Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Mate i vy obcas takove zle halusky ? - Klikni zde pro originální téma
oklahomaa
Ahoj. Tak ja bych se chtel zeptat , jestli mate i vy nekdy po huleni takove ty schizofrenicke stavy. (nekdy je to hnusny:rolleyes: )
Prosim piste a i jak to vnimate. Dekuji:bounce:
oklahomaa
myslim takove to premysleni ze ci jsem neudelal neco zle nebo tak , nebo nekdy mislym ze mne kamarati pomlouvaji , smejou se namne , piste kdyz mate neco takoveho. (myslim ze je to dost vazna tema )
loeX
jj občas mám(asi jako každej) nepříjemný pocity, když du zhulenej třeba po ulici nebo do obchodu...prostě si myslím, že to na mě musí každej poznat...no a pak přídu domů a ani moje vlastní matinka to nepozná:) občas to tu zhulenost může pěkně zkazit...je na to jedna univerzální rada:) hulit v lese:D
inf3cti
Schizofrenia nie je paranoia, a nie je to ani univerzalny nazov pre neprijemne dusevne stavy. Schizofrenia je dusevna porucha charakterizovana rozdvojenim osobnosti + dalsie veci. Podla priznakov, ktore popisujes, myslim, ze to cim trpis, nie je schizofrenia ani zdaleka.

Tie stavy, ktore popisujes, sa tu uz rozoberali a urcite nie raz. plno toho bude v kurarne. Ak ich mas casto, pravdepodobne trpis nejakym vutornym rozporom, si pod tlakom, atd. Tvoja mysel sa zaobera tym, co ju trapi, aj ked normalne to mozno ani nevnimas a zatlacas tie myslienky do pozadia. Mozes to ignorovat, ale bude ta to stale trapit. alebo to mozes skusit konfrontovat, a pozriet sa pravde do oci a nejako sa s tym vyrovnat.

Trapi ta, ci ta kamarati neohovaraju? A maju ta preco ohovarat? Maju pravdu, ak ta v niecom ohovaraju? Su to naozaj kamarati? Bolo by skvele, keby si si o tom mal s kym pohovorit .. tvoja priatelka, fakt dobry kamos, surodenec, mozno rodicia ...

Dlhodobejsie hulenie osamote neodporucam, clovek potom straca kontakt s ostatnymi. Viem to z vlastnej skusenosti. Hulit v lese, alebo vobec vonku v prirode, bez ludi, je ta najbozskejsia vec na svete (no, mozno este sex... :D ), a su to najlepsie chvile na premyslanie, alebo uplne nepremyslanie.
Janxu
a mas psa?:frog:
oklahomaa: měl jsem s tím dřív problémy a nebyl jsem myslím sám. já osobně jsem měl a mám pocit, že se ve mně hádají dva principy - možná to bude znít jako kliše, ale já to tak vnímám - rozum a cit. nevím čím se mám řídit, jak si být jistej, že zvolená varianta je správná, když už nemám možnost zpětně vyzkoušet i tu druhou. mám se vydat po trnité cestě a zkoušet a zkoušet, nebo mám stát nad tím a dívat se, jak se to všechno vyvine, aniž bych se přikláněl k nějaké možnosti? tento věčnej problém aplikovanej na konkrétní situace mně dělál po hulení docela problémy. momentálně už jsem to nějak překlenul a jsu schopnej to zpětně popsat a nějak víc to moji mysl netrápí.
zkus s hulením na chvílu přestat, dát si třeba dva měsíce pauzu, zkusit žít v "normálním" světě a hledat odpovědi na tyhle otázky v normálním, nezkouřeným stavu.
whatever
jak se rika rozum a chtic nemuzou zustat v opozici natrvalo- sory za OT :)
whatever: jako že by rozum začal kolaborovat se chtíčem? :) myslím, že budou v opozici vždycky. rozum vyrábí pochybnosti i k tomu, na čem se s chtíčem shodl. nevím nevím :)
HeRB
vy tomu asi hovorite schiza ale normalne to ie paranoia..ze si nemyslas nieco napr ze ta niekto sleduie alebo tak..no ia som minule bol sam na izbe na intraku :) a tak znudy som troska na balkone zahulil..uplne slabo..no a medzitym vysla na balkon oproti iedna baba a zacala telefonovat..a mna automaticky napadlo ze ma videla a ze vola policiu :) proste som zacal byt neisty a tak som siel dovnutra..no a o takyx 5 minut som pocul take tlmene policajne sireny :D neviem ci to bolo naozai alebo sa mi to len zdalo..ale proste to bolo krute :) ale nastastie ziadny fizli neprisli :) no a ties sa mi casto stava ze ket ideme s kamosmi nahuleni mestom alebo len tak po ulici tak mam pocit ze sa namna seci pozeraiu a ze si sepkaiu nieco a ze vedia ze som zhuleny..hm..
oklahomaa
dekuji vam moc za prispevky ktere ste zaslali


p.s. - ale muzete psat i dal :-)))
Setth
No řeknu to narovinu. Nedavno jsem hulil asi tak 6 měsíců v kuse, skoro každej den. Takže se pak nebylo čemu divit, když jsem šel po chodníku a na různejch lidech jsem viděl, jak věděj, že jsem zmaštěnej a jak mnou opovrhujou. Kromě toho jsem i kolikrát slyšel, když někdo prošel kolem mě, jak si ti dva o mě potichu povídaj a jak se mi nenápadně posmívaj nebo mě nějak pomlouvaj. Zkrátka jsem si tak nějak všechno vztahoval na sebe. Nejhorší ale bylo, že jsem fakt nevěděl, jestli je to pravda nebo ne.
Naštěstí, když jsem o tom přemýšlel, tak ve střízlivym stavu se mi tohle neděje. Takže jsem odvodil, že se to skutečně odehrává většinou jen v mojí hlavě.
Píšu "většinou", protože když jsem někde s kámošema v hospodě, zachlastáme a zahulíme, tak je to jak atomovka - já se pak těžko ovládám, takže dělám všemožný píčoviny. A protože žiju v relativně malym městě, tak je možný, že si to někdo nějak špatně vysvětlil a lidi si to můžou povědět.
Ale zpět k tématu - dal jsem si tedy pauzu a dneska hulim už daleko méně jak v minulosti. Nicméně ty lidi jsou stejně furt nějaký divný, když jsem zkouřenej. :D Jako by to vždycky nějak poznali. Jdu po chodníku, čumim do země, poslouchám discmana a oči mám plný Visinu, takže jsem myslím maskovanej dostatečně. Ale občas stále slýchávám jak jeden říká druhýmu: "Podívej na něj, ten už je zase na hadry." Nebo: "To je ten magor."
Možná to působí úsměvně, ale slýchávat takový věci a ještě si nebejt jistej jejich skutečností je opravdu velmi nepříjemná věc.
Takže z toho plyne, že nejraději hulím na místech, kde nejsou lidi a když jsem třeba ve městě, tak se snažím si takových projevů nevšímat a pokud možno je vůbec neřešit.
Hlavní je nevěřit halucinacím a všechny věci si pak zpětně projít, když je člověk střízlivej. Mnohdy pak zjistí, že se skutečně nechoval nijak jinak než jak se chovaj ostatní lidi a tudíž ho nikdo nemohl "odhalit" a pak si z něj utahovat nebo dělat cokoli jinýho.
No jo, no, paranoia je kurva. :rejp:
moswa
neni to pěkný. takovýhle psycho stavy někdo zvládá a někkdo ne. vyrovnaný lidi se tomu zasmějou a pohoda. ale bohužel psychicky labilnější/slabší jedinci tomu uvěří a takováhle paranoia je dostane na dno do sraček :rolleyes: a opravdu tomu hodně přispívá hulení. můj bratr je už asi po pátý v dobřanech, a dá se říct, že i to hulení mu tam pomohlo(nejenom to samozřejmě).

jinak já stíhy nemam. a sem ráda :frog:
indicky-konopi
Ja dostavam chálky maximalne v praci....:D To kdyz si das pekne po ranu brcko, navic negde zasitej...to se pak blbe vylejza:D Mas "strach", abys nepotkal mistra a takovy sracky, zacnes se schovavat nebo tam kam mas jit proste ani nejdes:), protoze ses skourenej jak hovado, a pak mas jeste pruser, protoze vsichni na tebe, kdes byl ty vole, hledal te mistr:) no hruza, pocit šilenej, ale kdyz to s tebe vopadne, taxe nad tim maximalne zasmejes....:) jenze to uz musi bejt matroš, abych se začal schovavat....!:bandit::death: Ty pocity co pisete vy neprozivam....:eek: Pokud trpite nejakejma takovejma haluzema, schizama, paranoiou, strachem...tak to bude asi prave tema okolnostma, treba, ze se vypalite na nevhodnym miste v nespravny cas, nebo lidma, dobrym modylkem....apod. nebo ne? me nerikej, ze kdyz si zahulite doma a vydete ven nebo do hospy, ze dostanete nejakou schizu...:)?! Asi tady placam nesmysly, protoze toho moc nechapu:D
Setth
Dracik: Z toho busu si taky nic nedělej. Já jezdim busem každej den a nevim čim to je, ale moje místo taky bejvá obsazováno, jako jedno z posledních, alespoň většinou. A to jsem střízlivej a jsou to všechno neznámí lidé. Takže z toho plyne, že to se stavem v hlavě nemá nic společnýho.

Ale zajímalo by mě, čim to je, že máme všichni stejný stíhy. Něco v tej marihuaně, možná přímo v THC, musí ovlivňovat nějaký konkrétní mozkový receptory u nás všech. Receptory, který mají vliv na tyhle paranoidní haluze. Protože jinak mi to nedává smysl. Někdo na to bude citlivej víc, jinej míň. To je asi individuální vzhledem k tomu, že někdo tim netrpí vůbec.
No nebudu tu zabrouzdávat do úvah. Stejně nic nevyřešim, protože to by se chtělo podívat do nějakejch lékařskejch materiálů a já o tom skoro nic nevim. Leda, že by tu byl nějakej doktor. Ale to nepředpokládám :D

No nic. Jdu spát. Tak se tu mějte.
Landrover
Hej je to dosť nepríjemne ked ludia prilis cumia no marihuana je taka vecicka ze vsetky veci ktorimy sa zaoberas tvoja mysel bere trosku vaznejsie a ak sa jedna o spolocnost ludi a zacnes mysliet na to ze na teba naozaj cumia ten pocit pride stava sa to aj mne a neviem tomu zabranit je to fakt dost na p...
cheops
Si piš. A nejhorší je to,když (ale už to nedělám) sem šla ráno ještě za tmy na vlak - napravo pole, nalevo les a pode mnou kanál,kde dřív spávali bezdomovci - možná teda eště spávajú,nevím. To sú dobré schízy. To se pak člověk potí i při -10 !!!!!
lutemnik
:rolleyes: zdravím wšechny,na tyhle stavy si nemužu ani za prase zvyknout a zbavit se jich.Nepouštím si k sobě schizolidi a snažím se být na vlně vždy s někym,kdo je v poho.Měl jsem teď nedávno jeden nepříjemnej zásek(spíš se to hodí na téma nejstrašnější zážitky po hulení,ale haluz jak haluz)->seděl jsem na pivku,byl jsem jak jelen.Bylo ještě brzo navečer,v putyce málo lidí(asi tři+já)a vůbec jsem je ani neznal.Zrovna v tom nej nájezdu se začali bavit mezi sebou o tom,jestli jsem to já a nebo na jsem jenom někdo na mě podobný.Jeden z těch lidi pak přišel tak na metr ku mně a začal si mě z blízka prohlížet.No,co vám mám povídat,humus jak svině v takovým stavu.Nebyl jsem schopný ze sebe vydat ani ň.A haluz byla,že mi ten človek připadal jako já v padesáti letech(je mi 26).Fuj.
Jo a taky vidim všude různý lidi jak se mi schovávaj,ale vidim jen jejich stín...
a vůbec jdu to ubalit tak zatím:sun:
cheops
Já mívám taky nechutné stavy.Většinú když su sama doma,v noci. Slyším pořád nejaké zvuky (nevím,jestli si je namlouvám,nebo esi je to pravda, ale já je fakt slyším!!) a když du po baráku,mám strašně divné pocity,jak kdybych měla neco v zádech,jak kdyby mě někdo pozoroval nebo neco. Čím su starší,tím víc se bojím tmy, a začínám se obávat,že je to z hulení. Nějaké paranoidní stavy. Co s tím? Máte někdo podobnou zkušenost?
cheops
Jo,a eště:stává se vám někomu,že když se zhulíte,máte až moc přehnané představy,jak z nějakého hororu? Když su sama ve tmě (téměř kdekoliv), mozek pracuje tím stylem,že za každým rohem čekám nějakého vraha nebo zloděja,který si na mě brousí zuby. Ale bez prdele-fakt!!Nebo že nekdo chodí po baráku nebo nevím.Mám z toho většinú pěkné psýško.
Dannn
Ked idem rano odpaleny do skoly, je to dost velka haluz v trolejbuse. Mam pocit, ze vsetci cumia len na mna a na moje oci. Potom sa na daco namotam a mam chvilu pokoj, no ztrhnem sa(doslova) na to, ze na mna asi zas cumia...No haluz. Vascinou sa este zaklanam do zadu, ked sa drzim tyce, alebo ked som oprety v strede v tom kruhu, posuvam sa na ludi vedla aj na pravo aj vlavo, podla jak sa hybe trolejbus...a ked brzdime....:cool:
FlickerBird
mno nevím čím to ale já ještě špatný stav ("schízu") po zhulení neměl, vždycky jenom pohodu... občas když sem se spálil tak jsem taky slyšel zvuky co nebyly, to se stává, většinou jsem to řešil prověřením jestli zvuky nejsou skutečné a přehlušil je rádiem :) ale už dlouho se mi to nestalo
možná jen to jenom špatnou volbou modelů, uvidíme časem :beer:
CAESAR
citace:
Původní příspěvek od inf3cti
Schizofrenia nie je paranoia, a nie je to ani univerzalny nazov pre neprijemne dusevne stavy. Schizofrenia je dusevna porucha charakterizovana rozdvojenim osobnosti + dalsie veci. Podla priznakov, ktore popisujes, myslim, ze to cim trpis, nie je schizofrenia ani zdaleka.



tak to je omyl drvivej vacsiny ludi. schizofrenia vobec nieje rozdvojenie osobnosti, ale jej zmena. inac schizofrenie su tusim 4 druhy.
tu mas daky odkaz
http://www.schizofrenia.szm.sk/

pekna je tato veta: "Kazdy psychicky projev, kazde dusevni hnuti muze byt za urcitych okolnosti priznakem schizofrenie"

taka dost dobra pre paranoikov, pripadne hypochondrov.
FlickerBird
caesar: díky za info, poslední dobou se o tom u nás v bandě debatovalo, a gratuluju ke kulatým šestistům šedesáti šesti příspěvkům :vampire:
triss
já bohužel takovýhle stávky občas mám:(..na ulici už je to docela v pohodě,to si tak něják podvědomě vybírám tu cestu kde je nejmíň lidí,ale jestli je něco fakt velký psycho tak bejt v metru!!
jednou sem jela takhle dost nacpanym metrem,stála sem uplně vzadu a nejdřív nastoupili takový dva týpkové(jeden dost hezkej tak sem zbystřila;)) a nejdřív se na mě tak dívali a pak se přede mnou začali normálně na férovku líbat!!!...ale ostatní lidi si vůbec ničeho nevšímali,takže řeknu vám,doteď nevim estli se to fakt stalo nebo estli to byla halucinace:D!!!
no a jinak se mi běžně stává,když jedu zhulená jakoukoliv MHD, že mi připadá,že mě uplně všichni ty lidi pomlouvaj a pokukujou po mě,je to dost nepříjemný a jedinej způsob jak se tomuhle vyhnout je zůstat někde pěkně v klidu osamotě než přejde ten nejsilnější stávek...
CAESAR
hm, najlepsie je,ze sa oslovujes v zenskom rode a v profile mas, ze si chlap:frog:
Dannn
to su problemy....
fakundo
zlé stavy som mal dnes, ked som bol v takom starom dome s kamaradom nafajčený a mal som STRACH Z DUCHOV bo našli sme tam detskú topánku....také divné to bolo.....:( :rejp:
FlickerBird
hezký :) nicméně řekl bych že pocit že na vás všichni vidí jak ste rozbití je prostě soušást high stavu .) proto je nejlepší být sám nebo mezi dalšíma spálenýma ;)
Dannn
to fakundo: ist nafajceny do stareho domu...to by som si asi ani netrufol...:vampire:
UdL
Fakundo: tak to bych Ti asi nepřál zažít, to co jsem zažil, protože jsem se onehdá velmi intoxikován halucinogeny musel dostat domů a viděl jsem tam, kde se normálně pohybuju, duchy... :eek: Fakt ze začátku psycho. Ale pak si člověk uvědomí pár věcí, dál jsem byl klidnej jak indická kráwa, takže jsem si sednul vedle kocoura a oba jsme na to se šíleně velkýma očima čuměli... :D

Ráno to bylo hodně zvláštní, když jsem tam přišel a vzpomínal na vše, co jsem tam viděl! :eek:
Dude
udl - ja sem jednou potkal tri vily a ty byly uzasny - se na me furt smaly, ja u toho mocil (v lese), sem si myslel, ze se smejou mýmu mužství :D, no smáli se i když jsem domočil, tak mě asi rádi potkali :)
fakundo
... a to ten dom je hneď vedľa cintorína....
nedávno som si pozrel Kruh2 (japonský-origoš) a všade doma som na tú ženskú myslel... ani som sa 2 hod. nepohol (nechcel som otočiť hlavu a uvidieť ju (bol som totiž nafajčený)
myslel som si, že stojí za mnou...:( :vampire:
Dannn
To musi byt jake zleee....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma