Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
utěsnění skříně.. - Klikni zde pro originální téma
Midloch
Začínám stavět svou první skříň (v150,š75,hl57),mám vše už naplánované(osvětlení sodík 250w,který budu kombinovat s zářivkami Oceanic Colour2x25w,dále nějaké větráky+automatické spínání osvětlení a větráků),ale zapoměl sem na utěsnění skříně a obávám se,že v době květu bude po bytě trochu víc cítit ono aroma,což je v mém případě extrémně nežádoucí!!!Tak se chci poptat,jestli by šla skříň nějak přetěsnit,aby nebylo nic cítit(bydlím s rodiči)!!A tahat hadici pro odvětrávání z okna se mě moc nechce!!!


díky za každý dobrý nápad!!!Thanks
matko291
Midloch
zdar kamo skrinu neutesnis tak aby s tade nic nevislo von.To co ventak taha von zo skrine kde dalej pokracuje?cez ventaky aj tie co netahaju aj cezne vinde trochu zapachu na zacitenie...ja som v mojej skrini vitesnil vsetky spoje silikonom...cus...
pildo
ja som utesnil miestnost kde som susil takou paskou co sa pouziva na tesnenie vzduchotechniky. je to taka cierna paska, sirka asi 1cm a z jednej strany ma foliu, ktoru ked strhnes tak mozes lepit. neprejde cez nu ani svetlo ani pach
matko291
zdar pildo a kde si zohnal tu pasku alebo aspon ako sa vola
Midloch
Už mám stavbu skoro dokončenou,ještě to utěsněnít!Rozhoduji se mezi silikonem a tou páskou,kterou zmínil pilda!!Horší to bude se zalíváním,kdy budu muset otevřít!!
pildo
zohnal som ju v robote. je jej tam pomerne dost a je asi aj kvalitna podla toho ake materiay sa tam pouzivaju (osvetlenie je komplet od phillipsu...).

kde sa da zohnat tak to neviem a ani ako sa vola. mam doma par kotucou (kazdy ma asi 10m) ale neni na nej nic napisane. viem len ze sa nou tesnia obrovske potrubia (alebo ako to nazvat) na vzduchotechniku. buduci tyzden poslem fotku ako to vyzera
expiry_date1
Potrebuješ v každom prípade pachový filter a k tomu vetrák dosť silný,aby to prefúkol a stíhal aj na chladenie lampy(pokiaľ nebudeš mať uzavretú cooltube),inak musíš ťahať z okna,alebo sa opájať krásnou vôňou marihuany:)
MANHUNTT
Čauky Mrkni sem
Midloch
zdar: Ganja Garfield stavba se bude rozjíždět,až dovezeš tu přímočarku:-)ps..řízečky jsou už reaDY A těšijou se do země,dám to ven až někdy začátkem května..minulej rok jsem to dal brzy a zakrněli mě!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma