Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Mrazak - skladovanie - Klikni zde pro originální téma
CubE ZerO
Ak sa uroda vysusi tak ako treba, potom sa vzduchotesne zabali a strci do mrazaku, tak ako dlho vydrzi byt material pouzitelny? - ako dlho sa udrzi kvalita, viem ze v zime a v tme sa THC nenici tak rychle ako na svetle a teble ale ako dlho to v tom mrazaku vydrži? - vydrži to aj rok?
inf3cti
pokial viem, tak rok to v pohode vydrzi aj v zatvorenom pohari v tme pri izbovej teplote. v mrazaku by som to videl v pohode na niekolko rokov.
indicky-konopi
myslim, ze v mrazaku, to stejne dyl jak rok asi mit nebudeš, takže se neni čeho bát...jentak co sem slysel, tak asi po zhruba 3-5 mesicich skladovani (vseobecne) to dosahne ty nej kvalitky....a stejne MAS POUZIT NEJDRIV HLEDANI WOE...
metalsodik
Má to ale jeden nedostatek , pokud to je opravdu krutě vonící odrůda tak to zasmradí celý mražák. Já to mám v sáčkách se zipem a ještě v uzavřené plast krabičce s stejně tomu nejde zabránit aby nenačichlo to ostatní. Na druhou stranu je to perfektně čerstvé , jako právě sebrané ze zahrádky- doporučuju!!!!!!!!!!!!
ZajdaXXW
Nejlepsi je to dat do sroubovaci zavarovaci sklenice. Takle to skladuju jak dlouho chci. Samozrejme nejlepsi je to konzumovat asi po 3 mesicich. Co setyce zapachu, tak nema problemy, pac to pres tu zavarovacku neprojde.
CubE ZerO
a mam to do tych poharov vhodne nasusene natlacit ako sa da - alebo len tak naukladat?
CubE ZerO
noooo, myslim, že určite s tým niekto má skúsenosti, prosím poraďte...
ZajdaXXW
jo to vubec netlacim, ale urcite by to nevadilo...
Jahudka!
safael

- Pokavad to nemrazis volne v mrzaku tak se nema co namrazit.Proste to nechas v puvodni vzduchotesny nadobe v ktery to mrazis a az to vytahnes nechas to prohrat na okolni teplotu i s tou nadobou a nic ti namrzat nebude.

- Jinak kdyz mrazis vsechno dohromady tak to nevadi protoze vsechno jde snadno ulomit.

Me se jen zda ze v mrazaku se to jakoby rozdrobi a navic ze pak ma to huleni jinou chut a jakoby vic skrabe v krku.Navic mam jeste pocit ze huleni z mrazaku bejva presuseny..Jaky s timhle mate zkusenosti vy?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma