Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
INDOOR - problém s poldama - Klikni zde pro originální téma
oton
ahoj lidi, zajímalo by mne jestli jste vy co doma provozujete indoor měli někdy nějakej problém s policií

co se dělo a případně jak ste to řešili, dík

PS: tento dotaz je jen pro ty co pěstujou pro sebe, a hulej s kámošema ne pro velkopěstitele-případně dealery!
netopeyr
No pokud pěstuyeš yenom prosebe a vyedi votom yenom kámoši kereym vyeříš, tak se neboy že ta to benga vůbec přiydou. Kámoš má kyti na zahradě, krásně navočích z rušný silnice, a druhym rokem ye to v poho.
Haman
Tak to ma hodne dobry sousedy. Muj brachanec je taky mel jen tak na zahrade a sebraly ho 14dní před sklizní a vyfás rok podmínku (a to mel štěstí), protože ho udal soused.
netopeyr
Sousedi sou někdy kurvy, ale yá nosim lidem štěstí. Yednou sme hulili v lese a neyednou šel kolem náš učitel co zrvva venčil psa, přišel k nám co to schováváme, po dlouhym zapírání ysme řekli že trávu a nastalo něco co nikdo z nás nečekal učitel zakouřil s náma. No jo to bylo eště na základce, ale i teď s náma ten učitel rád zakouří.
ianick
píšeš dobře ale - proč nepíšeš česky___????. Nemyslím spisovně, stačí používat český slova. Ta tvoje hatmatilka by jednomu urvala oči, než si přeloží, vo co go. Díky.

Jinak - kámoš taky pěstuje na vesnici na své zahradě, má tam vždycky plantáž tak 20 rostlinek, a je to všem na očích. Potíže ještě neměl. Však taky je to syn starosty té vesnice. :) :) :)

A až teď vidím, že Oton se ptal na INDOOR, a my tady kecáme o OUTDOORU!! Sorry.:(
oton
jo v pohodě, outdoor sem taky patří, ale koukám, že zatim nikdo, kdo měl s bengama co do činění...
Limba,CsC
No jo, no....
Protože asi ti, co měli ňáký potíže, psát už nemůžou.
Ponivádž program "Internet do českých věznic" přijde na pořad dne až po školách.............:rolleyes: :rolleyes:
(blbej černej humor nebo smutná realita ???):confused:
julie
Ahoj otone,aby poldové navštívili (příkladně) Tvou pěstírnu,museli by mít už opravdu reálnej důvod k Tvému trestnímu stíhání (dealerství apod.) a na jeho základě i k domovní prohlídce.
Posuď sám,může-li se to stát a ber v úvahu,že dealerem pro poldy jsi, i když jen někdo potvrdí,že od Tebe dostal (třeba i zdarma) na jointa.
Druhá věc je nebezpečí, vznikající nekontrolovatelným šíření povědomí o existenci pěstírny v Tvém bytě (těžko se to zapírá,kouříte-li i když jen v zdánlivě uzavřené skupině známých, stále tentýž model v nezřízeném MNOŽSTVÍ) přes opravdu dobré kamarády k nekamarádům schopným Tě beztrestně vyloupit (krádež tohoto asi hlásit nebudeš) a věz,že to je možné.
Nechci stíhovat,jen nabádám k obezřetnosti,neboť někteří (i dobří kamarádi) pod vlivem THC překvapivě trpí spontálním blábolením.Tak pozor!
klidný spánek a v pěstbě tvrdý palice přeje julie
netopeyr
2oton
Tohle ysem u někde našel už nevim threadid:
Když to u vás najdou...
Článek třetí:
V tomto článku je třeba zastavit se nad mravním rozměrem nakládání s neoprávněně zakázanou drogou - marihuanou. Je třeba si uvědomit, že člověk, od kterého trávu máte, vám pomohl, riskoval, a vy máte první povinnost jej krýt!!! Prásknout člověka, od kterého jste trávu dostali/koupili, je zločin!!! I kdyby vás měla policie natočené na videu, jak jemu dáváte peníze a on vám pytlík s čímsi - peníze, které jste mu dal, byly splátkou (před pár dny vás kamarád založil, když jste si nechali doma peněženku), pytlík, který vám předal, obsahoval šroubky do brýlí či něco podobného!!! Případně - když vás chytnou za ruku - vám vrací sáček s marihuanou, který je váš a ke kterému jste mu dali přivonět! Nikdy, za žádných okolností, však proti němu nesmíte svědčit. Šlo by o hřích, o nemravnost - stejně jako byste udali – když vás chytnou zlitého za volantem - barmana, který vám nalil. Tedy: Když u vás policisté najdou marihuanu, zvažte (nejlépe předem!!!), zda jste ochoten ustát nálepku kuřáka trávy. Pokud ano: Mám to pro vlastní potřebu, koupil jsem od neznámého dealera na náměstí Republiky. Držení malého množství je přestupek - stejně jako když se váš pes někde vykálí a vy to lejno neuklidíte. Dostanete pokutu na obvodním úřadě a tím věc zhasne. Pokud chcete skutečnost, že trávu kouříte, utajit, pak jste materiál, který u vás policie našla, nalezli na ulici (na lavičce v parku) a zatím jste neměli čas jej odevzdat na policii.


Když vám přijdou sklidit...
Článek čtvrtý:
V momentě, když zjistíte, že policie ví o vašich rostlinách - jedno,zda jde o skleníkovky pěstované v bytě, nebo o outdoor pěstovaný na zahrádce - ukliďte a zlikvidujte všechnu marihuanu, kterou máte. A rostliny nechte růst...
Vždyť trestná je u nás výroba drog, ne pěstování konopí k zahradnickým či estetickým účelům. A rostliny konopí, které pěstujete pro potěchu oka, samozřejmě nejsou určeny k výrobě marihuany... I když bude mít vaše kytka dvacet procent účinných látek (legální, průmyslové konopí smí mít do 0,3%) - vy jste to přece nevěděli, vždyť konopí nepěstujete ke kouření, ale k estetickým účelům. A semínka jste kdesi dostali - už nevíte od koho, máte je dlouho - a byli jste přesvědčeni, že se jedná o konopí bez účinných látek. Pěstovali jste jej v dobré víře, že se nejedná o konopí určené k výrobě marihuany...


Když vás chytnou, že jste někomu konopí poskytli...
Článek pátý
Popřete to. Nikdy jste nikomu marihuanu nedali a neprodali. Když vás chytnou za ruku, dávali jste klientovi přivonět – nešlo o prodej, měl vám materiál okamžitě vrátit. A pokud proti vám bude člověk, kterému jste trávu dali či prodali, svědčit? Zasloužíte potrestat, protože svatá rostlina do rukou sviní a idiotů nepatří. A člověk, který práskne svého dodavatele, je bud' svině, nebo idiot.


Co jim říct, když vás seberou při kouření s přáteli...
Článek druhý:
Pokud vás seberou při kouření s přáteli, jsou dvě základní varianty výpovědi, která vám nepřitíží. Bud' jste kuřáky marihuany ochotnými si držení malého množství (což není trestný čin, ale přestupek) ustát. Tehdy vám nepřitíží, když (stejně jako vaši přátelé) vypovíte, že jste drogu koupil od neznámého dealera a koupil jste jí množství menší než velké. Stejným způsobem nabyli drogu vaši přátelé. A každý si kouříte to svoje... Že máte jen jednoho jointa? Sesypali jste si každý to svoje dohromady a z toho jste si ubalili.Viz slovník jazyka anglického: JOINT-společný, společně. Druhou možností - když se k tomu, že jste kuřákem, nechcete před úřady přiznat - je, že jste drogu společně s lidmi, se kterými ji právě konzumujete, společně našli/dostali, a předtím, než jste ji šli odevzdat na policii, jste si ji ze zvědavosti chtěli společně vyzkoušet... To víte, zajímalo nás to, neboť se o tom pořád píše v novinách... Nikdy nesmíte úřadům sdělit, kdo (nebyl-li jste to vy sám a nechcete-li svou výpovědí i za cenu rizika chránit druhé) trávu donesl!!! Mohl by to šeredně odskákat!!! Samozřejmostí je, že nehutíte s cizími a podezřelými lidmi. Když už- pokud vám někde na párty jointa nabídnou sami - klidně si s nimi zakuřte. Ale kdo vám vlastně strčil tu cigaretu do ruky, to se přece nepamatujete!!! Vždyť jste zkouřenej! Nikdy nenabízíte - ani šluka - neznámým lidem, kouřit je doporučeno pouze s osvědčenými přáteli!!!

2ianick
Za chvíly si na to zvykneš (yesli neysi jako učitelky)

Tráva ye v poho, půlka fízlu hulí a ta druhá je na to moc blbá :) .

Sousedi ysou kurvy to už ysem Ti řikal. Když tě práskne soused, fýzl kterey by tě normálně ignoroval s tim prostě něco dělat musi (yinak má sám průser).

Outdoot Indoor, to máš yeno lidi ysou furt steyný kurvy.
ianick
můj děd bojoval za války v Anglii, jeho oblíbená průpovídka byla:
KDO NEVÍ, TEN NEPOVÍ !!

Když nebudeš u své skříně pořádat návštěvní dny typu "den otevřených dveří" a budou o tom indooru vědět jen kámoši, kterým se dá věřit, policajti prostě nebudou mít ty informace, ani důvody, aby Ti vpadli do kvartýru. V tom souhlasím s Julií.
ianick
už si dělám netopeyro-český slovník:),
ale rád bych vědět, není to makačka tahle potvořit slova, která nám ty učitelky ve školách bušily do hlavy a která máš zafixovaná v lebce?
netopeyr
Yak kdy, ňegdy si na to pozor ani dávat nemusim, ale yindy ye tam sámá chyba typu "j" a pak to po sobye vopravuyu a vopravuyu. Až se naučíš vyset před monitorem za pařáty (yak ye to netopeyrovsekym zvykem) a číst vodzdolanahoru a zpravadoleva tak teprv můžeš psát ten slovník :)
Hullto
S tim tvrzenim, že by o tvym indooru mohli vědět tvoji kámoš(i) (i ty úplně "nejintimější") bych byl více než opatrnej... zjednodušeně, někdo si tady tu větu "KDO NIC NEVÍ, NIC NEPOVÍ" špatně vyložil...
Již 2x jsem se přesvědčil (ze své zkušenosti) o tom, že o TVYM indooru musíš vědět jen a jen TY... jinak to prostě fakt NEJDE (nebo je lepší to ani nezkoušet)...důvodů je hned několik:

A) Při případném výslechu máš tzv. čisté svědomí a to je základ toho, aby se celé řízení (třebaže jen přestupkové) nijak neprodlužovalo, ale hlavně, aby pro tebe dobře dopadlo...

B) Vždy můžeš být klidný, když z místnosti do místnosti přejde kriminalista a směrem k tobě jedno-suše prohlásí: "Koukej to vybalit, ten vedle nám už řek všechno"... to pak lidi koukaj jak telata... nezapomínejte, že nejlepší herci na světě jsou tihle hoši a ne ňákej Pierce Brosnan, nebo já nevim jakej jinej voňamula, udělají na tebe prostě takový šmé, že tomu budeš věřit až do smrti... všechny trumfy maj VŽDYCKY oni a podělalo se už takovejch machýrků a rétorů, že nevidim proč bys to nemohl být právě TY... bohužel je to tak...

C) To, co víš jen TY ti nikdo z hlavy nedostane a opravdu není nad to žít s klidným srdcem a nestrachovat se o to, jestli to někdo z tvých kámošů "nepustí" jinýmu, pro něj velmi dobrýmu a důvěrnýmu kámošovi... vždycky když se in/out provalí a dozvědí se to policajti, na 99% to bude odněkud (přes někoho), odkud bys to nikdy nečekal... v horším případě se to nikdy nedovíš...

D) Stačí, aby se jen částečná spekulace o tvym indooru dostala do rukou člověku, který tě nějakým způsobem "nemůže vystát" a staneš se obětí naprosto dokonalého vydírání... lidi jsou svině, nebo jen obyčejně závidí, jiný to prostě nebude...

E) I dobrej kámoš tě vykrade za účelem lehce a "beztrestně" si přijít k většímu množství luxusní marihuany (nebo dá nevědomky typa)... a hlavně nezáleží na tom, jestli je to v polorozpadlý kůlně, nebo v luxusním bytě... někdo již zmiňoval výše...

DULEŽITÉ !!!
Když zjistíš ve své komunitě, že se něco šušká (pozor však na zbytečnou stíhu, avšak nepodceňovat) o tvých indoor-aktivitách, a přesto máš jistotu, že o tom víš jen a jen TY, je to jasný impuls k ukončení těchto aktivit, neb ta "nejhorší rána" může přijít ještě týž den a spekulování a zjišťování, od koho vítr vane, je kontraproduktivní a nelogické...

Jestli někdo pochybuje nad věrohodností tohoto textu, myslím si, že jsem dosti "vzdělaný" v této problematice, a to jak profesionálně, tak ze svých zkušeností...viz Povolání kuřáků marihuany...

P.S. Já sám jsem v těch nejtěžších rachotách přemýšlel a vymýšlel pro a proti této, doufám nejen mé teorie a hádejte, jak jednoznačně to dopadlo... nebo to raději zkuste sami, ty možnosti, verze a nápady vás více než překvapí...

[Edited by Hullto on 09-12-2001 at 05:57 PM]
ianick
napsals naprosto dokonalou analýzu konspirační metody i částečný rozbor vztahů mezi lidmi. Naprosto s tebou souhlasím.
julie
Hele Hullto,Ty si vážně felon?Tak to se Tě zeptám: Jak moc se v dnešní době zajímá VB o případy typu "domácí pěstírna" a s jak velkou podporou na straně státního zastupitelství se její případné snahy o spuštění procesu -důvodné podezření-domovní prohlídka-uvěznění- setkávají?

Hullto
Myslim že poldové maj plný ruce práce s jinejma věcma a nehodlaj riskovat svou "neomylnost" na nějakejch drobnejch (pro ně neznámejch-nezařazenejch) pěstitelích... samozřejmě pokud k tomu nebudou mít skutečně pádný důvody a hlavně d ů k a z y...
Současný zákon není k potírání "větších ryb" a hlavně dealers moc nakloněn, spíše naopak, a tak zůstává na policajtech, aby tento "made in blbci" zákon alespoň trochu zkorigovali pro "potřebu" veřejnosti v podobě tolerantnějšího přístupu k měkkým drogám... a to se myslim děje...
P.S. ČR je tou poslední zemí, která si v současnym světě může na tuto problematiku netolerance stěžovat...věřte...)))-)
(myšleno ironicky, pozn. autora)
oton
myslim, že když neprodáváš (to hlavně) a nezhuluješ půl města a všude se nechlubíš, že máš výkonou skříň, tak se to buď k bengům ani nedonese, nebo se na to vyserou, přece jen aby souhlasil prokurvátor :-) s domovní prohlídkou, na to už musí bejt nějaký jasný podněty

a hlavně o tom všude nemluvit, i když si myslim, že stoprocentně utajit to nejde, přece jenom se mezi nejbližšími kámoši pochlubíš a taky občas někdo zajde

jen doufám, že ti moji kámoši to všude nemelou :-) a ještě s adresou kde bydlim

no a co mi vlastně můžou za cca 6 kytek ve skříni ??? (neprodávám, nevnucuju, nerozdávám) to by snad nebylo ani na soud, nebo jo, a když už tak podmínka???
ianick
co je to FELON?
Jinak k svatku vse nejlepsi. :)
Walhalla2000
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=2086

na konci je zajimavy udaj:

"...Chápejme, prosím, tohle rozhodnutí jako návod pro všechny slušné lidi: Do dvanácti rostlin je nejvyšší legitimní trest dvě stě padesát korun pokuty za kytku..."
oton
jestli je to opravdu tak, tak sem vysmátej, protože mám 8 kytek, a z toho ještě budou nějaký samci který vyhodim :-))))

a co uschlý hulení co má třeba někdo doma z minulé sklizně ???
Walhalla2000
2 oton

tak tady se obavam bude platit, ze nesmis mit mnozstvi vetsi nez male... cili na deset speku. proto radsi huleni a kytky nemit u sebe...
netopeyr
No dobře....ale počítá se řízek yako kytka...to by se pak mohlo i považovat za kytku dyš yenom uštípnu větvičku.....yak to musí beyt velký aby to byla kytka....co dyš mám řízky co eště nezakořenily.....budou měřit yestli už may kořínky.....yaká ye menší dýlka než malá u koříkků....nebo co ye eště řízek a co yenom ůštipek????

Sorry asi asi moc hulim....
GreenMary
Zdrárec..

Jako kytka se přece nebere uštípnutá wětífka pokud leží na stole. Když už je ale v rockwoolu nebo v květináči a je zakořeněná, pak už se to přeci jako kytka bere. O tom se ale dozvíš pravdu až u soudu :) ...

Bye.. GM
GreenMary
Mimochodem... ehm... teď mě napadlo..
Netopeyre, nejsi ty otec Saxany? Žblebete plex!.. nebo radši Hexempo federex!!
Šup.. a je s tebe řízek!!

Ani nevim, jak mě to napadlo.....
Dude
Když jsem tady tak čet vo pořtu těch kytek, tak jsem si vzpoměl o jednom článečku z knížky Shattered Lives(zničený životy):

Chlapík šel po ulici se svym známym (stalo se v Oklahomě, US, 1992), když je zatkli policajti. Prohledali dům jeho známýho a našli u něj pět kytek a nějakou zpracovanou marihuanu. I přesto, že chlapík byl v tom bytě častym návštěvníkem (nebydlel tam), dostal se k soudu, a protože odmítl přiznat svou vinu (no wonder), dostal 75 let za kultivaci marihuany a dalších 75 let za držení, Dohromady 150 let. Dále byl souzen za držení střelné zbraně a parafernálie (v podstatě "drogovýho příslušenství, což může být třeba šlukna, nebo papírky nebo třeba lžíce...).
Když se v roce 1995 odvolal, jeho trest byl snížen na 90 let.

1984 jak vyšitý...:(:(:(
Rikki
Rozhodne by som suhlasil s Juliou... ak mas doma skrinu a schadzas sa len s vylucne komunitou hulicou (extremy, typu ze by ta udali vlastny rodicia tu rozvadzat nebudem), tak realny dovod navstevy policie neexistuje. Ak to predavas, alebo si znamy ako dobrodinec, ze das ganju kazdemu koho stretnes (aj nocnej hliadke ked si dobre zhuleny) tak sa mas coho obavat... ale inak nieje dovod. Najlepsie je schadzat sa vylucne s uzkou komunitou ludi (ak si taku komunitu vies najst). Nehullte vzdy len u teba doma a este k tomu ine ako dym z ganje von oknom nevetras... lebo susedia mozu byt niekedy fakt kurvy. Takze ak si cisty, mas doma cisto...
Ale mam absolutne rovnaky nazor ako Julie.... ber v uvahu vsetko co vravi, urcite to nema v hlave vybrate...
a asi este toto:
- nehul doma...
- vychytaj si fakt dobre vetranie...
- nikomu nic nevrav (ved aj naco... kazdeho zvacsa zaujima vysledny efekt ako samotne pestovanie)...
- bud za dobre s rodicmi... (teda ak nemas to stastie a nemas 'bejvak' pre seba)
- a spravaj sa nenapadne a neutralne... (chapes, zakial je to mimo zakon, tak sme vsetci mimo zakon)
... ak to dodrzis, tak by to malo byt v pohode...
Dalsia 100% pravda... Hullto... mas to u mna kamo (kto nic nevie, nic nepovie)!! Len a len v pripade totalneho utajenia mas totalne pokojny spanok. Ale pravdaze zvacsa mas skrinu v obyvaku, alebo vo vlastnej izbe a navstevy ti obas zavitaju.... tak ak mas dom, tak do vsetko daj do pivnice.
Ale taktiez Oton... prokurator neda povolenie k prehliadke na zaklade toho ze ta niekto niekde videl pripalovat jointa...
Walhalla2000... kurva,niekto ma predsa len stastie zo zakonmi... ja som to sledoval rok dozadu a to bolo este len rozdebatovane... uz sa to aj schvalilo??? Teda ten tvoj link som zatial necital, ale rozhodne tu upravu zakona poznam uz rok... a uz je odklepnute aj tych 28g?!?!
vesele pestovanie...
GreenMary... tak pekne pozdravujem, uz sme davno... pekny nick, ako mas?!?! ...no myslim, ze sa mozes dost naucit aj z chyb cudzich... to mi nik nezobere.
Dude... ohladom US je hadam vsetko jasne, tam predsa neexistuju normalny ludia a preto sa tam aj ganji dari najhorsie (samozrejme nevravim o pestovani)....
zatial... Hallogenn
mott
netopeyr - podle zákona o návykových látkách je marihuna rostlina cannabis s květy, proto řízek NENÍ marihuana a nevztahuje se na něj trestní zákon.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma