Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
SEEDS vo Viedni - Klikni zde pro originální téma
GrandmammGANJA
Nazdarek.Kedže začiatkom Decembra ideme na školsku exkurziu do Wiedne.Chcem sa spytat ohladom viedenskych GROW SHOPOW na 2 VECY KTORE SOM WO FORACH S TOUTO TEMATIKOU NENAŠIEL:
1,TAKŽE VŠETKY cannabis seeds su tam legalne,takže ked nebudem vedet kde je ten GROWSHOP,možem sa to opytat napriklad aj OSTEREICH POLICISTEN ?
2,Vo všetkych tychto šopikoch je aj kusovy predaj seeds? Lebo by som xcel za par EURAčow otestowat viac modelikow naraz.Ak ano kolko cca stoji jedno semčo.Viem,že zaleži na genetike,ale iba približne.
DAKUJEM,NAZDAREK !
el_castillo
Zdravim, tak asi takhlenc zatim
http://www.legalisieren.at/hanfshops/wien.htm
mozna bych zkusil napsat sasovi broukalovi - mozna bude umet i po nasem.
fakundo
cus, ja som bol s kamosmi vo wiedni a v pohode sme tam kupili semienka a presli na aute cez hranice... ale toho FIRERA sa racsej nic nepýtaj bo myslím ze by si vas mohli vystopovat...
SCRAT
hoj na maria helfenschtrase nebo ja se to pise tak kdyz pujdes ze spodu nahoru (do kopce..) tak je to po leve strane takova ulicka ktera se jakoby vraci trosku zpet... ze spodu je to asi 10 -15 min chuze cca1-1,5km

v te ulici je zas po levy strane cedula s jednim cipem listu a velkej napis Busch doctor:D za vilohou maji kwitko(kdyz sem tam byl poprve byl to vzrostlejsi rizek a pak podruhe uz se jim to vohybalo vo strop:D ale nemaji to tam plne legalizovany musej to nejspis vse drzet pouze na rustu.... neuvidis tam zadnou paldu jemn matkarna a spouta potreb pro pestitele..(ale ty tubusy nahore no proste noooobl:))
jinak maj tam sensi-paradise-ducht posion-nirvana seeds:wink:

ps:at se nemusis nikoho ptat ja to hledal dost dlouho:)
el_castillo
Zdravim znova, jediny co sem nasel je v bushplanet sleva na nakej combo pack triceti seminek zlevnenejch z 54 na 40E. Sou to SHIVA, MASTER KUSH a K2 od kazdyho po 10 semenech.
Ale to asi stejne nehledas. Jinak maji ty outovy a innovy mixy tak od 10-15E. Zkus jim napsat a uvidis sam.
Hodne stesti preju.
GrandmammGANJA
Taq všetkym moc dik.
Stiahol som si už tie adresy a mapky taq dufam,že za 2-3 hodiny v centre Viedne aspon jeden s tych šiestych growshopow najdem.
Ono
Zdravim. V Bushdoctor a v Bushplanet maju tie seeds stale k dispozicii, alebo sa musite najskor informovat e-mailom? Pac, niekto tu pisal, ze xcel kupit DP feminisiert, ale nemali ho.....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma