Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Beseda - Klikni zde pro originální téma
Skřeťák v Sudu
Zdar lidi, mam jit v pondeli se skolou na nakou protidrogovou besedu:D muzete mi poradit naky cool otazecky a podobny?:D neco sem si uz trochu nachysstal ale myslim ze me nenapadlo urcite vsecko tak pls piste )) zajmalo by mne jestli bude ten clovekv rozumne vodpovidat na vsecko mozny ohledne drog.
FlickerBird
sám si taky pár otázeček připravuju, taky nás to čeká :D
zkus se zaptat
1] co je vlastně nutí proti drogám "bojovat" a co
2] jestli někdy nějakou sám zkusil
3] proč podceňují dopady alkoholu na lidi
4] jestli už se opravdu někdy setkal s člověkem ze kterého samotná ganja udělala trosku.. takovou jakou nás ze všech stran konspirační kampaně straší
ještě neco vymyslím až se vyspím :)
Dubinek
No hele záleží, kdo bude přednášet, my jednou měli jednoho hustýho člověka z dropinu, občas bejvá v televizi, a tenhle člověk byl v pohodě, jednal s náma slušně... Pak sme měli nějakýho jinýho člověka z dropinu a ten s náma jednal jako s dětma a na otázky odpovídal dost arogantně s takovym tim postojem jakože všechno ví atd... Tak tomu dej kdyžtak těma otázkama pořádnou sodu :p:
Skřeťák v Sudu
Mno beseda to bude s Markem Johnem nepletulise a za ty rady fakt dik)) ikdyz ptat se estli nekou zkusil nema cenu pac sem byl na naky jiny jeho besede a tam to rikal)) ale rozhodne zajmavy podnety. Mozna byhc se ho chtel zeptat jestli vi naky aktualitky:D ale mne ted zadny nako nenapadaj))
FlickerBird
výborná otízka... tak pozná(me) jestli je to člověk nebo klon Severy :slizoun:
metalsodik
Hlavně se zeptej proč nikomu nevadí že se Zeman veřejně chlubil s pitím Becherovky v parlamentu , což je používání drogy v práci a blbá tráva jim vadí.
Skřeťák v Sudu
Metalsodiku takle nesrozumitelne pises normalne?:D ale jo zeptam zse jestli sem dobre pochopil, dik za vsecky prispevky sme)) a odpovedi kdyz mi odpovi tak budou taky))
Dubinek
citace:
Původní příspěvek od fluit
zeptej se taky jak to v tomhle státě vidí s legalizací marihuany a jestli je vůbec šance...a pak sem nezapomeň napsat odpověď ať víme na čem sme :)


Nikdy před nim nevyslovuj slovo legalizace, mluv spíš o dekriminalizaci, myslim, že podle toho bude vypadat i jeho odpověď, protože "legalizace" řekne každej, zatimco "dekriminalizace" spíš člověk, co o tom aspoň trochu ví, něco třeba přečet a neni tak hamižnej, aby chtěl legalizaci :D
fakenick
taky bych ze zeptal, jestli si vsichni kdo tvori protidrogovou kampan uvedomuji, ze tim jak davaj konopi a herak(a jine bile drogy) na stejnou uroven se hrozne diskredituji. Mladymu cloveku cpou od 10ti let do palice, ze marihuana, kokain a heroin jsou hrozny svinstvo a ze 2 mesice po jejich zkuseni bude troska (takhle jsem to ve svych patnacti vnimal ja). Pak to konopi zkusi, zjisti, ze mu normalne lhali a rekne si, ze mozna kecali i s tim herakem nebo pikem. V tom ja osobne vidim nejvetsi nebezpeci kriminalizace mekkych drog a cele protidrogove kampane. No a samozrejme male zduraznovani nebezpeci chlastu a tabaku.
metalsodik
Ještě jedna věcná připomínka : Zeptal bych se zda už někdy trávu kouřil , jestli ne tak jak může o jejím vlivu tak fundovaně mluvit. Zdůraznil bych také její léčivé účinky , které se před veřejnosti tají.
Skřeťák v Sudu
Chci se ho ja osobne treba zeptat proc zastava nazoru jako vetsina evropy a to tvrde represe kdyz se ukazal holandskej system jakozto efektivnejsi(aspon co sem se docet v procentech lidi uzivajicich tvrdy drogy)
citace:
Původní příspěvek od fakenick
Mladymu cloveku cpou od 10ti let do palice, ze marihuana, kokain a heroin jsou hrozny svinstvo a ze 2 mesice po jejich zkuseni bude troska (takhle jsem to ve svych patnacti vnimal ja). Pak to konopi zkusi, zjisti, ze mu normalne lhali a rekne si, ze mozna kecali i s tim herakem nebo pikem. V tom ja osobne vidim nejvetsi nebezpeci kriminalizace mekkych drog a cele protidrogove kampane.


trefa do cerneho,aspon u me.Zvladl jsem hulit,zadna zavislost.....to jsou ty drogy?Asi jsem silnej,tak zkusime i jine veci.A byla z toho piko jizda na jeden rok:death: :death: :death:
Dubinek
citace:
Původní příspěvek od fluit
dubinek: Nojo, já sem chtěl už od té doby co mě máti vozila v kočárku co nejvíc...nejlíp všechno ;)


Eeee cože? Já sem to nemyslel jako tak, abych tě urazil, já to myslel jako tak, že před tim přednášejícím vyzní líp dekriminalizace...
Skřeťák v Sudu
Tak dneska tam du :D a spatlal sem s vasi pomoci 7 otazecek) 1 Co vás vlastně nutí proti drogám "bojovat"?
2 Proč se podceňuje dopady alkoholu na lidi?
4 Setkal jsete se někdy s člověkem ze kterého samotná ganja udělala trosku. Takovou jakou nás ze všech stran protidrogové kampaně straší.
5 Jak to vidíte s dekriminalizaci marihuany unás?
6 Proč nikomu nevadí že se Zeman veřejně chlubil s pitím Becherovky v parlamentu , což je používání drogy v práci.
7 Taky bych se chtěl zeptal, jestli si vsichni kdo tvoří protidrogovou kampaň uvedomují, že tím jak davají konopí a heroin a jine drogy na stejnou úroven se hrozne diskredituji. Mladýmu člověku cpou od 10ti let do hlavy, že marihuana, kokain a heroin jsou hrozny svinstvo a že 2 měsíce po jejich zkuseni bude troska. Pak to konopi zkusi, zjisti, že mu normálně lhali a řekne si, že možná lhali i s tim heroinem nebo pervitinem.
8 Jestliže se snažíme kopírovat vyspělé evropské státy, tak proč nekopírujeme i v protidrogové politice takové státy jako je Holandsko nebo Švícarsko, kde je marihuana a jiné lehké drogy tolerována ale nedošlo k žádnému exponencionálnímu nárustu lidí užívajících lehké drogy, ale naopak mají nejnižší procento populace na svetě užívající tvrdé drogy. Pokud se porozhlédneme do USA, kde zakázání marihuany bylo zapříčiněno z dnešního hlediska naprosto vědecky nevěrohodnými studiemi a osobními zájmi nejvyžších politiků jejíž trendy se někdy až příliš idealizují, tak hned na první pohled uvidíme že používají největžších represí ale mají nejvetžší procenta lidí užívajících tvrde drogy na světě. Nejsou tato fakta hodna zamyšlení? Nehledě na některé léčivé účinky konopí při potížích s: Neurologickou soustavou,problémy se svaly a kostmi,při zažívacích problémech,plicní problémech, psychických problémech a jiných. Ani nemluvě o jeho využití v textilním, papírenském a stavebním průmyslu, při výrobě plastů a pohoných hmot.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma