Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Hindu Kush!!! - Klikni zde pro originální téma
rybmen
Caues growmasteří!
Kámoš mi veze z neederlandu semínka modelu Hindu Kush,nevím původ.A tak by mě zajímaly veškeré vaše zkušenosti s tímto modelem,náchylnost na nemoci,plísně,výnosy,větvení,rychlost růstu atd.Předem děkuji (i za odkazy)
Al Capone
rybmen: Zdravim te neco se dozvis na:
- http://www.nirvana-shop.com/hindu-kush-p-44.html
Jinak zkus googl urcite neco najdes. Jinak bych rekl, ze je to velmi kvalitni odruda.
u4eea
mam ted 1-2 tydni vjklicene seminka Hindu Kush, jinak je to nizsi kytka ktera chutna hashove kdys jse huli. bude jse dobre vetvit jako indica.
Budu sledovat toto forum s tebou a rada dodam informaci jak jse mejm Kusham dari, a co me vse naucily. zatim jsou trochu podziveni, teda malo dusiku kvuli tomu ze jsem z nutnosti (blbosti) pouzila spatnou hlinu. ted uz je v royalty mix od plagronu a brzo bych melo bjt vse po normalu.... tesim jse na dalsi prispevky. rada vim vic o individualnich modelech, a ne jenom vseobecne poznatky.
loeX
no měl sem hindukush jako malinkatej sogovej řízeček asi jen do 30 dne květu(pak se už do skříně nevešel tak sem ho zhulil:D) a ta odůdka se mi zdála docela fajn:) moc se netáhne...dobrý větvení...zajímavá chuť a hlavně hodně pryskiřice:)
mc2
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=17235

http://www.overgrow.com/strainguide...ortby=relevance
dlouhán
hindu kush - nadherna, megapriskiricnata 100% indica, stabilni odruda, super na scrog nebo bush, odolna jaxvin proti skudcum, plisnim a vydrzi i nejakou tu chybku - prehnojeni atd.. perfektni volba pro zacinajici.
chut je unikatni, nezamenitelna, tim padem tezko popsatelna s hashovym ocasem - kour je tezky v plicich a raus je to jaxe patri!
tento model ti da qualitni kour i kdyz se ti to nepovede. ..a kdyz se ti to povede, da ti ho proste mnohem vic :D

na outdoor u hk rovnou zapomen, sklidil bys jen hromadu pocukrovaneho listi..

gudlak!
Pan Ker
dlouhán: Kua, tak to je pro mě špatná zpráva:(...myslíš, že se Hindu Kush na outdoor fakt nehodí?? Je fakt, že sem ho tady ještě venku nikoho pěstovat neviděl, ale příští rok sem ho chtěl zkusit... Takže řikáš, že se na to mám vys...??
dlouhán
ja sem ho tady u nikoho nevidel ani indoor:D ale mam s nim osobni zkusenosti a testoval jsem ho i venku a jak jsem rekl, jen hromada zeli - sice pocukrovanyho jak prase, ale temer bez kvetu - misto palic jen chuchvalce listi. na out sezenes daleko lepsi modylky..
Pan Ker
Ok, tak díky za radu...už sem si místo něj(od Nirvany) vybral California Orange Bud, tak ten by snad měl dopadnout líp...uvidíme napřesrok:smoker:!
Ahmad (CZ)
tak já se přidám taky se svými zkušenostmi s hindu kush. pěstoval sem ho 2 roky ve skelníku a můžu říct, že dokvete naprosto v pohodě, začne kvést na přelomu srpna a září a dokvete kolem 20. října. pokud dluhán říká, že nedokvete, tak odlišný zkušenosti můžou být způsobeny rozdílným původem semen. já sem pěstoval origoš semena hindu kush od sensi seeds, takže neoriginální semena od nirvany se budou samozřejmě chovat jinak... toť asi vše.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma