATULUJU!!!!!!!!!!!!!!
Ozvete se mi do PM jak to udelame s vyhrou!!!
Prachy za postovny chtit nebudu, kaslu na to, to je akorat zdrzovacka.
EDIT: Jeste malickost..par lidi se tu ozvalo, ze je nefer, ze netipovali 3x, jako nekteri pozdeji. Pravidla ale byly jasne dany uz od zacatku, a kazdej mel pravo na 3 tipy (nemusely bejt najednou, ale klidne v prubehu souteze), tagze priste to chce asi jen lip cist :-) |
|
|
r-man |
Tady je potreba rict, ze ani moje predchozi zkusenosti nebyly takove, jake jsem si myslel. Musim prehodnotit sve vyroky a uz nebudu zastance tak brutalniho strihani. Myslim, ze ti co rikali, ze strihat ano, ale ne moc, meli pravdu.
Resume:
Prumerna strihana kytka 1: 43g
Prumerna strihana kytka 2: 42g
Nestrihana kytka 1: 53g
Nestrihana kytka 2: 73g!!! =absolutni vitez :-)
Je tedy jasne, ze pri takovych podminkach jako mam ja (dostatek svetla) bude bohate stacit prostrihavat tak, aby listy nestinily spodnejsim patrum.
Pravda nebyla na moji strane, kaju se :-) |
|
|
r-man |
Palicky jsou dostatecne tvrde a vyschle na to, aby se daly drolit v ruce, tretinu ciga staci jemne pocukrovat. Vune je klasicka skunkova, hlinena, chut taky tak. Jsem moc rad, ze jsem tentokrat nevymekl a nespechal, protoze 14 dni Flushingu s Final Solution se opravdu vyplatilo a velkou vahu davam i dobrym hnojivum od Advanced Hydroponics v prubehu. Pri huleni neni citit jakekoliv hnojivo, nic neskrabe v krku a nenuti ke kasli. Pokoureni je prijemne jak na chut tak i na vuni. MNAM!
A samozrejme i na ucinek :-) Je to velmi silny (mozna ze nejsilnejsi) model, sativovske high vas lehce vystreli do kosmiru a hezkou chvilku vas tam necha. Nezridka se stane, ze po par jointech se jeste druhy den probouzite zmasteny a tumpachovy. Predevcirem jsem potreboval kamosovi na notebooku zprovoznit kabelove pripojeni na mobilni telefon a GPRS modem a pristup na net (coz je bezna zalizotost na 30 minut), a trvalo nam to pres 6 hodin...staci vam to ??? Jak by rekli anglicani: Bloody Hell!!! :-)))....YYYYYYYYEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!! |
|
|
r-man |
Toz je vam asi jasny, ze tohle budou pekelne vyhuleny prazdniny, o jaru radsi ani nemluvim.
Jenze i tak je toho nejak moc, asi si schovam v mrazaku na horsi casy. Kam ale budu davat maso, to teda nevim, asi ze me bude vegetarian (--blbost) :-)))))))
Akorat si rikam, ze asi nema cenu to takhle pestovat dal, a uz vubec ne tenhle model, kdyz je toho tolik. Jenze a co dal? Zase je skoda tech zkusenosti nevyuzit, ne? Kdyz me to tak bavi, jak to krasne roste...A co treba ziskat nejaky novy zkusenosti, co rikate?...Hmm..ze by 1200W (2x600W)MH rust/to same HPS na kvet, + matkarna (pecliva selekce) + rizkovna + scrog a nejake Indiky?
...::Nechte se prekvapit::...
P.S.: Dekuju vsem prispevatelum do diskuse, diky za vsechny karmy, diky vsem, co me neco naucili, at vam to roste!!! LEGALIZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cus
vas
RadioactiveMan |
|
|
Mr. Figaro |
810,2g :eek: Tak to je Fakt nářez, tipoval sem trochu mimo :D
Každopádně ti k tomuhle nádhernýmu výpěstku gratuluju, takový nádherný kytky! Jo a stim zaštipováním máš pravdu, ale my co máme pěstírny vysoký např. 120cm prostě zaštipovat musíme jinak by ty kytky vylejzaly z pěstírny - takže scrog to jistí:D
Gratuluju výhercům a obdivuju jejich odhad:pimp: |
|
|
r-man |
Neplest si prosim zastipovani se strihanim listu!!! |
|
|
Mr. Figaro |
Jo táááák:eek::mutant:, no podle mě je to to samý:D i když neni:D, než si to můj mozek srovná tak už dřív přemejšlí co napsat:) |
|
|
Wolker |
Ty vado...jeste jsem psal ze jsem nikdy nic nevyhral....a je to tady!
r-man...stale tomu nemuzu uverit kurwa!
Ted kdyz jsem se dival na me typy, tak 761g
828g a 972g jsem vedel ze to budetuti trictvrte kilo!!!
No to snad... Ne, neverim svym ocim... Xakru nekdo me trhnul z mych kolegu o zas..... desetinku :-(
Hmmm..., takze preci jen smulu mam!
V kazdym pripade do 3 tydnu pojedu svoji first bednu, tak min. 5 kousku zaujme cestne a ctene misto vedle mejch.
Zbyvajicich 5 si usetrim na horsi casy....
Moc dik uz mazu psat PMko :-) W. |
|
|
r-man |
Wolker....jen dej pri tom pesteni pozor, je toSativa, roste to nahoru, at ti to nepreroste to ostatni, co tam budesh mit! |
|
|
Wolker |
r-man...zastrihavat,zastrihavat a zastrihavat :-)) |
|
|
weider |
uz dost dlho sa vravi,ze cesi maju najsilnejsie podlampove modely a svete. Je to z toho dovodu,ze sa staraju o svoje modely s laskou a podstivo. Presne ako ty r-man. Prajem vela stastia a velke vynosi ;-) |
|
|
Jeck Herer |
bomba R-Mane! jen tak dál,je to super!! mám od Tebe semínka a roste to fakt sqvěle! rozjeď další grow |
|
|
Tomi Poser |
Zdar r-mane, nemam slov,zasek na netu tak dve hodky, cetl jsem kazdou staranku, nacerpal jsem jsem spoustu informaci a ziskal novou inspiraci k upg moji bedny.Na mojem thredu te urcite zminim s podekovanim.Video-pecka!Soutez-pecka!Vynos-BOMBA!Celkove tvuj thread hodnotimjako-BOMBASTICKY
Preju ti hodne stesti a urody do budoucna, jen bud opatrny, takovych lidi jakjo jsi ty by byla skoda.
K++++++ SMOZREJMOSTI
Peace |
|
|
indicky-konopi |
Tomi poser, hodne moc pekny podekovani, já jen chci naznačit, že R-MAN a DUDUŠEK jsou asi špičky mezi nami GROWERY!!!! SMILE |
|
|
jestedman |
"Tomi poser, hodne moc pekny podekovani, já jen chci naznačit, že R-MAN a DUDUŠEK jsou asi špičky mezi nami GROWERY!!!! SMILE"
spíš jsou jedni z nejlepších growerů, kteří jsou připojeni ke Groweru a zveřejňují svoje výpěstky. |
|
|
r-man |
Mam rizky, viz tenhle: thread v bazaru... (doplnim, az bude uverejnen). |
|
|
r-man |
Ahoj vsem pratelum zeleneho udoli.
Mam pro vas pro vsechny ( a hlavne pro me) velmi nemilou zpravu. Po prichodu z nocni na me cekalo pekelne prekvapeni: Pres noc mi, asi diky vybuchle vybojce-to jeste nevim, kompletne shorela cela moje pestirna i s blizkym okolim, a jen diky kvalitnimu vetrani mi neshorel celej byt. Krome pestirny s kytkama a rizkama mi shorela skoro veskera technika, fotak s notebookem (chystal jsem dalsi video), moje skromna knihovna je napadrt (knizky ohorely cca do pulky), par kusu nabytku, koberec a pad dalsich veci. Mozna diky plastovym flaskam s hnojivy a kyblum s namichanym roztokem, ktere se roztavily, se nestalo jeste neco horsiho, trosku se to tim asi uhasilo. Docela jsem cumel, ze to vydrzela kvalitne polozena kabelaz, diky ktere bezel porad vetrak.
Nastesti se to diky te vode a vetrani uhasilo samo, nemusel jsem ani volat hasice. V noci si zrejme nikdo nevsimnul cerneho koure z plastu co musel jit ze strechy baraku. Prave jsem se vratil od kontejneru, kam jsem veskery material narval, nemuzu vam ani postnout fotky, protoze fotak za 30 klacku mi tam zarval taky. Jsem uplne na dne. S pestenim koncim, kdyz to videla mlada (byla v noci kalit a spala u kamosky), malem me zabila a prohlasila ze tolerance je jedna vec, ale strach o vlastni zivot je vec druha. Se vsim co ma neco spolecneho s pestenim ted koncim, laska k ni je silnejsi nez laska k rostlinam, to snad pochopite.
A aby toho nebylo dost, nekdo, komu dekuju, mi poslal anonymni sms z netu, ze nejakej IDIOT tady nekde pise moji adresu nekomu jinymu, a to je samozrejme jen krucek od anonymniho udani a nasledne domovni prohlidky. Behem dnesni noci se to jaksi vyresilo samo, i kdyz ne zrovna zpusobem, jakej bych preferoval. Textovka mi prisla behem dopoledne pri vyklizeni, tak to byl aspon duvod k zasmani, to byla asi nejvetsi ironie osudu, kterou jsem doted zazil.
Jeste jednou se omlouvam vsem, co si objednali rizky, opravdu uz nebudou. Thread v bazaru necham smazat, nema uz smysl. Ostatni thready necham pro vasi inspiraci, mazat je asi nebudu.
Je mi trochu blbe z toho plastosmradu a jeste jsem nespal po nocni, mam za sebou vic nez 30 hodin nespani, jdu si konecne lehnout...
S pestenim se louci
vas R-Man |
|
|
matko291 |
kamo tak to asi bola vystraha pred tym najazdom batmanov:D
alebo to tam vyriadil niekto za teba:D:D:D
bude nam smutno za panom growerom :D ale ostanes v nasich srdciach kazdych 12hodin kvitnut :D:D:D |
|
|
Wolker |
r-man...
Ty vole, mam sklaplou čelist ještě ted!
To snad ani neni mozny!!! Je mi to desně chlape lito a celkem i chapu proč to balíš....
O tomto se ani nemužu zmínit te svojí, nebo bych měl taky po p.....!
Hodně zdaru v budoucnu a myslim že mluvim za všechny, když řeknu, že jsi opravdu profík ve své třídě.....Kéž bych brzy mohl dosahnout Tvych znalosti a hlavne grower uspěchu.
S touto tužbou se s Tebou loučím. Já si v podobných případech říkám, že co Tě nezabije, to Tě posílí....
Hodně štěstí přeje Wolker :-(
P.S. Ted jsem ještě Tvoje seminka nesadil, ale v druhém kole určitě.... |
|
|
J!mmy |
u tohohle prispevku se mi sevrelo srdce! Lituju te a preju hodne zdaru do zivota! to bylo asi znameni :-) Respekt r-mane !
Peace |
|
|
streak light |
JJOJO TAKYY MĚ TEN konec dostal , určitě sis to nezasloužil. Když to tak člověk čte, má chut stím taky seknout : |
|
|
Mr. Knorr |
Woe, nestacim cumet. Je mi te uprime lito, kytek, pestirny, fotaku i notebooku. Vlastne i tvoji mlady... Jak sem to cet, tak mam chut se na to taky vysrat, mam pestirnu 150 km od domova a jezdim tam jednou za tejden, fsechno automaticky, jestli se mi stane nec o jako tobe tak si asi hodim masli, protoze barak je prez tejden prazdnej :-( |
|
|
Jack Flash |
740g
683g
596g |
|
|
Artonoror |
Je mi tě fat líto...fakt klika že si nevyhořel komplet...to si neměl pojistku??...s tim větrákem to je celkem psycho respekt a gl aspoň do života když s pěstěním končíš... |
|
|
Lenochod |
Tepelna pojistka 460,-
Radost z pestovani - k nezaplaceni stejne tak i vyhorela pestirna
je to skoda kamo teprv stavim skrin a jestli se stane neco takovyho tak...radsi nemyslet |
|
|
|