Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
CO hovorite na www.eastseeds.com - Klikni zde pro originální téma
ZinZucht
Chcel by som si objednat semena bielej vdovy no tu najveciu radu co tam vidim na tej webe.Ale tam pise 60 USD a ked kliknem na wdovu tak tam vidim cenu 105 euro.Tak sa chcem opitat ci niekto objednaval cet tento portal ale nie a ked hej co na to hovorite je to seriozny portal dobre veci poslu alebo ako aj k tej cene prosim vyjadrit. Vdaka.
Hydrothor
Tebe chlape vůbec nechápu :D za ty prachy (rozuměj 105 euro) bys měl 4 balíčky od nirvány ( http://www.nirvanaglobal.com/produc...ow-english.html )
tam tě vyjde 10semen na 25 euro. což je cca 800 kč.

www.eastseeds.com je zbytečně drahá.

Prosím moderátora o uzavření tématu.
ZinZucht
kamo o tejto stranke som nevedel a inac ja som videl viac white widow na tej istej stranke a jedna stala 15 a druha 45 a tretia 105 no tha mi povec aka je tota co si mi ukazal ty?Nemyslim ze je to lepsie ako ta za 105 alebo aspon ta za tych 45 euro. toto je za tych 45 euro: http://www.eastseeds.com/cz/content/index.htm

tu mash nirvanu: http://www.eastseeds.com/cz/content/index.htm

tu je ta najvyzsia: http://www.eastseeds.com/cz/content/index.htm

Toto je vsetko z tej istej stranky takze ked kcem z nirvany tha si kupim odtial a mam za 15 euro ale to musi byt asi nieco menej kvalitne ako ta stredna abo ta najvyzsia ne?
Al Capone
ZinZucht: zdravim, tak ty odlisne ceny jsou proto, ze cim je ta odruda "cistsi" (bez jakehokoliv krizeni) tak je take vzacnejsi a tim padem i drazsi.
ZinZucht
pocuj nieco sa na ten trave musi kazit bud chut abo sila abo vynos abo daco take musi tam byt nieco preco sa zlacnuje nje len to ze sa kusa krizi ked nestraca kvalitu ani chut abo co nie?
ZinZucht
ok tak ja si vezmem tie za 15 dolacof wvodu ale potom nechapem preto tu ludia pisu take ze no na zaciatok som si kupil semena od nirvany za 15 dolacov tak ked na zaciatok tak aj na koniec ne? sak toto iste bude mat ked si kupi za 100 dolacov tak potom nechapem o com tie reci su. ked pestitelia pokrocia tak si kupuju za 50 dolacov alebo drachsie??? nerozumiem ale kazdopadne si kupim asi tie lacne aaaaaaa este uvidim lebo 45 euro neni zase az tak vela
Hydrothor
De o to, že ty za 15 nejsou feminizovaný.
ZinZucht
no toto som kcel pocut ale ja neviem co je to feminizovane len som videl po strankach ze tie drahe su feminizovane a tie lacne tam bolo ze regular mozte mi to vysvetlit? dikes
drinker hulič
feminizovane semena ti zarucuji, ze nebudes mit samce, ale jen same samice. Udelat fem. semena neni jednoduche, proto jsou obvykle o mnoho drazsi. Kazdopadne to ze jsou draha, neznamena automaticky i nejlepsi - jsou obvykle nachylnejsi na tvoreni hermafroditu.

Myslim ze nejlepsi bude, kdyz si koupis semena od Nirvany a zbytek cashe radeji investujes do dobrych pestebnich podminek; ale samozrejme zalezi na tobe.
ZinZucht
j diks ale jeden tu hovoril ze su lacnejsie lebo niesu krizene a ja neviem co este a jeden ze je to feminizaciou no tak teras som z toho debil. nebude to tak ze obydva moznosti naraz tam mozu byt?
drinker hulič
Mozne to je, ale ja bych se spis primlouval za tu feminizaci, to ostatni vetsinou byvaji takove reci jako treba nekdo vede o víně, cistota, stupen zhulenosti, procenta thc apod. o tom je hodne i puvod genetiky (tim myslim jako treba "primo z afghanskych hor" apod.), ale dobrej vzorek vypestujes i z te levne, osvedcene Nirvany, ktera ostatne nabizi take feminizovana seminka. V tvem pripade bych nejspis koupil obycejne semena, ale treba dvakrat, pomer samic se ti zvysi a kytek budes mit proste treba i vic, mas prostor pro selekci, najdes zde i spoustu reference.

Navic pokud se nemylim mi stale unika odpoved proc vlastne kupovat pres prekupniky? Jak jsi psall, je to spanelska firma, ktera neprodava sve semena, ale semena z jinych puvodnich seedbank, takovej portal... Jiste draz. Mozna jistota opravdu rychle a spolehlive sluzby? Kdo zaruci? S puvodni Nirvanou jsem nemel zadny problem (i cedecko jsem dostal :D)

Vubec mi prijde, ze tady chlapci ve spanelsku dostali dobrej napad :D jednou tejdne sjedou do amstru a pak uz jim jen chodi obalky s cashem :sun: jj, sweet spain... skoda ze tu zemi nemam rad :D

kazdopadne bych ti jeste poradil si o zkusenostech s ruznejma seedbankama precist nekolik threadu tady na groweru (najdes, ja uz su na to moc :smoker: bude te mozna jeste cekat spousta jinejch problemu. ee, sezen si rizky :D
ZinZucht
bitch rizky rizky rizky ja som z toho este nikdy nepestoval a ani nevidel som u nikoho co by takto pestoval takze nemam ani tu najmensiu sancu vypestovat ked o tom neviem ani hovno. To akokeby si poslal nejakeho chlapika co neikdy nerobilo s linuxom iba s win no a by nato pozeral jak hmmm nenapadne mi priklad :D.takze tak...
drinker hulič
ZinZucht: priznam se, ze te moc nechapu. Odtoho tu jsi prece na groweru, abys dostal vsechny dulezity informace treba o pestovani z rizku (zvlast kdyz de o to ho jen zahrabat do hliny), precti si FAQ a az budes problemu vic rozumet, pust se do pestovani :)
chlapik by si urcite taky o linuxu neco precetl, kdyby chtel mit dobrej Linux :D se semeny je podle me o dost vic problemu, rizky muzes sehnat v Grower Bazaaru;). mej se a hodne zdaru! Drinker
dlouhán
co se rozdilu v cenach tehoz modelu od ruznych seedbank tyce, tak sem se u jednoho z distributoru znackovych semen (emeryseeds to byli tusim) docetl, ze tyto rozdily zpocivaji ve stabilite te ktere variety. tzn ze kdyz superskunk od sensi seeds stoji 44 eur, tak superskunk od nirvany (na chlup stejny genofond) stoji 20 eur proto, ze by nemel byt tak stabilni jako ss od sensi ..tzn ze v pripade nirvany se jednotlive rostliny te same odrudy budou lisit zrejme daleko vice nez rostliny stejne odrudy od sensi.
tak jsem to aspon pochopil ja a dokazuje mi to i fakt, ze nirvana vlastne slechti sve strainy z odrud "prevzatych" (derived) od jinych breedru - vetsinou od sensi.
Apofiss
Takže myslíš, že Nirvana má matky ze semen od Sensi???To by imho nemělo mít až tak špatný defekt či snad přímo degradaci genetiky a poloviční, někdy i třetinová cena u Nirvánských strainů je dost markantní.V příští pěstírně to zkusím za stejných podmínek třeba u superskunku či white rhino...rozdíl by myslím zajímal každého šetřílka!
dlouhán
presne tak. teda ne vsechny, ale dost. podle me se bude jednat hlavne o tzv "true breeding strains" jako afgan, hindu kush, skunk1, haze... jejich hybridy jako treba ten superskunk uz budou asi jejich prace. rozhodne nechci tvrdit, ze nirvana je o nicem, nebo ze puvodni genetiku nejak degradujou nebo tak.. to v zadnem pripade! na to uz je tady nirvana dost dlouho. jen budou tyto hybridy asi mene stable no..
Apofiss
V jakém rozsahu nestabilní?Zaregistruješ ty nestability v průměrné 600W skříni???Chápu, že někoho odradí příliš levná semena, ale to je prostě jiná marketingová taktika.Neznamená to že za velký prach dostaneš hustý semena.Stejně jako video od sony nestojí za prachy co za něj chtěj, zato daewoočko šlape stejně dobře ba líp za třetinu.Neříkám, že to tak je, ale že to tak může být.Jasně že néé u všech odrůd že....
dlouhán
ale tady prece vubec nejde o waty. ja myslim nestabilni geneticky. treba ja mel superskunk od sensi a vyklubaly se ze 6ti samic pouhe 2 phenotypy, coz je pro selektora maminy velke zjednoduseni.
u levnejsich semen budu ocekavat sirokou paletu ruznych phenotypu, zcehoz jeden nebude dobrej na chut, druhej bude chutnat skvele, ale zas bude treba malo vynosnej, treti bude chutovka se skvelym vynosem, ale s bidnou potenci atd.. a pak si vyber:D
je ale taky dost mozne, ze nakonec z takovych semen vymacknes takovou maminu, ze ti ji budou zavidet i tipci selektujici z velmi drahych semen. toto je (alespon pro me) vecne dilema.
myslim, ze kdyby to takhle nejak nebylo, marketingova strategie seedbank prodavajicich modely za draho by sla imho do riti a vsichni by byli nuceni jit s cenou hodne dolu..
tot muj nazor
gona
ja som od nich mal papaju 2x z 2och matiek a jakoby to boli iné druhy čo sa týka odlišnosti v chuti, vôni a v stavoch nakoniec aj vzhľade:D a ešte aj Misty ale z indooru musí byť fakt dosť dobrá pretože je to asi naj out čo som zatial fajčil a tá chuť!!!
pacmelak
to je přece jasný proč jedna white widow stojí 15, jiná 45 a jiná 100 euro. Eastseeds se zabývá pouze distribucí semen a nikoli šlechtěním a nabízí semena různých šlechtitelských stanic, např. Nirvana, Dutch Passion, KC Brains aj. Mimochodem jsou velmi rychlí a seriózní. Objednával jsem již dvakrát a pokaždé mi přišlo do jednoho týdne od objednávky, naposledy dokonce za 6 dnů. Z první várky vzešlo všech deset semínek, tu druhou se chystám zasejt zítra. Vřele doporučuji


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma